ANONYME MOBBERE PÅ KVINNEGUIDEN! STOPP MOBBINGEN DERES!

Gratulerer med boklansering kjære Anne Brith! Endelig på tide at Anne Brith gjennom boka si tar et oppgjør mot nettmobberne en gang for alle.
 
 
Torsdag 07.03.2019 hadde Dagbladet intervjue med Anne Brith, og når jeg så at Anne Brith brøt ut i tårer kom mine tårer også 🙁 Se denne videoen!
https://www.dagbladet.no/video/bryter-ut-i-tarer-av-hetsen/Gr7wDQA1
 
 
Det Anne Brith har opplevd og opplever er mobbing og hat i ordets rette forstand! Den som prøver å si noe annet er hjerteløs, empatiløs og kalde!
 
 
Jeg er fremdeles rasende sint på Kvinneguiden, og særlig det forferdelige diskusjonsforumet “Rampelyset” hvor anonyme sitter og sprer eder, galle, sure oppstøt, personhets, mobbing, spekulasjoner og baksnakking over en lav sko om bloggere, influencere og kjendiser! Det er ikke bare Anne Brith som baksnakkes med personhets, latterliggjøring og det vi fleste kaller mobbing!
 
 
Her er definisjon på hva digital nettmobbing er:
 
 
“Digital mobbing er definert som ei aggressiv handling eller åtferd utøvd ved bruk av elektroniske hjelpemiddel av ei gruppe eller ein person – gjentatt over tid – mot eit offer som ikkje kan forsvare seg.
 
 
Slik er digital mobbing ei form for systematisk misbruk av makt utøvd gjennom bruk av informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT).
 
 
Dette er ei utviding av definisjonen av tradisjonell mobbing som vert sett som handling gjort med hensikt for å skade ein annan person som har vanskeleg for å forsvare seg. Mobbing vert gjentatt over tid og er karakterisert av ulikt styrkeforhold mellom mobbaren eller mobbarane og offeret.
 
 
Digital mobbing er eit relativt nytt fenomen som særleg dei siste 15 åra har fått auka fokus ettersom ulike tekniske hjelpemiddel har gitt nye former av mobbing. Særleg har smarttelefonane gitt heilt nye muligheiter for å utøve mobbing. Sjølv om forskinga på feltet er aukande, må ein sjå digital mobbing som eit fagområde som framleis er i utvikling.
 
 
Ulike former
 
I praksis vert digital mobbing utøvd på mange ulike måtar gjennom mobiltelefonsamtalar, tekstmeldingar, bilde eller videoklipp, e-post, chat, nettsider eller sosiale media. Denne lista over ulike typar digital mobbing og aggresjon er ikkje uttømande, og ettersom teknologien vert utvikla, vil vi óg sjå nye former for digital mobbing.
 
 
Skilnadar frå tradisjonell mobbing
 
Digital mobbing skil seg frå tradisjonell mobbing på ulike måtar:
 
 
– Til ei viss grad avheng høve til å utøve digital mobbing av teknisk ekspertise.
 
-Digital mobbing er primært indirekte og føregår ikkje ansikt til ansikt og mobbaren kan såleis ofte vere anonym.
 
Utøvaren(ane) ser vanlegvis ikkje reaksjonen til offeret, i alle fall ikkje på kort sikt.
 
Ulike tilskodarroller ved digital mobbing er meir komplekse enn ved tradisjonell mobbing. Til dømes kan tilskodarar vere saman med utøvaren når handling vert utøvt eller posta, men saman med offeret når meldinga vert mottatt.
 
Eit motiv for tradisjonell mobbing er statusen ein oppnår ved å utøve makt over andre framfor vinter eller tilskodarar, men dette manglar ofte for utøvaren av digital mobbing.
 
Bredda eller mengda av potensielle tilskodarar eller vitne er større ettersom digital mobbing kan nå eit stort publikum i og utanfor jamaldringsgruppa samanlikna med dei relativt små gruppene ein normalt når gjennom tradisjonell mobbing.
 
Det er vanskeleg å røme frå eller sleppe unna digital mobbing. Det er ingen trygg stad, ingen stad ein slepp unna. Det kan i prinsippet skje 24 timar i døgnet ettersom offeret kan få sendt meldingar til mobiltelefonen eller pc-en, eller vert negativt omtalt på nettsider, uansett kvar dei er”.
Kilde: https://snl.no/digital_mobbing
 
 
Det er akkurat dette som skjer i de ulike trådene på forumet “Rampelyset” på Kvinneguiden! Nettmobbing, netthets, latterliggjøring og sverting av vedkommende blogger, influencer eller youtuber!
 
 
Har lyst til å lage meg en profil der inne for å ta de “feilfrie” anonyme “gjengangerne” fatt i ørene, men nei! Jeg skal ikke gjøre det! Det ville være det samme som å gå inn til “ulvene” for å mate dem.
 
 
Da er det bedre at jeg bruker min egen blogg til å få øynene opp til mine bloggfølgere, blogglesere og til de jeg når ut til gjennom mine sosiale medier for at de også engasjere seg i å få stoppet den anonyme mobbingen som foregår på et offentlig nettsted som Kvinneguiden er!
 
 
Har sett hvordan de anonyme brukerne som er faste gjengangere på “Rampelyset” går i fistel hvis noen som er tøffe nok går imot. Det blir aldri populært mottatt! De som har prøvd har fått passet påskrevet av de anonyme gjengangerne om at de er nettroll, kverulanter og bråkmakere. Nettopp slike beskyldninger er typisk anonyme nettroll! De legger skylden over på alle andre enn seg selv! Selvinnsikt er et fremmedord for dem!
 
 
Jeg har alltid vært mottstander av mobbing fra jeg var unge, og jeg tok alltid parti med den som stod utenfor. Hadde kjempevondt hvis jeg så noen ble holdt utenfor <3 🙁
 
 
Jeg gikk på turnparti med ei som ble mobbet. De som mobbet henne kalte henne nedlatende og stygge ting over lang tid. Vi som var sammen henne var gode venninner med henne, og vi godtok henne som hun var! Husker en dag fikk jeg nok av den stygge oppførselen til de som mobbet min turnvenninne, og jeg sa klart i fra at den oppførselen ikke var akseptabelt. De ble sjokkerte at noen sa i fra, for jeg tror ikke at de hadde regnet med det. Husker jeg var rasende sint på dem. Vi gikk til hovedtreneren vår og gav beskjed, og mobberene ble utvist fra turnforeningen! I flere år etterpå hvis jeg så de i sentrum turte de ikke se meg i øynene.
 
 
Mobbing er en form for sjalusi og hat, og hatet må stoppe!
 
 
Jeg blir kvalm og uvel av å lese hva de skriver om de forskjellige bloggene, influencerne og kjendisene, for jeg får kjempevondt langt inni hjerteroten 🙁
 
 
Det er flere bloggere, influencere, youtubere og kjendiser som de anonyme brukerne på “Rampelyset” holder på å diskutere. Flere av disse trådene er regelrett usmakelige tråder 🙁
 
 
Dessverre er det Anne Brith som det går verst utover nå etter hun slapp nyheten om at hun skulle gi ut bok. Stakkars dame <3 🙁 Tråden om Anne Brith er noe av den styggeste tråden jeg har sett på “Rampelyset” 🙁 Som utenforstående får jeg kjempevondt av henne 🙁 Man føler seg maktesløs fordi man ikke klarer å stoppe nettmobbingen og latterliggjøringen på de anonyme brukerne som sitter dag ut og dag inn på tråden og kommenterer negativt og nedlatende om noen de overhodet ikke kjenner!
 
 
Når jeg nå nevner Anne Brith, er det fordi hun er et av eksemplene på en tråd på “Rampelyset” hvor de anonyme brukerne får herje fritt med sjelden inngripen fra moderator! Moderator er kanskje innom en sjelden gang og modererer tråden, men det er så mange kommentarer som er direkte stygg nettmobbing på tråden om Anne Brith 🙁
 
 
Dette er ikke en diskusjon om influencere, bloggere, youtubere og kjendiser som eksponerer sine barn! En slik diskusjon skal ikke være med under dette innlegget! Heller ikke negative og stygge kommentarer om Anne Brith!
 
 
Jeg vet Anne Brith har kjempemasse støtte fra flere av oss voksne bloggere <3 🙂
 
 
Den hetsen, mobbingen, svertingen, nedrakkingen og latterliggjøringen som foregår på Kvinneguiden på “Rampelyset” av bl.a Anne Brith er kjempetrist å være vitne til 🙁 Ingen influencer, blogger, youtuber eller kjendis skal oppleve å få slengt slike ting etter seg som det de anonyme brukrne på “Rampelyset” sitter og skriver! Min mening er at moderator som har med den tråden om Anne Brith er totalt fraværende, og som utenforstående skjønner jeg hvilken side i saken moderator tar!
 
 
Det er en annen ting jeg lurer på. Hva et det som er galt med de som sitter og vrenger ut av seg konspirasjonsteoriene, personhets, mobbingen, negativ omtale og latterliggjøring på “Rampelyset” om en influencer, blogger, youtuber eller kjendis?
 
 
Det er ingen logikk når de selv av egen fri vilje velger å følge influencere, bloggere, youtubere og kjendiser på snapchat, instagram og andre sosiale medier, for så å løpe rett inn på “Rampelyset” i en eller annen diskusjonstråd for å baktale, hetse, latterliggjøre og skrive personhets om vedkommende. Gir ingen mening! Skjønn det den som vil! De kan takke seg selv for at de blir irriterte. Fasiten er lett, men likevel vanskelig for de som vil la seg provosere med vilje. Det er lett å slette seg selv om følger på vedkommendes sosiale medier.
 
 
De fortsetter å følge vedkommende influencer, blogger, youtuber og kjendis på deres sosiale medier. I deres øyne har de retten på sin side å bruke det som de gjør på sosiale medier mot vedkommende ved å latterliggjøre, mobbe, skrive nedsettende og hetsende kommentarer anonymt på en diskusjonstråd på et nettfourm!
 
 
Det verste av alt er at de unnskylder seg med at de har et samfunnsansvar! Samfunnsansvar? Når ble det samfunnsansvar å sitte som anonym bruker i en diskusjonstråd å skrive så mye negativ omtale, personhets og latterliggjøring om influencere, bloggere, youtubere og kjendiser de ikke kjenner personlig? Det har aldri vær samfunnsansvar i det hele tatt!
 
 
Logikken brister her, og det er så dobbeltmoralistisk å følge vedkommende på sosiale medier for så å latterliggjøre vedkommende på et offentlig diskusjonsforum!
 
 
Kom ikke å unnskylde deg med at når influencere, youtubere, bloggere og kjendiser har valgt å være i offentligheten må de tåle å få kommentarer. Da mener du konstruktive og saklige og velbegrunnede kommentarer håper jeg! Ikke stygg personhets, latterliggjøring og direkte mobbing som det faktisk er på diskusjonstråden om f.eks. Anne Brith!
 
 
Ingen influencere, kjendiser, bloggere og youtubere skal oppleve slik offentlig og anonym mobbing, latterliggjøring, hets og nedlatende og stygge kommentarer på et offentlig diskusjonsforum som det som skjer på “Rampelyset” på Kvinneguiden!
 
 
Jeg forstår ikke hvorfor Kvinneguiden godtar anonymitet på slike forum som “Rampelyset”.
 
 
Igjen vil jeg oppfordre mine følgeree, bloggvenner og lesere til å anmelde “Rampelyset” til politiet pga nettmobbing. Her er diskusjonstråden om Anne Brith dere kan anmelde:
 
 
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1231284-anne-brith-as/?page=239
 
 
Dere kan anmelde diskusjonstråden på denne linken:
 
 
https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/hatefulle-ytringer-pa-internett/
 
 
Vær så snill å engasjere dere i kampen for å få stoppet offentlige anonyme nettroll! Jo flere vi er som anmelder jo bedre! Vi må få stoppet hatet og nettmobbingen! Bli med og bry deg du også!
 
 

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “ANONYME MOBBERE PÅ KVINNEGUIDEN! STOPP MOBBINGEN DERES!

 1. Gratulerer med dagen tilvdeg flotte dame og til alle andre flotte damer. I dag er dagen da alle flotte damer må gå inn og melde hetsere,mobbere og folk som tråkker over streken. Slik som. Kvinne guiden. Rampelys gjør.
  Toril dette var bare helt herlig innlegg. Vi fortsetter kampen 💞👌
  Rita recently posted..Ja eller nei til aktiv dødshjelp?My Profile

  • Rita: Forsinket tusen takk for det. Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Kvinnedagen i går ble feiret med kortreff, middag og fest sammen 9 andre kor 🙂 Det var kjemepkoslig 🙂

   Blir kjemperørt over kommentaren din <3 🙂 Vi må stå sammen om å anmelde når man ser mobbing og hetsing, og vi må tørre å si fra. Ser vi nettmobbing eller netthets har vi faktisk plikt som medbloggere å si fra. Jeg skjønner at folk vegrer seg for å si fra, fordi de er redde for ubehageligheter. Her må man tenke på at den som blir hetset og mobbet faktisk har ubehageligheter med nettmobberne og haterne.

   Jeg håper inderlig at noe blir gjort med Kvinneguiden og "Rampelyset", for det skulle ikke være lov til å være anonym på slike diskusjonsgrupper.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Snuppa mi;)) For et råbra innlegg;)) Dette må belyses mange gangre. For det er ikke nok med en gang. Jeg har anmeldt kvinneguiden jeg også. Og begge døtrene våre anmeldte også kvinneguiden.

  De var 100% enig i at det som er skrevet i tråden om Anne Brith er mobbing. Når to jenter i 20-års alderen rett ut sier at det er mobbing er det noe voksne må ta på alvor.

  Jeg leser ikke mer på kvinneguiden. For sist gang jeg leste på tråden ble jeg forbannet. Og flere av dem som skriver er gjengangere i flere tråder. Hele rampelyset er offentlig anonym mobbeforum. Jeg fostår ikke hvordan kan kvinneguiden tillate dette? Er det ikke kvinneguiden som har kampanjen Sunn fornuft? Hvis det stemmer burde kvinneguiden fjerne den. For det er ikke mye sunn fornuft når et forum tillater anonym mobbing;((

  Mobbingen på rampelyset er helt for jævlig;((

  Vi som tar avstand fra nettmobbing fortsetter kampen som Rita skriver. Og vi gir oss ikke. Send innlegget ditt til aviser og tv-kanaler. Mobberne på rampelyset skal tape;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg Else Marit-vennen! Setter kjempestor pris på det <3 🙂

   Temaet anonym nettmobbing og netthets på et offentlig forum som det "Rampelyset" er må belyses, for det er kjempefælt å se hvordan de er som griske ulver i stor flokk mot et menneske som f.eks. Anne Brith 🙁 Det de holder på med på "Rampelyset" er regelrett nettmobbing, personhets, latterliggjøring, sverting av hennes rykte og konspirasjonsteorier.

   Hadde de visst hva de holdt på med på "Rampelyset" hadde de blitt mørkredd av seg selv. De går i taket bare noen forsvarer Anne Brith, og det er jo en forsvarsmekanisme fra dem.

   Jeg er kjempeglad for at vi er flere som har anmeldt Kvinneugiden og "Rampelyset", og det er på sin plass!

   Ja, vi fortsetter kampen, og vi gir oss ikke før de gjør noe med "Rampelyset" og de anonyme nettrollbrukerne der!

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Toppers og reflektert innlegg fra deg 🙂 Jeg anmeldte rampelyset forrige uke etter forrige innlegg du skrev på bloggen din.

  Hele dette debattforumet er noe av det verste jeg har sett. Det var flere emner om bloggere som var stengt på grunn av mobbing av bloggeren. Hvordan kan de som er brukere av rampelyset si at det ikke foregår mobbing når det gjør det? De må være blinde for egen oppførsel.

  Jeg støtter deg i alt du har skrevet i innlegget ditt for det er fakta alt du skriver. Vær stolt at den rettferdige seirer til slutt, og det er ikke de anonyme mobberne på rampelyset.

  Det var lett å legge sammen 2+2 når jeg leste kommentarene du hadde fått på innlegget på hverdagsbloggen din på blogg.no for det vises hvor de kommer fra. Ingen trengte å være hjernekirurg for å forstå det 🙂 Det er ikke vits i å synke ned på deres nivå å diskutere med nettrollene for de faller dem tungt for bryset at noen er såpass oppegående at de ser hva som foregår på kvinneguiden.

  Du vet at du har mange av oss bloggvennene dine bak deg og vi heier på deg når du engasjerer deg i samfunnsproblemet nettmobbing. Nettmobbing har blitt et samfunnproblem for de som holder på med nettmobbing forstår det ikke nøyaktig slik som de anonyme på rampelyset. De forstår ikke at de mobber.

  Fin, fin lørdag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt! Setter kjempestor pris på det <3 🙂

   Det er i hvert fall 30 av mine nære venner som har lest kvinneguiden og anmeldt "Rampelyset", og flere av de som følger min facebookside for hverdagsbloggen min 🙂 Det er kjempebra 🙂 Kjempeflott at folk engasjerer seg i nettmobbingen og netthetsen som foregår på "Rampelyset" på Kvinneguiden som skjer f.eks på tråden som handler om Anne Brith! Det er og blir nettmobbing og netthets det som foregår, men de anonyme nettrollbrukerne som skriver på “Rampelyset” innrømmer det aldri, for det ville være å falle dypt for dem. I stedet skjuler de seg bak at de gir konstruktiv kritikk. Kyss meg på det stedet som står høyest i potetåkeren når jeg plukker poteter 🙂 Konstruktiv kritikk er det ikke.

   Tråden om f.eks. Anne Brith handlet om hennes AS, men det er forbi det stadiet for lenge siden. Nå er det hat, mobbing, personhets, latterliggjøring og konspirasjonsteorier som er rådende 🙁

   Jeg blir rasende sint på de anonyme nettrollbrukerne som sitter i en offentlig diskusjonstråd og holder på med netthets og nettmobbing!

   Du har jo sett hvordan de har fremstått på kommentarfeltet mitt på hverdagsbloggen min på blogg.no, og hvordan de prøver å si at vi må sette oss inni saken. Det er nettopp det vi har gjort når vi med egne øyne ser og leser at de holder på med nettmobbing og netthets mot uskyldige influencere, bloggere, youtubre og kjendiser.

   De tåler ikke å lese andres meninger før de flyr i taket.

   Jeg fikk sms fra Else Marit i går kveld at noen hadde lagt ut linken til bloggen min på “Rampelyset”, og det var temmelig lett å forstå hvor alle kom fra. I morgen er jeg heldigvis og takk og lov et glemt kapittel for nettmobberne på “Rampelyset” 🙂

   Er over hodet ikke interessert i å ha noe med de nettrollbrukerne fra Kvinneguiden og “Rampelyset å gjøre på mine blogginnlegg som flere ganger kommer til å handle om nettmobbingen og netthetsen av influencere, bloggere og youtubere!

   Dersom de kommenterer på andre innlegg jeg skriver så svarer jeg dem på en høflig måte på samme måte som alle som kommenterer på bloggen min 🙂

   På bloggen min har jeg heldigvis kontrollen, og jeg kan moderere kommentarer akkurat slik jeg vil 🙂 Kommentarer som har gått langt over streken får ikke se dagens lys. Det er det som er så flott å være bloggeier 🙂 He, he, he 🙂

   Jeg setter kjempestor pris på at du også har anmeldt “Rampelyset”. Har også kontakt med flere på Instagram som takker meg for engasjementet mitt, og de støtter 100% i alt det jeg skriver. Det varmer hjertet mitt <3 🙂

   La jo ut en video på "storyen" min på Instagram som handlet om nettmobbingen og netthetsen av Anne Brith, og jeg fikk kjempemasse positive tilbakemeldinger 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Hei og god kveld 🙂 Jeg har hatt kveldsvakt i kveld, og jeg kom hjem da klokken var kvart over ti.

  Nå ble jeg nysgerrig og gikk inn å emnet om hun bloggeren for å lese. Selvfølgelig er det mobbing. De som ikke ser at dette er mobbing kan umulig ha noe i nærheten av empati i seg. Hvis dette er voksne folk er det skremmende å tenke på. Voksne skal være gode forbilder for sine barn. Det gjelder også på nettet. Når de sitter og skriver de kommentarene jeg leste på på emnet om hun Anne Brith er de ikke gode forbilder.

  Jeg surte jentene våre på 17 år om de kunne lese det som var skrevet om hun bloggeren. De var enstemmige at det var mobbing slik de har lært hva mobbing er. Ingen tvil fra jentene her i huset.

  Det skulle være sånn at en kunne få vite hvem de anonyme er og hvis det er voksne med barn skulle barnevenet blitt koblet inn direkte når en forelder holder på med nettmobinng. Stygg sak det ement om Anne Brith.

  Jeg blir skremt av det jeg satt og leste 🙁

  Minn meg på hvorfor jeg ikke blogger 🙂 Det frister lite å blogge når jeg ser hva bloggere kan oppleve på et nettsted som tillater at anonyme folk fritt kan sitte å mobbe.

  Jeg synes det er flott at flere av oss har anmeldt denne nettsiden.

  Du må ha en fin kveld og god natt <3

  Go'klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjemepfin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen du gir <3 🙂

   Det hadde vært på sin plass, for hvor mange ganger har ikke de truet influencere, bloggere og youtubere som eksponerer bilder av sine unger på sosiale medier å sende bekymringsmelding til barnevernet, og noen fra Kvinneguiden har gjort mot stakkars Anna Rasmussen 🙁

   Hele "Rampelyset" og de som diskuterer der gjør meg kvalm, for de skjønner ikke hvor stygg mobbing de er med på i de forskjellige trådene. Unnskylde seg med at det f.eks. bedriften Anne Brith som diskuteres, men det er og blir4 personen Anne Brith. De forstår ikke selv hvor idiotisk unnskyldningene deres høres ut.

   Jeg avskyr mobbing, hets og latterliggjøring både i det virkelige liv og på nettet, og jeg lærte noe nyttig av mine foreldre. Det var å hjelpe de som evt. ble mobbeet og utstøtt, og stå opp for dem. Nettopp det er å være medmenneske! Disse ordene er mer viktig enn noen gang, og særlig når man ser tydelig nettmobbing og netthets!

   De tåler ikke å få motbør før de går i taket, og de har samme reaksjon som andre mobbere når de mener for alvor at vi som tar avstand og sier fra at vi ikke godtar nettmobbing og netthets er vi som mobber. Hallo! Det gir ingen mening!

   De bortforklarer alt som heter for definisjoner om hva som faktiske er mobbing! Flere kverulanter fra "Rampelyset" prøvde seg i går med å kverulere på definisjonen for mobbing at det skal være en ujevn balansegang mellom de som mobber og mobbeofferet. På "Rampelyset" passer den teorien perfekt! Der sitter det en hel gjeng med anonyme nettrollbrukere dag ut og dag inn og kommenterer stygge ting i f.eks. tråden om Anne Brith. De som diskuterer er i flertall mot ett menneske! Dermed er det ujevn balansegang i følge teorien. Den teorien passer godt på alt som er av nettmobbing og netthets i kommentarfelt på nettet! Hvordan de kan vende og vri på en slik teori sier mye om hvor besatte mobbere de er!

   Brukeren "Linda" tapte hele diskusjonen, men da ble hun usaklig i svaret sitt og gikk til peresonangrep Den kommentaren slettet jeg 🙂 Hun tålte ikke å tape diskusjonen, for hun hadde ikke argumenter nok imot meg 🙂

   Heldigvis er jeg et glemt kapittel i dag! Vi som engasjerer oss i å få stoppe anonyme nettroll kommer fortsatt til å si fra når vi ser den stygge nettmobbingen og netthetsen som skjer på f.eks. på "Rampelyset"!

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Fint at du skriver om hva som foregår på kvinne guiden for jeg vet hva jeg snakker om for jeg var medlem av kvinne guiden men slettet brukern min der. Jeg orket ikke og vere på et forum hvor dem ikke gjør noe med nett mobbing.

  Rampe lyset er det verste forumet kvinne guiden har og dem som bor på forumet tåler ikke at noen sier mot dem for da er helvetet løs for jeg gjorde det men ble høvlet ned av dem som mener dem er bedre vitere.

  Jeg tok noen influencere i forsvar som Helene Drage, Sophie Elise og Funky Gine og du aner ikke hvor jævlig stygg tråden om Helene Drage var og dem var så jævlig stygge at haterne gikk løs på og komentere kroppen hennes og dem latterlig gjør at Sophie Elise har psykiske problemer for dem mener at hun dikter opp dem psykikse problemene sine enda hun skriver at hun har vert til psykolog.

  Jeg synes Funky Gine er tøff og jeg liker hun fordi hun fremmer trening og livs stil og i følge dem på rampelyset er ikke det stue rent for hun eksponerer barna sine. Poenget mitt er at vi kan like en influencer selv om influenceren viser bilder av ungene sine men dem klarer ikke skille person fra sak.

  Dem som henger på rampe lyset er frekke i kjeften hver gang dem noen tørr og si mot dem og dem går til person angrep viss noen mener noe annet enn dem.

  Jeg er glad jeg meldte meg ut fra kvinne guiden men savner familie og barn tåden for den var en koslig tråd med koslige folk.

  Det er bra at flere av dere har anmeldt rampe lyset og jeg kommer til og gjøre det jeg også.

  Takk for et supert innlegg 🙂

  C.M

  • C.M: Tusen takk for kjempefin og utfyllende kommentar fra deg 🙂 Det er kjempeflott at du fortalte mer om din opplevelse fra “Rampelyseet”. Har sett det samme på “Rampelyset” som tilskuer når en eller annen bruker har prøvd å si imot de anonyme nettrollbrukerne. Det er rett og slett hårreisende at de har en slik reaksjonsmåte.

   De kan bare holde kjeften sin (unnskyld språkbruken) med de idiotiske unnskyldningene sine om hvorfor de omtaler de forskjellige influencerne og bloggerne på den måten de gjør. Det anonyme nettrollbrukerne på “Rampelyset” legitimerer og godtar nettmobbing og netthets på den måten de holder på!

   Når du forteller om det som skjedde med trådene som handlet om Helene Drage og Sophie Elise blir jeg ikke overrasket. Jeg har lest mye av de stygge mobbekommentarene som de anonyme nettrollbrukerne har skrevet på tråden om Sophie Elise. Jeg har selv sett intervjue med Sophie Elise, men hvorfor holder de anonyme nettrollbrukerne på å lyve på at Soiphie Elise setter sine egne psykiske lidelser selv når det faktum er at hun har vært åpen om at hun har gått til psykolog! Det kaller jeg ondskapsfull ryktespredning 🙁

   De anonyme netttrollbrukerne på “Rampelyset” har mye innebygget hat mot influencereog bloggere 🙁

   Anmelde “Rampelyset” er kun det eneste rette!

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge