LONG TIME NO SEE. LITT OPPDATERING MED BILDER AV JULI MÅNED 2022 😊

Long time no see. Har egentlig ingen unnskyldning for mitt fravær, men jeg har valgt å ta en god sommerferie fra bloggen. Dere som følger meg på instagram, snap chat og youtube har sett mine oppdateringer om hva jeg har gjort i det siste.
 
 
Værmessig sett har det ikke vært så mye å skryte av i sommer. Det har vært regn, regn, regn, surt og kjølig sommervær. Fint vær til å kose seg inne i. Når man må sette på varmeovnen i juli måned sier det sitt. Været har glimtet til med 2 dager sol og litt varme etterfulgt av mer regn og gråvær.
 
 
Vi er mange værsyke Trøndere her nå, og vi krysser alt vi har for en bedre august måned slik at vi får tint oss opp før høsten kommer.
 
 
En fordel med det dårlige været er at jeg ikke har dårlig samvittighet til å trene inne på treningssenteret.
 
 
Mannen min begynner ferien sin i dag, og da har han 2 uker ferie først og fremst. Han skal ha resten av ferien i høst i forbindelse med at vi skal til Skotland i september 😊
 
 
Likevel har vi gjort mye koselige ting i helgene i juni og juli. Vi har vært 3 turer på hytta hvor vi har kost oss kjempemasse og slappet av, vi har truffet familie og venner og når været endelig viste seg fra sin fineste side i 2 dager utnyttet vi godværet med å dra ut til fjæra ved sjøen for å fyre bål og se på solnedgangen.
 
 
02.07.2022 reiste vi på dagstur til Tylldalen ikke så langt fra Tynset. Hver sommer setter de opp noe som kalles “Opera De Setra” med en musikal. Den foregår langt opp i fjellheimen i Tylldal. I år så var det musikalen “The Sound Of Music” som skulle fremføres.
 
 
Vi var en del i det koret som mannen min og jeg synger i som hadde fått tak i oss billetter til forestillingen. Det en opplevelse uten like å oppleve denne kjente musikalen langt opp i fjellet hvor vi publikum satt i knott- og myggsverm i nærheten av hvor kyrne beitet. Musikalen var kjempebra, og de hadde fått langt inn mye humor i rollefigurene 😊 Vi fikk trimmet lattermusklene våre ja. Sangerne og skuespillerne gjorde en super jobb 👍😊
 
 
Det var en kjempestor opplevelse å oppleve utendørs musikal på den måten 😊
 
 
08.07 – 10.07.2022 var vi på hytta og koste oss og slappet av. Når vi kommer på hytta er det kjempegodt, for både mannen min og jeg senker skuldrene når vi kommer dit. Det var regn stort sett hele helgen, men koselig å kose seg inne 😊
 
 
Planen for de to ferie ukene for mannen min er at vi har en del ting å gjøre i Trondheim denne uke, men vi reiser på hytta neste uke. Jeg skal til fysioterapeut mandag 01.08.2022. Tirsdag 02.08.2022 skal vi på konsert i Borggården med Bjørn Tomren. Torsdag 04.08.2022 skal vi til veterinæren med gamlemor Nadina. Hun skal få ta blodprøver slik at vi får svar på om hun er frisk. Nadina er 13 år nå, og hun kaster opp en del etter hun har spis. Det kan være nyrene som er dårligere, kan også være stoffskiftet men da vil jeg ta en grundig sjekk på godpusejenta vår💖😊
 
 
Fredag 05.08.2022 reiser jeg til Kristiansund, for jeg skal på Vestkystkatten sin utstilling. Da er Dixie som skal på utstilling. Nadina og Elvis er ikke i utstillingsform så de får være hjemme. Hera liker seg ikke på utstilling. Da er det dyreplageri av meg å ta henne med. Hun får slippe.
 
 
Mest sannsynlig så reiser mannen min på hytta neste helg for å kose seg og slappe av.
 
 
Jeg håper dere har hatt en fin og god sommer så langt, og at dere har kost dere masse?
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder fra da vi var på musikalen “The Sound Of Music” i Tylldalen. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Kjempenydelig kveldshimmel i Trondheim 01.08.2022 ❤😊

 
 

Like i nærheten av der musikalen skulle settes opp var det en idyllisk bekk som rant. Lyden av en rennende bekk er og blir ren naturmeditasjon ❤😊

 
 

Idyllisk naturområde rundt setra hvoe opraen foregikk ❤😊

 
 

Opera De Setra hvor i Tylldal hvor de setter opp utendørs musikal hver sommer ❤😊

 
 

I fjellheimen i Tylldal ❤😊

 
 

Noen av operasangerne som spilte noen av hovedrollene i “The Sound Of Music ❤😊

 
 

Avslutningsscenen av “The Sound Of Music” ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “LONG TIME NO SEE. LITT OPPDATERING MED BILDER AV JULI MÅNED 2022 😊

  1. Åååhhh snuppa mi;)) Så råkost å lese blogginnlegget ditt. Og råkost å se de fine bildene som du har tatt;))

    Råartig med en sånn opplevelse da.

    Ha en råfin kveld;))

    Stoooor klem fra Else Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge