MODERN TALKING – “YOU’RE MY HEART, YOU’RE MY SOUL” :) (Musikkvideo)

Sangen “You’re My Heart, You’re My Solu” var en kjempepopulær sang i 1985 🙂 Denne sangen danset vi mye til da vi var på diskotek 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “MODERN TALKING – “YOU’RE MY HEART, YOU’RE MY SOUL” :) (Musikkvideo)

 1. Sukk. Åhh… Dette vekker mange minner fra sommeren 1985. Husker du de gangene vi var på Hollywood og rocket som bare det på dansegulvet etter den sangen? Artige tider å tenke tilbake på;))

  Ha en fin ettermiddag vennen.

  Stor klem fra Ofmariel

 2. Jeg husker at jeg og noen venninner var på sydenferie i 1985 da sangen var populær, og hver kveld spilte de den sangen om og om igjen på diskoteket;=) Det var noe med den sangen som fenget, og det er gøy å høre igjen 80-talls musikken som vi vokste opp med;=)

  Du får ha en fin lørdag.

  Stor klem fra Ofmariel

 3. Elsker denne sangen!!!=) Hørte mye på de før. Fikk en venninne til å brenne en cd til meg med modern talking en gang… Mon tro hvor den har tatt veien;) Ha en kjempe fin kveld!

 4. Alltid artig og spesielt å høre igjen sanger fra "gamle dager". (Var ikke spesielt Modern Talking fan selv da.)

  Nå har min ene datter begynt å spille en Bryan Adams sang som var veldig populær en gang på 80-tallet. Morsomt å høre igjen.

  Ha en god søndag 🙂
  Bloggklem Gro

 5. Det er mye av 80-tallsmusikken som fremdeles er populær. Selv likte jeg heller ikke Modern Talking så godt. Jeg ble fort lei sangene, for de gikk akkurat på samme måte, men Gro nevner Bryan Adams. Det er en av mine favorittartister fra 80-tallet;)

  Jeg får mange gode og herlige minner tilbake til 80-tallet av å høre på musikkvideoene du legger ut;=)

  Ha en fin dag.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 6. Det var artig å høre igjen den sangen 🙂 Vet du, jeg har de samme fine minnene som Ofmariel fra tiden vi vanket på Hollywood og danset etter den sangen. Jeg har kassetten jeg kjøpte enda jeg.

  Ellers tusen takk for noen koselige timer sammen deg og Mona Elisabeth på lørdag 🙂 Det var moro at vi fikk til å treffe hverandre, og like morsomt som alltid å treffe slike dere godjentene mine 🙂

  Du og mannen din må ha en fin mandags ettermiddag.

  Stor klem fra Irenesola

 7. Tusen takk for herlige minner tilbake til det glade 80-tall:) 80-tallsmusikken gjør meg glad:)

  Ha en fin kveld videre.

  Bloggklem fra Grynet

 8. Ofmariel: Ja, Modern Talking var en gruppe jeg hørte mye på en periode i 1985!:) Gjett om jeg gjør da! Jeg husker alle stod og sang for full hals til den sangen da den ble spilt!:)

  Ha en kjempefin fredag, vennen, og en fin helg!:)

  Stor klem fra Toril

 9. Catzy: Det vil jeg nok tro at du har gode minner fra en sydentur med den sangen!:) Jeg var også i syden med min venninne i 1985, og de spilte også den sangen på diskoteket hvor vi gikk!:)

  Ønsker deg en kjempeifn fredag, og en god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 10. Smej: Så kjempegøy at du også elsker sangen der!:) Modern Talking var jo musikk som det gikk an å danse til, og hver gang musikken ble spilt på dansegulvet stod folk og sang for full hals, og til og med gjorde bevegelser til!:) Kjempeartig at 80-tallsmusikken fremdeles holder seg still going strong!:)

  Ha en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Klem fra Toril

 11. Gro: Ja, det er kjempegøy at 80-tallsmusikken holder seg still going strong!:) Jeg elsker Bryan Adams selv jeg!:) Han har kjempefin musikk!:)

  Ønsker deg en kjempfin fredag, og en god helg!:)

  Bloggklem fra Toril

 12. Mona Elisabeth: Ja, det er mye av 80-tallsmusikken som fremdeles er populær, og det er jo kjempeartig!:) Vet du, jeg husker du hadde dilla på Bryan Adams!:) Han er jo bare kjempeflink da!:)

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 13. Irenesola: Ja, minnene fra Hollywood diskotektet i byen er mange, og som folk sang av full hals når sangen ble spilt! De kunne jo spille samme sangen flere ganger!:)

  Selv tusen takk for sist!:) Det var kjempekoselig å treffe deg og familien din!:) Vi kunne nok ha sittet og pratet mye lengre, men dere hadde jo noen timer å kjøre hjem! Takk i like måte til deg også!:) Kjempekoselig å treffe deg også vennen min!:)

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 14. Grynet: Tusen takk for det!:) Det er kjempegøy å mimre litt på bloggen, og dele musikkopplevelsene fra 80-tallet!:)

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Bloggklem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge