NY TRÅD OM METTE SIN INSTAGRAMPROFIL OPPRETTET PÅ KVINNEGUIDEN, OG DE GLUPSKE ULVENE ER PÅ PLASS!

Så er på’n igjen på rampelyset! En eller annen forumbruker har opprettet en ny tråd på om min gode bloggvenninne Mette Ask. Denne gangen hennes instagramprofil! Her ser dere tråden: https://forum.kvinneguiden.no/topic/1512120-justgoforit_girl-p%C3%A5-instagram/page/4/?tab=comments#comment-28293300
 
 
Den forrige tråden om Mette på rampelyset ble stengt etter at det gikk over stokk og stein der inne. På den tråden var det stygg personhets, mobbing, ryktespredning, latterliggjøring av Mette, og ikke minst stygge brukerdebatter, latterliggjøring forummedlemmene i mellom! Det var så pinlig og flaut å lese at flere av forummedlemmene har gode grunner til og skjemmes over sin nettoppførsel!
 
 
En uting på rampelyset som jeg har lagt merke til, er når forummedlemmene på en tråd rotter seg sammen og beskylder forummedlemmer som gir sin støtte til en omtalt blogger på en tråd. Da hagler beskyldningene om at den som gir sin støtte til bloggeren er bloggeren selv som støtter seg selv.
 
 
Det gikk ikke lang tid før en eller annen forumbruker opprettet en ny tråd om Mette sin instagramprofil kun for å fortsette den kjempestygge personhetsen, latterliggjøringen, mobbingen, spekulasjoner og ryktespredning om henne 😢 At det går an.
 
 
De samme brukerne henger inne på den nye tråden. Det er: lilletyrkia, Citha,
Heartgirl, Cecilie, Xmasclovn, Flettfrid. Den verste på tråden er Xmasclovn, for vedkommende opptrer aggressivt og spydig, nedlatende og frekk mot andre forummedlemmer som ikke har samme mening som seg selv. Xmasclovn går rett i strupen og nærmest halshugger de som er uenig med seg selv! Heartgirl fremstår også som en kjempestor kverulant. Ja, hun støtter Mette, og det er kjempeflott gjort. Likevel blir jeg temmelig flau over Heartgirl sin oppførsel. Hun er ikke noe bedre enn de andre.
 
 
Flere av forummedlemmene på rampelyset hiver seg over Mette som glupske ulver i en flokk! Tråden som handlet om Mette Ask (den som ble steng) var noe av den styggeste nettmobbingen og personhetsen jeg har har sett på rampelyset!
 
 
Den nye tråden om Mette sin instragramprofil kommer også til å utvikle seg stygt! Sann mine ord!
 
 
Trollene som diskuterer på den nye tråden som handler om Mette sin instagramprofil er allerede i gang med å lete etter feil profilen til Mette! Stakkars den som støtter Mette får hodet kappet av. Den som tør å stå i mot nettmobberne og nettrollene på tråden om Mette (og andre tråder) skal jammen være tøffe.
 
 
Jeg blir flau og pinlig berørt på vegne av noen av forumbrukerne som dag ut og dag inn sitter på tråden(e) på rampelyset og snakker nedlatende, latterliggjør, hetser, spekulerer, setter ut rykter, lyver om bloggere, instagrammere, youtubere, snapere og influencere som tråden handler om. De kjenner over hodet ikke vedkommende personlig annet enn det de ser og hører! Ser de virkelig ikke selv hvordan de holder på? Tydeligvis ikke!
 
 
Mettes mest ivrige kritikere gjør alt hva de kan for å lete med lupe etter feil hos Mette. Sann mine ord. Ved første anledning kommer de glupske ulvene til å komme med usaklig kritikk av det alt Mette foretar seg, og de kommer til å vri og vende på alt det Mette deler på sin instagramprofil!
 
 
På den nye tråden mener de verste kritikerne til Mette bestemt at Mette ikke skal dele for mye private ting på sin profil. Det er da vel ikke deres sak! Hva Mette ønsker å dele på sin instagram er helt og holdent opp til henne!
 
 
De aller flestemed en instagramprofil er personlige på profilene sine når de deler private bilder og private videoer. Jeg er i hvert fall det. Mette sine mest ivrige kritikere er vel så perfekte i deres egne øyne at de aldri deler ett privat bilde på instagram eller snapchat. De liker garantert ikke å få “likes” på sine bilder som de deler!
 
 
Det disse kritiske forummedlemmene gjør er å sitte og kritisere bloggere, snapere, instagrammere, youtubere og influencere opp og i mente, og de misliker sterkt at de deler for mye! Flere av dem aner ikke hvordan det er å ha en blogg. Det eneste de gjør er å kritisere at noen blogger. Nå er det på tide at disse bloggkritikerne begynner å respektere at noen har valgt å dele sitt liv på blogg!
 
 
Alle sammen som har en blogg, instagram, youtube eller snapchat vet at det man deler av bilder og tekst blir liggende der. Nå er det en gang slik at hva man gjør på sin egen blogg, instagram, youtube, eller snapchat har ingen andre noe med! Man trenger ikke utenforstående sosial medie politi til å være barnevakter.
 
 
Jeg er enig med forumbrukerne på rampelyset når de diskuterer bloggeres, influencernes, youtuberes, instagrammer eller snapchatere sin manglende merking av reklame. Merking av reklame er jo lovfestet.
 
 
Er også enig i diskusjonen på noen forumtråder på rampelyset som handler om influencernes sin rolle som gode/dårlige forbilder for sine følgere. I dagens samfunn hvor det er mye kroppspress, er det kjempeviktig at en influencer er seg bevisst på hvilke signaler hun/han gir til sine følgere.
 
 
Jeg forstår meg ikke på enkelte av forummedlemmene sin trang til at de absolutt skal følge med på profilene til bloggere, snapere, youtubere og instagrammere når de irriterer seg over det som deles! Da er veien kort inn på ett av forumtrådene for å slenge om seg med usaklig kritikk, personhets, latterliggjøring, sette ut rykter og lyve! Hvis det er noe du reagerer på så avfølg vedkommende! Ingen tvinger deg! Du kan takke deg selv hvis du lar deg irritere!
 
 
Jeg vet hva som kjennetegner mobbing, og i mange av trådene på rampelyset foregår det reinhekla mobbing og stygg personhets av vedkommende som tråden handler om!
 
 
Mobbing er og blir mobbing, og den kan ikke bortforklares en gang! Igjen som jeg har skrevet før vil aldri den/de som mobber innse det selv, og de legger alltid skylden over på mobbeofferet!
 
 
Denne måten å fraskrive seg ansvar på gjør også en voldtektsmann som begår voldtekt. De legger skylden over på voldtektsofferet!
 
 
Samme hvor upopulær mine meninger kan være står jeg opp og sier fra når jeg ser at det foregår mobbing! Jeg som person kan ikke sitte på sidelinjen å se på når det foregår mobbing!
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “NY TRÅD OM METTE SIN INSTAGRAMPROFIL OPPRETTET PÅ KVINNEGUIDEN, OG DE GLUPSKE ULVENE ER PÅ PLASS!

 1. Forum som dette holder jeg meg unna. Jeg orker ikke bruke energien min på anonyme forum hvor det diskuteres.

  Hvorfor kan ikke de respektere hverandres ulikheter?

  Det er bra at du engasjerer deg for å si fra når du ser mobbing og det står det stor respekt av.

  Jeg støtter innlegget ditt.

  En fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene deres 🙂

  Klem, klem fra Mona Eliabeth

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt ❤😊

   Jeg kommer aldri noen sinne til å bli medlem på et slikt mobbeforum! Det holder i massevis å sitte på sidelinjen å lese alt kvalmende oppgulpene denne gjengen kommer med.

   Jeg hadde forsvart alle mine bloggvenner på samme måte uansett om det er Mette eller hvem det nå er!

   Den gjengen som som har bodd på tråden til MA 24/7 ser ikke selv at de er mobbere, for de legger skylden Mette, og det er typisk atferden til mobbere!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. At de ikke gir seg;(( Jeg gløttet litt på tråden. Dette er hets i ordets rette forstand. Kan de ikke la henne være i fred.

  Enn å være så opptatt av hva hun poster på instaen sin?

  Eeeenig. Hva har vel de med å blande seg bort hva hun poster? Det er da hennes profil.

  Måten rampelystrollene oppfører seg er ille. Og hvis dette er voksne mennesker som har barn er det skremmende. For da er de ikke noen gode forbilder for ungene.

  Det oser av tråden at de venter på en mulighet for å ta Mette på noe. At de orker.

  De har jo ikke evner til å se hvor ille de oppfører seg og gyver løs som om Mette hadde gjort noe kriminelt.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt ❤😊

   Tydeligvis ikke, og det virker som om hatet mot henne har vokst etter at hun innrømmet at hun hadde profil på rampelyset hvor hun prøvde å forsvare seg selv. Dette får de til å høres kriminelt ut! Jeg forstår Mette kjempegodt at hun prøvde å forsvare seg, og hadde jeg vært Mette hadde jeg gjort jeg også.

   Det eneste den gjengen kan er å kritisere mennesker de ikke kjenner kun ut fra blogg eller sosiale medier. Snakk om å kaste stein i glasshus!

   De kommer aldri til å innse at det er de som er mobbere! Aldri! Typisk atferden til en mobber!

   Ønsker deg Else Marit-vennen en kjempefin tirsdag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Det forundrer meg ikke at de selvfølgelig måtte lage en ny tråd og det er beviset nok for at plageåndene på forumet er avhengig av å lete etter feil hos andre mennesker.

  De er mobbere og det er det ingen tvil om. Det er bare det at de ikke ser det selv eller de vil ikke se det selv. Husk det er mye lettere å legge skylden på Mette.

  Jeg satt og leste litt på den tråden om Mette som er stengt og den nye tråden om instaen hennes.

  De som har skrevet der virker hatsk mot Mette etter hun innrømmet å ha profil på rampelyset hvor hun støttet seg selv. Da tenker jeg mitt at det er liten dråpe i havet i forhold til hva de holder på med av styggeste stygge av hets og håning av andre mennesker.

  Jeg var bloggvenn med Mette da hun begynte å blogge og Mette var den beste bloggvennen noen kan ha <3

  Du får ha en riktig god tirsdag 🙂

  Go'klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt ❤😊

   Man kan begynne å lure på hvilket liv disse gjengangerne på trådene på rampelyset har når de følger med et menneske på sosiale medier, også liker de ikke det vedkommende deler!

   Hallo! Det gir ingen mening! De velger jo selv at de lar seg provosere over det som deles. Det normale er jo å avfølge noen man ikke liker på sosiale medier.

   De fortsetter å følge bare for å rakke ned på vedkommende, hetse, latterliggjøre og lyve om vedkommende! Jeg kaller slike for slarvkjerringer, for det er de ordets rette forstand. Tåler heller ikke når noen sier dem i mot. Da hagler stygge og usaklige beskyldninger, og de fremstår som belærende mot dem som sier fra.

   Noen fra gjengen der har prøvd seg på kommentarfeltet mitt å belære meg om hva som har skjedd, og noen av dem har kommer med at Mette er en løgner når hun fortalte at hun hadde profil på kvinneguiden om hun brukte på rampelyset.

   At Mette hadde hadde profil på kvinneguiden som hun brukte til å forsvare seg mot ulvene forstår jeg kjempegodt, og Mette har min fulle forståelse! Den oppførselen til mobbegjengen på rampelyset har holdt på mot Mette i lang tid er faktisk 1000 ganger verre enn at Mette hadde profil som hun brukte på rampelyset!

   Jeg kommer aldri til å skjønne meg på atferden til mobbere, men en ting er sikkert og det er at mobbere som noen av gjengen på rampelyset aldri kommer til å innrømme at de mobber. De er og blir mobbere i oss utenforstående øyne!

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge