ALDRI FOR SENT YOUTUBE-VLOGG NR.23 OG 24 😊

Har nå oppdatert min YouTube-kanal med nye vlogger i vloggserien min: “Aldri For Sent”. Disse ligger nå ute på min Youtubekanal:
 
 
Jeg setter kjempestor pris på hvis dere ønsker å følge meg. Trykk gjerne “subscribe”, og gi gjerne en tommel opp ❤😊
 
 
Her mine vlogger nr.23 og 24:
 

 

 
 
Dere kan også følge meg på min facebookside som heter: “Aldri For Sent”:
 
https://www.facebook.com/Aldri-for-sent-Toril-sin-livsstilsside-108981464145671
 
 
Dere kan finne på på disse sosiale mediene:
 
-Snapchat: @torilkre (Toril Livsstil Balanse Trening)
– Instagram: @aldri_forsent
 
 

VLOGG NUMMER 21 OG 22 I YOUTUBE-SERIEN MIN “ALDRI FOR SENT” :)

Har nå oppdatert min YouTube-kanal med nye vlogger i vloggserien min: “Aldri For Sent”. Disse ligger nå ute på min Youtubekanal:
 
 
Jeg setter kjempestor pris på hvis dere ønsker å følge meg. Trykk gjerne “subscribe”, og gi gjerne en tommel opp ❤😊
 
 
Her mine vlogger nr.21 og 22:
 

 

 
 
Dere kan også følge meg på min facebookside som heter: “Aldri For Sent”:
 
https://www.facebook.com/Aldri-for-sent-Toril-sin-livsstilsside-108981464145671
 
 
Dere kan finne på på disse sosiale mediene:
 
-Snapchat: @torilkre (Toril Livsstil Balanse Trening)
– Instagram: @aldri_forsent
 
 

NRK OG PODCAST MED EN INFLUENSER MED USUNT KROPPSIDEAL!

Hva i all verden tenker dere med NRK? NRK som skal være Norges største riksdekkende kanal som skal ha et samfunnsansvar?
 
 
Samfunnsansvar viser NRK på noen områder, men på andre områder slett ikke!
 
 
Det er ikke mange ukene sine at NRK sitt største nyhetsoppslag var de tre kjendisene som hadde inngått samarbeid med en skjønnhetsklinikk som utfører kosmetiske inngrep. Dette fikk nyhetsoppslag i NRK så det holdt.
 
 
I det siste har NRK igjen store nyhetsoppslag med fokus på uansvarlige foreldre som ber om kosmetiske behandlinger som botox for sine barn i 13 års alderen slik at de ikke skal få rynker!
 
 
Det er supert at NRK har nyhetsoppslag for å sette fokus på dette, for det er regelrett klandreverdig at skjønnhetsindustrien tjener så mange penger på menneskers usikkerhet som tyr i kosmetiske behandlinger for å slippe og eldes!
 
 
Ut fra dette skulle man tro at NRK som statskanal tok problematikken med skjønnhetsindustriens måte å utnytte folks usikkerhet på alvor.
 
 
Skjønnhetsklinikker som utfører kosmetiske behandlinger som botoxinjeksjoner, plastiske operasjoner osv bidrar sterkt til et usunt fokus på kropp og utseende, og de utnytter menneskers usikkerhet. De signaliserer at det å eldes naturlig ikke er naturlig, for det er bare å sprøyte inn botox i ansiktet!
 
 
Det verste av alt er at mange blir totalt avhengig av kosmetiske behandlinger og skjønnhetsbehandlinger, for de klarer ikke å se seg selv som bra nok samme hva andre sier til dem! Da har dette ført til psykiske lidelser på samme måte som anorexi/bulemi for å se tynn ut!
 
 
Dette skor skjønnhetsindustrien seg av! Når unge jenter begynner å spare av konfirmasjonspengene sine til å få ta silikon den dagen de er gamle nok fordi de mener de har for små pupper har jaget etter det perfekte utseendet blitt et samfunnsproblem! Det pga av at idolene de har har gjort akkurat det samme! Jeg blir rystet!
 
 
Når en influenser som Sophie Elise (og flere andre) tyr til slike behandlinger handler det om usikkerhet. Hun har selv fortalt i serien “Bloggerne” at hun fikk kommentarer på bloggen sin for at puppene var for små, og dermed la hun inn silikon i en alder av 18 år! Etter dette har det ikke bare blitt silikon i puppene, men restylane for å få leppene større, botox for å slippe å få rynker, silikon i rumpen for å få en stor rumpe m.m.
 
 
Hva skjer så? Jo da, inngår kontrakt med influenseren Sophie Elise og Fetisha med en ny podcast!
 
 
Hvorfor har de inngått avtale med Sophie Elise? Jo, fordi NRK vil trekke et yngre publikum.
 
 
En kontrakt med Sophie Elise for å ha en podcast er og blir utrolig dobbeltmoralistisk og lite seriøst av NRK! Vi snakker her om en influenser som har flere lesere enn noen av de største avisene i Norge! Det er snakk om en influenser som har tatt 20-talls plastiske operasjoner for å skjule sin usikkerhet. En influenser som fremmer kropp og utseende på en usunn måte! Det verste er at Sophie Elise har mange unge jenter som har henne som sitt forbilde! Et direkte usunt forbilde vil jeg si!
 
 
Når sant skal sies har hun skapt kjempebra produkter i sin Glöd-serie som er vegansk! Der har hun virkelig fått til det kjøperne vil ha. Jeg bruker selv produktene fra Glöd, og jeg er kjempefornøyd 😊
 
 
Det har vært en del diskusjoner om Sophie Elise som merkevare og Sophie Elise som privatperson. Hvor går grensen?
 
 
Selv mener jeg at Sophie Elise som merkevare er gjennom hennes Glöd-produkter, bilder og videoer hun deler på sine sosiale medier der hun reklamerer for klær og sminke etc. Der er hun Sophie Elise AS.
 
 
Sophie Elise AS glir over i å være Sophie Elise som privatperson når hun blir intervjuet av TV, intervjuet av aviser, deler private bilder på sin instagram og deler videoer på sin YouTube-kanal
 
 
Influensere som Sophie Elise har delt mye av seg selv gjennom bloggen hun hadde, og da var hun temmelig åpen uten filter. Sophie Elise delt nokså mye av livet sitt i TV-programmet “Bloggerne” og i serien på TV2 som het for Sophie Elise! I serien “Sophie Elise” som gikk på TV2 fikk vi følge Sophie Elise sin hverdag, hennes opp og nedturer, vi fikk møte noen av vennene hennes og ikke minst mye alkohol og festing! Sophie Elise tok også med TV-seerne til en kosmetisk klinikk i USA hvor hun la inn silikon i rumpen!
 
 
Dermed er forskjellen mellom Sophie Elise AS og Sophie Elise som privatperson liten, og glir over i hverandre. Dette vet Sophie Elise å utnytte, og hun er smartere enn hva folk vil ha det til!
 
 
Sophie Elise har grovt utnyttet sin såkalte sårbarhet for å få sympati.
 
 
Kristin Gjelsvik sa rett ut i sin tale på vixen awards at Sophie Elise var Norges farligste forbilde. Hva skjedde så? Jo, Sophie Elise stod usminket frem på TV, og hun tok på seg “offerrollen” for at hun mente Kristin Gjelsvik mobbet henne!
 
 
Sophie Elise ble kåret til Årets Gullbarbie 21 av Redd Barna. Det er en pris som går til den medie- og reklameaktøren som får ungdom til å føle seg verst! Jeg anser Redd Barna for å være en meget seriøs organisasjon som arbeider for barns og unges rettigheter, at alle barn skal overleve, lære og være trygge.
 
 
Etter Sophie Elise mottok prisen uttalte hun at hun følte seg mobbet av Redd Barna. Jeg tviler meget sterkt på at Redd Barna som en seriøs organisasjon for barn og unges rettigheter driver med mobbing!
 
 
Nå har det igjen stormet rundt Sophie Elise, og dèt i forbindelse med lanseringen av podcasten hun og Fetisha har på NRK. Det har kommet frem at Sophie Elise har slitt med pilleavhengighet i over ett år. En av årsakene til at hun begynte med piller var fordi hun ikke fikk sove, fordi det gikk inn på henne hun ble kåret til Årets Gullbarbie 2021. Hun har innrømmet at hun har vært 5 uker på avrusning for sitt pillemisbruk.
 
 
Synes det er kjempetrist at Sophie Elise har slitt med dette, og synes det er supert at hun står frem med sin historie om pillemisbruk! Håper av hele mitt hjerte at hun får den hjelpen hun trenger!
 
 
Igjen fikk Sophie Elise oppmerksomhet med TV-intervue i beste sendetid på programmet “Lindmo” hvor hun satt sårbar i stolen og fortalte om sitt pillemisbruk. Dèt en dag etter podcasten som ble lansert.
 
 
Hvorfor er det slik at Sophie Elise får full mediedekning i kjølevannet av når det stormer rundt henne? Det begynner å virker kynisk spør du meg, og det virker som om at det hele er bevisst fra Sophie Elise AS for å trekke til seg publikum!
 
 
Det skremmende er at Sophie Elise sine fans er unge jenter ned i 12-13 års alderen som sitter og hyller henne ukritisk på nettet! De er vitne til en 27 år gammel jente som har tatt over 20-talls plastiske operasjoner for å fikse på et eller annet med utseendet som hun har dårlig selvbilde på! Det begynte med en blogg hvor hun fikk stygge og negative kommentarer på utseende sitt som igjen førte til at hun begynte med en plastisk operasjon der hun la inn silikon i puppene, etterfulgt av restylane i leppene, deretter operere nesen sin og slik at har det fortsatt! Når ble dette et godt forbilde for barn og unge?
 
 
Jeg har mistet totalt respekten for NRK som statskanal som inngår samarbeid med Sophie Elise når de vet hvor farlig forbilde hun er og har vært i flere år gjennom sin usunne promotering av kropp og utseende på sosiale medier! Det at NRK lar Sophie Elise får lov til å ha en podcast hos dem sier så mye hvor lavt NRK har sunket.
 
 
Der ute finnes det mange andre flotte influensere med gode og sunne verdier om kropp og utseende som burde fått kommet frem i søkelyset f.eks. gjennom en podcast!
 
 
Dere i NRK burde skamme dere!
 
 

Bildet lånt fra: https://www.nrk.no/presse/sophie-elise-og-fetisha-lager-podkast-for-nrk-1.16118607

HJEMREISEN FRA EINBOURGH I ORD OG BILDER 18.09.2022 😊

18.09.2022 var det duket for hjemreise etter noen kjempekoselige og herlige dager 😊
 
 
Vi stod opp, ordnet oss, pakket koffertene våre og gikk ned for å spise frokost. Så gikk vi opp på hotellrommet og tok med oss koffertene ned i lobbyen. Vi satte oss i hotellets kafeteria og ventet på at bussen kom for å hente oss med til flyplassen.
 
 
Vi ankom flyplassen i god tid før innsjekking. Etter innsjekkingen hadde vi god tid til å gå innom butikkene på flyplassen for å shoppe. Vi gikk også innom en kafè for å ta en kopp kaffe og noe å spise før vi skulle gå ombord i flyet.
 
 
Fra Edinbourgh fløy vi med Norwegian til Kastrup, og videre med Norwegian fra Kastrup til Værnes.
 
 
Flyturen hjem gikk kjempefint, og vi hadde fint flyvær.
 
 
Vi ble ca.1 time forsinket fra Edinborugh pga. manglende bakkemannskap, men endelig kom vi oss på vingene. Vi ble derfor 1 time forsinket til Kastrup.
 
 
På Kastrup hadde vi planlagt god tid for en matbit, men forsinkelsen førte til at vi måtte ta beina fatt for å komme oss til gaten hvor flyet til Trondheim skulle gå fra. På avgangstavla på den avgangen til Trondheim vi skulle ta stod det: “13 minutter å gå til gaten” 😂🤣 Da var det bare å ta beina fatt da. I det vi kom til gaten begynte de å boarde flyet.
 
 
Flyet var i rute, og vi landet på Værnes kl.21.40. Vi tok flytaxi tilbake til jobben til mannen min.
 
 
Alle sammen koste oss masse i Edinbourgh, og jeg anbefaler på det varmeste at de som ikke har vært i Edinbourgh legger reisen dit 😊 Edinbourgh var en kjempenydelig by, og mannen min og jeg har lyst til å reise tilbake dit en gang. Da gjerne på våren.
 
 
Har lyst til å dele noen bilder med dere som jeg tok på avreisedagen 18.09.2022, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Noe av det jeg spiste til frokost. Jeg må være den kjedeligste når det gjelder hotellfrokost. Velger stort sett eggerøre og kokt skinke. I Edinbourgh prøvde jeg bønner i tomat til eggerøra.

 
 

Hotellrommet vårt 😊

 
 

Hotellrommet vårt 😊

 
 

Hotellrommet vårt 😊

 
 

Utenfor flyplassen i Edinbourgh 😊

 
 

Avgangshallen på flyplassen i Edinbourgh 😊

 
 

Innsjekken unnagjort, og bagasjen sendt 😊

 
 

I avgangsområdet på flyplassen i Edinbourgh hvor det var butikker, puber og kafeer 😊

 
 

I avgangsområdet på flyplassen i Edinbourgh hvor det var butikker, puber og kafeer 😊

 
 

Flyet vi fløy med fra Edinbourgh til Kastrup 😊

 
 

Like før take off fra Edinbourgh 😊

 
 

På vingene oppe i luften om bord i Norwegianflyet 😊

 
 

Verden sett utenfor et Norwegianfly. Hvis dere ser ned, så ser dere et cruiseskip 😊

 
 

Ser dere ned så ser dere vindmøller i havet 😊

 
 

Verden sett utenfor et Norwegianfly 😊

DRAG SHOW DANS PÅ BORD PÅ EN NATTKLUBB! BILDER FRA EDINBOURGH TATT 17.09.2022 😊

Lørdag 17.09.2022 stod vi opp kl.09.00. Vi ordnet oss i stand, og gikk så ned for å spise frokost.
 
 
Kl.10.00 deltok noen i reisefølget vårt på guidet tur i grottene under Edinbourgh. Vi hadde slappet av på hotellet.
 
 
Kl.12.30 var det tid for en omvising på Johnnie Walker wiskyfabrikk. Der fikk vi historien om Johnnie Walker, og hvordan han utviklet wiskyfabrikken.
 
 
Før omvisningen hadde jeg min holdning om hva wisky var for noe, men den ble endret etter omvisningen. Jeg hadde trodd wisky var en brun drink med isbiter som menn drakk når de røyket sigar. Det var en holdning jeg la bort etter vi fikk vite mer om de ulike wiskysortene og når vi fikk prøvesmake wisky.
 
 
Etter omvisningen på Johnnie Walker hadde vi fritid til å gjøre det vi ville. Mannen min og jeg gikk litt rundt og tittet i butikker, shoppet litt og fotograferte litt. Så gikk vi tilbake på hotellet. Vi slappet av og tok det med ro.
 
 
Så ordnet vi oss i stand, gikk ned baren for å møte de andre. Da var det tid for å dra bort på restauranten hvor vi skulle spise middag alle sammen.
 
 
Vi fikk kjempegod 3 retters middag på restauranten, og det smakte kjempegodt 😊 Stemningen var upåklagelig 😊
 
 
Som en avslutning på kvelden hadde arrangementskomiteen bestilt bord på en av Edinbourghs nattklubb som heter for “Brewhemia”. Vi fikk høre at vi måtte være åpne for det som møtte oss på nattklubben.
 
 
Da vi kom til nattklubben oppdaget vi fort at nattklubben måtte være en av Edinbourghs mest populære nattklubb, og det var første gangen for de fleste av oss at vi fikk oppleve drag show som underholdning. Hver halvtime kom det ut et blåseorkester bestående av trompet og tromboner. De spilte oppjazzede kjente poplåter. På bordene danset drag queenene. Det var fult liv og god stemning på nattklubben 😊
 
 
Trodde aldri at jeg kom til å få oppleve en nattklubb med drag show, men kjempegøy var det i hvert fall 😊
 
 
Ønsker å vise dere bildene som jeg tok lørdag 17.09.22, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Hovedgaten i Eidinbourgh 😊

 
 

Hovedgaten i Edinbourgh 😊

 
 

Ei fin kirke som lå i hovedgaten 😊

 
 

Johnnie Walker wiskyfabrikk hvor vi fikk omvisning 😊

 
 

På omvisningen på Johnnie Walker wiskyfabrikk skulle vi få smake på wisky. Derfor fikk vi velge oss et armbånd ut i fra hvilken smak vi ønsket å ha 😊

 
 

Vi kom først inn på en stasjon hvor vi fikk høre om historien til Johnnie Walker 😊

 
 

Neste post på omvisningen fik vi smake på et glass wisky ut fra den fargen vi hadde valgt 😊

 
 

Omvisningen fortsatte, og vi fikk høre om de forskjellige typene blandede wiskyer 😊

 
 

Siste post på omvisningen var at vi fikk velge oss to nye wiskyer med nye smaker vi ville ha ut fra disse smakene 😊

 
 

Ville man ikke ha wisky kunne man få smakene blandet ut med alkoholfritt. Jeg valgte alkoholfritt på begge smakene mine.

 
 

Smak nummer 2 valgte jeg kaffesmak, og den var kjempegod 😊

 
 

Edinbourgh Castle sett fra nybyen 😊

 
 

En parallellgate til hovedgaten i Edinbourgh 😊

 
 

En parallellgate til hovedgaten i Edinbourgh 😊

 
 

Et butikkvindu hvor de mintes Dronning Elizabeth med bilde og lys ❤❤❤

 
 

Om kvelden var vi alle sammen ute på en restaurant og spiste en kjempegod 3-retters. Til forrett var det egentlig gravlaks, men siden jeg er allergisk mot fisk fikk jeg en kjempegod aspargessuppe 😊

 
 

Til hovedrett var det kjempegod og saftig ribbe med tilbehør 😊

 
 

Desserten var også kjempegod, og bestod av krem, jordbær og gelè av proseco.

 
 

Så gikk turen på Brewhemia nattklubb 😊

 
 

En ting er sikkert, og det er at stemningen var upåklagelig på nattklubben, og vi syntes det var kjempegøy å se hvor livlig drag queenene var med dansen sin 😊

 
 

Det var i hvert fall første gang jeg hadde sett drag show som danset på bordene på en nattklubb 😊

BILDER TATT FREDAG 16.09.2022 I EDINBOURGH 😊

Lørdag 16.09.2022 stod vi opp kl.08.00, og vi ordnet oss i stand før vi gikk ned for å spise frokost. Kl.10.00 hadde de ansatte på jobben min mannen min motivasjonskurs, og vi ektefellene fikk også være med på dette. Det var forskjellige oppgaver som skulle løses. Vi ble inndelt i grupper for å løse hver vår oppgave, og det var kjempegøy 😊
 
 
Været var fint med lettskyet pent vær og sol. Kl.13.00 møtte vi guiden som skulle ha oss med på omvisning i Edinbourgh. Vi gikk i nybyen ved siden av en offentlig park, så gikk vi opp mot Edinbourgh Castle som er kjent for “Millitary Tatoo”. På Edinbourgh Castle fikk vi omvisning og vi fikk høre mye interessant historie om byen.
 
 
Kl.14.30 hadde vi “Tea time” på en restaurant på Edinbourgh Castle hvor vi fikk servert te/kaffe og noe å spise. Etter “Tea time” hadde vi tid til å gjøre det vi ønsket selv. Mannen min og jeg gikk og så på kirken St. Giles Katedral hvor Dronning Elizabeth lå i 24 timer før hun ble fraktet til London. Vi tittet også litt i butikker.
 
 
Kl.17.00 kom vi tilbake til hotellet, og vi fikk slappet litt av før vi ordnet oss i stand til å dra ut for å spise middag.
 
 
Kl.20.30 var vi alle sammen på en restaurant og spiste, og der var det kjempegod mat 😊 Det var 4-retters middag, og vi ble stappmette! Vi hadde en kjempekoselig kveld 😊 Kl.23.30 gikk vi tilbake til hotellet hvor vi slappet av før vi la oss.
 
 
Har lyst til å dele noen bilder med dere som jeg tok lørdag 16.09.2022, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Utsikt fra hotellvinduet vårt 😊

 
 

Vi bodde på Edinbourgh Yotel, og det var et kjempefint hotell 😊

 
 

Gaten ved hotellet der vi bodde 😊

 
 

Gaten ved hotellet der vi bodde 😊

 
 

Tidligere statsministerboligen i Edinbourgh som ligger Downing Street 😊

 
 

En kjempenydelig park som lå rett ved den gamle statsministerboligen 😊

 
 

Edinbourgh Castle sett fra nybyen i Edinbourgh 😊

 
 

Edinbourgh Castle sett fra nybyen 😊

 
 

Fontenen i den offentlige parken som skiller nybyen og gamlebyen i Edinbourgh. Denne parken er en offentlig park som alle kan benytte 😊

 
 

Den ene offentlig parken som skiller gamlebyen og nybyen i Edinbourgh 😊

 
 

Et museum i Edinbourgh 😊

 
 

Vi gikk også forbi barndomshjemmet til Alexander Graham Bell i Edinbourgh 😊

 
 

I gamlebyen i Edinbourgh hvor The Royal Miles ligger 😊

 
 

I gamlebyen i Edinbourgh hvor The Royal Miles ligger 😊

 
 

I gamlebyen på The Royal Miles 😊

 
 

Oppe på Edinbourgh Castle hvor Military Tatoo blir arrangert 😊 Guiden kunne fortelle at de bruker 6 uker på å bygge opp tribunene, og 6 uker til å demontere dem. Det ser mye større ut på TV enn hva det er i virkeligheten.

 
 

Edinbourgh Castle sett fra plassen hvor Military Tatoo blir arrangert 😊

 
 

Edinbourgh Castle på området hvor Military Tatoo blir arrangert 😊

 
 

Det var kjempeinteressant å høre historien om Edinbourgh Castle som guiden vår fortalte 😊

 
 

Omvisning på Edinbourgh Castle 😊

 
 

Oppe på Edinbourgh Castle 😊

 
 

Vi var også inne for å se på kronjuvelene til King James V 😊

 
 

Informasjon om kronjuvelene til King James V 😊

 
 

Inne der hvor kronjuvelene til King James V var det flere saler med lekre peiser 😊

 
 

Så var det tid for “Tea time”, og se all maten vi fikk! Ingen av oss klarte å spise opp det vi fikk!

 
 

Meg selv på Edinbourgh Castle 😊

 
 

Vi gikk en tur innom St. Maraget’s Chapel 😊

 
 

Informasjon om St. Margaret’s Chapel 😊

 
 

Alteret inne i St. Margaret’s Chapel 😊

 
 

Et av de kjempefine glassmaleriene inne i St. Margaret’s Chapel 😊

 
 

Kjempefin utsikt fra Edinbourgh Castle over Edinbourgh 😊

 
 

Utsikt over Edinbourgh fra Edinbourgh Castle 😊

 
 

Utsikt over Edinbourgh fra Edinbourgh Castle 😊

 
 

Meg selv med nybyen i Edinbourgh i bakgrunnen 😊

 
 

St. Giles Katedral hvor Dronning Elizabeth låi 24 timer etter sin død 😊

 
 

Plassen utenfor St. Giles Katedral 😊

 
 

Om kvelden var vi alle sammen ute på en restaurant og spiste. Til forrett var det den Skotske retten “Haggis” med egg. Haggis er en tradisjonell matrett som er laget av innmat av får, blandet med løk, havregryn og krydder og kokt i en dyremage. Jeg spiste ikke dette, for jeg brakk meg bare med tanken! Aldri i verden om jeg putter dette i min munn.

 
 

Neste rett var gratinerte poteter, og det var kjempegodt 😍

 
 

Til hovedrett fikk de andre fish and chips. Dessverre tåler jeg ikke fisk, fordi jeg rett og slett blir kvalm og får kraftig hodepine. Til hovedrett fikk jeg en vegetarrett som bestod av: Hakkede tomater, linser, bønner og couscous. Det smakte kjempegodt 😍

 
 

Til dessert fikk vi kjempegod creme brullet 😍

 
 

Et kirketårn sett gjennom vinduet på restauranten hvor vi spiste 😊

BILDER AVREISE TIL EDINBOURGH I SCOTLAND 15.09.2022

Torsdag 15.09.2022 var dagen kommet for at vi skulle reise til Edinbourgh i Scotland. Firmaet mannen min jobber i fylte 20 år i pandemien, og dette var en reise som egentlig skulle blitt tatt da.
 
 
Nå var det tid for den etterlengtede turen 😊 Vi ektefeller fikk også bli med på til Edinbourgh, og det var kjempekoselig gjort av firmaet. Firmaet som mannen min jobber i er kjempeflinke til å innlemme oss ektefeller, og vi blir så godt tatt i mot 😊
 
 
Til Edinbourgh skulle vi reise med fly fra Værnes til Stockholm, og deretter fra Stockholm til Edinbourgh.
 
 
Vi tok flytaxi til Væres. Der hadde vi god til tid å gå i taxfreebutikken for å se. I Stockholm hadde vi også god tid til å tusle litt i butikker og på taxfree.
 
 
Vi ankom Edinbourgh kl.21.30. Aller først måtte vi vente ca.40 minutter etter vi landet i Edinbourgh til vi fikk komme av flyet. Vi ventet i ca. 45 minutter på å få koffertene våre. Kl.23.00 ankom vi hotellet hvor vi skulle bo. Da vi kom frem fikk vi servert pizza, og det smakte kjempegodt. Det ble en nokså tidlig kveld på oss alle sammen, fordi vi var slitne etter reisingen.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder fra avreisedagen til Edinbourgh, og håper dere liker bildene 😊 Del 2 av bilder fra Edinbourgh kommer i neste blogginnlegg 😊
 
 

Taxfreebutikken på Værens 😊

 
 

Gaten på Værnes hvor vi skulle gå ombord til flyet 😊

 
 

Verden sett utenfor et SAS-fly 😊

 
 

På Arlanda flyplass i Stockholm 😊

 
 

Snart avreise til Edinbourgh 😊

 
 

Bildet tatt på Arlanda flyplass i Stockholm 😊

 
 

Ombord i flyet til Edinbourgh 😊

 
 

På vei til Edinbourgh var det en magisk himmel som virkelig brant. Prøvde å fange øyeblikket på bilde 😊

BILDER FRA SUNNMØRSKATTEN SIN UTSTILLING 10.09 – 11.09.2022 😊

10.09 – 11.09.2022 var det duket for klubben min sin utstilling (Sunnmørskatten)
😊 Den foregikk i Borgundhallen.
 
 
Selv var jeg temmelig usikker på om Nadina kunne stilles, for hun var ikke bra i pelsen. Onsdag 08.09.2022 fikk mannen min og jeg dusjet henne, og Nadina blir så fin og blank i pelsen sin 😍 Nadina har jo ikke vært på utstilling siden februar 2019, og da elsket Nadina utstilling. Derfor var jeg kjempespent nå hvordan det kom til å gå.
 
 
Nadina stile i klassen for kastrerte hunnkatter og i veteranklasse (katter fylt 10 år og oppvoer). Her kommer noen bilder som jeg tok, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Standen for raseringen Aby- og somaliringen som vi hadde på utstillingen 😊

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet, og Nadina visste tydelig at hun likte å få oppmerksomheten til publikum som gikk forbi 😊

 
 

Nadina i utstillingsburet 😊

 
 

Godpusejenta mi Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse i klassen for kastrerte hunnkatter 😊

 
 

Nadina viste tydelig at hun likte seg på utstilling, for hun smigret med dommeren 😍

 
 

Nadina fikk kjempeflott bedømmelse av dommeren 😊

 
 

Slik ser en dommerseddel med bedømmelse for en katt ut 😊 Nadina og Qiri (barnebarnet til Elvis) konkurrerte om samme cert, og Nadina var den som tok certet. Hun ble også NOM til panelet. I veteranklassen ble Nadina beste hunnkatt veteran.

 
 

Barnebarnet til Elvis (Qiri) deltok også på utstillingen, og her er Qiri på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 😊

 
 

Min klubbvenninne med Qiri 😊

 
 

Somalihannkatten Hitachi til min klubbvenninne (Anita) på dommerbordet 😊

 
 

Nadina fikk en kjempefin cert-sløyfe da hun fikk sin CAPIB-cert 😊

 
 

En kjempefin selkirk rex på dommerbordet til sin bedømmelse 😊

 
 

En kjempenydelig sibir på dommerbordet til sin bedømmelse 😊

 
 

Godpusejenta mi Nadina under panelet lørdag 10.09.2022 😊

 
 

Nadina under panelet 😊

 
 

Søndag 11.09.2022 var det ny dag og nye muligheter på utstillingen. Her Nadina i utstillingsburet 😊

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet 😍

 
 

Nadina til sin grunnbedømmelse hos dommeren 😊

 
 

Nadina er kjemepflink å vise seg frem på dommerbordet, og hun liker å kose og smigre med dommeren med å stange med hodet sitt 😍

 
 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse 😊

 
 

Abyssinerhunnkatten Qiri (barnebarnet til Elvis) til sin grunnbedømmelse hos dommeren 😊

 
 

Igjen konkurrerte Nadina med Qiri om samme cert i samme klasse (klasse for kastrerte hunnkatter). Nadina fikk sitt 2. CAPIB-cert, og hun ble NOM til panelet 😊

 
 

Den kjempefine cert-sløyfen som Nadina fikk😊

 
 

Søndag 11.09.2022 ble Nadina også beste hunnkatt i veteranklassen 😊

 
 

Somalihannkatten Hitachi (til min klubbvenninne Anita) på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 😊 Han ble også NOM til panelet i kattungeklasse (4-7 måneder).

 
 

Den kjemepfine blå abyssinerhunnkatten Una før hun skulle til sin bedømmelse 😊

 
 

Min klubbvenninnen Anita hadde også med seg sin kjempefine britiske hankatten Winston på utstillingen. Winston ble NOM (dommerens beste til panelet søndag 11.09.2022 😊

 
 

Godpusejenta mi Nadina under panelet søndag 11.09.2022 😊

 
 

Nadina under panelet 😊

I ❤ ÅLESUND 😊 BILDER TATT I ÅLESUND.

10.09 – 11.09.2022 var jeg i Ålesund i forbindelse med Sunnmørskatten (klubben min) sin årlige utstilling. Jeg hadde med meg godpusejenta mi Nadina.
 
 
Reiste sammen min klubbvenninne Anita som også bor i Trøndelag, og det var kjempekoselig 😊
 
 
Lørdag kveld 10.09.2022 skulle vi møte flere fra katteklubben og dommerne for å spise middag sammen dem. Anita og jeg gikk fra hotellet og bort til restauranten vi skulle være. På veien benyttet jeg anledningen til å fotografere, og Ålesund er en kjempenydelig by 😊
 
 
Her kommer noen bilder jeg tok fra Ålesund sentrum, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Bildet ble tatt i nærheten av hotellet vi bodde 😊

 
 

Bildet tatt ned mot havna i nærheten av hotellet hvor vi bodde😊

 
 

Kjempefin og nydelig kveldssol over Godøya 😊

 
 

Ålesund er kjent for sin kjempefine jugendstil på bygningene 😊

 
 

Utsikten Aksla sett fra Ålesund sentrum 😊

 
 

Ålesund sentrum 😊

 
 

Ålesund sentrum 😊

 
 

En statue i Ålesund sentrum 😊

 
 

Ålesund er kjempefin og nydelige by 😊

SUPERHERLIG OG AVSLAPPENDE HELG MED MAGISKE SOLNEDGANGER PÅ HYTTA 02.09 – 04.09.2022 😊

02.09 – 04.09.2022 var det meldt kjempefint vær, og mannen min og jeg bestemte oss for å reise på hytta siden det kom til å gå noen uker til vi fikk tid til å reise dit igjen.
 
 
Det var meldt strålende vær med sol, skyfri himmel og fin temperatur, og spådommene slo til 😊
 
 
Vi fikk slappet godt av, gikk turer, mannen min snekret litt og ryddet i boden, jeg strikket, mannen min fikk tatt seg kveldsbad på stranden der han liker å bade og vi fikk være vite til noen kjempenydelige solnedganger 😊
 
 
Vi hadde en kjempekoselig og avslappende helg på hytta vår, og når vi er der storkoser vi oss. Der kan vi la tid være tid, og vi slipper å forholde oss til klokka. Ikke noe er så avslappende å være ved sjøen når man skal senke skuldrene og finne roen.
 
 
Jeg har lyst til å vise dere noen bilder som jeg tok, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Utsikt mot fjorden sett fra kjøkkenet og utestua vår 😊

 
 

Beliggenheten til hytta er kjempefin med sjø og fjord 😊

 
 

Terrassen vår.

 
 

Terassen vår.

 
 

Kjempefin kveldshimmel sett den ene stranden hvor vi bruker å gå til 😊

 
 

Både mannen min og jeg elsker å sitte og se på nydelige solnedganger som denne 😊

 
 

Magisk solnedgang sett fra Værnes 😊

 
 

Når man ser slike solnedganger, er det som om tiden står stille 😊

 
 

04.09.2022 var det nok en kjempefin dag med sol fra skyfri himmel 😊

 
 

Leksa sett fra Værnes.

 
 

Storfosna sett fra Værnes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...