NÅR 40-ÅRINGER KRANGLER OG KVERULERER VERRE ENN BARNEHAGEBARN ER DET FLAUT OG PINLIG!

De aller fleste av oss har facebook. Mange av facebookvenne våre har vi kontakt med, og andre ikke. Noen av facebookvennene føler vi at vi har noe felles med, og andre ikke. Mine venner på facebookvenner er familie, slekt, venner fra barne- og ungdomsskolen, venner fra folkehøgskolen, venner fra videregående skole, abyssinerkollegaer, rasekattvenner som jeg har truffet på utstillinger, venner fra kormiljøet og bloggvenner som jeg har blitt kjent med. Jeg ett fast prinsipp, og det er at jeg  som prinsipp på facebook, og det er at jeg ikke godkjenner venneforespørsler venners venner som jeg aldri har pratet med eller truffet. 

Det som forundrer meg, er at noen av facebookvennene jeg har på facebook over hodet ikke tenker over at det som publiseres på facebook faktisk vises til sine facebookvenner selv om man ikke ønsker at oppdateringer skal vises. Jeg blir flau og får en bismak i munnen når jeg er vitne til en heftig krangel mellom en facebookvenn og hans/hennes facebookvenner. Man trenger ikke skrive offentlig på veggen f.eks en slik statusoppdatering: “Du Hans trenger ikke komme å være frekk mot meg”, eller: “Jeg er skuffet over deg Anne”. Dette er bare ett eksempel på hvilke statusoppdateringer noen facebookvenner kan skrive, og jeg har oppdaget at 40-60 åringer er verre enn de som er yngre! 

Hvis du har en konflikt gående med en av dine facebookvenner, trenger du ikke publisere det på veggen din offentlig slik at alle andre ser det, men det er kanskje det du ønsker, nemlig det å få oppmerksomhet at du har en konflikt gående med en av dine facebookvenner. Normalt er å ta uoverenstemmelser opp direkte med vedkommende, enten direkte med vedkommende, eller på privat melding. Nå har det vel seg slik at de som velger å ta slike uoverensstemmelser offentlig på veggen på facebook ønsker oppmerksomhet. Det jeg kan si er at det får de ikke fra meg! Jeg blir flau på deres vegne at de ikke vet bedre enn som så.

1.januar tok jeg en opprydding i facebooklista mi, og grunnen til det var fordi jeg hadde mange facebookvenner som jeg over hodet ikke hadde noe felles med. Jeg gikk grundig igjennom facebookvennene mine, og slettet ca.100 facebookvenner som gikk under kategorien: “facebookvenner som jeg ikke har noe til felles med, eller som jeg sjelden/aldri prater med på facebook”. 

Den ene facebookvennen som jeg valgte å slette hadde jeg så lite felles med. Jeg hadde tenkt på det en godt stund at jeg skulle slette henne som facebookvenn før jeg gjorde det. 

Denne facebookvennen min var litt for kroppsfiksert i forhold til det jeg er vant til av andre av mine venner i 40-50 års alderen, hun var litt for opptatt av det ytre, mente at det er ok å operere seg vakker, ta botox, restylan og strebet (i mine øyne) etter å være perfekt som mulig. Nesten daglig postet hun innlegg om dette på facebook og bloggen sin som hun hadde. Hennes facebookvenner og også bloggvenner skrev til henne og fortalte hva de syntes om dette, og noen var sterkt i mot dette.

De gangene noen skrev at de var uenige med henne, utartet det seg til en vanvittig krangel mellom henne og hennes facebookvenner. Etter diskusjonen tok hun på seg offerrollen hvor hun fortalte i statusoppdateringene sine at folk i bygda der hun bor var ute etter henne, at hun ble stygt mobbet og at de var sjalu på henne. 

Jeg valgte bevisst å ikke kommentere noen av hennes facebookoppdateringer, for jeg er også i mot slikt. Stort sett trykket jeg på “liker” når hun la ut bilder av håret sitt, naturbilder som hun tok eller av dyrene sine. 

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg selv motstander av å operere seg pen, ta botox, ta restylan, brystløft, ta silikon osv. Særlig i dagens samfunn hvor vi jobber for å få bukt med kroppshysteriet, for det gir så feil signaler til unge jenter. Den perfekte kroppen er medieskapt av motedesignerne, og det skaper i verste fall spiseforstyrrelser blant unge jenter. Da mener jeg at vi voksne må gå foran med et godt eksempel! En person på over 40 år som har født unger, skal ikke se ut som en 20 åring! Slik er ikke kroppen laget! Samtidig mener jeg at de som ønsker å ta botox, restylan, silikon, ta plastisk kirurgi osv må få lov til å gjøre som de selv vil. Det er deres penger, og ikke mine! Da krever jeg også at de respekterer meg for hva jeg mener! 

På bloggen til min facebookvenn har det hele tiden gått i trening, kosthold, slanking, trening, at hun har tatt hairextension, fikset på neglene, tatt restylan osv. Det er nå en gang slik at hun har interesse for dette temaet, og det er det bare å akseptere. Selv om jeg ikke har interesse for dette må jeg bare godta at hun skriver om det. 

I romjulen syntes jeg min facebookvenninne ble mer og mer energisk i å skrive innlegg om kropp og utseende. Hun postet daglig statusoppdateringer på facebook, og postet daglig blogginnlegg om teamet brystløft kontra ikke brystløft, la ut bilder av pupper uten brystløft og bilder av pupper etter brystløft, la ut bilder av feite mennesker kontra tynne mennesker, la ut bilder av lepper etter leppene hadde fått restylan og hun spurte leserne om hva de mente var finest. Mange lesere skrev sine meninger på en saklig og fin måte om hva de syntes om temaet, og mange gav uttrykk for at de var i mot det å operere seg, legge inn silikon, ta botox, restylan osv. 

På facebooksiden hennes utartet det seg en krangling uten like mellom min facebookvenninne og noen av hennes facebookvenner som tydeligvis var uenige med henne. Hva som utløste dette vet jeg ikke, for jeg gadd ikke engasjere meg i dette. 

Min gode facebookvenninne Synskepggy skrev en kommentar på et av blogginnleggene til min facebookvenninne. Kommentaren fra Synskepeggy var saklig og godt begrunnet om hvorfor hun tok avstand fra dette! Det ble ikke godt mottatt fra min facebookvenninne, og min facebookvenninne mente at Synskepggy mobbet og trakasserte henne. Det var mange flere lesere som mente akkurat det samme som Synskepeggy, og de fikk også så hatten flagret. Nå jeg at mange kommentarene på det blogginnlegget hennes er slettet, også den kommentaren som Synskepggy skrev…. 

Samme kveld forfulgte min facebookvenn Synskepggy over på bloggen hennes, og der begynte hun regelrett å krangle og oppføre seg stygt og ufint! Synskepggy på sin side ble irritert, for maken til oppførsel skal du lete lenge etter! 

Her kan dere selv med egne øyne se hvordan krangelen utartet seg: http://synskepeggy.blogg.no/1419779902_28122014.html#comment

Jeg skrev flere private meldinger til min facebookvenninne om at jeg ikke ville blandes inn i denne krangelen siden jeg er god bloggvenn med Synskepggy, og jeg gjorde det klart for henne at jeg ikke støttet hennes oppførsel på bloggen til Synskepeggy! Kom med gode råd å be henne slutte, for jeg skjønte hvordan denne krangelen kom til å ende, men likevel fortsatte min facebookvenninne å krangle og krangle. Det var som å prate til døve ører. I neste sekund hadde hun skrevet en ny kommentar på bloggen til Synskepggy. Til og med på natten drev hun og kranglet i kommentarfeltet til Synskepggy! Hvem sitter på natten og krangler på en blogg?

Jeg gjentok gang på gang at min facebookvenn hadde å holde meg utenfor denne krangelen, for jeg mente at det tullet hun drev med ville jeg ikke søtte!  Likevel dro hun meg inn i diskusjonen mot min vilje! Da jeg så det ble jeg kjempesint!

Nyttårsaften hadde en anonym skrevet et kommentar i kommentarfeltet til Synskepggy, og min facebookvenninne beskyldte meg å stå bak den kommentaren ennå hun godt visste at jeg var i nyttårsselskap hos et vennepar av oss! Dette hadde hun sett av bilder jeg postet på facebook! Når jeg besøker venner, sitter jeg ikke på facebook og leser blogger! Da er jeg sosial med de vi besøker! 

1.januar orket jeg rett og slett ikke mer. Da hadde jeg bedt uendelig mange ganger om å være fornuftig å slutte og krangle! Jeg slettet henne som venn fra facebook. Vi var alt for forskjellige, og jeg orket ikke være vitne til å lese de daglige kranglene hun hadde med andre av sine facebookvenner. Slike mennesker er for meg energivampyrer! 

Tenk at en enkel og saklig kommentar fra en leser skulle få slik rekkevidde med den heftige kranglingen? Hvis man tar en saklig og begrunnet kommentar på en blogg så personlig bør man tenke over om man skal skrive innlegg hvor man ber om lesernes meninger.

Hvis en blogger har spurt leserne om hva de mener om at voksne mennesker tar plastiske operasjoner, og ville jeg ha svart dette: “Jeg ikke støtter voksne mennesker som utfører plastiske operasjoner, ta botox, silikon, restylan, fordi det gir gale signaler til ungdommer pga kroppspress, og man kan ikke operere seg for å bli lykkelig, men hva andre voksne mennesker velger å gjøre blir deres egen sak”. Er en slik kommentar mobbing og trakassering? Svaret mitt er klart nei! Det er en personlig mening om temaet, og ikke personrettet mot den som spør om leserne meninger. Støter man bort i den rette bloggeren på en blogg, vil hun få det til å at det var du som mobbet og trakasserte henne i din kommentar. 

 Bruk 2015 alle sammen til å blogge for å ha det trivelig, og ikke irritere deg over at andre bloggere har ulike meninger enn deg selv <3 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 thoughts on “NÅR 40-ÅRINGER KRANGLER OG KVERULERER VERRE ENN BARNEHAGEBARN ER DET FLAUT OG PINLIG!

 1. Gud hjælepes mæg. Æg e stum. E det ikkje typsik at sånne kranglefanta slætta kommentara og andre bevis på bloggan sine i et håp om å fremstå som feilfri. Æg trudde at sånne fenomen som å krangle sånn hørte tel unga men at voksne folk over 40 år krangla sånn kan dæm skjemmes av.

  Æg skjønna at du vælge å slette sånne facebookvænna og du ska vi at æg også har sånne vænna som krangle høyt på væggen sin eller dæm skriv navnet tel den personen som dæm e uenig med sånn at alle kan sjå det. Æg trur dæm vil ha oppmerksomhet og støtte men æg støtta aldri facebookvænna som krangle på væggen sin. Nån persona ska krangle med alle og dæm krangle med alle samme kæm det e. Det e ikkje nåkka vits i å diskuter med dæm en gang førr dæm e døv tel å hør ka andre har å si.

  Stakkars bloggvænninna di som fikk ødelagt kommentarfeltet pga kranglefanten. Æg håpa det roa sæg for ho.

  Æg ønska dæg ein fin kveld 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefint innspill i innlegget mitt! Ja dette er noe av det mest pinlige jeg har vært vitne til blant voksne bloggere noen sinne! Jeg trodde det jeg også at slik form for krangling tilhørte barnehage barn, men når den ene bloggeren tydelig har vrangforestillinger om sin egen væremåte, vil ting låse seg, og hun innser ikke hva hun holder på med.

   Det er lett å si at man ikke skal diskutere med med slike folk, men man blir bare så fly hakke f…., for det skrives usaklige og stygge beskyldninger at man føler at nå er det nok, og da vil man gjerne si fra. Selvsagt vil slike folk ha oppmerksomeht, for hvis ikke hadde de ikke gjort det. Normalt er det ikke.

   Jeg også håper at det blir rolig og stille for henne på bloggen hennes <3 Det fortjener hun!

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Så bra skrevet. Kunne ikke vært mer enig. Det er rett og slett flaut og holde på sånn på FB/blogg, barnsligt upasseligt og egoistisk. De kan ikke ha det bra med seg selv, dårligt selvbilde og selvtillit og andre ting som feks, sykdom kan ha innspill i hvordan du har det. Tåler du ikke en saklig kommentar som er det motsatte av dett du syns og dette utvikler seg til krangling så det holder med innblanding av andre og ikke minst uskyldige, Det er å gå langt over streken, og når du attpåtil ikke forstår at nok er nok, da er det noe som ikke stemmer. Syns du gjorde rett i å rydde opp i ventelisten din. Så får vi håpe at det nye året blir bedre, at det går ann og blogge ifred fra kranglefanter som ikke forstår en dritt.
  Ha en fin søndags kveld<3

  • Gekko 50: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempefint innspill fra deg! Så absolutt at det er flaut at de holder på sånn, og ikke minst barnslig, upasselig og egoistisk.

   Det er jo tydelig at vedkommende bråkmaker ikke kan ha det bra med seg selv. Ja det er nettopp det. Hvis de ikke tåler en saklig kommentar om at en leser ikke er enig i det man skriver skal ikke rene 2.verdenskrig bryte ut for det! Hvis noen skriver en saklig kommentar på bloggen min at de er uenig med det jeg mener, har ikke jeg rett til å forfølge den leseren over på hans/hennes blogg for å krangle videre med ham/henne! Det kunne aldri i livet falt meg inn! Er man uenig, ja vel, så er man det!

   Jeg synes kjempesynd på Synskepeggy nå som får kommentarfeltet sitt ødelagt av denne bloggeren som tydeligvis har et forfølgelsesvanvidd uten like.

   Jeg hadde jo sett hvordan hun kranglet på facebookprofilen sin med andre en stund, og jeg hadde tenkt å slette henne tidligere, men jeg ville se det an. Prøvde alt som stod i min makt for å få henne til å forstå at slik hun oppførte seg på bloggen til Synskepggy var ikke veien å gå, men når hun var besatt av å ta Synskepggy gav jeg opp. Dette ville jeg ikke ha noe med å gjøre! Angrer ikke på avgjørelsen for at jeg slettet henne.

   Det er noe som er alvorlig galt når en voksen blogger på 41 år oppfører seg slik ja!

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 3. Jo takk du. Den krangelen kunne ingen unngå å legge merke til, for på blogg.no shoutet den ene det innlegget etter det andre om hvor ille den andre var, og det var pinlig å vite at dette skjedde på blogglista hos de som er 40 +.

  Noen av innleggene hun postet på facebookgruppa for bloggere over 40 +, og jeg reagerte på mange ganger hvor spydig hun var hvis noen av leserne ikke var enige med henne. Hun virket som en person som fort kom i krangel med andre.

  De sa mye når hun begynte å krangle på Synskepggy sin blogg, og det er lett å se hvem som er bråkmakeren her.

  Du har rett i at dette er direkte pinlig med stor P.

  Hvorfor ønsker bloggere svar fra leserne sine når de lager lurveleven når de ikke er enige med svarene de får? Jeg tro det er fordi at de ønsker oppmerksomhet.

  Jeg vil heller ikke være venn på facebook med venner som oppfører seg sånn.

  Ha en fin kveld 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefint innspill fra deg også på innlegget mitt! Ja dette som nå foregår er flaut og pinlig, og særlig med tanke på at den kverulerende 41 åringen aldri har vett til å gi seg. Noe er alvorlig alt når en 41 år gammel dame oppfører seg slik, og når man har vrangforestillinger om det som faktisk var årsaken til denne heftige og barnslige kranglingen skjønner man fort at man har å gjøre med en person som har store problemer!

   De som kverulerer og krangler på blogg og åpenlyst på facebook har et sterkt ønske om å få oppmerksomhet, og dessverre greier de det også, og det er fordi folk blir så irriterte og kjempesinte på dem, og mer sint blir folk når de aldri gir seg.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Trist at bloggere ødelegger for andre bloggere. Det er rart dette her at mange på nettet ikke aksepterer andre sine meninger på nettet enn i diskusjoner i det virkelige liv. Hvorfor er det sånn? Jeg tror at de som er tøffe i diskusjoner på nettet kanskje ikke er så tøffe å si meningene sine i diskusjoner i det virkelige liv.

  Når du ikke skjønner at nok er nok når folk ber deg stoppe, er noe riv ruskende galt med de sosiale antennene. Nei hvis du ikke tåler å høre andres meninger når du diskuterer bør du holde deg milevis unna diskusjoner, og de havner ofte i slike situasjoner ellers også.

  Noen ytterst få av vennene min på facebook trekker inn uoverensstemmelse på veggen slik at alle kan se det, men de får beskjed av andre til å ta det privat med den det gjelder. Jeg slettet en facebookvenn som hele tiden kranglet om alt og med alle, for jeg orket ikke være venn med henne. Det ble for slitsomt, for hele tiden kverulerte hun når vennene hennes publiserte noe på veggen sin. Hun kverulerte meg også. Jeg vet ikke om du husker et hjertesukk jeg hadde om helsepoltikk? Hun gikk helt av skaftet fordi hun var uenig med meg. Mine venner på facebook ble sint på henne, og de ba henne roe seg. Jeg måtte skjule veggen min for henne for å få fred. Noen uker senere slettet jeg henne. Jeg kjente henne ikke så godt, og hun var en venninne via en venninne.

  Jeg har ikke fått med meg det som har skjedd med den bloggeren, men så leser jeg ikke så mange blogger heller da.

  Dere som blogger fortjener å få blogge i fred, og jeg håper 2015 blir et godt bloggår for dere alle 🙂

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefint innspill fra deg også! Huff ja. Jeg skjemmes bare ved tanken på at hun er 41 år og voksen. Da skal hun vite bedre enn å oppføre seg slik. Dette hun holder på med av krangling inne hos en annen blogger sier mye om hva slags menneske dette er, og det er ei jente med store problemer med seg selv. Det er det ikke noe tvil om etter de siste dagers hendelse.

   Heldigvis er det ytterst få av mine facebookvenner som krangler åpenlyst på facebook, men noen få gjør det. Heldigvis så tar slutter de når noen sier at dette burde de tatt privat.

   Ja da, jeg tror at 2015 blir et kjempefint bloggår 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 5. Det blir så trist når fb og bloggen blir brukt til slike kranglingen:(
  Da er det fint det du gjorde. Å distansere seg fra alt bråket.
  Ønsker deg en fredelig dag:)
  joy recently posted..MorgensbønnMy Profile

  • Joy: Det er kjemeptrist når folk krangler mellom seg åpenlyst på facebook, og også blogg, og det er pinlig å vite at dette er voksne bloggere i 40 – 50 års alderen.

   Ja det var det første jeg tenkte at jeg ville ikke ha noe med denne krangelen å gjøre, og det skrev jeg til henne på facebook også. Ikke bare én gang, men mange ganger. I tillegg til at jeg ba henne ettertrykkelig slutte med kranglingen sin, for det tjente hun ikke på i det hele tatt! Jeg merket meg at hun ble fornærmet på meg at jeg ikke støttet henne, men det kunne jeg bare ikke gjøre når jeg så med egne øyne at kommentaren som Synskepggy skrev på bloggen hennes var saklig begrunnet, og ikke ufin i det hele tatt.

   Det er uansett kjempetrist at noen skal få lov til å ødelegge andres blogger på den den måten 🙁

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 6. Dette er noe av det dummeste krangelen på blogg jeg har sett. Men det overrasker meg ikke at “skjønnhetsdronninga” er blandet inn i krangling på blogg. Siden hun var med i bloggruppa for oss bloggere 40+ fikk jeg lest noen av innleggene hennes. Og maken til spydige svar hun skrev til noen av leserne sine skal du lete lenge etter. Jeg skjønte fort at hun der kommer til å havne i en krangel før eller siden.

  Og jeg greide ikke dy meg. Jeg skrev en kommentar på innleggene som heter for fordommer og 41 år og hva så. Ingen av mine kommentarer godkjente hun. Og da tenkte jeg mitt at hun tåler ikke å lese andre meninger enn sine egne. Fysj så sint jeg ble da jeg så at hun begynte å krangle på bloggen til Synskepeggy. Jeg mistet all respekt for “skjønnhetsdronninga” med en gang da jeg så hva som skjedde på bloggen til Synskepeggy.

  Det er jammen bra du kvittet deg med henne som venn på facebook. For facebookvenner som henne tar bare opp plass og energi. De kommer alltid til å bruke facebooken sin til å krangle med vennene sine. Det er irriterende når de misbruker facebook på krangling.

  De som ikke ser hvordan “skjønnhetsdronninga” og den feilfrie venninnen hennes holder på er blinde eller hjernevasket. Begge to dummer seg loddrett ut på 40+ listen slik de holder på. Synskepeggy gjør det en hver ville ha gjort. For hun prøver å forsvare seg. Dette er ikke Synskepggy sin feil. Men “skjønnhetsdronninga” og hennes feilfrie venninne.

  De får nå oppmerksomhet slik de holder på.

  Ha en fin dag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for kjempefint innspill fra deg på innlegget mitt vennen! Det har du helt rett i at hun var, og det reagerte jeg på. Derfor kommenterte jeg ikke så mye på hennes innlegg som gikk på skjønnhetspleie, botox m.m. for jeg mener at slikt er bare tull fra ende til annen. Her prøver vi å få unge jenter til å akseptere kroppene sine, så er det noen som er besatt av dette at de kjøper seg pent utseende, og blir alt for opphengt i dette.

   Det har lagt i kortene at hun likte å krangle, og det var derfor jeg holdt litt avstand til henne på facebook. Syntes det var pinlig når hun kranglet med folk hun kjente fra hjemplassen sin, for slike krangler har ikke noe å gjøre offentlig på en vegg på facebook. Hun burde tatt det privat med den det gjaldt.

   Jeg hadde som sagt tenkt å slette henne som venn en stund før dette skejdde, men da jeg opplevde at hun ble fornærmet på meg fordi jeg klart sa i fra at jeg syntes at oppførselen hennes på Synskepggy sin blogg var klandreverdig, og at jeg ikke støttet henne skjønte jeg fort hvordan dette infernoet kom til å ende. Jeg angrer ikke noe på at jeg slettet henne, for jeg kjente jo henne ikke personlig.

   Jeg er jo venn med 6 andre bloggvenner på facebook, og de er kjempekoselige å prate med 🙂

   Nei selvsagt er det ikke Synskepeggy sin feil! Det har det aldri vært.

   Synes det var kjempebra at du også kommenterte på bloggen hennes, selv om du fikk høre at du var en oppdiktet person. Vi vet jo alle sammen at Inger J sine idiotiske tvangsforestillinger og vrangforestillinger om ting alltid kommer frem når det brenner under føttene hennes 😀

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 7. Jeg opplevde at en facebook-venn skjelte ut en kunde i full offentlighet med fullt navn på kunden. Tror ikke at h*n var klar over at alle vennene hans/hennes kunne lese hva vedkommende skrev

 8. Bra innlegg, en oppsummering over denne idiotiske kranglingen som har funnet sted. Det var veldig vanskelig å følge med i hvem som er venner med hvem. Skikkelig sånn såpeopera!! For 2015 har jeg nå et ønske da, at alle kan få lov til å mene det de vil, uten å bli utskjelt for sine meninger.
  Lovelulu må få lov til å holde på med sine skjønnhetsgreier, IJR må få lov til å skrive om alle sine virkelige og uvirkelige beundrere, Synske Peggy skriver jo om så mangt og det vil hun nok fortsette med, og du Torill må da fortsette å skrive om kattene dine og koret og fløytespillet. Vi har jo sett det i kommentarfelt også på avisinnlegg at noen tipper helt over og tar ut frustrasjon, sinne, spydigheter og alt som galt er. Vi kan vel ikke bry oss med det? De som gjør slikt har noe de må ha UT, og det er bare å dukke………..
  eljos recently posted..Lanzarote – askespredning 3. desember 2014My Profile

  • Eljos: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempefint innspill på innlegget mitt! Jeg følte jeg måtte skrive på bloggen min om hva som hendte i forkant av dette mellom henne og meg. Når man er på facebook, og har facebookvenner opplever man at noen alltid må krangle offentlig på veggen, men heldigvis så sier folk i fra om at de det gjelder bør ta det privat, og ikke offentlig, og det gjør det.

   Alle må få lov til å skrive om det man vil på bloggene sine, og hvis jeg har en debatt, og en leser er uenig med meg må jeg tåle det. Selv prøver jeg å være saklig og konstruktiv når jeg kommenterer på en blogg hvor det foregår en diskusjon. Hvis jeg er uenig med en blogger, så passer jeg alltid på å være saklig og konstruktiv i mine meninger. Det siste jeg forventer er at den bloggeren blir med over tilbake til min blogg for å krangle og kverulere i mitt kommentarfelt slik hun gjorde det mot Synskepggy!

   Når det gjelder IRJ må hun få lov til å blogge om det hun gjør, men hun har så få voksne lesere på bloggen sin at vi som har fulgt henne i noen år skjønner at voksne bloggere som er 40+ ikke ønsker å inngå i nærmere bloggvennskap med henne. Så hun må bare sitte på bloggen sin å skrive de usammenhengende innleggene sine 🙂

   Det samme med Synskepggy også! Hun skriver om så mangt som opptar henne, og det er jo derfor vi blogger.

   Hvis man er uenig med en blogger, så er det faktisk så lett at man kan gå bort fra bloggen, og glemme bloggeren. Ikke sitte å irritere seg over at han/hun har det og det bloggnavnet eller hva det nå er folk irriterer seg over.

   Heldigvis og takk og lov blogger så og si alle bloggere for å ha det koselig, og for at det er en hobby 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 9. Veldig bra innlegg, og det er veldig bra at du forteller hva du opplevde med din tidligere facebookvenninne. Når mennesker oppfører seg slik, er ikke alt som det skal være. En ting er at de vil ha oppmerksomhet, men de tenker ikke over at de fremstår som dumme. De burde skjemmes når de krangler åpent på facebook, og de har misforstått noe viktig. De som krangler på facebook liker at deres krangler skal sees i håp om at noen støtter dem. Jeg støtter aldri noen som krangler på facebook, og jeg ber dem holde sine krangler for seg selv.

  Det var først i går jeg satte meg ned og leste på linkene til de som krangler på blogg.no. Jeg er skremt at det går an. Hun er verre enn denne dyrehealeren du og Magnhild som lurte dere for noen år siden.

  Slike facebookvenner som henne gjorde du rett i å kvitte deg med en gang for alle.

  Når jeg leser på bloggen til Synskepggy synes jeg veldig synd på henne;=( Jeg ser at hun holder seg borte fra å kommentere tilbake, og likevel fortsetter Lovelulu å kverulere og krangle. Jeg la merke til at noen kommentarer ble skrevet midt på natten. Hvem sitter og krangler på en blogg om natta? Hun må ha store psykiske problemer, og jeg har tenkt mine tanker omkring dette. Jeg er rystet av det jeg leste på bloggen til Synskpeggy. Lovelulu er respektløs, frekk og er blottet for sosiale antenner. Når Synskepggy ber om at nå må hun stoppe, fortsetter hun som om hun eide hele bloggen. Jeg håper Synskepeggy kan få ro slik at hun får blogget om de hun ønsker å blogge om. Det fortjener hun.

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for kjempefint innspill på innlegget mitt vennen! Jeg følte jeg måtte fortelle om litt av forhistorien slik at folk kan forstå hvordan hun også kunne oppleves som en facebookvenn siden jeg var facebookvenn med henne. Når jeg ganske så ofte leste statusoppdateringer på facebookprofilen hennes at hun følte seg uthengt fra noen på hjemplassen der hun bor, og at det endte med at hun kranglet med en eller annen facebookvenn offentlig på facebook var magefølelsen min nokså sikker på at dette var en person som ikke gikk av veien for å krangle og kverulere når hun følte seg dårlig behandlet.

   Så leste jeg innlegget på bloggen hennes som vår årsaken til denne vanvittige kranglingen, og jeg leste kommentaren til Synskpeggy. Synskepggy var ærlig og ikke minst saklig i kommentaren sin. Det er på samme måten hvis noen skulle ha skrevet til meg at de ikke liker katter, fordi at de er redde for dem. Dermed så ble Synskpeggy beskyldt for å mobbe og trakassere henne, og vips så forfulgte hun Synskepggy over på hennes blogg hvor hun kranglet og kverulerte med Synskepggy!

   Jeg skrev på facebookchatten til henne at hun måtte være så snill å slutte å kommentere, for at det gjorde ikke saken noe bedre, men hun fortsatte å krangle og kverulere. Selv sa jeg klart til henne at jeg ikke støttet henne i hvordan hun oppførte seg, og hun sa hun ikke hadde gjort noe galt. Jeg prøvde igjen å forklare det til henne, men det var som å prate med en stein. Sa igjen at jeg ikke støttet oppførselen, og da ble hun småsnurt på meg, for hun forventet støtte fra meg. Det fikk hun ikke.

   Da jeg så hvordan hun fortsatte å ture frem på bloggen til Synskepggy var ikke veien til slettknappen lang, og jeg angrer ikke.

   Når noen oppfører seg slik det hun gjorde og gjør sier det så mye om hvordan hun er, og det er ei jente med store personlige problemer som er sammensatt. Ingen oppegående bloggere (uansett alder) oppfører seg slik. Til og med ungdommer vet å oppføre seg på bloggene til hverandre.

   Det roer seg nok etter hvert, for det pleier det å gjøre.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 10. Minner meg veldig om hun Ida som jeg fortalte deg om en gang 😛 (Slarveposten har også skrevet om henne faktisk..) Hun som bare postet bilder av muggene sine..Å ikke minst hvor mye hun trente og stod på å spiste omtrent bare tunfisk.. Hun har også ett helt irrasjonelt syn på det og sa hele tiden hun har gått ned masse, å ikke minst hun tar med det hun gikk ned da hun gikk gravid og fødte.. Bare for å få ett høyere tall.. Men vi ser ikke noen verdens forskjell på henne.. Å om du GUD FORBY skulle finne på å kritisere noe eller fortelle ett synspunkt som ikke faller i samme jord som det hun mener, ja da er du bare sjalu og ikke vil annet enn å spre møkk fordi man selv sitter å sipper over livet sitt å hvor jævli det er 😛 Så sletter hun stadig bloggen sin osv.. Lager ny, og poster samme innlegg, å det gjentar seg 😛 Ser ut som hun har bloggpause nå.. Eller kanskje endelig fått nok av det dritet hun driver med…

  I starten støttet jeg henne (da visste jeg ikke at hun blogget under falskt navn).. Hun la ut masse dristige bilder og fikk masse hatkommentarer osv.. Prata masse sammen på meldinger på blogg.. Så begynte hun med det ekte navnet sitt og la ut masse meninger.. Deriblandt skriver hun stadig om overvektige.. Å legger ut bilder i samme stil som du skriver om.. Bilder av svære folk.. Men skriver derimot i det store og vide om hvor mye de er skyld i det sjæl å bare sitter hver dag på den feite ræva si å trøkker i seg istede for å komme seg ut av huset og trene og bli helsefreak, for det gjorde jo hun så da kunne jo ALLLLLE klare det… :p Å når hun så feite folk på bussen ble hu sur fordi de burde heller gått istede! Å da sa jeg meningen min om hva jeg syntes om slike innlegg siden vi hadde jo så god kontakt så hvorfor sku det gjøre noe gærnt liksom.. Å da var det gjort.. Det rant inn med laaaange stygge kommentarer på bloggen min som hun prøvde å kamuflere som anonym, men glemte å fjerne navnet sitt en gang.. (Ser jo at Lulu også bytter navn på kommentarene sine hele tiden…..)

  Tror de kunne passa godt ilag de to.. 🙂 Tror de kunne motivert hverandre bedre enn noe annet…

  Kjempebra innlegg forresten 🙂
  Mjiaow recently posted..Ciaté – Haute House ( SWATCH )My Profile

  • Mjiaow: Tusen takk for kjempefint innspill på innlegget mitt fra deg også! Ja! Hun husker jeg godt ja, og den bloggeren er jo sykelig opptatt av kropp, vekt og utseende, og gjør direkte narr av de som er overvektige! Det reagerte jeg kraftig på hos henne, og mye mer da selvfølgelig. Husker jeg reagerte hvor frekk og spydig hun var mot leserne sine hvis de kom med kritikk! Hvis hun ikke tåler å få kritikk så må hun slutte å legge ut innlegg om dette hele tiden. Jeg synes innleggene til denne Ida rett og slett er av mobbende karakter, og det er jo det leserne hennes har reagert på. Jeg leste meg igjennom bloggen hennes da du tipset meg om at jeg burde lese deg. En typisk blogger som er ute etter oppmerksomhet, men når hun møter kritikk tar hun på seg offerrollen ved å si at hun blir mobbet!

   Synes det er kjempebra du avslørte hennes falskhet, for måte hun oppførte seg mot deg var jo direkte kritikkverdig og ikke minst sylfrekt! Slike bloggere havner gjerne i bråk med mange, for i begynnelsen virker de koselige og hyggelige. Man synes litt synd på dem, men det er helt til man oppdager hvordan de egentlig er.

   Jepp. Det har jeg sett. Hun bytter navnet sitt på kommentarene som hun skriver, og det har hun gjort hele tiden. Den tanken om at de to kunne passet sammen har slått meg også! Samme ulla begge to 😉

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 11. utrolig at det er mulig å lyve sånn om et menneske som du gjør her på dette innlegget. Jeg holder ikke på sånn på Facebook som du sier her. Å vi var gode bloggvenner og facebookvenner. Du sendte melding på chat til meg flere ganger daglig noen ganger. Enten for å fortelle meg hva du har skrevet i bloggen din, eller for å baksnakke særlig en blogger. Hørte aldri du sa noe negativt om at jeg interesserte meg for helse generelt. Jeg er ikke mer kroppfiksert en gjennomsnittet av mennesker er. Mange tar Restylane og botox uten å være sykelig kroppfiksert. Jeg liker å skrive om dette på bloggen min for jeg interesserer meg for emnet. På Facebook har jeg ikke gjort det. Jeg har fortsatt chatten mellom oss på Facebook. Så folk kan se at vi hadde god kontakt hvis jeg ønsker å vise det. Eneste grunnen til at du slettet meg som venn, var at jeg ikke gjorde som du sa. Håper virkelig du/dere slutter å kverulere over denne saken her nå. Jeg er ferdig!

  • Kari/Lovelulu: Jeg orker ikke å diskutere dette på blogg med deg! I tillegg skal fortelle deg en ting. Du får IKKE MIN TILLATELSE til å kopiere noe av det jeg har skrevet på chat på facebook til deg. Gjør du det BRYTER DU DET SOM KALLES ÅNDSVERKLOVEN!

   Ellers så blokkerer jeg deg for all framtid å kommentere på bloggen min! Gleden over å få krangle og kverulere her på bloggen får du ikke! Du har din egen blogg hvor du kan krangle og kverulere så mye du vil.

 12. E du i krangel igjen no Kari. Det forbause mæ itj at hu Kari hi begynt å krangel med dokk også. Dokk ska vit at Kari ælske å krangle med aill som e uenig med a og aill som e uenig med hu mobbe hu og forfølge hu.

  Hu slætta mæ som vænn fra facebook da æ kritisert a for å kjøp sæ ei dyr merkeveske. Det tålt itj a å hør nei. Æ e itj nå lei mæ for at hu slætta mæ som venn. Hu fikk mang kritiske kommentara på facebook når hu kjøpt sæ så dyr væsk, og det tålt hu itj å hør at mang sa åt a. Hu beskyldt folk i her i Leksvika å forfølg hu og mobb hu. Det må vær lov te å still sæ spørsmål om kor hu får pængan fra te å kjøp så dyr væsk når vi veit at hu e uføretrygda, men æ ska itj bland mæ bort i ka hu bruke pængan sin på.

  Hadd æ vært hu Kari hadde æ skjemtes over å oppfør mæ sånn som hun gjør, men hu e alt for opptatt av å krangle med ailt og alle at hu har skylappan på for å se kordan hun sjøl oppføre sæ.

  • Medbygging fra Leksvika: Vet du at det du skriver så jeg også med egne øyne! Derfor tror jeg på det du skriver.

   Likevel vil jeg si at det Kari/Lovelulu burker sine egne penger på har ingen noe med, for det er ikke dine eller mine penger hun bruker.

   Ellers vil jeg si at jeg blokkerer ditt ip-nummer også. Uoverensstemmelsen mellom dere to få dere ordne opp dere to i mellom. Ikke trekk den inn på andres blogger!

 13. Et viktig og velskrevet innlegg fra deg vennen 🙂 At noen ikke liker hva andre bruker sine penger på…er og forblir en gåte for meg! Hvem er andre til å bry seg og er det sånn at ytringsfriheten går foran alt?? Der er vi hjertens enige og vi er også enige om at tåler man ikke SAKLIG KRITIKK…da bør man legge ned bloggen for godt og heller gå og vaske vinduer…eller noe annet 🙂
  Diva Andrea recently posted..Det gjør noe med meg….My Profile

  • Diva Andrea: Tusen takk for det vennen! Hva folk bruker sine egne penger på har ingen noe andre med å gjøre. Jeg kaller slike slike motargumenter for usaklige og idiotiske! Der er vi to helt enige, og det er mange som er enige med oss.

   De gangene når jeg reagerer på folk sitt pengeforbruk, er når de kjøper dyre ting, og så klager de på at de ikke har råd for å dra til veterinæren med hunden eller katten sin. Da kjenner jeg at det provoserer meg. Heldigvis har jeg aldri opplevd at noen har sagt det!

   Når denne bloggeren ikke tålte å få en saklig og godt begrunnet kritikk fra Synskpeggy under innlegget sitt, og dermed forfulgte Synskepggy over til hennes kommentarfelt og begynte å krangle og oppføre seg stygt der sier så mye! Det er langt fra normalt å oppføre seg på denne måten. Da bør hun finne seg en annen hobby enn å blogge!

   Jeg har nå blokkert ip-nummeret til Lovelulu/Kari, og merket ip-nummeret som spam. Nå blir alle kommentarer hun måtte skrive automatisk spam, og slettet etter noen minutter 🙂

   Det samme gjorde jeg med denne anonyme fra Leksvik. Private uoverensstemmelser kan de holde for seg selv.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 14. hej
  kan bare si “oj oj oj oj! og legge til at jeg også har måtte slette min fb side.

  ha en forsatt flott dag:-)

  • Raaholtkees: Huff, jeg så det på facebook ja! Trist at man må ty til slikt når man holder på med en hobby som man brenner for 🙁

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge