Get Adobe Flash player

Uærlige YouTubere

UÆRLIGE YOUTUBEINFLUENCERE/PÅVIRKERE BOKSTAVELIG TALT – SANNHETEN KOMMER FOR EN DAG!

De finnes, bokstavelig talt, og i dette tilfellet gjelder det en nokså kjent Youtuber med 67 366 abonnenter!
 
 
Det gjelder denne Youtuberen som kaller seg SandrathBeauty. Dere kan se kanalen hennes her:
 
 

https://www.youtube.com/channel/UCmsPOhb-4u1LD4-JyyoV5uQ/featured

 
 
Det jeg nå vil frem til er kjempeviktig, og budskapet må spres til alle, og særlig de unge følgerene hennes. SandrathBeauty er en influencer, og en influencer som jeg ser det har mange følgere.
 
 
Jeg som voksen blogger forventer at influencere som bloggere eller youtubere er 100% ærlige med sine lesere og følgere! Youtuberen Sandra har mange yngre følgere på sin youtubekanal, og det synes jeg er kjempeflott at hun har, for hun har en kjempefin youtubekanal.
 
 
På kanalen sin er Sandra opptatt av kropp, utseende, vekt og skjønnhet. Sandra har gått voldsomt ned i vekt, og hun forteller sine følgere at hun er kjempestolt. Jeg forstår youtuberen Sandra at hun er stolt, og det har hun grunn til å være. Det jeg reagerer på er at Sandra skyter av at hun bruker små størrelser i klær, og det gjentar hun mange ganger, noe som er svært uheldig.
 
 
I videoer sitter Sandra som influencer og fremhever at hun er en ekstra small i størrelse, og hun har med egne ord i videoer kalt størrelsen medium for “over size”. Jeg er tvers igjennom rystet at Sandra som influencer/påvirker kan sitte og kalle medium størrelse for “over size” når medium er den mest brukte størrelsen som Norske kvinner bruker! Slike ytringer som det Sandra som en influencer sier om klesstørrelser er skummelt, for det viser det faktum at hun ikke tenker over hva slags påvirkning hun gir til unge jenter.
 
 
Selvfølgelig blir unge jenter påvirket av at en influencer de ser på som sitt idol som sitter og sier at at medium størrelse på klær er “over size”. Til slutt vil de unge jentene ta det til seg, og de vil bli påvirket i gal retning til å passe inn i størrelse smaal. Det kan ende med en alvorlig spiseforstyrrelse som anorexi eller bulimi.
 
 
Det er noen år siden jeg kom over en kjempeflink, dyktig og ærlig blogger og youtuber som heter for Hilde Christina. Heldigvis har jeg funnet igjen denne flotte jenta på snapchat. Hilde Christina er alltid på de svakes side, og hun brenner for at ungdommene må stole på seg selv, ta egne valg, ikke la seg bli påvirket og hun er opptatt av ærlighet! Ikke minst brenner hun for at bloggere og influencere skal være ærlig mot sine lesere! Dersom en blogger eller youtuber ikke er ærlig mot leserne sine vil dette før eller siden bli avslørt!
 
 
Tilbake til youtuberen Sandra. Flere av hennes følgere begynte på et tidspunkt å stille henne spørsmål og da kritiske spørsmål om hvordan hun har greid å gå ned så mye ned i vekt. Forandringen er så enorm at man trenger ikke være hjernekirurg for å forstå at et slikt vekttap på kort tid ikke går med en diett og lavt kaloriinntak. Med et så lavt kaloriinntak som det youtuberen mener hun spiser kan ingen klare seg på i lengden! Ingen!
 
 
Hilde Christina fikk høre sannheten fra en tidligere personlig venninne av Sandra, og sannheten til youtuberen sin vektnedgang var fordi hun hadde tatt en slankeoperasjon. Dette unngår youtuberen å fortelle til sine 67000 følgere, og da unge følgere 🙁
 
 
Jeg ønsker at dere skal få se en video der hvor Hilde forteller sannheten om denne youtuberen:
 
 

Hilde sin video om denne youtuberen.

 
 
Flere av Hilde Christina sine følgere har også fulgt Sandra på hennes youtubekanal, og flere av de yngre følgerne har fortalt Hilde Christina rett ut at de har blitt trigget til å spise like lite som det Sandra har sagt at hun har gjort.
 
 
Hilde Christina prøvde å komme i dialog med Sandra (den nevnte youtuberen), men hun ble direkte truet med politianmeldelse av Sandra. Målet til Hilde Christina var rett og slett for å få Sandra (youtuberen) en sjanse til å være ærlig mot leserne sine.
 
 
I det følgende skal dere få se samtalen som Hilde Christina hadde med Sandra.
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Reaksjonen fra youtuberen (Sandra) var å ta på seg typisk “offerrollen” når hun ble konfrontert med sannheten. I det følgende skal dere få se flere private meldinger mellom Hilde Christina og Sandra.
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Her følger enda flere private meldinger mellom Hilde Christina og Youtubersandra.
 
 

 
 

 
 

 
 
I det følgende kommer noen meldinger som Hilde har hatt med ulike lesere. Jeg ber dere vær så snill å lese absolutt alle samtalene, for der vil dere forstå hva slags påvirkning en influencere som det Sara har!
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
Når man vet at Sandra som en stor influencer har løyet om at det var en slankeoperasjon som hjalp henne så mye ned i vekt, mister man respekten for en slik influencer. Det er ingen nederlag å fortelle at man har tatt en slankeoperasjon! Hvordan kan noen se på henne som en seriøs influencer når hun lyver til sine følgere?
 
 
En influencer jeg har lyst til å trekke frem er Helene Drage! Hun har vært 100% ærlig om sin overvekt, og hun var åpen om at hun tok en slankeoperasjon! Det står det kjempestor respekt av! Ære være Helene Drage for det!
 
 
Les dette innlegget som Helene Drage har skrevet på bloggen sin: https://www.helenedrage.no/2019/01/13/derfor-valgte-jeg-a-vaere-aerlig-om-operasjonen/
 
 
Helene Drage er en stor influencer med mange følgere, og hun lærer sine følgere og andre som følger henne på sosiale medier noe kjempeviktig. Det er å være stolt av kroppen og utseende ditt samme hva! Helene Drage er det jeg kaller en ærlig influencer!
 
 
Det verste med at Youtubesandra ikke forteller sannheten om slankeoperasjonen, er at hun trigger sine unge følgere med et kroppspress uten like, og hun tenker ikke over konsekvensen å hjernevaske sine unge følgere når hun gang på gang forteller at størrelse M er “over size”. Jeg har jobbet som lærer og spes.ped i ungdomsskolen, og jeg vet hvor lett påvirkelige og sårbare unge jenter er når det kommer til kropp og utseende! Størrelse M er ikke “over size”! Det er like normal størrelse som størrelse L! Husk at de størrelsene vi bruker i Europa ikke er det amme som på andre kontinenter! En størrelse L kan være som en størrelse M, og en størrelse M kan være en størrlse S!
 
 
Det er kjempeviktig at dere som influencere (som blogger/lager vlogger om skjønnhet, mote, kropp og utseende) som har mange unge følgere er 100% ærlige med følgerene deres! Usunt fokus hvor kropp, slanking, dietter og kalorier blir fremmet er over hodet ikke greit! Lyver du om din vektnedgang hvis en har en kosthold- og livsstilblogg er du rett og slett et dårlig forbilde for følgerene dine! Husk at sannheten vil før eller siden alltid komme for dagen!
 
 

Bildet lånt fra: https://www.pictabee.com/tag/%C3%A6rlighet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

iDEAL of Sweden:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats