ABBA – “SLIPPING THROUGH MY FINGERS” :) (Video)

“Slipping Through My Fingers” er en av de fineste sangene med ABBA!:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “ABBA – “SLIPPING THROUGH MY FINGERS” :) (Video)

 1. Den Abbasangen er nydelig;)) Tusen takk vennen for at du la ut en av mine yndlingssanger;))

  Ha en fin ettermiddag.

  Stor klem fra Ofmariel

 2. Vet du at den sangen er noen av de fineste balladene Abba har. Jeg elsker den sangen;=)

  Du får ha en fin lørdag.

  Stor klem fra Catzy

 3. Heia vennen! Takk for sist. Det var bare råkoselig å treffe deg og Irenesola på lørdag;) Det var jo blitt så fint på City Lade. Jeg kjente meg nesten ikke igjen der jeg. Det er mange år siden jeg var der sist gang. Nå gleder jeg meg til 5.juledag til gymnasgjengen vår skal ha sitt årlige treff;) Koselig at vi fikk til en kafétur når vi først var i Trondheim;)

  Vi kom hjem kl.20.45, og de to yngste syntes det var en morsom dag i Trondheim;) Vitrineskapet og bokreolen passet perfekt i stua vår.

  Vi skal ta en Trondheimstur til på Ikea i løpet av høsten.

  Koselig å høre gode gamle Abbasanger;) Abbamusikken er like populær blant alle aldersgrupper.

  Ha en fin mandag, vennen min.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 4. Tusen takk Mona Elisabeth og Toril for noen koselige timer sammen dere begge godjentene mine 🙂 Det er faktisk ett år siden jeg så deg sist Mona Elisabeth (i bryllupet i august i 2009). Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på dere begge to, og jeg er sjeleglad for at jeg får lov til å ha slike gode og ærlige venner som dere! Det mener jeg!

  Tilbake til innlegget ditt. Abba har så mye fin musikk. Jeg blir aldri lei av å høre på musikken der. Slippng throug my fingers er så fin sang.

  Du og mannen din må ha en fin mandags ettermiddag.

  Stor klem fra Irenesola

 5. Ofmariel: Tusen takk for det!:) Jeg elsker den sangen, og på musikalkonserten vi hadde i april sang vi den sangen sammen med en kjempeflink solist. Det var nesten slik at vi stod med tårer i øynene når vi sang den. Teksten er også kjempefin!:)

  Ønsker deg og dine en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 6. Catzy: Det er jeg helt enig i!:) Den er kjempefin!:) Vi sang den på en musikalkonsert i vår, og det nesten slik at koret stod med tårer i øynene når vi sang den!:)

  Ønsker deg og dine en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 7. Mona Elisabeth: Takk i like måte!:) Det var kjempekoselig å treffe deg og familien din også!:) Kjempegøy at dere tok turen til Trondheim, og du, Irene og jeg fikk tid til å treffes!:)

  He, he, he!:) Det vil jeg tro at du ikke gjorde. De har pusset opp en god del siden du bodde i Trondheim, og det er blitt kjempefint der!:)

  Jeg også gleder meg kjempemasse til 5.juledag til å treffe gjengen vår!:) Det er jo noen år siden du var med sist gang.

  Kjempebra å høre at truen hjem gikk fint!:) Det er jo kjempemorsomt å kjøpe seg noe nytt når man har flyttet til et nytt hus/leilighet!:)

  Ønsker deg og dine en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 8. Irenesol: Tusen takk til deg også!:) Har dere ikke sett hverandre siden bryllupet i august i fjor? Hvor har året blitt av? Det er gjensidig fra min side også!:) Kjempekoselig at det klaffet slikt at vi begge to fikk truffet Mona Elisabeth på kafén når de var på Trondheimstur!:)

  Vet du, ABBA blir heller ikke jeg lei av å høre på!:) Det er musikk som aldri vil bli glemt!:)

  Ønsker deg og dine en kjempefin fredag, og en god helg!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge