NÅR 40-50-ÅRINGER KRANGLER OFFENTLIG PÅ BLOGG!

Mange har sikkert fått med seg en ganske så barnslig bloggkrig blant bloggere på 40+ listen på blogg.no. Ja jeg skrev 40+ listen, og medvirkende aktører har vært godt voksne damer i 40 – 50 års alderen! 

Jeg skal forklare i sin helhet for der hvordan det hele begynte!

 1)  

Det hele begynte i romjulen med at bloggeren K skriver et blogginnlegg. Som alle andre bloggere ønsker selvfølgelig K å få kommentarer fra sine lesere, for det ønsker vi alle sammen som blogger. Det får hun, og en av dem av en bloggleser som jeg kaller SP. 

SP skriver en saklig og et velbegrunnet kommentar på bloggen til K om det hun mener om saken som K tar opp på bloggen sin. 

Reaksjonen til K er at hun flyr i taket av sinne, og mener at SP mobber, trakasserer og sjikanerer henne, noe SP aldri i verden gjorde med sin kommentar.

K har kommentarsperre på sin blogg, og hun godkjenner stort stort sett kommentarer hvor leserne er enige med henne. Kritiske kommentarer og kommentarer hvor leserne er uenige med henne slippes sjelden eller aldri igjennom kommentarsperren. De gangene noen av leserne er uenige med K blir hun fornærmet, og tolker kommentaren som fornærmelse av henne som person! 

2)

Noen minutter senere går K i gang med å kverulere og krangle på SP sin blogg hvor hun hardnakket påstår at SP sin kommentar var mobbing og trakassering.

Her kan dere lese blogginnlegget til SP hvor K krangler og kverulerer: 

http://synskepeggy.blogg.no/1419779902_28122014.html

SP forsvarer seg selvsagt, og det gjør også en annen blogger IJR. 

IJR er en voksen blogger på over 50 år, og hun er godt kjent av voksne bloggere på 40+ listen på blogg.no. De aller fleste holder avstand til IJR. Det gjorde også K på daværende tidspunkt, fordi IJR hadde gått i strupen med noen stygge blogginnlegg som var myntet på K bl.a. ett innlegg hvor IJR skrev at hun ble plaget av psykisk syke bloggere som ødela bloggen hennes. På bloggen til K var IJR ganske så ivrig å kverulere og krangle med henne noe K reagerte på.

På daværende tidspunkt støttet jeg K, for jeg vet kjempegodt selv hvordan IJR er når hun begynner å krangle og kverulere med ufine kommentarer mot en blogger. Jeg støttet K ved å skrive kommentarer under et nicknavn bare K og jeg visste om.

3) 

På daværende tidspunkt var K og jeg facebookvenner, og jeg fortalte K på privat melding på facebook at IJR hadde skrevet noe nedlatende om henne på SP sin blogg.

Likevel var jeg klar og tydelig fra første stund i at jeg tok avstand fra den oppførselen som K holdt på med på bloggen til SP! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa til K at hun måtte gi seg med å krangle på bloggen til SP, for hun dummet seg bare ut med en slik tåpelig oppførsel. K hørte ikke på det øret, for hun fortsatte likevel med å krangle og provosere, og bloggvennene til SP forsvarte henne. Når jeg fortalte K at jeg støttet SP og ikke henne, merket jeg at K ble snurt og fornærmet. 

1.januar slettet jeg K som facebook venn, noe jeg hadde tenkt på i lang tid. Jeg hadde lagt merke til den stadige kranglingen hun hadde med flere av sine facebookvenner. Dermed var valget mitt enkelt. 

4) 

K fortsatte med å krangle og kverulere på bloggen til SP. Selv valgte jeg å skrive en støttekommentar på bloggen til SP at jeg overhodet ikke støttet den kranglingen og kveruleringen som K holdt på med, og jeg fortalte at jeg gav min støtte til SP.

IJR som hadde støttet SP frem til nå, snudde plutselig helt om, og ble spydig mot SP og meg. IJR trakk seg ut av bloggen til SP. SP og jeg skjønte med en gang hvorfor SP trakk seg tilbake. IJR satt på gjerdet på sidelinjen, og ventet på riktig tidspunkt for å slå til slik at hun kunne få K på sin side. Det gjorde hun ved å fortelle K løgner om SP og meg blant annet at vi er mobbere, og at SP ikke er klarsynt.  

Det stilnet etter hvert av på det blogginnlegget hvor K begynte å krangle og provosere, og SP trodde at nå var det hele over, men nei. Det var det ikke. 

5)

SP skrev et nytt innlegg som hun kalte: “Se opp for ny stalker på blogg! – Advarsel !”.  Der braket det løs med krangling og kverulering fra K. 

K på sin side shouter blogginnlegg om at hun blir mobbet og trakassert av en voksen blogger på 55 år. Den ivrigste til å kommentere på blogginnlegget til K er faktisk IJR.

IJR bedyrer sin uskyld, og det gjør også K. Begge to legger all skyld på SP og meg, og vi blir stemplet som mobbere.  Det dukker opp kommentarer på K sin blogg hvor IJR forteller at SP lyver om sin klarsynthet, og IJR takker K for at hun hadde avslørt SP og meg. 

6)

Det kommer noen få kommentarer inn på blogginnlegget ti K, og bl.a.  denne som ble postet 02.01.2015 kl.01.20 om natten. Kommentaren er skrevet av en kaller seg “En som har fulgt med i mange år”.

Det var forøvrig “en som har fulgt med i mange år” som ble postet en kommentar i IJR sin blogg, og vedkommende indirekte SP og meg til å ta selvmord ved  å “gjøre verden en stor tjeneste og fjerne oss selv fra den.”

Kommentaren er som følger, med skrivefeil og det hele, nøyaktig slik som den ble skrevet i K sin blogg. 

” En som har fulgt med i mange år” skriver :

“Endelig kom dagen vi alle har ventet på da du avslørte begge løgnhalsene. 

Først tok du rotta på bløff makeren svinske Piggy og så den psykogærne katte damen. 

Du aner ikke hva slags helvete Inger J har måttet tåle på grunn av de.

Bløff makeren svinske Piggy den psykogærne katte damen og mange av blogg vennene deres har trakassert Inger J på det groveste.

Inger J har gjort alt i sin makt for å få frem sannheten men du greide å avsløre bløff makerne i dag.

Du har helt rett når du skriver på bloggen til svinska at den psykogærne katte damen er redd for Miss Piggy.

Den gale katte damen er stokk dum som ikke ser at Miss Piggy har makt over henne.

Det vises at den gale katte damen er livredd Miss Piggy.

Gjett om vi gleder oss til den dagen det vennskapet slår sprekker. Da får den gale katte damen kjenne hvordan det kjennes ut å bli hengt ut i gapestokken til Miss Piggy.

Miss Piggy lyver så det oser at hun har evner. Den som har evner er Inger J. Hun har vist det gjennom troverdige bilder som er hennes egne og ikke bilder som hun har stjålet.

Du skal huske på at alle bildene som Miss Piggy og den gale katte damen bruker på bloggene sine er stjålet fra andre nettsteder. De skulle blitt anmeldt begge to. Det er ikke lov å bruke andres bilder uten å spørre først.

Det er bra du avslørte den giftige edderkoppen Miss Piggy og den gale katte damen.Det er mange som ønsker bloggen til bløff makeren 

Miss Piggy lagt ned men det har enda ikke skjedd. Bloggen til Miss Piggy skulle blitt stengt for flere år siden.

Så har vi Miss Piggy sin venninde den gale katte damen da. Æsj for et ekkelt menneske og hun er og hun var du venn med på facebook.

Jeg har en ting å si om henneog det er motbydelig menneske.

Ærlige bloggere som deg og Inger J trenger vi mange flere av.

Go girl.”

Innlegget hvor denne kommentaren stod skrevet har K slettet. IJR på sin side støttet for fult den anonyme kommentaren som ble postet på K sin blogg, og hun applauderte det “den som hadde fulgt med” hadde skrevet. 

7)

SP på sin side skrev et innlegg om dette på sin blogg, og innlegget kan dere selv lese: 

http://synskepeggy.blogg.no/1420246295_denne_kommentaren_er_.html

Igjen bedyrer K sin hele og fulle uskyld, og påstår at det er SP og jeg som mobber dem. Både K og IJR fortsetter med å shoute innlegg om at de vil slå ned på voksne nettmobbere, og de bedyrer sin uskyld. 

IJR er så frimodig at hun skriver et innlegg hvor hun utnevner seg selv til blogg.politi: 

http://ijr.blogg.no/1420303503_klappjakt_p_netthater.html  

K kommenterer ivrig innlegget som IJR skrev, men etter hvert sletter IJR kommentarene hun hadde fått inn i sitt desperate forsøk på å fremstå som en ærlig blogger. 

8)

Flere av SP sine blogglesere ønsker å få vite hvordan den hele begynte, for en utenforstående som leser denne krangelen i kommentarfeltet på bloggen til SP skjønner ingen ting av hva som har skjedd.  Det skjønner jeg kjempegodt, og for en utenforstående leser nytter det ikke å henge med frem og tilbake. 

Her er blogginnlegget som SP skrev for å forklare hvordan det begynte: 

http://synskepeggy.blogg.no/1420410604_det_var_snn_det_start.html

I dette innlegget som SP skrev er ikke K så aktiv på bloggen til SP, men man legger fort merke til at K og IJR holder seg stort sett til sine egne og hverandres blogger hvor de bedyrer sin uskyld, shouter innlegg om at de blir mobbet og begge shouter innlegg hvor de forteller at “sannheten” har kommet fram for dagen. Både K og IJR tar på seg “offerrollen” ved å fortelle at det er de to som blir mobbet og trakassert av SP, meg og SP sine bloggvenner/lesere. Det synes litt merkverdig at verken IJR eller K får så mange kommentarer på bloggene sine, men K og IJR er flinke å kommentere hos hverandre. 

9)

SP på sin side og flere andre bloggere begynner å få nok av den stadige shoutingen av innleggen til IJR og K, og SP skriver dette innlegget: 

 http://synskepeggy.blogg.no/1420442946_n_er_det_nok_.html

Igjen er krangling og provokasjonen i gang! K får klar beskjed fra SP om å fortsette debatten om SP og meg på sin blogg, og SP tydeliggjør for K at hun selv kan velge å slutte med å kommentere, men nei da. Det gjør hun ikke. K fortsetter å krangle, bråke og kverulere på bloggen til SP, og hun vrir og vender på alt som blir sagt.  SP forteller K i klartekst at K har sin egen blogg hvor hun kan diskutere og krangle, men K er som besatt på å fortsette kranglingen på bloggen til SP.

Noen av SP sine lesere forteller at deres kommentarer ikke blir godkjent verken på bloggen til K eller på bloggen til IJR, og man kan jo lure på hvorfor…. 

IJR på sin side dukker opp av og til, og prøver seg ved å kommentere under andre skjulte nick i et forsøk på å gjemme seg, men SP avslører IJR nokså fort. 

Så fort leserne som støttet SP skriver sin mening kommer K inn på bloggen med beskyldninger om at de mobber og trakasserer henne. Det ender med at flere av SP sine bloggvenner/lesere ikke tørr å legge igjen linkene til bloggene sine, og det av  redsel for at K skal begynne å krangle på deres blogger, og det forstår jeg kjempegodt! 

Veien er ikke lang for nye beskyldninger på SP sin blogg om at alle bloggvennene/leserne som støtter SP er falske personer.

IJR skriver et par innlegg som hun shouter hvor hun forteller at hun hadde søkt opp en av personene som kommenterte på SP sin blogg. IJR påstår hardnakket i sitt innlegg at hun hadde funnet vedkommende på facebook, men hun kunne ikke finne vedkommende 1881, 1880 og i folkeregisteret. Konklusjonen, konspirasjonsteorien og fantasien til IJR tok nok en gang overhånd når hun kunne fortelle at denne personen er en oppdiktet person! 

Hvordan kunne IJR finne vedkommende person når personen blokkerte IJR for 4 år siden fra å finne facebookprofilen? Det går bare ikke an. I tillegg bruker denne personen sitt pikenavn på facebook. Det betyr at IJR må vite hva mannen hennes heter, for det er mannen hennes som mobilnumrene til hele familien står registrert på i 1880 og 1881 🙂 Var innlegget troverdig? Nei 😀 Hvordan jeg vet dette? Jo fordi vedkommende er min barndomsvenninne fra Trondheim som selv blogger på blogspot 🙂 

10)

Omkring 08.01.15 tror SP og jeg at nå har stormen roet seg, men nei da. 10.01.2015 opptok kranglingen seg igjen.

SP er på sin side lettet og glad for at stormen hadde stilnet, og skrev et innlegg om det: 

http://synskepeggy.blogg.no/1420794751_endelig_ro_p_bloggen_.html

I begynnelsen foregår alt i kjempekoselige former, men så…. 

11)

En leser tipser K at jeg hadde skrevet et innlegg på bloggen min (det forrige innlegget). K legger igjen en kommentar på bloggen min, og jeg ser tydelig av kommentaren at hun fremdeles er i kranglemodus. På min blogg vil jeg ikke ha bloggere som vil krangle og kverulere, og jeg blokkerte IP-nummeret til K slik at hun ikke får kommentert på bloggen min. Alle hennes kommentarer går rett i spamfilteret som blir slettet! 

K ble fly forbannet da hun oppdaget at jeg hadde blokkert IP-nummeret hennes fra å kommentere på bloggen min. I ren forbannelse publiserer K bilder av private chatmeldinger som mellom K og meg som vi hadde skrevet til hverandre i fortrolighet da vi var facebookvenner. Dette ble gjort som en ren og skjær hevnaksjon, for å sverte meg, og sist men ikke minst for å sette SP og meg opp i mot hverandre, noe hun ikke greide!

SP og bloggvennene/leserne til SP støttet meg fult og helt, og noen av dem skrev i sine kommentarer i innlegget til SP at de hadde gjort akkurat det samme om det var en av deres bloggvenner som hadde blitt baktalt på bloggen. 

Bloggvennene/leserne til SP og SP tok sterk avstand fra det K gjorde på bloggen da hun valgte å gå til det skrittet å publisere utdrag fra facebookchaten K og jeg hadde i all fortrolighet. De mente klart og tydelig at det var sjofelt og stygt gjort av K å gjøre dette, og de mente også at moralen og samvittigheten til K var lik null! 

Selv vet jeg at jeg ikke burde ha stolt på K når jeg chattet med henne på facebook, og dette var like så mye en lærepenge for meg at jeg kanskje var alt for naiv når jeg stolte på K! Jeg reagerte jo på noen av de kranglene hun hadde med facebookvennene sine om forskjellige ting, og jeg reagerte også på at hun alltid følte at hun ble forfulgt, mobbet og trakassert av noen på hjemplassen hennes. Det var noe som sa at jeg måtte være forsiktig, men det var jeg ikke. Derfor lå det i tankene mine at jeg skulle slette henne som venn, for jeg skjønte at jeg ikke hadde samme interesser som henne, og at vi var forskjellige. 

Jeg har nå blokkert K fra å finne hverdags facebookprofilen og kattefacebookprofilen min, og det vet jeg flere andre bloggere som har gjort. 

Alle K sine innlegg samt kommentarer som handlet om at hun ble mobbet, sjikanert og trakassert er nå slettet fra bloggen.

OPPSUMMERING OG TANKER: 

Felles for både IJR og K er at de begge har kommentarkontroll på bloggene sine. Det er det jo mange bloggere som har, men de andre bloggerne som kommentarkontroll er kjempeflinke til å publisere alle kommentarer som kommer inn på bloggene deres. Noe IJR og K ikke gjør. K har av og til en sjelden gang publisert kritiske kommentarer til sine innlegg, mens IJR på sin side gjør aldri det. Hos IJR blir bare positive kommentarer som støtter henne publisert, for IJR mener at alle som ikke mener det samme som henne mobber og trakasserer. 

Særlig K som var den som begynte å krangle på SP sin blogg kunne ha åpnet kommentarkontrollen på sin blogg slik at leserne kunne diskutert der, men nei det gjorde hun ikke. Hun visste/vet vel innerst inne at det hadde kommet inn negative kommentarer av lesere som ikke støttet hennes ufine nettoppførsel. Dette ser leserne, og de ser at hos SP er det bare å kommentere. Noen av leserne har skrevet i kommentarene sine til SP at de har forsøkt å poste kommentar/er på bloggen til K, men kommentar/ene er ikke blitt godkjent. Når K ser at bloggvenner/lesere av SP kommenterer blir hun trigget til å krangle med dem. 

Jeg synes det er ufint og rett og slett respektløst ovenfor en blogger å krangle på hans/hennes kommentarfelt. Når en blogger har en helt åpen blogg hvor alle kan kommentere, er dette en tillitserklæring til bloggvennene/leserne. Dessverre er det ikke alle som viser seg den tilliten verdig. Likevel har ingen bloggere rett til å begynne å starte en krangel inne i et kommentarfelt hos en annen blogger selv om bloggen er åpen! De aller, aller, aller fleste bloggere skjønner dette, men så har du noen få bloggere som alltid ønsker oppmerksomhet. Det er de bloggerne som ikke går av veien for å krangle på andre sine blogger!

Det SP har bedt oss som er hennes bloggvenner om, er at vi aldri må synke så lavt at kaller de som ødelegger et blogginnlegg med krangler med stygge øk-navn, og det har SP bekreftet at vi heller ikke gjør. Hva andre lesere som kommenterer gjør, blir deres sak, men vi som er bloggvennene til SP siden 2010 skal IKKE synke så lavt. SP sitt ønske om dette respekterer vi fult og helt! 

Jeg er fullstendig klar over at mitt blogginnlegg kan skape ny debatt og oppstyr, men jeg bryr meg ikke om K og IJR i det hele tatt! Gjennom mitt innlegg vil jeg faktisk vise hvordan voksne bloggere i alderen 40 – 50 års alderen kan oppføre seg! Det er og blir flaut! 

I en hver krangel, uansett blogg eller i det virkelige liv, vil parter i en krangel ta parti med en av partene, noe som er normalt. 

SP og jeg hadde retten på vår side til å reagere da vi ble tipset om denne kommentaren som lå ute i kommentarfeltet på bloggen til K, og som var skrevet av “En som har fulgt med i mange år”. Vi har sterke mistanker om hvem som står bak denne kommentaren.

Ingen kaller noen med øk-navn som “psykogærne kattedame”. Da mener jeg at SP og jeg hadde retten på vår side til å si fra hva vi mente, for både SP, SP sine bloggvenner/lesere og jeg mente at kommentaren gikk langt over grensen for det som kan kalles normal nettoppførsel! 

Jeg er fullstendig klar over at en viss K og IJR nå kommer til å true med å ta kopi av blogginnlegget mitt, men husk du har IKKE lov til å kopiere et skrevet innlegg som er mitt Åndsverk! 

I tillegg vet jeg med 100% sikkerhet at mine bloggvenner/lesere vet hvor grensen går når de kommenterer på bloggen min, og dere vil aldri finne noen ufine kommentarer som går over streken på bloggen min. Dere kommer ikke til å få gleden av å lese kommentarer hvor det skrives øk-navn om dere. Hvis slike kommentarer kommer inn på bloggen min (uansett innlegg), sletter jeg dem, for jeg godtar ikke usaklige og stygge kommentarer hvor det forekommer personhets. Bloggleserne mine vet hvor grensen min går, og de er klar over konsekvensene for å skrive kommentarer som kan tolkes som personangrep. 

Jeg håper at voksne bloggere som har vært med på denne krangelen (alle vet hvem det gjelder) kan gå videre på hver sine blogger slik at vi alle kan blogge om våre ting og det som opptar den enkelte av oss! Ikke la oss irritere over at en blogger mener at “månen er en gul ost”! Det blir for barnslig! Ser du en blogger hvor du irriterer deg over noe han/hun skriver, vær så snill å gå videre til en annen blogg. Ingen tvinger oss til å lese blogger som vi ikke liker.

Som bloggere vil vi oppleve at vi får inn kommentarer på bloggene våre hvor en eller annen bloggleser er uenig i det vi har skrevet i blogginnlegget. En del bloggere (ikke bare på 40+, men i alle aldersgrupper av bloggere) tåler rett og slett ikke å høre at leserne er uenige med seg. Den type bloggere tolker kommentaren fra leseren som mobbing og persontrakassering. Det synes jeg er kjempetrist, og særlig hvis kommentaren fra leseren er saklig og godt begrunnet om hvorfor han/hun er uenig med oss.

Hvis du som blogger er usikker på hva leseren mente med kommentaren sin, spør ham/henne før du begynner å påstå at han/hun mobber og trakasserer deg. Det kan hende at du har misforstått det bloggleseren din har skrevet, og det kan være at du som blogger har uttrykt deg dårlig skriftlig i ditt innlegg. I slike tilfeller kan misforståelser mellom blogger og bloggleser oppstå, og det kan utvikle seg til en heftig debatt og på grensen til krangling.

Det å være uenig har aldri vært mobbing eller personangrep, med mindre leseren angriper deg som person som f.eks. å skrive hvor dum og stygg du er. Da snakker vi om klart personangrep!

På blogg finner vi en god del bloggere som er samfunns- og politisk engasjerte, og som skriver kjempegode samfunnsrelaterte blogginnlegg. Jeg har lest flere slike blogger som fenger, nettopp fordi bloggeren er kjempeflink til å uttryke hva han/hun mener.

Noen av bloggerne opplever at bloggleserne tolker innleggene personlig, fordi leserne går rundt og tror at innleggene deres gjelder dem selv, og dét til tross for at bloggeren skrev blogginnlegget sitt på generelt grunnlag.

Flere bloggere har stått frem i sine blogger og fortalt at de opplever at noen av leserne tror at diskusjonen handlet om dem, og leseren flyr i strupen på bloggeren ved å kalle ham/henne for mobber. Gjerne får bloggeren beskyldninger fra leserne som tolker diskusjonsinnlegget personlig myntet til seg selv om at han/hun mobber, trakasserer og sjikanerer. 

Hvis du tror at alle diskusjonsinnlegg handler om deg som person bør du finne deg en annen hobby enn å blogge! Reagerer du så sterkt på et diskusjonsinnlegg hos en blogger, har den bloggeren greid noe vesentlig viktig, nemlig å få frem sitt budskap til oss lesere. 

La oss alle på 40+ fremstå som voksne gode forbilder for de yngre bloggerne.

Dersom du noe uoppgjort med en blogger, så overse den bloggeren, og la den bloggeren få blogge i fred. Det samme gjelder alle sammen av oss! Ikke provoser den bloggeren med usaklige kommentarer på hans/hennes blogg! 

Dersom du og den du ikke liker har samme bloggvenn, vær så snill å aksepter bloggvennskapet mellom de to! Aksepeter at den bloggeren du ikke liker kommenterer hos andre bloggere som dere har felles. Hvis det er vanskelig å svelge for deg har du ikke noe på en blogg å gjøre! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 thoughts on “NÅR 40-50-ÅRINGER KRANGLER OFFENTLIG PÅ BLOGG!

  • Eljos: Riktig god nytt år til deg også 🙂 Kjempekoselig å høre fra deg 🙂 Tusen takk for det. Synskpeggy og jeg har også våre sterke mistanker om hvem “en som har fulgt med i mange år” er ut i fra måten å uttrykke seg på. Vi lar det ligge ja!

   Følte bare at jeg måtte få skrevet ut hva som faktisk skjedde. Uansett i slike unødvendige bloggkrangler vil folk ta parti, men alle følger ikke med fra begynnelsen av slik at de vet jo ikke, og leste jo heller ikke den kommentaren som Synskepggy skrev.

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 1. Bra skrevet, og bra at du stilte opp det slik. Det gjør det mye lettere å følge med. Jeg må få lov til å si at jeg er stum over hva jeg har vært vitne til å lese på Sysnkepggy sin blogg og på alle innleggene til K og IJR.

  IJR kjenner vi til fra før, og jeg kaster ikke bort plass på bloggen din til å si noe om henne en gang.

  Når det gjelder K er jeg sjokkert og stum. Jeg finner ikke ord over det jeg har lest, og jeg har to ord å si om K, og det er at hun gjennom kommentarene på bloggen til Synskpeggy står frem som respektløs, frekk og egoistisk. Hun må bare kalle meg en mobber, for det er ikke mobbing å si at et menneske er respektløs, frekk og egoistisk. Det er det som er sannheten.

  Kommentaren du referer til i innlegget fra den som har fulgt med i mange år er det verste jeg noen gang har sett. Minner meg mistenkelig om… Ja…. Skal vi se… Du skjønner hva jeg mener.

  Takk for at du forteller alt fra A – Å hva som har skjedd. Det er ikke rart at mange ikke henger med, men innlegget ditt synes jeg viser forløpet klart.

  Du og Synskepggy og noen av de som støtter dere fortjener en klapp på skulderen for at dere har bevart roen, og ikke sunket ned på en nivå i kommentarene deres slik mange gjør når krangler mellom to grupper forekommer.

  Jeg er flau over å vite at K er 41 år gammel.

  Ha en fin, fin ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig tilbakemeldinger på innlegget mitt, for det varer kjempemasse!

   Ja jeg er også direkte flau, for den oppførselen som K viste hører ingen plasser hjemme, og det var hun som begynte å krangle med Synskpeggy fra første stund, fordi hun følte at Synskepeggy gikk til personangrep på henne, noe hun ikke gjorde.
   Når hun er 41 år gammel skal hun vite bedre enn som så. Har du egen blogg, så holder du kranglene dine der, og ikke på andre sine blogger!

   Den beskrivelsen du gir av hennes oppførsel stemmer på en prikk, for det mente også vi bloggvennene/leserne til Synskepggy.

   Angående “En som har fulgt med lenge” sin kommentar lar vi ligge, for vi legger sammen 1+1 og får 2.

   Tusen takk, det varmer kjempemasse, og jeg vet at Synskepggy også setter kjempestor pris på støtten!

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Moffeliten: Ja du kan så si, og du sa det på en kjempebra måte. Noen elsker å kverulere, og de holder jeg meg langt unna.

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Den portalen må være norges største barnehage hvor mobbing tillates! For lederne der gjør absolutt ikke noe med det….Jeg har blogget der før…..og det var ingen hyggelig opplevelse. For snakker man ikke IJR etter kjeften legges man ikke bare for hat men man blir skrevet om i glatte ordlag….Husker fortsatt tittelen på det innlegget jeg kommenterte som IJR hadde skrevet…*Homofile bør fengsles*….Javel tenkte jeg hvorfor mener hun det? Så jeg leste innlegget og argumentene hennes var mild sagt ikke akseptable….Så jeg skrev at jeg syntes hun fremstod som svært fordømmende og spurte hvorfor. Dèt skulle jeg ikke ha gjort for du verden så mye pes jeg fikk pga den ene kommentaren…Ikke bare var jeg høy på meg selv og overfladisk men jeg var fordømmende også! En annen blogger fikk også passet sitt påskrevet av den selvutnevnte bloggdronningen……hvor den egentlige årsaken var IJR`s misunnelse over at den andre bloggeren lå høyere oppe på lista enn henne selv…Det er ingen hemmelighet at jeg har psykiske lidelser og jeg har til gode å skamme meg over det. Men selv dèt klarer altså IJR å bruke som *la oss se om vi kan starte litt bråk på bloggen* agn….Ikke vanskelig å se hvem som sliter mentalt når de er avhengige av bråk for å få oppmerksomhet……Noen burde seriøst blitt fratatt all tilgang til internett ASAP!! Stoor klem til deg venne og 6`er på terningen for innlegget :)..<3
  Diva Andrea recently posted..Det gjør noe med meg….My Profile

  • Diva Andrea: Tusen takk for kjempeflott innspill på innlegget mitt vennen <3 🙂

   Jeg er helt enig med deg! Da er det mye bedre å ha et eget bloggdomene som jeg betaler for med egne penger, så kan jeg holde meg til lovverket på den måten.

   Jo takk du. Jeg husker kjempegodt hvor stygt du ble behandlet av IJR. Hun fløy jo rett i strupen din pga kommentaren din om at "Homofile burde fengsles". Kommentaren du skrev den gangen var saklig og fin, og det var ikke noe galt du skrev der, men hun tålte som vanlig ikke å høre andre sine meninger (gammelt nytt). Du fikk så mye pes, og jeg syntes kjempesynd på deg.

   Jeg husker også den andre bloggeren som IJR gikk i strupen på, og dét bare fordi hun lå høyt oppe på listen 40+! Snakk om å være sjalu!

   Du har jo sosiale antenner, du vet forskjell på rett og galt, du vet hva som er normal folkeskikk, du er omtenksom, du hater mobbing, trakassering og sjikanering og du er rett og slett ei kjempejente med hjerte av gull slik jeg har lært å kjenne deg <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 3. OMG! Hærregud e det mulig? Æg sitt bærre og gapa når æg læs de linkan du vise førr æg trur liksom ikkje ka æg ser. Det bli førr my førr mæg. Og æg spørr mæg sjøl om koffor ska bloggera bruke andes blogga førr å krangle når dæm har sine egne blogga. Æg meine seriøst at dæm e oppmerksomhetssjuk så det holder. Når dæm får lite oppmerksomhet sjøl så bli dæm trigga når andre får meir oppmerksomhet enn dæm og dæm e sjalu.

  Æg syns også at Synske peggy har takla det her på en voksen måte og æg har sympati med ho at spesielt K og tel dels IJR mått bruk bloggen hennes førr å lag kvalme. Æg har aldri sett nå sånt før og ikke av ein voksen som e ti år eldre enn mæg.

  Ho IJR e lik sæg sjøl som ho alltid har vært. Det va no dein rette ræva som feis at utnævnt sæg sjøl tel bloggpoliti. Jammen har ho høye tanka om sæg sjøl. Det må æg få sei. Vi veit at dein dama der aldri har hatt sjølinnsikt tel å sjå feilan sin. At ho ikkje skjæmmes når ho oppføre sæg sånn som ho gjør.

  Tommel opp førr innlegget ditt (y) Det va kanonbra skreve 🙂

  Ønska dæg en fin kveld 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempefint innspill fra deg! Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Det skjønner jeg at du gjorde, for hvem tror at noe slikt kan skje blant voksne bloggere i 41-50-alderen da? Om du hadde skrevet en saklig og begrunnet kommentar om at du var uenig med meg, så hadde ikke jeg fulgt etter deg på din blogg for å begynne å krangle med deg? Synsepeggy var saklig i kommentaren hun skrev, men det er det K ikke vil forstå, for K tåler ikke å høre andres meninger på det hun er opptatt av (botox, restylan, silikon osv). Hun blir kjempespydig til de som stiller seg kritisk til det.

   Jeg tror aldri vi vil få svar på hvorfor de viser en slik begredelig oppførsel. Vi kan alltids spekulere oss grønn å ha våre teorier (som er riktige), men vi får ikke svar. Likevel skjønner vi alle sammen at det ligger noe mer bak en slik oppførsel.

   Vi kjenner til IJR, og hun har vært slik i hvert fall så lenge jeg har blogget. Hun kommer aldri til å forandre seg, men én ting er sikkert, og det er at hun elsker å krangle og bråke. Det aller beste er å overse IJR, og ta på se skylappene for at hun eksisterer så få hun dumme seg ut på bloggene sine så mye hun vil.

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Man mister lysten til å blogge når det blir bare krangling i blogg verden. Vi skulle inspirere hverandre, men det er trist når det blir slik. Jeg tror det er best å bare ikke bry seg og bare konsentrere seg om sin egen blogg. Hva andre skriver er opp til dem, men jeg skjønner at man kan reagere slik når man føler at det blir sagt løgn om den som er uskyldige.
  Klem fra meg min venn og håper at det ordner seg.
  joy recently posted..Å farge hverdagen!My Profile

  • Joy: Tusen takk for kjempefin og koselig kommentar fra deg! Ja man gjør det, og det er kjempesynd at det skal være slik. Du har helt rett at det beste er å blogge om seg og sitt, og å blåse i disse kverulantene og bråkmakerne. De vil alltid komme til å være der, slik kverulanter og bråkmakere ute i det virkelige liv.

   Det er det jeg mener. Hva andre skriver må få være opp til dem.

   Løgner som er ment for å sverte og såre er aldri morsomt å få servert, men når løgnene er så absurde og hinsides bak mål blir man sittende å le, for alt er kokt sammen i en stor gryterett som ikke henger sammen!

   Ønsker deg en kjempefin kveld vennen 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 5. Flott skrevet og det var akkurat slik det var. Du får alt tydelig og oversiktlig frem. En kan virkelig lure på hva som driver bloggere til en slik destruktiv handling som spesielt K har vist men også IJR. Utenforstående som ikke har fulgt med på dette vil jo tro at det er rene barnehagementaliteten hvis de leser et kommentarfelt fult av krangel og kverulering og det er ikke lett for utenforstående lesere å skjønne helheten og sammenhengen.

  Det er ikke første gangen slike krangler har utspilt seg i kommentarfeltet inne på Synskepggy sin blogg og jeg er enig med deg at det respektløst å krangle i kommentarfelt hos andre bloggere når de har egne blogger som de vet at de kan bruke.

  I går satt jeg og leste over alle kommentarene fra da det hele begynte og jeg legger merke til en ting og det er at ingen av oss som er Synskepggy sine bloggvenner mobber. Jeg kaller det ikke mobbing å fortelle et menneske at hun innehar en respektløs oppførsel. Ingen av oss bloggvennene til Synskepggy brukte stygge kallenavn på K og IJR. Vi har sett tidligere når det har foregått krangling på bloggen hos Synskepggy at intrigemakerne som begynte kranglingen mener det er de som blir mobbet og det er fordi at sannheten om dem er vond å svelge og de må ha noen å skylde på.

  Du nevner beskyldningene om at vi som velger å ikke linke til bloggene våre blir beskyldt for at vi er falske personer eller at det er Synskepggy og du som skriver kommentarene våre. Det må de få lov til å tro for de vil ALDRI forstå når de er i kranglemodus at mange av Synskepggy sine bloggvenner IKKE vil oppgi bloggadressene våre fordi vi vil ikke ha besøk av disse damene. Når jeg kommenterer på Synskepggy sin blogg skriver jeg aldri linken til bloggen min fordi jeg IKKE vil ha kverulanter som IJR på bloggbesøk.

  Haha 🙂 Jeg fikk med meg konspirasjonsteoriene som IJR skrev på bloggen sin at hun hadde søkt i 1880, 1881 og folkeregisteret om å finne noen av personene som støttet Synskepeggy. Det var ikke mye hold i innlegget hennes. Selvfølgelig må hun vite fult navn på den hun søker opp for å få resultat. Når hun ikke har det finner hun heller ingen. Det sier mye om henne at hun sitter og søker folk som skriver på blogger opp på 1881, 1880 og folkeregisteret. Jeg har en ting å si at hun er paranoid og det er bare IJR som kan få seg til å skrive slike dumme innlegg.

  Heldigvis har det roet seg for Synskepggy og det er godt for henne for jeg vet hun blir sliten når det oppstår krangling på bloggen hennes.

  Ha en fin dag 🙂

  Hilsen
  Venn av Synskepeggy

  • Venn av Synskepggy: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg også! Det satte jeg kjempestor pris på 🙂

   Tusen takk for det. Når jeg skulle skrive et slikt innlegg ville jeg ha med så mye som mulig, og det er vanskelig å begrense seg slik at det ikke blir alt for mye. Jeg tenkte også å lage dette innlegget nettopp pga utenforstående som kanskje leste litt her og litt der. De får bare ikke med seg alt sammen, og det er forståelig. Leser de kommentarfeltene på bloggen til Synskepggy, så ser de med det blåtte øye hvordan K oppførte seg, og jeg vet det er flere av mine bloggvenner som blogger på blogg.no som har tatt kontakt med meg og sagt at de ble sjokkert over K sin oppførsel, og derfor holder de seg unna hennes blogg slik de gjør med IJR sin blogg. At K tapte det å være en seriøs blogger, er helt sikkert, for mange på 40+ listen på blogg.no reagerte med avsky på den kjempeforferdelige oppførselen til K.

   Det har Synskepggy også sagt, at det er ingen av hennes bloggvenner/lesere som er ufine når de kommenterte i håp om at K skulle forstå hvor ille hun oppførte seg, og ingen kaller verken K eller IJR med stygge øknavn, eller psykisk lidelse. Da ville vi bloggvennene/leserne sunket lavt med en gang!

   De løgnene og fantasiene IJR koker sammen i røra si inne i hodet sitt må man bare riste på hodet av, for de er tatt helt ut av kontekst og sammenheng. Når hun skrev dette med 1881, 1880 og folkeregisteret lo jeg godt, for innlegget var skrevet bare for å true og skremme. Jo mer slik hun skriver jo mindre og mindre troverdig blir hun som blogger. Derfor lar vi henne fortsette 🙂

   Det er kjemepbra. Fikk sms fra Synskepggy i kveld, og hun var uten internett nå pga uværet de har hatt der i det siste.

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 6. Jeg stiller meg et stort spørsmålstegn til de som tar seg til rette på andre sine blogger sitt kommentarfelt og krangler der når de har egne blogger?

  Kan ikke annet enn å si meg enig med deg at de mangler respekt for andre mennesker, og jeg tror at når de viser slik negativ atferd på blogg gjør de det i det virkelige liv også.

  Jeg ble pinlig berørt på deres vegne da jeg så alle shoutene som de hadde shoutet på forsiden, og for meg var det som om de ropte se oss og hør på oss. Dessverre for dem så hadde det mot sin hensikt, for jeg fikk ikke lyst til å lese bloggene deres.

  Jeg forsvarer ikke K sin negative oppførsel i kommentarfeltet på bloggen til Synskepggy, men jeg mener at Synskepggy burde ha stengt kommentarfeltet sitt for å slukke brannen som oppstod, eller blokkert ipnummeret til K slik at hun ikke fikk kommentere. Da hadde hun sluppet at det utviklet seg til den kranglingen som det gjorde. Det er det jeg ville ha gjort, men hver blogger må få bestemme over sine blogger hva de vil gjøre. Til syvende og sist er det K som taper på den oppførselen hun viste inne på bloggen til Synskepggy.

  Min fasit er å overse bloggere som absolutt skal krangle og kverulere, men jeg ser behovet for at Synskepggy og du ville forsvare dere når de verste løgnene om dere begynte å hagle mot dere. Ikke ett eneste menneske vil finne seg i å få servert løgner om seg selv, og spesielt ikke løgner som sverter og sårer, og disse løgnene skal ingen tolerere.

  Noen folk har mye innvendig sjalusi, og sjalusien komme ofte til utløp som hat. IJR er en av de jeg tenker på her. Hun har vist mange ganger at hun er sjalu på andre bloggere, og hun viser at hun er sjalu på de bloggerne som har trofaste blogglesere som støtter dem.

  Jeg fikk lest innlegget K skrev om Synskpeggy, og jeg fikk med meg den nedlatende kommentaren som IJR skrev om Synskepggy om at hun er en bløffmakern og svindler. IJR kan ikke ha evner når hun skriver noe så nedlatende om Synskepggy. Bløffmakeren og svindleren er IJR. Jeg nekter å tro at IJR har evner, for da hadde hun hatt evner nok til å se hvor ille hennes oppførsel mot andre boggere til tider er og har vært. De evnene kan hun tørke seg i røva med.

  Jeg har delt dette innlegget på facebooksiden min, for jeg synes at dette burde mange lese til skrekk og advarsel.

  Ha en fin kveld 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det, og tusen takk for den kjempefine kommentaren din! Det satte jeg kjempestor pris på 🙂

   Det er nok mange som lurer på akkurat det ja, men alle sammen undrer, stiller seg de samme spørsmålene, og vi er nok enige alle sammen hva som er årsaken.

   Når leserne på 40+ listen ser slike shouter flere ganger om dagen så skjønner de at disse to bloggerne har problemer. En ting er sikkert de oppnår stikk motsatte, for folk blir lei av de samme shoutene dag ut og dag inn. Da vet de at de har å gjøre med en useriøs blogger. Det er det bare de selv som må oppdage, og ingen andre.

   Akkurat det med at Synskpeggy skulle blokkert K er jeg uenig i. Jeg har blokkert ip-nummeret hennes selv, men jeg har en klar regel på bloggen min, og det er at alle får kommentere her, men hvis de begynner å bli ufine mot meg som blogger, hetser stygt andre bloggere så blir de blokkert. Nå har jeg bare blokkert 4 stk på bloggen min.

   Synskepggy har en filosofi om at alle som vil skal få kommentere, og vil de krangle og bråke på i kommentarfeltet så vær så god. Hun lar kommentarene stå til skrekk og advarsel for andre bloggere, og det er en lærepenge det også for disse kranglebøttene, kverulantene og bråkebøttene at kommentarene deres blir liggene til spott og spe. Det er noen som har prøvd seg med å be om å få fjernet kommentar, men Synskepeggy gir ikke etter. Det har kommet Synskepggy til gode at alle kommentarene fra IJR (under de forskjellige nicknavn) ligger synlig på bloggen til Synskepggy, for da har Synskpeggy hatt bevis å slå i bordet med når IJR har nektet på at hun ikke har skrevet før 🙂

   Det har du helt rett i at noen har et voldsomt til hat og sjalusi, og derfor viser de også slik avskyelig oppførsel.

   Tusen takk for at du delte innlegget mitt! Det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 7. Innlegget du har skrevet her var akkurat sånn det var. Det var bra at du satte opp innlegget ditt på den måten du gjorde. For det gjør det lett å orientere seg i hva som skjedde.

  Jeg syntes så synd på Synskepggy at jeg ville støtte henne. For det fortjente hun. Jeg trodde aldri i min villeste fantasi at K hadde en sånn begredelig oppførsel. Hun overgikk alt det jeg har vært bort i på blogg til nå. Til og med hun der nordlandsdama vi var bort i for noen år siden overgikk hun. Og det er godt gjort.

  Det var renhekla ondskap K og IJR utsatte Synskepggy for i kommentarfeltet henne. Og de løgnene IJR fortalte til K var noe av det verste jeg har lest. De løgnene IJR foret K med var så gjennomsyret ondskapsfulle. Jeg skjønner ikke hvor hun tar det fra. Det dere kaller virkelighetsoppfatningen til IJR er ikke på plass i hele tatt. Den er blåst bort.

  IJR skal være den siste til å snakke om å være falsk. Hvis det er noen som er falsk så er det henne. Synskpeggy er troverdig. Men at hun har gjennomskuet at IJR ikke har evner det tåler ikke IJR å høre. Synskepggy har skrevet det mange ganger på bloggen sin at IJR ikke har evner fordi hun oppfører seg så forferdelig som hun gjør.

  Det er innlysende at det er meg hun mener når hun sikter til at jeg har falsk profil. Hahaha;)) Jeg ler meg forderva av det innlegget hun skrev at hun fant facebooken min. Det er godt gjort når jeg har blokkert henne. Og det gjorde jeg i 2010;)) Det er også synd at jeg bruker pikenavnet mitt på facebook. Og at mobilnumrene til ungene og meg står registrert på gubben. Du aner ikke hvor mye jeg koser meg når hun fortsetter med fantasifeberen sin. Og den er høy hos henne;)) Når hun ser Synskpeggy sin bloggvenner søtter henne hver eneste gang når IJR dummer seg ut med å krangle med henne må hun finne seg en unnskyldning. For hun klarer ikke å svelge stoltheten sin å se at mange har avslørt hvordan hun er.

  Den kjerringa skal være den aller siste til å jabbe om det å kalle andre for stygge ting som medisinske termer. For hun er den som er den første til å si at andre bloggere er psykisk syke. Hvor mange ganger har ikke den j… kjerringa kalt deg, Diva Andrea, meg, Synskepggy og andre bloggere for psykisk syke? Ikke bare en gang skal jeg si deg.

  Det ble som Synskepggy skrev at K og IJR forsvant fra bloggen hennes. Og den ene slettet alt sitt bevismateriale. Men alt bevismaterialet ligger på Synskepeggy sin blogg. Og det er toppers at Synskpeggy ikke sletter sitt innlegg;)) Liker, liker, liker;))

  Vanvittig bra skrevet var det du har skrevet;))

  Ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Jeg setter kjempestor pris på støtten du viser vennen <3 🙂

   Det var godt å høre. Når jeg skrev dette innlegget var målet å få med så mye som mulig, men på en ryddig måte slik at utenforstående lesere kunne følge med. Noe har fulgt med alt fra første stund, og noen litt her og litt der, og er det vanskelig å vite eksakt hva som skjedde. Vi er mange som fikk med oss den kommentaren som Synskepggy skrev på bloggen til K, og vi vet med hånden på hjertet at kommentaren var saklig og godt begrunnet, og det var ikke ett snev av personangrep mot K. DEt var kun Synskepggy sin mening, og det tålte ikke K å få høre. Hvis noen skriver på min blogg at de ikke liker katter, fordi de mener at katter er litt for egenrådig, så tar jeg ikke det personlig! Jeg har ingen grunn til forfølge den leseren med over på hans/hennes blogg å begynne og krangle i hans/hennes kommentarfelt! Det får da være grenser mener jeg!

   Når du er 41 år gammel burde du vite bedre enn som så! Jeg har heller aldri opplevd en slik oppførsel på blogg noen gang, og når hun slår MMH en høy gang med sin oppførsel sier det nokså mye! MMH hadde i det minste grenser til å stoppe, og det gjorde hun også etter en dag. Da ble det stille igjen.

   Det er mye vi som blogger er vitne til, og bare å få seg til å si at Synskepggy, vi bloggvennene/leserne hennes mobbet er så langt i fra sannheten som det går an å få bli. Hadde hun gått til politiet med dette hadde de bare sagt: "Gå hjem og slapp av frue" 🙂

   De konspirasjonsteoriene til IJR er bare å riste på hodet av, for fantasiene og løgnene hun rører sammen i gryteretten sin blir ei røre uten like som ikke henger sammen.

   Jeg blokkerte IJR i 2010 jeg også. Det eneste hun finner på min blogg, er profilbildet mitt. Hun kommer seg ikke inn på profilen min for å snoke etter hvem som er facebookvennene mine. He, he, he 🙂

   Tre av mine facebookvenner bortsett fra deg bruker pikenavnet sitt på facebook. Det er kjempelurt, for hvis det er gamle klassevenner som søker opp en, så skjønner de at det er den personen de leter etter. Nå er det mange av oss som er gifte som har valgt å beholde pikenavnet sitt.

   He, he, he 🙂 Jeg tror IJR trenger litt mer opplysninger for å finne ut hvor du bor og hvem du er når telefonnumrene deres står på mannen din 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 8. Det er veldig trist å vite at voksne bloggere krangler i full offentlig på blogg;=( De tenker IKKE over at de ER forbilder for barn- og ungdommer som blogger, men de er IKKE det når de krangler og bråker på nettet.

  Jeg fikk ikke med meg hva som utløste denne krangelen, men jeg er IKKE overrasket over at det ble utløst av en kommentar som bloggeren K ikke likte. Jeg har lest litt på bloggen hennes, men bloggen interesserer ikke meg. Det jeg har lagt merke til er at hun svarer leserne sine litt småspydig og frekt når de ikke er enige med henne.

  Jeg mener det sier mye om K som person når hun tok seg til rette på bloggen til Synskepggy, og begynte å krangle henne. Snakk om UFIN oppførsel, og manglende RESPETK for andre bloggere. Det finnes INGEN unnskyldning å krangle inne hos andre bloggere, for SLIK oppførsel skal IKKE finne sted. Jeg er enig med Synskepggy og bloggvennene hennes om K selv kunne hatt viljestyrke til å stoppe sin NEGATIVE oppførsel. Hun har EGEN blogg som hun kunne ha brukt. Når K ikke åpnet kommentarfeltet på bloggen sin mener jeg at hun er feig.

  Jeg merket at jeg ble rasende når jeg leste igjennom ALLE det KVERULERENDE kommentarene som K har skrevet på bloggen til Synskepeggy. Hun sank dypt i MINE øyne.

  Når det gjelder IJR vet vil ALLE sammen hvordan hennes oppførsel på bloggen er. Jeg ble IKKE overrasket at hun PLUTSELIG vender om, og blir ekkel mot Synskepggy. Det har vi sett MANGE ganger tidligere, men det verste er å se hvor BEVISST hun trakk seg tilbake, og grep tak i K med en gang. IJR hadde planlagt å lyve henne full av OPPDIKTEDE løgner om Synskepeggy og deg. Hvis K velger å tro på IJR la henne gjøre det, for IJR kjenner IKKE deg. De som kjenner deg ER Synskpeggy, Mona, Ofmariel og jeg. Det er veldig godt å høre at du har god kontakt med Synskepggy utenom bloggen.

  La IJR fortsette med å tro på fantasiene sine, for husk at ALLE kan med EGNE øyne lese hvordan IJR oppfører seg, på sin EGEN blogg og på MANGE blogginnlegg hos SYNSKEPGGY. Bevisene for IJR sin negative oppførsel mot Synskepggy og deg gjennom MANGE år ligger på bloggen til Synskepeggy.

  Jeg VET du har MANGE beviser liggende. Blant annet den mailen du og jeg mottok fra MHH. Den som viste svart på hvitt at IJR hadde FORFALSKET en kommentar som du MOTTOK på bloggen din fra en moderator, og den kommentaren hadde IJR hadde FORFALSKET og gjort om, slik at den skulle likne en mail som moderator hadde sendt privat til IJR. INGEN moderatorer for et nettsted sender mailer til brukere som gjelder andre brukere, for det ER å bryte TAUSHETSPLIKTEN. Så enkelt er det.

  Jeg mener det er VELDIG bra at du skrev dette innlegget ditt, for du forteller hvordan og hva som hendte. Innlegget ditt er VELDIG ryddig oppsatt.

  Jeg håper fra nå av at alle vi som blogger får lov til å blogge i ro og fred om det som interesserer oss. Ingen har rett til å ødelegge bloggleden for andre bloggere. Du blogger om ditt, IJR om sitt, K om sitt, Synskepeggy om sitt og jeg om mitt. Vi har alle LIK rett på å blogge. Den som IKKE liker bloggene de leser kan FORSVINNE videre til en annen blogg.

  Takk for innlegget;=)

  Ha en fin kveld søte deg Torilvennen;=)

  Stor og varm klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det! Jeg setter kjempestor pris på kommentaren din vennen 🙂

   Det er kjempetrist, og ikke minst flaut! De er tenker ikke over det, for i deres øyne er de feilfrie! Det er jo helt normalt at slike som K og IJR tar på seg offerrollen etter en krangel, og det har vi sett IJR gjøre flere ganger. Det gjorde også K med en gang. Hun skrev at hun ble mobbet av en 55 år gammel blogger. Sannheten er jo at det var ingen som mobbet henne i det hele tatt. Bloggvennene/leserne til Synskepggy skrev akkurat hva de mente, men de mobbet ikke. Jeg tror ikke et fnugg på at K vet hva mobbing er. Da hadde hun ikke oppført seg slik, men jeg har hørt og lest at mobbere selv blir mobbere. Det er noe å tenke over.

   Ja vi er vant til en viss blogger sine fantasier og konspirasjonsteorier kokt sammen inne i hodet hennes. Ikke noe nytt, og de skaper jo like mye latter hver gang hun skrever dem 😀

   Jeg satte opp skjult kopi til deg på den mailen jeg mottok fra MMH, og den ligger på PC’n min ennå 🙂 Husk at jeg er kjempeglad for at jeg har det beviset svart på hvitt 😀 I tilegg undersøker Synskepggy og jeg opp et ip-nummer som vi lurer på om en viss blogger har forfalsket…. Synskepeggy skal så fort hun kommer seg opp på nettet se om ip-nummeret til en som kommenterte på bloggen hennes for et par år siden og det ip-nummeret som ble brukt under en kommentar stemmer over ens. Hvis ikke de stemmer er det en blogger som må finne frem påhengsmotoren ganske så fort. Foreløpig går jeg ikke ut med hva det er, men jeg skal skrive en privat melding til deg på sms slik at du vet hva saken gjelder.

   Jeg håper på at vi alle kan blogge i fred og ro, og som jeg sier hvis folk ikke liker bloggen min så gå videre til en annen blogg som de mener er bedre. La folk få blogge i fred er mitt råd!

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge