Get Adobe Flash player

ANNE BRITH SIN RØRENDE OG KJEMEPFLOTTE BOK FÅR TERNINGKAST 10!

Har nå lest boken til Anne Brith, og fra meg får boken terningkast 10! Boken er dønn ærlig, noe som har skapt store diskusjoner på mobbeforumet Rampelyset. Ja, jeg mener mobbeforumet med stor M!
 
 
Boken er dønn ærlig og skrevet av en kjempeflott person med godt hjerte til alle rundt seg. Jeg gråt da jeg leste boken, for jeg fikk kjempevondt av alt det stygge som Anne Brith hadde opplevd 🙁 Ingen fortjener å oppleve det Anne Birith har opplevd.
 
 
Jeg får kjempevondt av Anne Brith som opplever å få kjempemasse hat, personhets, styggeste latterliggjøring jeg noen sinne har sett på nettet, offer for stygge rykter og løgner, og alt er skrevet kun for å såre Anne Brith. Blir rasende når ser en kommentar fra en nettrollbruker på Rampelyset som svarer i et svar at Anne Brith må være paranoid! Det er og blir mobbing, personhets, hat, latterliggjøring sverting av Anne Brith!
 
 
Vedkomende nettroll kan sitte å le “anonymt” bak nicket sitt på Rampelyset, men hun er og blir en nettmobber når hun ytrer seg om at noen er paranoid!
 
 
Jeg tok printscreen av den kommentaren, og vedkommende bruker på Kvinneguiden er en av de frekkeste når hun svarer andre brukere. Har fått vite navnet på vedkommende hvem det er gjennom en tidligere bloggvenn. Min tidligere bloggvenn hadde fått en privat melding på bloggen sin, og vedkommende nettbruker på Rampelyset hadde fortalt nicknavnet hun bruker på Kvinneguiden til min tidligere bloggvenn 🙂
 
 
Jeg er glad jeg vender ryggen til stygg og kvalmende nettmobbing, og jeg tar fullt og helt parti med Anne Brith! Kommer aldri til å tro ett eneste ord på de hatefulle og anonyme nettmobberne som gjør alt for å ødelegge for Anne Brith. Der sitter de og latterliggjør alt som skjer med Anne Brith! Æsj! Jeg blir kvalm 🙁
 
 
Nettrollmobberne på Rampelyset skal tape denne kampen, for vi er mange som allerede har anmeldt Rampelyset, og vi har fått positiv respons 🙂
 
 
Dere kan gå inn på denne linken på politiets hjemmesider og anmelde Rampelyset. Legg ved linken til tråden som handler om Anne Brith! Vær så snill engasjere dere i kampen mot hatefulle ytringer på nettet og stygg personhets på Rampelyset!
 
 
Her finner dere linken:
 
https://www.politiet.no/tjenester/tips-politiet/hatefulle-ytringer-pa-internett
 
 

https://www.ark.no/boker/Anne-Brith-Davidsen-Kvinner-som-hater-kvinner-9788279009719?gclid=Cj0KCQiAk-7jBRD9ARIsAEy8mh6fqwl0MEy7WpXZbezPhIZMfG4A8nakQVK4kiVlX7BVtZngjRmxxXUaAjQtEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Boken får terningkast 10 fra meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “ANNE BRITH SIN RØRENDE OG KJEMEPFLOTTE BOK FÅR TERNINGKAST 10!”

 • En syforeningsvenninne har kjøpt boken, og hun snakket varmt om boken at den skulle alle tatt seg tid til å lese. Syforeningsvenninnen min nevnte at hun syntes boken var ærlig. Hun mente at boken burde ha vært pensum for elevene for hva nettmobbing er. Syforeningsvenninnen min hadde ikke et vondt ord å si om boken.

  Jeg skal låne boken når hun er ferdig med å lese den.

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kommentaren på blogginnlegget mitt 🙂 Boken er en kjempeflott bok, og den er tvers igjennom ærlig! Tror de som kritiserer den (mobberne på Rampelyset) vet at de møter seg selv i døren, og det til de grader. Mobberne på Rampleyset gjør alt for å fraskrive sverte, lyve, lage konspirasjonsteorier, hetse og mobbe Anne Brith, men problemet er at de ikke ser det selv.

   Jeg er rasende sint, for det verste jeg vet er mobbing. Gleder meg kjempemasse til den dagen at Rampelyset er lagt ned, og tro meg den dagen kommer. Lykken er på vår side 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Jeg kjøpte boken på i går. Og jeg har sittet i hele dag og lest. Det hun skriver i boken er troverdig fra begynnelse til slutt.

  Og det var på tide at hun satte ord på all jævelskapen hun har opplevd;(( Nå forstår jeg at de som kritiserer boken er livredde. De er livredde for konsekvenser. For de vet at de har gjort noe straffbart når de har mobbet en annen person.

  Ha en råfin kveld snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

 • Irene S:

  Jeg har vondt av Anne Brith over hvor stygt de skriver om henne på det forumet om kjendiser og toppbloggere 🙁

  De gangene jeg har lest på rampelyset føler jeg at det er heksejakt på kjendisene og toppbloggerne. Jeg lurer på hvem det er som skjuler seg bak anonym? Anonymitet må bli forbud, for det er en feig måte å skjule seg på.

  Det er ingen tvil. Mobbing er det på den diskusjonssiden. Det er fint å se at mange voksne blogger og fra forskjellige bloggplattformer og andre finner facebookgruppen dere har laget 🙂 Dere ildsjelene skal ha en stor applaus for at dere engasjerer dere <3

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Go'klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg <3 🙂 Jo mer de nettrollene på Rampelyset mobber, hetser, sverter og sprer løgner om Anne Brith og andre influencere jo mer rasende sint blir jeg at jeg ser rødt! Der skrev du det. De holder rett og slett på heksejakt ja!

   Jeg er helt enig at anonymitet på slike forum skulle blitt forbudt! Synes jeg hører mobberne at de klager over at ytringsfriheten blir tatt fra dem. Det er misbruk av ytringsfriheten å sitte som anonym på et offentlig nettsted og mobbe, hetse, latterliggjøre og sverte noen!

   Nettmobberne på Rampelyset har gjort så mye faenskap mot influencere som å kontakte barnevernet for en influencer med bekymringsmelding om at influenceren var en dårlig mamma. De har også kontaktet samarbeidpartnere for influencere. Det eneste de tenker på er hevntokt og ødelegge for influencerne. Det gjør meg rasende forbanna! Unnskyld uttrykket mitt, men jo mer jeg tenker over det jo mer forbanna blir jeg 🙁

   Jeg har lært å si fra og stå opp mot mobbing! Det prinsippet kommer jeg aldri til å vike en tomme fra!

   Vi blir flere på facebookgruppen, og jeg vet vi kommer til å vinne frem for å få lagt ned Rampelyset! Det skal bli en gledens dag for alle som har opplevd stygg mobbing og hets der!

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats