Get Adobe Flash player

Om meg

Jeg er 52 år, gift og bor i en 6o kvm stor leilighet i Trondheim.
 
 
Jobber som freelancemusiker på tverrfløyte, og har flere spilleoppdrag på tverrfløyta i bryllup, begravelser, gudstjenester, hyggetreff og andre sammenhenger. Jeg er også utdannet kordirigent, og har flere års erfaring som kordirigent for flere kor. Synger også i kor, og stortrives med det 🙂
 
 
En av mine største interesser er dyr, og da særlig katter <3 🙂 Driver med et lite katteoppdrett av abyssinere. Har tre abyssinere her hjemme: SC Ingave’s Nadina, GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datter av Nadina), CH S*Skimmerdal’s Elvis og (N) Hakrilas Hera (datter av Nadina) 🙂
 
 
Reiser litt på katteutstillinger og har noen kattungekull i ny og ne 🙂 Dere kan katteoppdrettsbloggen min her, og bloggen handler kun om kattene mine:
http://www.hakrilas.no/blogg
 
 
Mine interesser: Musikk (spille tverrfløyte, piano og synger i kor), katter, katteutstilling, håndarbeid (hekling og strikking), lese, reise, lære språk (engelsk og spansk), sminke, gå turer, fotografere, være sosial sammen familie og venner.
 
 
Har godt humør, er ærlig og rettferdig.

4 Responses to “Om meg”

 • Carina:

  Hei, leste i bloggen din at du har samlet på Carola, har du fremdeles samlingen din og vil du selge den til meg? Jeg er på jakt etter alt som har vært av blader, aviser, foto, bilder, artikler og utklipp etc. fra 1983 og fremover. Ta gjerne kontakt med meg uansett, på forhånd takk. Mvh C.

  • Carina: Ja det stemmer at jeg har vært en ivrig fans av Carola, og samlet på utklipp og stoff av henne siden 1983. Dessverre har jeg ingen dubletter av samlingen min, og samlingen min vil jeg nok dessverre ikke selge til noen. Jeg har alt limt inn i samlebøker.

   Mvh
   Toril

 • Hei. Jeg har fulgt dine yuotube videoer med “lær å spille piano” Jeg synes du er kjempeflink til å lære og du er veldig pedagogisk .:) Jeg håper du har tid til å lage flere videoer med “lær å spille piano” Du har lært med mye! tusen takk for det! Mvh Gudrun

 • viktorija jauneikiene:

  hei, eg vil bestille burpynt hvis det er mulihet a gjor det:) jeg bor pa Hjelmeland . hvor mye koste enkelt burpynt?

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats