5.LUKE I MIN FOTOMOTIVADVENTSKALENDER 😊

Det har blitt 05.12.2021, og det er tid for 5.luke i min fotomotivbloggadventskalender 😊
 
 
Temaet for dagens fotomotiv er “Vinteren i nabolaget hvor jeg bor”. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 
Dere er hjertelig velkommen til å komme med forslag på temaer til fotomotiv. Husk at fotomotivoppdragene må være overkommelige. 23.12.2021 trekker jeg ut en vinner som vinner et par hjemmestrikkede votter med kattemønster. 😊
 
 

Snødekte grener 😊

 
 

Snø og førjulsstemning utenfor der vi bor 😊

 
 

Snø og førjulsstemning utenfor der vi bor 😊

 
 

Snø gjør det mye lysere ute.

LUKE NR.4 I MIN FOTOMOTIVBLOGGADVENTSKALENDER 😊

Det har blitt 4.desember, og tid for å åpne luke 4 i min fotomotivbloggadventskalender 😊
 
 
Dagens tema er fotomotiv av “Håndarbeid jeg har laget”. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Hjemmestrikkede votter med kattemotiv 😊

 
 

Hjemmestrikkede votter med kattemotiv 😊

 
 

Dobbeltstrikkede grytekluter og strikkede tøfler som er tovet 😊

 
 

Dobbeltstrikkede grytekluter 😊

 
 

Heklede lekemu til fylt med godlukt som får frem kattungen i katten din 😊

3.LUKE I MIN FOTOMOTIVADVENTSKALENDER 😊

Det har blitt 3.desember, og det er tid for luke nummer 3 i min fotomotivadventskalender hvor dere har kommet med forslag til ulike fotomotiv dere ønsker å se 😊
 
 
Temaet adventsluken i dag er “Vann”. Bildene jeg tok jeg i sommer/høst på våre utflukter til fjæra hvor vi tente bål og så på solnedgangen. Et bilde er av en lysende vannfontene og et bilde er fra andedammen i parken i nærheten av der vi bor.  
 
Dere er hjertelig velkommen til å komme med forslag til hvilke fotomotiv dere har lyst til å se i fotomotivadventskalenderen min 😊 23.12.2021 vil jeg trekke en heldig vinner av et par strikkede votter.
 
 
Her kommer bildene, og håper dere liker dem 😊
 
 

Bølgeskvulp mot land 😊

 
 

Bildet av sjøen på en av våre utflukter sommeren 2021 😊

 
 

Kjempefin kveldssol over Trondheimsfjorden 😊

 
 

Den lysende vannfontenen 😊

 
 

En and på en sten i andedammen i parken 😊

LUKE NUMMER 2 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER 2021😊

 
 
I dag er det 2.desember, og til for å åpne ny luke i min fotoadventskalender 😊
 
 
Jeg har fått inn mange kjempeflotte tips til ulike fotomotiv dere ønsker at jeg skal vise, og det er kjempekoselig 😊
 
 
Bak dagens luke har jeg valgt å dele et bilde av mannen min da han “vikarierte” som julenisse for sine gammelonkelunger i julen 2008 😊 Håper dere liker bildet.
 
 

LUKE NUMMER 1 I MIN BLOGGADVENTSKALENDER 2021 😊

I dag er 01.12, og det er tid for å kåre min adventskalender 2021, og hva som vil foregå 😊
 
 
På min facebook- og instagramprofil ønsket jeg å få inn forslag til ulike fotomotiver som mine venner ønsker å se hver dag i desember, og jeg fikk inn mange forslag. Disse fotomotivene ønsker jeg å dele med dere i desember måned 😊
 
 
Jeg fikk inn mange flotte forslag om tips til fotomotiv, og jeg tar fremdeles i mot forslag på ulke fotomotiver dere ønsker å se. Det eneste er at fotoppgavene dere gir meg må være slik at jeg skal klare å gjennomføre den 😊
 
 
Bare kom igjen med forslag! 23.12.2021 kommer jeg til å trekke 1 vinner som vil vinne et par hjemmestrikkede votter 😊
 
 

Disse vottene vinner en av dere som sender inn tips til fotomotiv til min adventskalender i desember 😊

 
 
Mange ønsket å se bilder av kattene mine, og her kommer det 4 bilder godpusekvartetten min ❤😊 Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Godpusejenta mi Nadina ❤😊

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose ❤😊

 
 

Godpsuegutten min Elvis 💙😊

 
 

Godpusejenta mi Hera ❤😊

UNGER SOM HAR LATT SEG LURE AV EN PNGETIGGER PÅ SOSIALE MEDIA!

Jeg har en TikTok-konto for kattene mine hvor jeg deler bilder og videoer av kattene mine. Målet med kontoen er å rett og slett vise frem kattene mine, for jeg er kjempestolt av dem.
 
 
Kommer aldri til å vise ansiktet mitt på TikTok, kun bilder av kattene mine.
 
 
Alle som er på TikTok har lagt merke til det bråket som har utspilt seg der de siste dagene. Om måten hvordan det ble gjort på var rett/galt får være en annen diskusjon.Det vil jeg ikke komme inn på her.
 
 
En voksen TikTok-bruker ønsker det aller beste for andre mennesker. I denne saken tok TikTokeren part for ungene som er på TikTok. Dessverre viser det seg at foreldre ikke vet hva ungene driver med når de er på TikTok.
 
 
Det var flere unger og foreldre som tok kontakt med denne voksne TikTok-brukeren. Noen av ungene hadde kommet bort i en TikToker som har en eller annen form for psykisk utviklingshemming.
 
 
Denne TikTokeren med pu sitter kveld etter kveld på “live” som de kaller det og tigger etter penger. Hun ber om at de som følger hennes livesendinger kan vipse henne penger. Greit nok det! Det i seg selv er ikke ulovlig.
 
 
Flere spurte den tiggende TikTokeren om hva pengene skal gå til. Noen spurte flere ganger, og da ble de blokkert fra å kommentere. Hun gav forskjellige svar hver gang noen spurte om hva pengene skulle gå til. Hun sa at pengene skulle brukes til gjeld, til betaling på bilen, til sminke, til ny jakke og til en venninne av denne TikTokeren. Det var da folk begynte å lure på hva dette var for noe.
 
 
Etter hvert begynner denne TikTokeren å spille på folks følelser, fordi hun begynner å gråte så sårt når hun spør om folk vi vipse henne penger. Hun forteller dem at hun ikke har spist mat på 5 dager noe som er blank løgn!
 
 
Normalt sett når man møter en person som gråter og som har det vondt vil man synes synd på vedkommende, og man vil gjerne hjelpe. Det er de fleste av oss oppdratt til. I en slik situasjon ønsker vi å hjelpe med å gi dem en slant med penger.
 
 
Den voksne TikTokeren fikk melding av flere bekymrede foreldre som kunne fortelle at ungene deres hadde vipset penger over til den tiggende TikTokeren. Noen av ungene hadde vipset over hele ukelønnen sin til denne TikTokeren.
 
 
Et par av ungene tok selv kontakt med en voksne TikTokeren selv og fortalte hva de hadde opplevd! Ungene fortalte den voksne TikTokeren om at den tiggende TikTokbrukeren hadde blitt temmelig ufin og frekk mot de som ikke kunne vipse henne mer penger!
 
 
Den voksne TikTokeren bestemte seg for å gå ut på sin egen TikTok-profil og snap chat å advare unger og foreldre om den tiggende TikTok-brukeren! Foreldre og noen tenåringer sendte kopi av skjermbilder av samtaler mellom ungene og den tiggende TikTok-brukeren ble lagt frem som bevis!
 
 
Den voksne TikTokeren begynte å finne ut litt mer om bakgrunnen til den tiggende TikTokeren. Vedkommende tiggende TikToker er en person med pu bor på en tilrettelagt bolig. Vedkommende får mat levert på døren, og de som jobber på boligen må begrense matinntaket siden vedkommende er sykelig overvektig.
 
 
TikTok-brukeren som har sittet og bedt følgere derav unger i 10-12 årsaldweren om å vipse over penger har vært manipulerende og beregnende! Det viser det faktum at vedkommende er klar over hva h*n har gjort! Den tiggende TikTok-brukeren har villedet og løyet til de de som som har vipset penger til å tro at det var synd på seg!
 
 
Her skal dere få se et par eksempel. Det er skjermbilde av et par av samtaler på chat om hva som har foregått bl.a noe av det som den tiggende TikTok-brukeren har skrevet til en 14 år gammel gutt!
 
 

 
 

 
 
Pengene får ungene aldri igjen, for den tiggende TikTokeren nekter for å ha mottatt penger.
 
 
Nå vil noen si: “Ja, men vedkommende er pu, og vedkommende skjønner ikke hva h*n holder på med! Det vil jeg si er å undervurdere en person med pu! Mennesker med pu lærer forskjell mellom hva som er rett og galt de også, og gjør de noe om ikke er bra er det minst like viktig at de får høre det som de har gjort feil.
 
 
På tilrettelagte boliger hvor det bor mennesker med pu har de regler som de med pu må forholde seg til, og reglene må være tydelige slik at de ikke misforstår. Hvis det er noen som trenger tydelige regler er det mennesker med pu slik at de skal få struktur på sine dager. Struktur og regler er kjempeviktige for mennesker med pu!
 
 
Hensikten til TikTok-brukeren som først tok opp problematikken om den tiggende TikTok-brukeren var for å advare, for det er ikke i orden at noen sitter og tigger om penger fra unger! Denne TikTokeren ville advare foreldre om hva deres unger kan komme bort i, og ba foreldre passe på!
 
 
Dessverre er det noen av følgerne som nå har gått alt for langt! De oppretter TikTok-kontoer hvor videredeler TikTok-videoer denne tiggende TikTokeren har delt på sin kanal. Slike kontoer har de opprettet kun med et formål nemlig å latterliggjøre, hetse og mobbe!
 
 
Tar man en titt på kommentarfeltet på disse kontoene som f.eks handler om den tiggende TikTok-brukeren blir jeg mørkredd, for noe så stygt som jeg kunne lese på en av kontoene hadde jeg aldri trodd! At det går an! Jeg ble rasende sint, og ikke minst skremt at noen er så feig og patetisk at de angriper utseende hos en person 😢
 
 
Det den tiggende TikTokeren har gjort er ikke greit, og det er ikke greit å utnytte unger for penger! Ondskapsfull mobbing og grov hets er aldri greit!
 
 
Under skal dere få se noen eksempler på hvor lavmålt og stygt noen ytrer seg på en slik hetsekonto hvor andres TikTok-videoer blir delt. Noen av kommentarene er så kvalme og usmakelig at jeg finner ikke ord!
 
 

 
 

 
 

 
 
En ting er tiggingen den tiggende TikTok-brukeren har gjort. Det må være lov til å si fra at slikt ikke er akseptabel oppførsel på nett, men mobbing og hets er ikke tilgivelig!
 
 
Så kan man spørre seg hvorfor ikke de på boligen hvor den tiggende TikTok-brukeren bor griper inn, for noen mennesker burde være skånet for å være på sosiale medier. Hvis vedkommende ikke er umyndiggjort er det dessverre lite man kan gjøre. Likevel må en slik form for tigging stoppes, og foreldre til unger som er på TikTok må for Guds skyld følge med.
 
 

SÅ TENNER VI ETT LYS I KVELD ❤😊

I dag er det 1.søndag i advent, og ventetiden er igjen over oss ❤😊
 
 
Selv elsker jeg advent, og det er kjempekoselig å pynte opp med adventsstjerne, syvearmede lysetake, lilla adventslys, lilla adventslys, lyshjertet og julekjøkkengardinene 😊 Det er kjempekoselig å høre på julemusikk, og bare rett og slett nyte hver en dag i adventstiden ❤😊
 
 
Adventslysene som skinner i vinduene er så kjempefine og vakre. Man blir fylt med en slags indre ro når man ser de fine lysene.
 
 
I dag tenner vi ett lys i adventsstaken 😊 Måtte adventstiden blir en kjempefin tid for nettopp deg ❤😊
 
 

Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for glede.

 

Det står og skinner for seg selv, og oss som er tilstede.

 

Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for glede.

 
 

Adventslys og adventsduk på salongbordet 😊

 
 

Adventspynten på spisebordet er en glasskolbe med lilla kuler og adventslys 😊

 
 

Adventsstjerna lyser opp kjempefint i stuevinduet 😊

 
 

Syvarmede lysestake i vinduskarmen 😊

 
 

Så tenner vi ett lys i kveld ❤😊

KORONASYK PÅ 4.DAGEN! NOEN TANKER OMKRING TESTING!

Mandags ettermiddag kjente jeg tegn på sår hals. Min kjære mann og jeg valgte å ta en selvtest (pinne i nesen) for å være på sikre siden…. Testen viste negativ.
 
 

 
 

 
 
Selvsagt blir man optimistisk når man ser kun 1 strek. Tirsdag 23.11.2021 kom. Jeg hadde mer vondt i halsen. Om ettermiddagen tok mannen min og jeg nok en selvtest som viste negativ. I tillegg valgte vi å ta spyttest (pcr-test) som vi leverte inn.
 
 
Onsdag 24.11.2021 kom. Jeg var enda mer hes, og kroppen kjentes ikke bra ut. Typisk forkjølelse. Kjente likevel at jeg gruet meg til å få sms fra Mitt Helse Norge med beskjed om å logge meg på for å se prøveresultatet. Den følelsen tror jeg gjelder de aller fleste av oss.
 
 
I 2 år har vi hørt dag ut og dag inn om hvor forferdelig covid-19 er, og vi har sett forferdelige scener fra sykehus med døende pasienter.
 
 
Onsdag 24.11.2021 ca. kl.18.00 kom den fryktede sms’en fra Mitt Helse Norge, og jeg kjente i et sug i magen når jeg gikk inn for å sjekke. Svaret på prøveresultatet slo i mot meg.
 
 

 
 
Covid-19 var kommet i hus. Først ble jeg livredd. Begynte å google om hvordan coronasykdommen utartet seg hos vaksinerte med underliggende sykdommer.
 
 
Fikk tilsendt denne linken fra en venninne av meg: https://www.nrk.no/norge/dette-er-de-vanlige-symptomene-pa-korona-for-vaksinerte-1.15740904?fbclid=IwAR3FH6pNgY87KHbtVNWzIFtrKbd9hkan1wVOI3lnGS5PCINL37C_5W62idk
 
 
Jeg ble roligere av å lese dette. Skrev melding til min fastlege om at jeg hadde fått corona.
 
 
Torsdag fikk jeg melding fra fastlegen min, og han bekreftet de samme som det FHI gått ut med i media flere ganger i det siste om at vi som er vaksinerte vil få et mildere sykdomsforløp. Han sa at dette kom til å gå bra.
 
 
I gårsdagens Adresseavis gikk helsedirektøren i Trondheim Kommune ut og fortalte at det er de eldste av befolkningen som blir syke og dør av koronaviruset.
 
 
I dag er jeg på dag 4 koronasykdommen, og jeg må si jeg takker med lykkelig for at jeg har fått 2 doser vaksine. Har hatt et lett sykdomsforløp, og jeg har hatt de typiske tegnene for viruset som: Sår hals, tett nese, rennende nese, nysing, luktesansen er borte og lett, lett feber. Da jeg hadde svineinfluensaen hadde jeg høy feber, og jeg sov nesten i 3 dager.
 
 
Hvis jeg føler at jeg ikke har symptomer eller har tatt febernedsettende på 24 timer på mandag kan jeg kontakte fastlegen min, og han kan friskmelde meg. Da er jeg ute av isolasjonen.
 
 
Jeg har noen tanker omkring testing. Nå har det blitt sagt at selvtest skal være sikker, men i artikkelen (se linken) står det at hvis man er det mindre sannynlig å få 2 streker som indikerer for at man har fått covid-19. Det synes jeg er skremmende å tenke på! Da kan det være mange smittede som kun har stolt fullt og helt på disse hjemmetestene. Hva om dette er årsak til smitteøkningen?
 
 
Jeg vet av flere fullvaksinerte som har tatt både 2 og 3 hjemmetester som viste seg å være negative, men når de tok spyttesten (PCR) så slo den ut positivt! Dette er faktisk noe å tenke over.
 
 
Kanskje har noen som har tatt 2-3 hjemmetester solt for blindt på resultatet, og så kanskje viser det seg at de har vært smittet av korona?
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg tok spyttesten selv om jeg kjente sug i magen over testresultatet! Hva om jeg hadde stolt de to negative hjemmetestene jeg tok? I verste fall kunne jeg spre covd-19-viruset videre til min familie og venner. Da hadde jeg aldri tilgitt meg selv.
 
 
Jeg har fått flere spørsmål i det siste om jeg ikke bærer nag til vedkommende som smittet meg? Hvordan kan jeg bære nag til noen som kanskje selv ikke vet at han/hun hadde korona? Er temmelig sikker på at en slik smitte skjer uten at den som er smittebærer eller blir smittet er klar over det selv, og ingen kan eller skal lastes. Hva om vedkommende faktisk har tatt flere hjemmetester som viste negativ, og stolt på denne/disse? Da vet jo ikke vedkommende at han/hun er smittebærer. Hvorfor skal vi på død og liv finne en syndebukk for hvem som sprer smitte videre? Det er så unødvendig!
 
 
Har faktisk hørt noen (ytterst få) si at de ikke tør å ta PCR-test, fordi de er livredde for at testen viser at de er smittet av covid-19. De unnskylder seg med at de stoler helt på prøvesvaret på hjemmetestene. Det er i disse tilfellene at smitten brer seg videre!
 
 
Etter å ha vært syk med korona noen dager, så har jeg begynt å tenke. Det burde opplyses bedre at hjemmetester kanskje ikke viser positivt for de som er fullvaksinerte hvis de er smittet av korona. Min mann ringte koronatelefonen for å høre litt om testing, og der fikk han til svar at hjemmetestene var 100% sikre, noe man har sett at de slett ikke er! I artikkelen fra NRK som jeg har lenket til står det noe helt annet!
 
 
Min mening er at testsystemet slett ikke er bra nok, og de som gruer seg til å ta en spyttprøve har ingenting å være redd for! Ta en spyttprøve for å være sikker!
 
 
Formen min er såpass bra at mannen min og jeg har pyntet opp til advent i leiligheten, og jeg har tørket litt støv 😊 I dag har jeg ikke hatt feber i det hele tatt, og jeg har ikke tatt paracet.

GODPUSEJENTA MI DIXIE ROSE FYLLER 10 ÅR I DAG 23.11.2021 ❤😊

Tenk i dag fyller godpusejenta mi Dixie Rose 10 år. Som en dommer på en utstilling ville ha sagt det: “Grand Old Lady” 😍
 
 
Dixie ble født i D-kullet mitt. I kullet var det 4 kattunger (2 hannkattunger og 2 hunnkattunger. De fikk navnene Demitriz, Dario Dioz, Decenta og Dixie Rose.
 
 
Dixie Rose er ei skikkelig kosepusejente som elsker å få kos, og hun elsker å ligge i fanget. Når hun får ligge i fanget kan hun ligge der i flere timer ❤😊
 
 
Dixie er også nokså bestemt, og hun vet nøyaktig hva hun vil. Noe av det beste Dixie vet er å få ligge oppe på toppen av TV’n, men der elsker også Hera å ligge. Dersom Hera ligger der, og Dixie har funnet ut at hun vil ligge der må Hera gå ned. Den diskusjonen er ikke Hera villig til å ta med halvsøsteren sin, for da vet hun at hun taper 😂🤣
 
 
I perioder hender det at Dixie kommer med en lekemus. Den legger hun fra seg oppe i sofaen ved siden av matmor. Jeg må kaste den, og Dixie løper og henter den igjen.
 
 
Dixie Rose er en katt som også prater med øynene sine. Det gjør hun ved å blunke med øynene sine. Hvis vi mennesker blunker rolig til en katt kan man se at katten blunker tilbake. Da heter det at den snakker med øynene sine.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg har tatt av bursdagspusen. Bildene er tatt fra 2011 t.o.m 2021. Håper dere liker bildene 😊
 
 

Dixie Rose slapper av på matfatet ❤😊 Bildet ble tatt i januar 2012 da Dixie Rose var kattunge.

 
 

Dixie Rose og kullbror Dario Dioz ❤❤😊 Bildet er tatt i januar 2012.

 
 

Dixie Rose og mamma Nadina slapper av ❤❤😊 Bildet ble tatt i februar 2012.

 
 

Godpusejenta Dixie Rose ❤😊 Bildet ble tatt i februar 2012.

 
 

Dixie Rose slapper av på sofaputa ❤😊 Bildet tatt i mars 2012.

 
 

Godpusejenta Dixie Rose ❤😊 Bildet ble tatt i mai 2015.

 
 

Supermodellen Dixie Rose ❤😊 Bildet tatt i mars 2016.

 
 

Bildet av godpusejenta tatt i juli 2017, og bildet er tatt av fotograf Maria.

 
 

Dixie Rose på hobbyutstilling 13.11.2021 😊 Dette var den første utstillingen etter gjenåpningen av Norge.

BILDER FRA HOBBYUTSTILLING I KATTEKLUBBEN JEG ER MED I 😊

Lørdag 13.11.2021 var tiden endelig kommet til årets første utstilling med kattene. Det var en hobbyutstilling i katteklubben jeg er med i, eller rettere sagt klubbmesterskap.
 
 
Med meg på utstillingen hadde jeg Hera og Dixie Rose.
 
 
Stod opp kl.07.00, og vi kjørte av gårde kl.08.30.
 
 
Det var 37 katter fra katteklubben jeg er med i som deltok. Vi hadde fått besøk av en allrounddommer fra Danmark som bedømte kattene. Siden dette var hobbyutstilling for oss medlemmer i katteklubben var det ingen konkurranse om å få cert som kattene normalt sett konkurrerer om.
 
 
Kattene konkurrerte i kategoriene sine i kategori 1, 2, 3, 4 og 5. Abyssiner som jeg har konkurrerer i kategori 4. Hera konkurrerte i klassen fertil hunn, og Dixie Rose i klassen kastrat hunn og senior siden hun er 9 år.
 
 
Hera og Dixie fikk kjempeflotte dommerbedømmelser. Hera ble nr.2 av de fertile hunnkattene i kategori 4. Dixie ble nr.1 av kastrerte hunnkatter, og nr.2 i seniorklassen 😊
 
 
Det var kjempegøy å være på utstilling igjen, og jeg kjenner jeg gleder meg til 2022 til et nytt år med katteutstillinger 😊
 
 
Jeg var jo spent på hvordan kattene taklet utstilling, og særlig Hera. Hera har kun vært med på 1 utstilling i juli 2019. Så kom koronaen og satte en stopper. Derfor var jeg spent på hvordan hun taklet utstilling. Hera er jo matfar sin katt, og hun har lagt sin elsk på matfar. Det var godt å ha med mannen min som kunne være der for Hera. Til og begynne med var Hera usikker til hva hun skulle mene om utstillingen.
 
 
Først så var hun utrygg, og freste. Etter hvert ble hun mer og mer avslappet. Dommeren hadde et kjempeflott håndlag med kattene, og hun var rolig og trygg. Det merker kattene fort.
 
 
Dixie Rose storkoste seg på utstillingen, og hun viste seg frem som ei dronning. Slik har Dixie aldri vært før. Dixie Roe koste seg på utstillingen, og ville stort sett ligge i fanget til matmor når vi satt ved utstillingsburene 😊
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder om jeg tok på klubbmesterskapet/hobbyutstillingen, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Dixie Rose i utstillingsburet sitt 😊

 
 

Hera i utstillingsburet sitt 😊

 
 

Hera på dommerbordet til dommeren for å få sin bedømmelse 😊

 
 

Hera på dommerbordet 😊 Hun fikk kjempeflott bedømmelse.

 
 

Matmorkos med Dixie Rose 😊

 
 

Dixie til sin bedømmelse hos dommeren 😊

 
 

Her ser dommere på hodeprofilen til Dixie Rose om den er etter rasestandarden 😊 Dixie fikk kjempeflott bedømmelse, og hun ble nr.1 av kastrathunnkattene.

 
 

Dixie

 
 

Dixie under sin bedømmelse i seniorklassen (katter fra 7-10 år) 😊

 
 

Dixie fikk kjempeflott bedømmelse av dommeren i seniorklassen også 😊

 
 

Dixie under panelet om å bli beste klubbkatt 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...