NÅ ER DET NOK!

Nå er det nok! Jeg trodde folk hadde mer enn nok å tenke på i disse tider enn å beskylde folk i hytt og pine for ting de ikkehar gjort!
 
 
Når jeg blir usaklig beskyldt for å gjøre ting jeg overhodet ikke har gjort blir jeg sint, og det er en menneskerett å forsvare seg selv mot lystløgnere som lever i sin egen fantasiverden, og som gjør alt hva de kan for å sverte folk med stygge løgner!
 
 
Helt uten grunn beskylder bloggeren Inger J meg for å ha skrevet kommentarer på hennes blogg. Tusen takk Catzyvennen for at du tipset meg om at Inger J helt uten grunn hang meg ut i en kommentar som var rettet mot meg under dette innlegget på bloggen hennes:
 
 
http://fotfulgt.blogg.no/1311946847_ulvulv_hvor_er_ulven.html#comment
 
 
Jeg aksepterer slett ikke å få løgnaktige beskyldninger rettet mot meg for noe jeg ikke har gjort! Da mener jeg at jeg har jeg lov til å forsvare meg selv!
 
 
I kommentaren som er rettet mot meg beskylder Inger J meg for å ha skrevet trusler på bloggen hennes! Det ser jeg kjempealvorlig på, og jeg aksepterer ikke å få slike beskyldninger om at jeg truer henne!
 
 
I denne kommentaren la ikke Inger J ut på bloggen sin:
 
 
Forhåndsvisning:
Nå får du gi deg her Inger J med dine syke og fantasifulle beskyldninger! Jeg har ikke skrevet en eneste kommentar på din blogg, og har ingen intensjon eller interesse av å skrive på bloggen din!Den som er full av hat er du det! Det har du bevist så mange ganger! Eneste du tenker på er hvordan du skal hevne deg ved å sverte andre! Jeg krever en unnskyldning for dine syke beskyldninger mot uskyldige, for jeg har ikke skrevet en eneste kommentar til deg på bloggen din!
 
 
Du stjeler og kopierer kommentarer fra andres blogger, og sender dem rundt på andres blogger. I tillegg vet jeg med 100% sikkerhet at du har forfalsket kommentarer fra en av mine blogger. Denne kommentaren videresendte du til andre i håp om at de skulle tro at det var en mail du selv har fått! Dette har jeg fått bekreftet fra sikre kilder som har fortalt meg at han/hun aldri har sendt deg noen mailer angående meg! Da hadde han/hun brutt med taushetsplikten sin!
 
 
Jeg har tatt en printscreen av kommentaren din, og jeg har tatt kopi av mitt svar til deg slik at jeg har bevis for hva jeg svarte deg! Kom ikke her og si at jeg truer deg! Jeg er fly hakke forbanna på deg nå, og det har jeg god grunn til når du fra løse luften skriver at jeg har skrevet kommentar til deg på bloggen din! Det har jeg ikke!
 
 
Det er mange som har avslørt deg og din stygge oppførsel hos mange bloggere!
 
 
Skaff deg et liv og en hobby!
 
 
Den som er full av hat og hevn er Inger J, og hun gjør alt hva hun kan for å sverte folk som hun har opp i halsen med løgner og fantasier som bare hun selv tror på!
 
 
Gang på gang har Inger J kommet inn på bloggen til Synskpeggy. Der provoserer hun, og det er kun for å få oppmerksomhet! Hvis hun ikke får den oppmerksomheten hun ønsker blir hun mer og mer ufin mot bloggeier og andre som kommenterer på bloggen til Synskpeggy. Etter hvert tyr hun til syke konspirasjonsteorier som ikke har rot i virkeligheten!
 
 
Mange av Synskpeggy sine lesere har sagt hva de mener, men Inger J eier ikke et eneste fnugg av selvinnsikt nok til å innse at det er hun som provoserer og er ufin! Synskpeggy har flere ganger bedt Inger J holde seg unna bloggen hennes, men det er som å snakke til døve ører!
 
 
Dere selv lese hvordan Inger J oppfører seg:
 
 
http://synskepeggy.blogg.no/1309967331_feiring_.html
 
 
http://synskepeggy.blogg.no/1310988466_oppmerksomhetoppmerks.html<     http://synskepeggy.blogg.no/1311518365_ondskap_.html
 
 
Til slutt ender det med at Inger J åpner seg blogg hvor hun bedyrer sin uskyld at hun er mobbeoffer! Sannheten er at Inger J aldri har vært et mobbeoffer, men hun er og blir en nett- og bloggmobber!
 
 
I januar 2010 Inger J truet min gode bloggvenninne Sila69 som anonym under dette innlegget:
 
 
http://sila69.blogspot.com/2009/12/da-har-jeg-tatt-juleferie-fra-alt-som.html#comments
 
 
Her utgir Inger J seg som anonym, og hun skrev denne trusselen rettet mot Sila69:
Anonym sa…
 
Jeg vet både navnet ditt, telefon nummeret ditt, også adressen din oppe i NORD, og neste gang du kaller meg alt mulig stygt, så gå i deg selv.
Men du er for feig til og sette rette navn når du er rundt på bloggene og slønger med leppene.
 
 
Men jeg vil bare fortelle deg at jeg har ALL info jeg trenger om deg til og levere , og fortelle hvordan du trakasere andre bloggere.
Du har vært stygg i munnen mot flere bloggere, og tror du bør gå i deg selv,før du uttaler deg om andre. Jeg har en kammerat i Bodø, som jeg lurer på og sende på besøk til deg, og fortelle deg noen sannhetsord.
 
 
Jeg fikk personlig tillatelse fra Sila69 til å legge ut denne kommentaren på bloggen min!
 
 
Det er en kjempealvorlig trussel som Inger J skrev, og Sila69 anmeldte dette til politiet, og de fant ut at det var Inger J som hadde skrevet trusselkommentaren! Dessverre hadde ikke politiet kapasitet til å gjøre noe med dette, men de anbefalte Sila69 å la kommentaren fra Inger J stå til spott og spe for andre!
 
 
Troverdigheten til Inger J som blogger blir mindre og mindre, og det kan hun takke seg selv for!
 
 
Ikke bare en, men flere ganger har Inger J kopiert kommentarer fra min blogg som mine blogglesere har skrevet til meg! Jeg hadde en blogg på et bloggsted. En av mine bloggvenner ved det bloggstedet oppmuntret meg sterkt til å fortelle min historie om hvor stygt Inger J hadde behandlet meg og flere andre bloggere! Det gjorde jeg, og jeg skrev innlegget mitt!
 
 
En dag fikk jeg beskjed fra bloggsjefen om at innlegget mitt var rapportert, men han kunne ikke se noe galt innlegget mitt, for jeg hadde anonymisert innlegget godt! Jeg skjønte med en gang at det var Inger J som hadde rapportert meg, og det fikk jeg også bekreftet!
 
 
Dette falt ikke i god jord av Inger J. Hennes neste trekk var at kommentaren fra denne bloggsjefen ble kopiert direkte fra min blogg. Den ble omgjort og forfalsket slik at den skulle se ut som en mail som bloggsjefen hadde sendt personlig til Inger J, noe bloggsjefen bekreftet for meg at han ikke hadde gjort! I så fall ville det være klart bruddtaushetsplikten! Vedkommende bloggsjef sa til meg at det aldri var en praksis på det bloggstedet at en bloggsjef sendte private mailer til utenforstående folk som omhandlet bloggere! Jeg fikk en sterkt anbefaling fra flere om at jeg burde anmelde Inger J for dokumentforfalskning
 
 
Ikke nok med det! Denne forfalskede mailen (som opprinnelig var en kommentar på bloggen min) sendte Inger J rundt om på kommentarfeltet til noen av mine bloggvenner! De av bloggvennene mine som fikk denne forfalskede mailen (kommentaren) på sine blogger gav meg ip-nummeret, og jeg sammenliknet med ip-nummeret jeg hadde på Inger J, og det stemte på en prikk!
 
 
Det finnes ikke måte på hva visse mennesker kan finne på å gjøre i sitt desperate forsøk på å sverte andre folk som de ikke kjenner med oppdiktede og fantasifulle løgner som bare de selv tror på! De legger skylden over på motparten, for selv tror de at de helt fri for feil. Jammen sa jeg smør!
 
 
I en kommentar som Inger J skrev på bloggen til Synskepeggy 21.07.2011 21 kl.22:27 påstår Inger J i sin kommentar “at hun har fått tilbakemeldinger fra diverse andre medier som ikke er blant oss som som er Synskpeggy sine lesere (eller klanen som Inger J kallser oss)” at de visstnok skal kjenne godt til oss privat! Troverdig? Nope! Det er bare et desperat forsøk på en kjempedårlig og tom trussel fra Inger J for å prøve å skremme oss!
 
 
Jeg har fått nok av at en godt voksen dame som Inger J sverter meg med stygge løgner og fantasifulle konspirasjonsteorier som hun dikter opp i sitt eget hode. Selv sitter hun der med “god samvittighet, for hun er jo bare “helt feilfri”. Selvsagt har alle andre skylden!
 
 
Det er trist at slike mennesker selv ikke vet hvor lite troverdige de framstår. De blir er og blir avslørt av andre, men det nekter de for, eller kanskje rettere sagt de vil ikke innse det. Sannheten er for tung til å svelge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “NÅ ER DET NOK!

 1. Godt skrevet TORIL ,godt og få fram i lyset alt dette med korleis Inger J ,til og med mhh ,har endelig fått øynene opp hvilket falskt menneske dette er ,tenk og beskylde deg for og legge inn stygge kommentarer på hennes blogg.Men og legge ut desse kommentarene ,det gjør ho ikke ,sendte ein kommentar til henne ,i gårkveld,om desse beskyldningene rettet mot deg,om ho måtte no legge det ut på bloggen sin kommentarene ho fekk,ellers var det no ingen som kom til og tru henne,vanskeligt og tru på slike som ,har slenkt utav seg eder ogalle på synskepeggy sin blogg,som er til oss alle som kommenterer til sp.Feig er ho som ikke tør og legge ut kommentarene ho får ,på alle di utspilla ho kommer med ogbeskyldniger.FY FLATE KOR FEIG OG SMÅLIG Inger J er.All den tid ho har lakt ut og sakt du kom med stygg kommentar til ho MÅ ho legge ut dette..Og ikke kan eg sjå på den forhåndsvisningen din Toril att det står noe galt der.NEI no har ho begynt og dikte opp historier ,og løgner,og tar navnet til andre bloggere som ho har i halsen,skal liksom vere andre som har skrevet det,ho forfalsker,kommentarer,om du forstår hva eg meiner.Kanskje vi skal troppe opp til ho ,ein vakker dag,heilt uventet,ja det gjør vi når eg kommer oppover,eg tørr ivertfall.ho henter vel polisen da .Men det kan no hende vi har med oss både poleti,advokat og eg kan ta med meg pastoren i menigheten.vi får vente og sjå hva hennes neste utspill blir.Eg er så tett i nesen fekk ikke puste så måtte stå opp kl er 02,41,blir og reise sporenstreks til apotek i morgen tidlig,ja ja,.Så får vi bare vente da Toril på neste utspill fra denne kjekke sympatiske Inger j,som er sååå godt likt av dei vennene ho har,?OG vil alle bare godt,merkelig sorg ho har om denne forferdelige ulykka so skjedde for 1 uken siden,på grunn av den burde ho gå inn i seg sjølv,og i tenkeboksen.KLEMMER TIL DEG RESERVEDATTRA MI .

 2. Æg e rysta over det du skriv men æg e ikkje forbausa. Det æg har sett av kommentaran hennes på bloggen til ho Synskpeggy e at ho Inger provosere med vilje. Ho virke som om ho bli sur når folk e uenig med ho og det virke som om ho ska ha rett heile tida. No har æg bare sett ka ho har skreve av kommentara på bloggen til ho Synskpegg og for mæg e ho ikkje troverdig i det hele tatt. Det virke ikkje som om ho har respekt for nåkka. Kor mang gang har ikkje ho Synskpeggy bedt ho Inger om å ikkje besøk bloggen hennes. Likevel kjæm ho inn der og late som om ikkje nåkka har skjedd.

  Herregud førr en stygg kommentar ho skeiv på bloggen til bloggvenninna di! Den kommentaren synes æg går langt over streken! Tenk å skriv at ho veit navnet hennes og telefonnummeret hennes og at ho kjenne folk der. Det samme med den kommentaren du referere til også der ho skriv at ho kjenne noen som kjenne dæg og dokker andre. Ka trur ho at ho e? Ho må nå tru at ho e Mrs. Perfect i følge sæg sjøl.

  Æg e glad førr at æg ikkje har blogg at du ane ikkje for æg hadde ikkje takla å komme ut for sånne folk.

  Æg har tenkt samme tanken som dæg at ho leve i en fantasiverden der ho trur på det ho skriv sjøl.

  Takk førr at du stod fram og fortalt om ho Mrs. Perfect. Det gjor du rett i sånn at fleire bloggerea kan vær oppmerksom på ho.

  Ønska dæg en fin kveld:)

  Bloggklem fra mæg

 3. Det forstår jeg, for det er ikke moro å få beskyldninger for noe man IKKE har gjort. Da jeg tilfeldigvis gikk inn på bloggen hennes og leste hva hun hadde skrevet kontaktet jeg deg! Noe annet skulle heller bare mangle!

  Når hun IKKE legger ut den kommentaren hun påstår du har skrevet er det INGEN som kommer til å tro på henne!

  Forfalsking er MEGET alvorlig! Dessverre er det slik at politi ikke prioriterer slike saker. Det er trist, for det er alt for mye nettmobbing rundt omkring på nettet. Innlegg og bilder som DU legger på din EGEN blogg er det DU som har rettigheter på, og her er Åndsverksloven KLAR og TYDELIG! Det betyr at Inger J eller sammen hvem det er IKKE kan KOPIERE eller STJELE dine tekster, bilder og kommentarer. Du kan ta en print screen til PRIVAT bruk, men du har IKKE lov til å publisere et print screen bilde UTEN tillatelse fra den det gjelder!

  Du må være klar over at hun bærer et STORT nag til deg, fordi Synskpeggy og du har ordnet opp dere i mellom som voksne mennesker, men at hun IKKE har evnen til å innrømme sine EGNE feil har kommet synlig fram for LENGE siden! Hun kommer ALDRI til å forandre seg!

  Jeg husker godt hvor RASENDE jeg var da jeg leste Inger J sin trussel på bloggen til Sila69! Det er veldig bra at Sila69 fikk svaret på at det var Inger J som hadde skrevet den kommentaren! Inger J kommer seg ALDRI unna med det samme hvor mye hun nekter! Jeg forstår Sila69 godt at hun har mistert lysten til å blogge etter dette!

  Du har IKKE skrevet noe galt i kommentaren din, søte Toril! Jeg forstår deg godt at du blir oppgitt, for Inger J kommer stadig med spydige kommentarer som er fulle av usaklige løgner og konspirasjonsteorier som hun SELV har rørt sammen i sitt EGET hode!

  Hvor MANGE ganger har IKKE Inger J skrevet i bloggene sine om at INGEN har rett til å uttale seg neagtivt om mennesker man IKKE kjenner? Det er IKKE bare en gang, men flere, og HVEM er det som gjør det selv? Jo, det er Inger J! Snakk om å skyte seg selv i foten.

  Det er lett for andre å si at du IKKE skal bry deg om det, men Inger J sitt hat mot deg har vart siden 2009, og SANNHETEN var at det var Inger J som begynte det hele på bloggen du da hadde blogg på blogg.no for noen år tilbake!

  Stå på videre, søte Toril, og IKKE la deg knekke av dette. Vi er MANGE som støtter deg, og vi er MANGE som har sett hvor surt denne "hyggelige" damen i Sør-Trøndelag kan gjøre mot deg og flere andre bloggere!

  Ha en fin søndag;=)

  Stor klem fra Catzy

 4. Tusen takk for en superkos kveld i går sammen deg og de andre:) Kost å treffe hverandre, for når Mona Elisabeth og Ofmariel ikke bor i nærheten av oss blir det alt for sjelden. Desto morsommere når vi treffes:) Jeg er litt trøtt i dag ja. Skjønn hvorfor? Jeg kom meg i seng kl.02.00, og stod opp kl.10.00.

  Det er bare å ta av seg hatten for deg Toril at du greier å stå i mot de usaklige angrepene på angrep fra Inger J.

  Selvsagt har du lov til å reagere. Det er ufine beskyldninger hun kommer med når hun påstår du har skrevet kommentar på bloggen henens. Hun er feig som ikke legger ut den angivelige kommentaren hun mener du skulle ha skrevet, og da skal hun heller ikke beskylde den første og beste for å skrive kommentar på bloggen sin!

  Jeg er glad for at jeg ikke har hatt så mye befatning med henne, men jeg har lest mer enn nok av hennes krumspring bådde hos Else Marit, Catzy, Synskpeggy, deg, Linn Elisabeth, Sila69 og for ikke å glemme den 17 årge jenta som Inger J skrev trusler til.

  Det er hårreisende beskyldninger hun skriver, og beskyldningene hennes ingen rot i virkeligheten. Oppførselen hennes vil jeg ikke kalle sjalusi, men et skrikende behov for oppmerksomhet. Hun elsker den oppmerksomheten hun får når hun kverulerer, provoserer og krangler rundt om på bloggene!

  Jeg synes dette var bra skrevet jeg, og det var sikkert godt for deg å få det ut!

  Ha en superfin søndag:)

  Stor klem fra Irenesola

 5. Dette var bra skrevet!

  Hva er det med visse folk da? Det har jeg lurt på mange ganger. Herregud noe så frekt å beskylde deg. Og att på til være så feig å ikke legge ut kommentaren. Er det vrkelig noen som tror på henne? Det tviler jeg på.

  Jeg skulle tror at hun hadde andre ting å tenke på om dagene enn å spre eder, galle og hat om folk hun ikke kjenner.

  Hun dama der kjenner ikke noen i vår omgangskrets. Det er noe hun sier for å skremme oss. Og hun skremmer ikke meg. Jeg er ikke redd for den dama der i det hele tatt.

  Takk der sa du det. Hun er ikke mobbeoffer men en mobber.

  Enn å synke så lavt at hun bærer nag og hat til deg for at du har ordnet opp med Synskepeggy da? Det at du og Magnhild ba Synskpeggy om unnskyldning synes jeg det står stor respekt av. Og har Inger J bare å godta! Jeg tviler på at vi får se Inger J så tøff noen gang. For hun går jo rundt og tror at hun er feilfri. Kyss meg på det stedet som står høyest når jeg plukker poteter!

  Du skal ikke godta at hun fra løse luften beskylder deg for ting du ikke har gjort. Jeg hadde aldri godtatt det! Hun vet ikke hva det vil si å bli truet. Og ingen har truet henne noen gang! Hvis det er noen som truer er det henne! Det er ikke fine trusler hun har kommet med!

  Du vet jeg alltid er der for deg. Og at jeg støtter deg. Jeg har fulgt med siden den dagen Inger J begynte å gå løs på deg på bloggen din. Da var det hun som begynte å provosere. Og ikke du. Hun tålte ikke at du og bloggvennene dine var uenige med henne. Jeg husker godt at hun åpnet seg en blogg hvor hun fortalte at hun ble mobbet og trakassert av deg og hun Linn Elisabeth. Og hun kaldte dere for psykopater!

  Igjen vil jeg si at dette var et bra innlegg vennen.

  Ha en fin kveld;))

  Stor stor klem fra Ofmariel

 6. Magnhild: Tusen takk for kjempegod støtte som du gir meg!:) Jeg setter kjempestor pris på det at du aner ikke!

  Selvsagt legger hun ikke ut negative kommentarer! Ja hun har skrevet masse eder og galle på bloggen til Synskepggy, men har hun selvinnsikt nok til å se hvordan hun selv har oppført seg? Det har hun ikke! Hun sitter der selv og tror i sitt eget hode at hun er så feilfri og perfekt at det er til å spy av!

  Skulle tror at hun liker den oppmerksomheten hun får, og hver gang det har vært stille en stund begynner hun å male på snøen som falt i fjor!

  En ting er sikkert, og det er at hun er sykelig sjalu for at du og jeg har gjort opp med Synskepggy. Det faller henne tungt! Respekt for andre er noe hun aldri har hatt!

  Det er ikke bare en gang hun har forfalsket kommentarer som mine blogglesere har skrevet. Venninnen min Irenesola skrev en kommentar på bloggen min i fjor sommer, og den forfalsket Inger J ved å skrive mitt navn under!

  Det verste er at det ikke nytter å overse slike folk, for når det er rolig rundt dem må de helle bensin på bålet, og de elsker bråk! Snakk om å være oppmerksomhetssyk!

  He, he, he!:) Det hadde ikke vært meg i mot å troppe opp der. Dere kommer jo kanskje til Trondhiem 03.09.2011!:) Jeg gleder meg kjempemasse til å ta bilder av oss to sammen! Da skal hun få bite i seg ordene om at du er en falsk blogger!

  Ønsker deg fortsatt en riktig god bedring Magnhildvennen min!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge