Get Adobe Flash player

EN OPPDATERING OM DEN SISTE UKEN + BILDER FRA LUTEFISKAFTENEN VÅR :)

Så skriver vi torsdag 19.11.2015, og det er den nest siste arbeidsdagen før vi kan ta helg :) Jeg håper du har hatt en kjempefin torsdag, og ei kjempefin uke så langt?

Husk det er dagene dine blir så bra som du vil ha dem :) Møter vi dagene med positivitet, får vi positivitet tilbake :) Selv kan jeg ha mye smerter i leddene mine når jeg våkner om morgenen, men jeg vil ikke at smertene i leddene mine skal ødelegge dagene mine. Jeg har to valg. Det ene er å sette meg ned, og synes synd på meg selv, og det andre er å fokusere på alt det positive jeg har rundt meg, og som jeg gleder meg over å få gjøre :) Selvsagt har man lov til å si at man har en dårlig dag med smerter, men for meg personlig gjør det ikke meg friskere å sette meg meg og synes synd på meg selv.

Fredag 13.11.2015 var vi noen tremenninger/søskenbarn samlet hjemme hos min tremenning på vår årlige lutefiskaften. Det var kjempekoselig, og lutefisken var kjempegod :) Fisken var fast og fin i kjøttet, og lett å få av skinnet.

Det var kjempekoselig å treffe min tremenning og hennes mann som kom fra Oslo for å være sammen oss den kvelden, og det var kjempekoselig å treffe den tyske kjæresten til min tremenning, hans arbeidskollega (Martin), og Martin sine foreldre :) Vi hadde en kjempekoselig kveld, pratet og lo mye :)

Lørdag 14.11.15 kom min mor en tur ned på besøk til oss, og det var kjempekoselig. Vi drakk kaffe og hadde en kjempekoselig stund sammen henne :)

Mandag 16.11.2015 var jeg hjemme om dagen, og jeg fikk meg en god øvingsdag på fløyta. Etter noen timer med øving gikk jeg trimturen min bort til fysioterapeuten min, for jeg hadde time til fysioterapeut med skulderen.

Tirsdag formiddag 17.11.15 hadde jeg spillejobb i bisettelse om dagen, og når jeg kom hjem forberedte jeg meg på sangene vi skulle synge på korøvelsen om kvelden. Vi skal ha konsert i februar med tema: “Frihet”, og da må vi kunne sangene utenat. Temaet “Frihet” passer kjempebra i disse dager når det skjer så mye rundt i verden. Det betyr også at vi som korsangere må legge ned en innsats, lære oss stemmer og øve i mellom korøvelsene.

Om kvelden var det korøvelse, og det var kjempegøy. Det slår aldri feil. Vi kan være så slitne og trøtte når vi kommer på koret, men etter korøvelsen er vi opplagte. Selv må jeg alltid koble av et par timer etter jeg kommer hjem fra korøvelse. Det er håpløst å legge seg med en gang, for da ligger man med korsanger på hjernen.

I går onsdag 18.11.15 møtte jeg en venninne på Egon hvor vi tok oss en kaffe. Det var kjempekoselig å treffe henne igjen. Hun bor i Nord-Norge, og vi gikk sammen på folkehøgskole for 32 år siden. Vi drakk kaffe, og fikk pratet :) Det er kjempekoselig å høre om familien hennes, ungene og barnebarna hennes :)

Kl.15.00 var jeg på redaksjonsmøte i Bel Canto. Bel Canto er koravisen til Norges Korforbund Sør-Trøndelag. 01.12.2015 er det tid for ny avis som skal ut til alle korene i Sør-Trønedelag, og vi gikk over for å se hva slags stoff vi hadde til denne utgaven :)

På lørdag 21.11.2015 skal vi i katteklubben jeg er med i ha årets Generalforsmaling, og etter Generalforsamlingen skal vi ha sosialt samvær med pizza og god mat :) Planen for helgen er også å bade Dixie og Elvis, for de skal være med Adelkatten sin utstilling på Letohallen neste helg :)

Ute er det betraktelig kjøligere temperatur, og det er vasskaldt som vi sier her i Trøndelag. Det merker jeg på leddene mine. Jeg er mye mer stiv i hæler, ankler og andre ledd nå enn tidligere i høst. Enn så lenge har ikke snøen kommet, og jo lengre det går før snøen kommer, jo bedre. Er absolutt ikke noe vintermenneske!

I leiligheten vår har vi vedovn, og det er kjempegodt :) Vi har vært så heldige å få gratis ved. Mannen min hjalp broren sin med å hugge ned et tre, og av det treet er det blitt ved som vi kan fyre med til vinteren :)

Akkurat nå sitter Elvis og Dixie i vinduskarmen. Ute i treet i hagen er det småfugler i treet, og tennene på Elvis og Dixie klaperer som et løst gebiss der de sitter :) Etter mange år som katteier synes jeg det er kjemepgøy å se kattene sitte der i vinduskarmen når de ser på småfuglene. Du ser bare munnen går opp og igjen, og du hører at tennene klaprer :)

Tenke å dele noen bilder, og håper dere liker bildene mine :)

Lutefisken vi spiste 13.11.2015 hjemme hos min tremenning :)

To av mine tremenninger samlet på lutefiskkvelden :)

Meg selv på lutefiksmiddagen :)

Dahls julebrus er det aller beste julebrusen :) Den første julebrusen jeg smakte i år :)

 

MERKBAR FORSKJELL ETTER JEG HAR BRUKT SWISS LASHES VIPPESERUM I TO UKER :) (Sponset innlegg)

Det har nå gått to uker siden jeg begynte å teste ut Swiss Lashes vippeserum for Swiss Clinic: http://www.swissclinic.no/

Dette er Swiss Lashes vippeserum som jeg smører langs kanten rett over vippefestet på øyelokket, og langs kanten på vippefestet på vippene nede. Dette har jeg gjort to ganger for dagen i to uker :)

Bildet er tatt før jeg begynte med Swiss Lashes vippeserum!

Slik er vippene nå etter to ukers bruk av Swiss Lashes vippeserum :) Jeg ser faktisk forskjell, og jeg har også fått kommentarer fra folk som ser at noe har skjedd med vippene mine. Det er kjempegøy :)

 Nå skal jeg gå over til å bruke Swiss Lashes vippeserum 1 gang om dagen, og jeg gleder meg til å se resultatet etter ennå to uker :)

Du kan lese mer om Swiss Lashes vippeserum her:

http://www.swissclinic.no/no/artiklar/oyevipper/oyevippeserum-swiss-lashes-6-ml.html?gclid=Cj0KEQiAsNyxBRDBuKrMhsbt3vwBEiQAdRgPsiSk7GYqAURsRQ94IODIx8gBwB1q8hh3LFwKlY_NcF8aAsVV8P8HAQ

Dette innlegget er sponset av Swiss Clinic her: http://www.swissclinic.no

 

 

I KJØLEVANNET AV TERRORANGREPET I PARIS – ER DET RIKTIG Å LEGGE HATET MOT EN HEL GRUPPE MUSLIMER?

Det har gått over ett døgn siden det forferdelige og ufattelige terrorangrepet i Paris, og man har begynt å sortere tankene sine.

På sosiale medier flommer det over med støtteerklæringer til den Franske befolkningen, vi tenker alle sammen, og har vår dypeste medfølelse for de som opplevde terrorangrepet på kroppen, de skadde, de pårørende til de som ble drept og hele landet <3

De aller fleste gråter med den Franske befolkningen, og vi er sammen med dem i sorgen <3

Jeg har i løpet av dagen i går lest flere oppdateringer på facebook og andre sosiale medier hvor det er noen som går hardt ut og fordømmer absolutt alle muslimene som én gruppe, og stempler alle muslimene over en kam som terrorister!

Leste også flere oppdateringer på facebook og andre sosiale medier at noen går hardt ut mot alle de flyktningene som kommer over landegrensene i disse dager, og de stempler flyktningene som muslimske terrorister.

 

 En facebookvenninne (rasekattkollega) av meg skrev disse kloke ordene på facebook lørdag 14.11.2015:

“Det er mange forskjellige reaksjoner på de grusomme hendelsene i Paris, på facebook i dag. Noen gråter, andre sier “hva sa jeg”, og andre igjen er tydelige i sitt hat overfor muslimer som gruppe. Jeg tror det er nå vi må ta et valg. Vi kan velge å skjære alle over en kam, la frykten bli hat, eller vi kan velge å se at fanatisme ikke er forbundet med en enkelt tro, eller et enkelt folkeslag og la frykten bli til omsorg for dem som nå må lide for hva andre velger å begå av onde handlinger. Jeg velger omsorg. Ja, jeg er redd når jeg ser ondskap, men redsel skal ikke få meg til å bli full av hat mot enkeltpersoner eller hele folkegrupper”.

Disse ordene min rasekattkollega skrev er jeg 100% enig i, og de fikk meg til å tenke over flere ting vedrørende måten vi ser på muslimer som gruppe på.

Nå har jo IS sagt at det var det som stod bak terrorangrepet i Paris.

Det er mellom 1,3 og 1,7 milliarder mennesker som bekjenner seg til den muslimske tro i verden. Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Islam

IS er en utgjør bare en liten gruppe av alle muslimer på verdensbasis.

Alle vet at IS er en ytterliggående og fanatisk gruppe, og det er IS som gruppe som driver med terrorvirksomhet!

IS kriger mot andre muslimer som er fra samme land, og driver sine medborgere og andre muslimer på flukt fra sitt eget land!

Vanlige muslimer tar fullstendig avstand fra slike terrorhandlinger, og de mener at terroristene som er IS-tilhengere er rettroende muslimer!

Derfor mener jeg at det blir fullstendig galt å stemple absolutt alle muslimer som terrorister, og det blir feil å hate absolutt alle muslimer som en gruppe, når det der én ytterliggående gruppe med muslimer (IS) som driver med terrorvirksomhet.

Alle sammen av oss blir vi redde når vi ser ondskapen i form av terror, og det er helt normal reaksjon hos oss mennesker. Det er også normal reaksjon hos oss mennesker å bli sint når man ser uskyldige mennesker blir brutalt drept i et terrorangrep. Vi blir sinte, fordi vi ikke skjønner hva som driver terroristene til en slik forferdelig handling.

Når vi mennesker ikke skjønner hvorfor ekstremister utfører et terrorangrep mot uskyldige mennesker, trenger vi mennesker noen å legge skylden på. Dermed er det enklere for mennesker å skjære alle muslimer over en kam, og la hatet bli vendt mot alle muslimene som én gruppe.

I alle religioner i verden finnes det fanatikere, og det er fanatikerne som ødelegger for sine religioner. Det er når fanatisme og radikalisme blir rådende i de ulike religioner at terror skjer. De religiøse fanatikerne og de radikale er villige til å gå langt for sin tro.

Et eksempel på dette er urolighetene i Irland i årene 1969 – 1997 da protestanter og katolikker hadde uroligheter med hverandre. Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Konflikten_i_Nord-Irland_1968%E2%80%931997

Vi skal ikke godta og akseptere en terrorhandling! En terrorhandling mot uskyldige mennesker skal man fordømme. De fleste av fordømmer IS som organisasjon! Jeg mener det er stor forskjell på å fordømme, og å hate! Fordømming er ikke det samme som å hate!

Norske politikere må slutte å være så naive at de tror at ikke et terrorangrep vil skje i Norge.

IS har et nettverk, og tilhengere over hele verden, og det IS sine ekstremister og fanatikere som må stoppes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NB! VIKTIG!!! BLI MED I “BLOGGERE MOT TERROR” I KVELD MELLOM KL.20.00 – 21.00!!!

 I dag gråter hele verden sammen med Frankrike :( Alle øynene er rettet mot Paris i dag! Vi er i sjokk og vantro etter det brutale og forferdelige terrorangrepet hvor over 100 uskyldige menneskeliv brutalt ble drep i det verste terrorangrepet i fredstid :(  

Etter mannen min og jeg kom hjem fra lutefiskaften i går kveld, ble vi bare sittende i sjokk og vantro å se på ekstra nyhetssending på NRK om terrorangrepet, og det var ikke til å fatte og begripe at noe slikt kan skje :(

Jeg føler kjempemasse med alle de som ble rammet av terrorangrepet i Paris i går kveld, og mine tanker går til alle de skadde, de pårørende til de som ble drept og alle som på en eller annen måte ble rammet av denne ugjerningen <3 <3 <3 Dette er så meningsløst, og jeg har vanskeligheter med å finne ord for den brutale ugjerningen som ble begått! Så mange uskyldige menneskeliv gikk tapt <3 Det er kjempetrist og fælt :(  Ord blir fattige i en slik situasjon, men vi kan alle sammen på vår måte vise avsky for at vi ikke aksepterer terror!

Kan ikke alle bloggere bli med i “Bloggere mot terror” i kveld mellom kl.20.00 – 21.00! Da slukker vi alle elektriske lys, og tenner stearinlys som vi setter i vinduskarmene. Dette for å minnes ofrene og deres pårørende som ble rammet av det forferdelige og grusomme terrorangrepet i Paris <3

Vær så snill kjære bloggere! Spre dette budskapet “Bloggere mot terror” videre på deres blogger, og på deres facebooksider!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

TREKNING AV MÅNEDENS LESER FOR OKTOBER 2015 :)

Endelig! Her kommer kåringen av “Månedens leser” for oktober 2015 :)

 

Gratulerer så mye til Siri Elise som ble min månedens leser for oktober 2015 :)

NOVEMBEROPPDATERING FRA HVERDAGEN MIN MED NYE BILDER :)

Jammen er det ikke tirsdag, og andre dag i den nye uken som er full av nye muligheter :)

Mannen min og jeg hadde en kjempekoselig og avslappende helg i helga. Fredagskveld var det avslapping med “Norske Talenter” og “Seinkveld” med Thomas og Harald” på TV’n. ¨

Lørdag brukte jeg dagen til å rydde i leiligheten, støvsuge og tørke støv. Om kvelden fikk vi besøk av et vennepar av oss, og vi koste oss med taco. Vi hadde en kjempekoselig kveld, pratet og lo :)

Søndag slappet vi av, og tok det med ro. Jeg heklet lekemus til katt med “godlukt” inni. Godlukt og godlukt fru Blom :D Mannen min påstår det stinker “gammelost”, og det er ikke akkurat godlukt :) En ting er sikkert, og det er at kattene blir helt klin gærne av denne lekemusen :) Når jeg har gitt mine katter en slik mus blir de helt spennville, og musa er partert på noen få sekunder.

Jeg skal ha musene ferdig til 28.november, for da skal vi i Aby- og somaliringen (interesseorganisasjonen for oss som har abyssiner og somali) arrangere Aby- og somalispesial på Adelkatten sin juleutstilling. Det blir kjempegøy, og vi har fått vite at det er nok påmeldte abyssinere og somali slik at vi kan arrangere rase BIS bare for oss som har abyssinere og somali :) Det er første gangen i Norge at det arrangeres en rase BIS for abyssiner og somali, og vi abyssiner- og somalieiere som skal på utstillingen kan gi oss selv en stor applaus for at vi har greid å samle nok katter av rasene våre :)

I går mandag 09.11.2015 stod jeg opp som vanlig kl.08.00. Etter jeg hadde spist frokost, og drukket morgenkaffen min øvde jeg på fløyta, og været var kjempefint med lettskyet pent vær, og fin novembertemperatur. Tok på meg ytterklær, og gikk meg en trimtur. Det var kjempegodt :) Jeg blir i godt humør når jeg får gå trimturene mine, og jeg koser meg, nyter den deilige og friske høstluften :) Siden været var så fint var det kjempegøy å fotografere noen høstbilder. Temperaturen var 10 grader, og det er ikke mye som likner på vinter ennå nei. Jo lengre det holder seg bart uten snø, er jeg kjempefornøyd, og jo kortere blir vinteren :) Det er når det blir snø og ujevnt underlag ute at jeg får vondt i hælene mine når jeg går turer, men da kommer jeg til å ta turen bort i treningsrommet på jobben til mannen min for å gå på tredemølla i 30 minutter 3 ganger i uka. Jeg vil holde formen ved like nå som jeg har bygd meg opp igjen etter den harde innkapslede lungebetennelsen jeg hadde i april i vår. Det har tatt tid, men jeg er på god vei. Fastlegen min sa det kom til å ta tid å bygge seg opp etter en lungebetennelse, og jeg måtte bare være tålmodig.

Ikke minst får jeg styrke i musklene før jeg skal opereres i ackillesscenen min når går, og det bra med tanke på opptrening etter operasjonen :)

I går ettermiddag var jeg på pr-komitémøte gjennom koret. Vi har sett på ny hjemmeside for koret, og ny logo vi kan bruke. Nå er vi nesten i mål, og det var målsetningen for 2015 :)

I dag stod jeg opp kl.08.00, dusja, spiste frokost og tok min morgenkaffe. Ikke noe er som en stille og rolig morgen hvor jeg kan kose meg med morgenkaffe og lese avisen. Gikk så i gang med å øve på fløyta, og nå har jeg redigert bildene jeg tok på trimturen min i går. I kveld er det korøvelse, og vi begynner med julesanger til julekonserten vi skal ha 4.juledag :) Ikke noe er som å synge i kor i førjulstiden, og det er kjempekoselig å øve på de fine julesangene :)

På torsdag er det “Kattens dag”, og vi i katteklubben hvor jeg er med skal vise kattene våre på butikken “Hund som hobby” :) Det blir kjempegøy, og det er kjempegøy å få vise frem kattene våre til kundene som kommer innom butikken :) Vi som er med får en 10 kg sekk med valgfri tørrfór fra RC (Royal Canin) :) Selv skal jeg ha med Elvis på “Kattens dag”.

Fredag har jeg spillejobb i bisettelse, og om kvelden skal vi tremenninger/søskenbarn ha vår årlige lutefiskaften hjemme hos min tremenning :) Tanken på lutefisk nå i november gjør at jeg får vann i munnen min :)

Beklager at jeg ikke har rukket å trekke “Månedens leser” for oktober måned, men jeg har ikke hatt tid til å gjøre det. Trekningen blir offentliggjort i løpet av morgendagen på bloggen min :)

Jeg kårer en “Månedens leser” for november måned i begynnelsen av desember måned. Absolutt alle som skriver kommentarer på kommentarfeltet mitt er med i trekningen. Om du kommenterer flere ganger på mine innlegg, har du selvfølgelig flere sjanser på å bli trukket ut som”Månedens leser” :)

 

 Her får dere se noen av bildene jeg tok i går på trimturen min, og håper dere liker bildene:

På bjørketrærne utenfor huset vårt er bladene på trærne falt av nå, og trærne står igjen nakent. Som om de venter på vinteren.

Nå står de aller fleste av trærne snaue uten blader, og venter på vinteren.

På noen trær henger det fremdeles blader med fine høstfarger på :)

Den fine novemberhimmelen sett under treet :)

 Blå november himmel over dette treet :)  

Ut på tur, aldri sur :)

Det største treet i parken hvor jeg fotograferte har fremdeles høstblader på grenene sine :)

Noen høstfargede blader hang igjen på grenene dette treet :)

Høstfargede blader på denne busken :)

Kjempefin november himmel sees gjennom disse trærne :)

Novembersolen bak skyen :)

Jeg ønsker alle mine kjære bloggelsere og bloggvenner en kjemepfin tirsdag :) Ta godt vare på dere selv, og ta godt vare på alle de dere er glade i <3 :)

 

ENDELIG! 19-ÅRING TILTALT FOR KATTEDRAP! EN KJEMPESTOR SEIER!

Endelig så har politiet tatt affære når en 19 åringen er tiltalt for kattedrap:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/dyrevern/tiltalt-for-brutalt-kattedrap/a/23556599/

Det er jammen kjempebra, og på høy tid, for det kattedrapet var bestialsk å lese om :(

Jeg blir regelrett fysisk kvalm og dårlig av å lese hva den ondskapsfulle 19-åringen gjorde med katten :( Stakkars forsvarsløse katt <3 :( Jeg finner ikke ord for hvor kjempetrist og grusomt jeg synes den bestialske handlingen til 19-åringen var :(

Det hjelper ikke at mannen er syk når han uttaler at han har dragning mot å drepe jenter og unge kvinner! Igjen er det beviset mot et voldsomt innebygget hat og ondskap hos 19-åringen! Han er fullstendig blottet for alt som heter empati, samvittighet og medfølelse!

Jeg greier ikke ha medfølelse med denne 19-åringen, for han har frarøvet en uskyldig og forsvarsløs katt livet. Tilbake sitter det en sørgende familie som har mistet sin elskede katt <3 :(

Det er kjempebra at 19-åring holdes i varetekt, siden at psykiatrien ikke kunne love behandling, for mannen må jo skjermes fra liknende handlinger!

Hvis denne 19-åringen slippes fri, kommer han garantert til å gjøre nye destruktive handlinger mot enten mennesker eller dyr, og det er skremmende å tenke på.

Jeg håper inderlig at 19-åringen blir dømt til 3 års fengsel, og det er jo strafferammen i en slik sak! Når 19-åringen går rundt med trangen til å drepe, bør er dette kjempealvorlig, og noe retten må ta seriøst!

Uansett er denne saken et kjempestor seier for oss som katter, hunder og andre kjæledyr! Vi sier bare: “Jippi! Endelig en tiltale mot en ondskapsfull og hatefull dyremishandler!”

JEG TESTER UT SWISS LASHES VIPPESERUM :) (Sponset innlegg)

Ta en titt på øyenvippene mine på dette bildet:

Som dere selv kan se har jeg ganske så korte øyenvipper, noe som betyr at jeg bruker maskara for å gjøre dem litt lengre. Det med lengder på øyenvipper er genetisk betinget. Personlig synes jeg det er kjempefint med litt lange vipper :)

 Jeg er nå kjempeheldig som får lov til å prøve ut Swiss Lashes:  

Det er Swiss Clinic som sleger Swiss Lashes: http://www.swissclinic.no/

Swiss Lashes er et vippeserum  som skal hjelpe vippene å bli lengre. Det ene stoffet er redensy som har innvirkning på stamcellene, stimulerer hårvekst og minsker håravfall.

Swiss Lashes inneholder også biosaccharides som er et konsentrat av renset glykogen, og er den essensielle energikilden for levende hudceller som møter hårfollikkelens energibehov i vekstfasen.

Dere kan lese mer om Swiss Lashes her:

http://www.swissclinic.no/no/artiklar/oyevipper/oyevippeserum-swiss-lashes-6-ml.html?gclid=Cj0KEQiAsNyxBRDBuKrMhsbt3vwBEiQAdRgPsiSk7GYqAURsRQ94IODIx8gBwB1q8hh3LFwKlY_NcF8aAsVV8P8HAQ

Med denne penselen fører man serumet på øyenlokket rett over vippefestet, og smører det langs kanten på vippene nede ved vippefestet der.  Man må passe på slik at man ikke får serumet inn på øyet. I begynnelsen anbefaler man å bruke Swiss Lashes to ganger om dagen (morgen og kveld).

1 Swiss Lashes vippeserum varer i 3 måneder.  Jeg prøvde ut Swiss Lashes vippeserum for første gang i dag, og jeg gleder meg til å se resultatet :) Kjenner flere som har prøvd Swiss Lashes vippeserum, og de merker forskjell på vippene etter to uker :)

 Hvordan jeg fører på Swiss Lashes vippeserum kan du se på denne videoen:

 

Her tester jeg ut Swiss Lashes vippeserum for første gang :)

Dette innlegget er sponset av Swiss Clinic:

Besøk hjemmesiden til Swiss Clinic: http://www.swissclinic.no

KLAR FOR FREDAG OG HELG :) KOS DERE MED NYE HØSTBILDER :)

Tenk at det er fredag, og en deilig helg står for tur :)

I Trondheim er det nok en kjempeherlig høstdag. Det er overskyet ute nå. Vi merker at det er kjøligere ute, men det er oppholdsvær. Hittil har vi ikke hatt så mange dager med kulde. Det har vært noen få frostnetter, men temperaturen om dagene har vært fine :)

I dag stod jeg opp kl.08.00. Jeg dusja, spiste frokost, drakk kaffe og leste avsien. Kl.10.00 møtte jeg organisten som jeg skulle spille sammen med i bisettelsen for å øve sammen. Kl.11.00 hadde jeg spillejobb i bisettelse. Jeg kom hjem kl.12.30.

I går kveld var mannen min og et vennepar av oss på kino. Vi så filmen “Bølgen”. Personlig syntes jeg filmen var kjempebra, og det var handling hele veien. Oppbygningen fra begynnelsen til selve raset skjedde var bra, og det var spenning hele veien. Det er jo klart at noe sånt kan skje på de rasutsatte stedene i Norge, og derfor opplevde jeg at filmen hadde sannhet i seg. Jeg ble litt skuffet over slutten, for man skjønte at det kom til å gå bra. Mitt personlige terningkast blir 5!

I kveld skal mannen min på premiere på den nye filmen til “James Bond”. Det er en kunde av dem på jobben til mannen min som har leid en kinosal hvor filmen skal vises.

Denne helgen er den eneste helgen i november vi ikke har noen planer, og det blir kjempegodt å kose seg med håndarbeid, slappe av og nyte helga :) I morgen skal jeg ta meg en trimtur, og blir været bra, blir det fotografering på turen min. Vi har bestemt at vi skal ta oss en tur på besøk til moren min, og det er alltid kjempekoselig :) Hvis min mor er i form i morgen formiddag, regner jeg med at hun tar turen innom oss på besøk.

I morgen er det halloween, men i nabolaget her vi bor er ungene blitt gamle at de går ikke halloween lengre. Jeg har kjøpt inn twist som ungene kan få hvis det kommer noen utkledde små spøkelser og skjelett på døren :)

Halloween har jo blitt nokså mye kritisert i media, men jeg tror vi bare må finne oss i at skikken er kommet for å bli hos oss også enten vi liker det eller ei.

Min erfaring er at ungene har oppført seg kjempefint, og de er høflige når de ringer på døren. Jeg har til og med opplevd at unger har sunget en sang for meg når jeg har åpnet, og det synes jeg er kjempekoselig :) Ungene har jo blitt innprentet at de ikke skal ringe på døren når de ser at utelyset er slått av. Det virker det som om de respekterer. Skolen, foreldrene og media har jo skrevet mye om forholdsregler på halloween.

Hvis jeg skal få velge mellom halloween og julebukk, så holder jeg en knapp på julebukk, for det er jo en gammel Norsk tradisjon. Likevel respekterer jeg at halloween er en skikk som den oppvoksende generasjon nå har tatt i bruk. Samfunnet og tiden vi lever i har forandret og utviklet seg, og vi har hentet mange tips og skikker gjennom TV’n og medier for øvrig.

I går etter jeg var ferdig med en spillejobb på et hyggetreff gikk jeg meg en trimtur. Været var kjempefint med sol fra skyfri himmel, og jeg var ikke sen å be om å fotografere underveis på turen min :)

Dere skal få lov til å da del i noen høstbilder som jeg tok på trimturen min i går 29.10.2015:

På mange trær har bladene falt av, men noen trær har få blader igjen på grenene sine :)

Skyfri himmel sett under et tre med kjempefine høstfarger på bladene :)

När löven faller <3 :)

Et tre med kjempefine farger på høstbladene sine :)

Trær med kjempefine farger på bladene :)

Den kjempefine oktobersolen skinner gjennom trærne :)

Oktobersolen skinner gjennom grenene på trærne :)

Jeg ønsker alle mine blogglesere og trofaste bloggvenner en kjempefin fredag, og ei kjempefin og og god helg :)

 

OKTOBER MÅNED NÆRMER SEG SLUTTEN, OG HØSTEN HAR VÆRT KJEMPEFIN :)

Vi er kommet til onsdagskveld, og vi nærmer oss slutten av oktober måned. Ute har det blitt betraktelige kjøligere, men du verden for en kjempefin og nydelig høst vi har hatt her i Trondheim :) Jeg har kost meg på mange av trimturene mine ved å fotografere kjempefine høstmotiver med kjempefine høstfarger :) Slike dager må man bare ta vare på å nyte :)

Ved siden av meg har jeg en kopp med god og varm te, og på bordet er stearinlysene tent :) En kjempeherlig og perfekt høstkveld :)

Lørdag 24.10.2015 var vi i bursdagsselskap til min yngste nevø. Han fylte 19 år søndag 25.10.2015. Vi fikk servert kaffe og kaker. Hadde noen kjempekoselige timer i bursdagsselskapet :)

Om kvelden når vi kom hjem slappet vi av, så på “Skal vi danse”, og koste oss :)

Søndag 25.10.2015 var vi i bursdagsselskap til ei venninne av meg. Hun hadde bursdag 24.10.2015. 3 av våre felles syforeningsvenninner kom også i bursdagsselskapet hennes. Vi fikk servert kaffe og kaker.

Mandag 26.10.2015 var jeg på sykehuset til ortoped, og det er bestemt at jeg må igjennom en operasjon i foten. Da kommer ortopeden til å løsne på muskelen som kobles sammen med ackillesscenefestet for at jeg skal få litt bedre bevegelse i foten, og MR-bilder som jeg tok av foten viste at det er mye betent vev. Operasjonen er ikke så stor i seg selv, men det medfører en del smerte etterpå, og ikke minst fysioterapibehandling i 6 måneder. Ortopeden kjente at festet mellom muskelen og ackillesscenen var så stivt, og det kan være fare for at ackillesscnen ryker.

Jeg måtte bare fortsette å gå turer, men jeg får ikke lov til å gå på ujevnt underlag, og jeg får heller ikke lov til å gå turer hver dag. Operasjonen vil skje innen 6 måneder, og han trodde han skulle få meg inn i løpet av januar måned.

Tirsdag 27.10.2015 fikk jeg kommet meg ut på en trimtur, og det var kjempegodt :) Etter jeg kom hjem øvde jeg et par timer på fløyta. Om kvelden var det som vanlig korøvelse, men i går hadde vi Åpen Korøvelse. Det vil si vi inviterte folk til å komme og høre på oss i tilfelle de ønsker å begynne i koret. Gleden var kjempestor da det dukket opp 15 stk, og flere av de som kom ønsket å begynne å koret :) Åpen Korøvelse er noe vi kommer til å gjøre hvert år :)

I dag har jeg vært hjemme hele dagen. Jeg har fått ryddet i leiligheten, øvd på fløyta og forberedt spillejobber jeg skal ha i morgen på fredag :) I morgen skal jeg spille fløyte på et hyggetreff, og på fredag skal jeg spille i bisettelse.

I morgen kveld skal vi på kino for å se “Bølgen”. Vi skal se filmen sammen med et annet par som vi kjenner :) Filmen har fått bra kritikk, og har hatt bra besøkstall. Jeg har snakket med folk som har sett filmen, og de syntes filmen var spennende, og ikke minst bra laget :)

Ei uke består jo bare av mandag og fredag. Det virker i hvert fall slik. Vi må alle sammen ta vare på hver en dag, for hver dag er en kjempestor gave <3 :)

Minner dere om at i begynnelsen av november trekker en “Månedens leser” blant alle kommentarene som har kommet inn på bloggen min. Det er nok en gang et gavekort på 250,- kr fra Rema 1000 :) Alle som skriver kommentarer er med i trekningen, og har du kommentert flere ganger, er vinnersjansene dine større :) Oktober måned er ennå ikke forbi :)

Ønsker å dele noen bilder med dere, og håper dere liker dem :)

 

Masse løv på bakken.

Høstfargede blader på trærne :)

Kjempefine høstfarger på bladene på trærne :)

Nok et par dobbeltstrikkede grytekluter ferdig :)

Pakke i posten er alltid kjempegøy å få :)

Skal prøve ut denne i en måned tid fra Swiss Clinc: http://www.swissclinic.no/

Dette skal jeg også prøve ut for Swiss Clinic: http://www.swissclinic.no/

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Zalando:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Bloggerfy:

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter: