Get Adobe Flash player

NEI TAKK, JEG TRENGER INGEN BARNEVAKT!

Jeg har gjentatte ganger i de siste månedene (mai – nå i september) fått inn flere kommentarer fra én anonym leser. Grunnen til at jeg sier én anonym leser, er fordi ip-nummeret er det samme på alle kommentarene fra den anonyme. Jeg har bevisst valgt og ikke godkjenne kommentarene fra den anonyme, for jeg vil ikke diskutere med ham/henne på bloggen min.

Du anonym vet godt hvem du er, og jeg skal ikke avsløre ip-nummeret ditt, og jeg ser av statcounter at du daglig besøker bloggen min. Likevel tusen takk for at du daglig besøker bloggen min :) Jeg vil heller ikke spekulere i hvem du er anonym, og for meg er det akkurat det samme hvem du er!

Kommentarene jeg har mottatt er kritikk av bilder jeg legger ut, og kritikken går på at det er andre personer med på bildene mine! Dette gjelder på bilder har tatt på katteutstillinger og andre bilder jeg har tatt. Den anonyme minner meg stadig på at det ikke er lov til å legge ut bilder av andre personer, den anonyme har gjentatte ganger spurt meg i sine kommentarer om de som er med på bildene vet at jeg har lagt dem ut, den anonyme kommet med kommentarer om at han/hun kjenner mange personer på mine bilder og sist men ikke minst har den anonyme kommet med beskyldninger om at jeg har stjålet bildene av kattene mine som jeg har lagt ut på bloggen min!

Her er mine svar til den anonyme som har kommentert:

1) Jeg trenger ikke deg som barnevakt på bloggen min, og barnevakt for bilder jeg legger ut!

2) Du kjenner slett ikke noen av de som er med på mine bilder, og det er tom trussel fra din side! I så fall vil jeg vite fult for- og etternavn på de personene du har skrevet at du kjenner. Det kommer du ikke til å gjøre, for sannheten er at du ikke kjenner en eneste av de personene som er avbildet på mine bilder :)

3) Jeg legger ut akkurat de bildene jeg selv ønsker på min egen blogg!

4) Du anonym har ingenting å blande deg bort i om jeg har fått godkjennelse fra de som er med på bildene til å publisere dem på bloggen! Dette er kun en sak mellom meg og den/de som er med på bildene!

5) Beskyldningene om at jeg har stjålet mine egne bilder av mine katter vil jeg ha meg frabedt! Hva slags intensjon skulle jeg ha å stjele bilder av andre abyssinere! Beklageligvis så er nok alle mine bilder av Dixie, Nadina, Aros og Estilo mine egne bilder som jeg egenhendig har tatt selv!

6) Hvis du anonym absolutt vil vite det har vi i rasekatt- og utstillingsmiljøet en gylden regel oss i mellom at det går kjempefint å publisere bilder av oss på facebook og blogg. Mange bilder blir tatt når vi er på utstillinger, og mange av oss utstillere jobber som assistenter på en utstilling. Dermed er vi automatisk gjenstand for å bli med på bilder hos mange utstillere, men også publikummere. Ikke minst når kattene våre er i panelet så ønsker vi å dele bilder av dem, og da vil det gjerne vises assistenter på bildene. Vi har spurt hverandre på forhånd om det går fint om bilder av oss blir publisert, og da har nesten alle sammen gitt sitt samtykke. De som ikke ønsker at bilder av seg selv blir publisert på facebook eller blogg har også gitt beskjed om det. Dommerne som dømmer på utstillinger har gitt klarsignal til at bilder av dem blir lagt ut, for de sier at de blir tatt bilder av over alt hvor de reiser og dømmer!

7) De andre bildene som jeg publiserer på bloggen min hvor personer er med, har du over hodet ingenting å blande deg bort i om jeg har spurt mine venner om tillatelse til å publisere bilder av dem på facebook eller blogg!

8) Jeg står ikke til regnskap for deg anonym for hva jeg foretar meg når det gjelder å publisere bilder på bloggen min!

9) Spørsmålet til deg fra meg er: “Er du ansatt som selvutnevnt bloggpoliti?” Det virker slik når du anonym siden mai måned har skrevet anonyme kommentarer under så og si alle mine innlegg hvor jeg har publisert bilder om at jeg bryter Norsk Lov!

10) Hvis du ønsker å vite det, kommer jeg til å fortsette å legge ut bilder på bloggen min, og jeg lar meg ikke skremme av dine kommentarer om at jeg bryter Norsk Lov når jeg legger ut bilder på bloggen min!

11) Alle dine anonyme kommentarer kommer jeg fortsatt til å slette, for å publisere kommentarene dine er for meg helt og holdent meningsløst! Jeg kunne valgt å publisere kommentarene dine, men det hadde vært med ett formål, nemlig at mine blogglesere selv kunne se hvordan anonyme dummer seg ut, og ikke tørr å stå fram med navn eller nicknavn.

 

 

 

 

 

SEPTEMBER, HØST OG BILDER :)

Nyoperert i høyre arm!

Det er september, og bladene på trærne begynner å bli gule.

Røde og gule blader på dette treet!

Tre med høstfarger på bladene.

Dixie og lillebror Estilo koser seg på verandaen :)

Dixie koser seg og slapper av på verandaen :)

Da er vi allerede kommet til september måned, og det går mot høst. Likevel synes jeg at høsten er en kjempefin årstid med kjempefine høstfarger ute i naturen. Ingenting er som å krype under kosepleddet med en god kopp te, tenne levende lys og finne frem håndarbeidet. Da er høstkvelden perfekt for min del :D

Vi har hatt noen kjempefine septemberdager med 17 – 20 grader og sol. Akkurat slik elsker jeg høsten :)

Jeg har allerede kommet i gang med kordirigentjobben etter sommeren, og det var kjempekoselig å begynne på igjen etter en lang og kjempeherlig sommerferie. I høst har vi 3 konserter vi skal øve til, og det er viktig for et kor å ha noe å øve fram mot. Det motiverer korsangerne, og også dirigenten. Som kordirigent forbereder man seg gjennom hele uken til korøvelsene. Når jeg er godt forberedt flyter alt lettere på korøvelsene. Jeg bruker vel 2 timer hver dag til å forberede meg. I tillegg til å arrangere korsanger til koret.

Vi har også begynt høstsemesteret i koret hvor mannen min og jeg synger. Det var også kjempekoselig :) I koret hvor jeg selv synger øver vi til “Korslaget” som vi skal være med på sammen med noen andre kor, og det blir kjempegøy :) Første helgen i advent skal vi ha juleforestilling, og vi begynner så smått å øve til det også nå etter hvert :)

28.08.2014 ble jeg operert i hånda. Jeg har lenge slitt med at den ene fingeren har hoppet ut av ledd, og det viste seg at leddet var slitt og betent. Jeg kommer meg ikke i gang med å spille fløyte før i oktober, men jeg har allerede fått flere spillejobber (hyggetreff og gudstjenester). På torsdag som kommer skal jeg ta stingene i hånda. Etter operasjonen har ikke fingeren hoppet ut av ledd mer, og det er så kjempegodt. Selv om jeg har operert i hånda går det bra med kordirigentjobben, for jeg spiller stemmene med venstre hånd, og jeg dirigerer med venstre hånd.

Ellers gleder jeg meg kjempemasse til helgen, for da er det Scandinavian Winner Show i Telenor Arena på Fornebu. Jeg skal ha med Nadina og sønnen Estilo. Kattene som deltar på den utstillingen må være kvalifisert gjennom hele året. Nadina har oppnådd tittelen IC (Internasjonal Champion), og dermed er hun automatisk kvalifisert. Estilo har i fått 2 NOM (dommerens beste), og dermed er han også kvalifisert for utstillingen. Det kommer katter fra Sverige, Danmark, Finland, og ja til og med fra Italia, Sveits m.m. Det er et stort show dette, og en opplevelse å være med på for oss som driver med katt og katteutstilling :) På en slik utstilling kan man ikke gjøre regning med at katten får sitt cert, fordi det er så mange konkurrenter om et cert. Det får man ta som en stor bonus. Jeg gleder meg kjempemasse til å treffe abyssinervennene mine og andre rasekattvenner fra Norge og Sverige.

Jeg skal sitte på med ei rasekattvenninne som er med i samme katteklubb som meg, og det passer jo bra nå som jeg må være forsiktig med å kjøre etter operasjonen i fingeren.

Skal begynne å se litt på det jeg skal ha med ned til utstillingen denne uken, og jeg må pakke på en måte slik at det ikke tar så stor plass i bilen. Vanligvis når jeg reiser har jeg med meg 1 stor trillekoffert med alt utstyret til kattene (burgardiner, kattetoalett, liggeunderlag, vann- og matskåler, informasjonsrammer med informasjon om abyssinere og bilder av kattene som jeg har oppe på utstillingsburene for å pynte opp. Pakker jo mer for kattene enn for meg selv på en utstillingshelg :)

Vær sikker på at bilder fra utstillingen kommer over helgen :)

Ønsker alle en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke :)

BILDER FRA KRISTIANSUND 23.08.2014 :)

Kjempefint blomsterbed med fine blomster i Kristiansund :)

Bildet er tatt fra Nordmørskaia i Kristiansund, og bygget rett fram er rådhuset i Kristiansund :)

Nordmørskaia i Kristiansund :)

Bildet tatt fra Nordmørskaia. Til venstre ser dere Nordlandet, og Nordlandet Kirke, og til høyre ser dere litt av Innladet :)

Her ser dere Gomalandet til venstre, og og Nordlandet til høyre. Nordsundsbra midt på bildet :)

Bildet av Kristiansund tatt fra Nordmørskaia :)

Slike sko skal jeg bestille meg, men da med bilde av en abyssiner på :)

Kjempestilige sko for crazy catlady :)

Om kvelden 23.08.2014 var vi på en restaurant og spiste middag, og feiret bursdagen min. Dommerne på utstillingen hadde sin dommermiddag der :)

Vi koser oss på restauranten :)

Jeg spiste kjempegod kylling, og det smakte kjempegodt :)

BILDER FRA VESTKYSTKATTEN SIN UTSTILLING 23.08 – 24.08.2014 :)

23.08 - 24.08.2014 var det duket for Vestkystkatten sin utstilling i Averøyhallen :)

23.08 – 24.08.2014 var det duket for Vestkystkatten sin utstilling i Averøyhallen :)

 

Averøyhallen fylt med utstillere fra Norge og Sverige :)

Averøyhallen fylt med utstillere fra Norge og Sverige :)

 

Det blir ingen utstilling uten dommerassistentene, og her er det Christine som er assistent :)

Det blir ingen utstilling uten dommerassistentene, og her er det Christine som er assistent :)

 

Christine med sin kjempefine maine coon til bedømmelse :)

Christine med sin kjempefine maine coon til bedømmelse :)

 

Jeg hadde med meg Nadina og sønnen Estilo. Her er Nadina i utstillingsburet :)

Jeg hadde med meg Nadina og sønnen Estilo. Her er Nadina i utstillingsburet :)

 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse av dommeren, og 23.08.2014 fikk hun sitt 7. CACS-cert :)

Nadina fikk kjempebra bedømmelse av dommeren, og 23.08.2014 fikk hun sitt 7. CACS-cert :)

 

Estilo i utstillingsburet :)

Estilo i utstillingsburet :)

 

Estilo fikk også kjempebra bedømmelse. 23.08.2014 fikk han sitt CAP-cert, og han ble også NOM (dommerens beste) til panelet :)

Estilo fikk også kjempebra bedømmelse. 23.08.2014 fikk han sitt CAP-cert, og han ble også NOM (dommerens beste) til panelet :)

 

CACS-sløyfen som Nadina fikk :)

CACS-sløyfen som Nadina fikk :)

 

CAP-sløyfen og NOM-medaljen som Estilo fikk :)

CAP-sløyfen og NOM-medaljen som Estilo fikk :)

 

Den kjempefine ragdollhunnkatten (Solstråle) til min rasekattvenninne Anne Grete :)

Den kjempefine ragdollhunnkatten (Solstråle) til min rasekattvenninne Anne Grete under panelet 23.08.2014  :)

 

Solstråle under panelet 23.08.2014 :)

Solstråle under panelet :)

 

Estilo under panelet 23.08.2014 :)

Estilo under panelet 23.08.2014 :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :) Lørdag 23.08.2014 ble Estilo BIS (best in show)! :)

Estilo under panelet :) Lørdag 23.08.2014 ble Estilo BIS (best in show)! :)

 

Stolt matmor med Estilo og BIS-sløyfen hans :) Bildet tatt av Anne Grete Solum. Tusen takk for lån av bildet :)

Stolt matmor med Estilo og BIS-sløyfen hans :) Bildet tatt av Anne Grete Solum. Tusen takk for lån av bildet :)

 

CAP-sløyfen, NOM-medaljen og BIS-sløyfen som Estilo fikk 23.08.2014 :)

CAP-sløyfen, NOM-medaljen og BIS-sløyfen som Estilo fikk 23.08.2014 :)

 

24.08.2014 var det en ny utstillingsdag, og nye muligheter for kattene. Her er Nadina i utstillingsburet :)

24.08.2014 var det en ny utstillingsdag, og nye muligheter for kattene. Her er Nadina i utstillingsburet :)

 

Nadina i utstillingsburet sitt :)

Nadina i utstillingsburet sitt :)

 

Estilo i utstillingsburet sitt :)

Estilo i utstillingsburet sitt :)

 

Estilo er kjempesosial når han er på utstilling, og her prøver han å oppnå kontakt :)

Estilo er kjempesosial når han er på utstilling, og her prøver han å oppnå kontakt :)

 

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse søndag 24.08.2014 :)

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse søndag 24.08.2014 :)

 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse, og søndag 24.08.2014 fikk hun sitt 8. CACS-cert samt at hun ble NOM (dommerens beste til panelet :)

Nadina fikk kjempebra bedømmelse, og søndag 24.08.2014 fikk hun sitt 8. CACS-cert samt at hun ble NOM (dommerens beste til panelet :)

 

Estilo til sin grunnbedømmelse søndag 24.08.2014 :)

Estilo til sin grunnbedømmelse søndag 24.08.2014 :)

 

Estilo fikk også kjempebra bedømmelse, og søndag 24.08.2014 fikk han sitt CAP-cert, og han ble NOM (dommerens beste) til panelet :)

Estilo fikk også kjempebra bedømmelse, og søndag 24.08.2014 fikk han sitt CAP-cert, og han ble NOM (dommerens beste) til panelet :)

 

CACS-sløyfen og NOM-sløyfen som Nadina fikk 24.08.2014 :)

CACS-sløyfen og NOM-sløyfen som Nadina fikk 24.08.2014 :)

 

NOM-sløyfen som Estilo fikk 24.08.2014 :)

NOM-sløyfen som Estilo fikk 24.08.2014 :)

 

Den kjempefine ragdollhannkatten GIC Love Miracle Lion Delicious på dommerbordet til sin grunnbedømmelse :)

Den kjempefine ragdollhannkatten GIC Love Miracle Lion Delicious på dommerbordet til sin grunnbedømmelse :)

 

Min rasekatt venninne Lena med ragdollhannkatten sin GIC Love Miracle Lion Delicious på dommerbordet til sin grunnbedømmelse :)

Min rasekatt venninne Lena med ragdollhannkatten sin GIC Love Miracle Lion Delicious på dommerbordet til sin grunnbedømmelse :)

 

Min rasekattvenninne Anne Grethe (som er med i samme rasekattklubb som meg) med sin kjempefine ragdollhunnkatt (Solstråle) på fanget :)

Min rasekattvenninne Anne Grethe (som er med i samme rasekattklubb som meg) med sin kjempefine ragdollhunnkatt (Solstråle) på fanget :)

 

Ragdollhunnkatten (Solstråle) på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 24.08.2014, og Anne Grete passer på :)

Ragdollhunnkatten (Solstråle) på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 24.08.2014, og Anne Grete passer på :)

 

Nadina under panelet 24.08.2014 :)

Nadina under panelet 24.08.2014 :)

 

Nadina under panelet :)

Nadina under panelet :)

 

Nadina under panelet :)

Nadina under panelet :)

 

Nadina under panelet :)

Nadina under panelet :)

 

Estilo under panelet 24.08.2014 :)

Estilo under panelet 24.08.2014 :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Utstillingsburene som Estilo og Nadina hadde under utstillingshelgen med sløyfene hengende på buret :)

Utstillingsburene som Estilo og Nadina hadde under utstillingshelgen med sløyfene hengende på buret :)

 

 

BILDER FRA 30 ÅRSJUBILEUM PÅ BAKKETUN FOLKEHØGSKOLE :)

15.08 – 17.08.2014 var det duket for elevtreff på Bakketun Folkehøgskole, og kullet jeg gikk på var 30 års jubilanter :)

Om kvelden etter vi hadde pakket ut og ordnet oss i stand, var det duket for kveldsmat, og flere av de jeg gikk sammen med var kommet. Det var kjempekoselig å se dem igjen :)

Etter kveldsmaten tok vi oss en tur ned på Øra på en pub. Noen av de medelevene vi gikk sammen med hadde booket seg inn på et hotell på Verdal. Det var kjempekoselig å se dem igjen :)

På puben :)

Noen av mine folkehøgskolevenner på puben :)

Den kjempefine hovedbygningen på folkehøgskolen :)

Nyfløya hvor vi flesteparten av jentene bodde da vi gikk på folkehøgskolen :)

Da vi gikk på folkehøgskolen kalte vi internatet der vi bodde for “nyfløya nede” og “nyfløya oppe”. Internatene er gjort opp til små boenheter med 6-7 stk på hver boenhet. Jeg bodde på “nyfløya nede”, eller boenheten Leksdal som den heter i dag :)

Boenheten Leksdal, eller “nyfløya nede” som vi kalte det :)

Under elevstevnehelgen delte jeg rom sammen med slektningen min som gikk sammen meg på folkehøgskolen. Rommet vi lå på var rom 108, og det var faktisk naborommet til rommet jeg bodde det året jeg gikk på folkehøgskolen selv :)

Rom 108 hvor jeg bodde under elevstevnehelgen :)

Rommet hvor vi bodde på under helgens elevstevne :)

Hovedbygningen sett fra hagen.

Hovedbygningen sett fra hagen.

Nyfløya sett fra hagen.

Lørdag 16.08.2014 kom det flere til folkehøgskolen for å være med på elevstevnet, og 30 års jubileet vårt :)

Flere av oss valgte å være med på tematime hvor temaet var: “Syng livet”. Det handlet om sangens gave!

Været var så kjempefint at vi koste oss ute i hagen med kaffe :)

Kullet vårt som gikk på folkehøgskolen i 1983/84 ute i hagen :)

Det ble kjempemasse mimring og latter under helgens elevstevne :)

Kullet vårt samlet ute i hagen :)

The “Matcho boys is back” :)

Vi fikk kjempegod festmiddag som bestod av sodd og is :)

Etter middag var det mimrestund for hvert enkelt kull, og der fortsatte praten og mimringen :)

Under mimrestunden for kullet vårt :)

Så var tiden kommet til å ta gruppebilde av oss. På den samme trappen stod vi for 30 år siden og ble fotografert :) Her er vi 30 års jubilanter sammen med noen av 4 av lærerne og en ansatt som jobbet på kjøkkenet samlet på trappen :) Tusen takk Harald Fåkvam for lån av bilde!

Om kvelden var det “elevkveld”, og rektor ved folkehøgskolen presenterte lærere og andre ansatte for oss.

I tillegg ble hvert enkelt jubileumskull presentert for hverandre. Her er det 60 års jubilantene som blir presentert :)

Kullet vårt på scenen. Vi valgte å synge en sang som vi var glad i da vi gikk på folkehøgskolen :)

Om kvelden gikk vi en tur på puben på Øra, og koste oss med noe å drikke :)

Det var godt humør og god stemning på puben, og vi fortsatte mimringen. Vi fikk jammen trimmet lattermusklene våre ja :D

Søndag 17.08.2014 ble elevstevnet avsluttet med kaffe og kaker. Her er tre gode venner som gikk i samme klasse da de gikk på folkehøgskolen :)

BILDER FRA BEGYNNELSEN AV AUGUST MÅNED :)

08.08.2014 kom mannen min hjem etter å ha vært hjemme hos familien sin noen dager. Jeg hentet ham på jernbanestasjonen. Mens jeg ventet på at han skulle komme tok jeg noen bilder. Dette bildet viser bryggerekka sett fra kaia ved jernbanestasjonen :)

Båtene i kanalen :)

Kanalen sett fra jernbanestasjonen i Trondheim :)

Kanalen sett fra kaia ved jernbanestasjonen i Trondheim :)

Bryggerekka i Trondheim sett fra kaia ved jernbanestasjonen :)

09.08.2014 var vi i bryllup til en arbeidskollega av mannen min som giftet seg. Syntes bordpynten var så fin at jeg måtte fotografere den :)

HVEM ER DU SOM TROR DU HAR RETT TIL Å MISHANDLE EN FORSVARSLØS KATT SOM IKKE HAR GJORT DEG NOE?

Igjen er man vitne til en kanskje mulig kjempetragisk dyremishandling :(  

http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article10012558.ece

I dagens Adressa står det det skrevet at det utloves dusør for den som kan komme med tips slik at saken blir oppklart: 

http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article10014315.ece

Det står også i Adressa at katten skal obduseres, og det er kjempebra slik at familien får et svar på hva som skjedde! 

Dette er uansett så kjempetragisk, grusomt, fælt og trist :( Jeg greide ikke holde tårene mine tilbake når jeg leste dette. Mine tanker går til katten sine eiere <3 <3 <3 

Hvis det viser seg at katten ble mishandlet spør jeg meg selv igjen: “Hvilke ondskapsfulle mennesker kan finne på en slik grotesk ugjerning på en forsvarsløs stakkars katt?” I følge Adressavisen var kattens poter skåret av! Har to ord som beskriver dette: “Grotesk” og “Kjempetrist”! Stakkars katten <3 :( Politiet mente at skadene på katten var påført av mennesker! 

Hvis dette er en uskyldig ulykke, er det kjempetrist :( Tilbake sitter en familie i sorg over å ha mistet et kjært familienmedlem som de elsket <3 :(  

Uansett hva som var årsaken i denne saken (ulykke eller mishandling), kan man ikke tie om at dyremishandling faktisk skjer! Det har vært alt for mange kjempetragiske dyremishandlingssaker å lese i aviser og på ulike katteforum som jeg er med i på facebook. Nesten hver kan jeg lese på en eller annen av kattefacebookgruppene jeg er med i en nyhetsartikkel fra en eller annen avis at en katt er blitt mishandlet! 

Som katteier og katteelsker selv er jeg engasjert i dyrenes vel og ve, og jeg reagerer med å blir forbannet, sint og med avsky hver gang jeg leser om et stakkars og forsvarsløs dyr som blir mishandlet på en bestialsk måte! 

Hvilke typer mennesker får seg til å gjøre en slik ugjerning mot en forsvarsløs stakkars katt? 

- Forsker Ragnhild Bjørnebekk hevder i flere mediaoppslag at det er en årsak-virkning sammenheng mellom mishandling av dyr i barndommen og senere i voksen alder mot mennesker.

- Ragnhild Bjørnebekk hevder at de som utvikler voldskompetanse ved å mishandle dyr, bruker slik kompetanse senere mot mennesker. Hun refererer til tall fra FBI i USA som viser at fengselsdømte for ulike typer voldslovbrudd har forholdsvis mye høyere erfaring med dyremishandling enn andre. 

Kilde: http://www.jus.uio.no/ikrs/tjenester/kunnskap/kriminalpolitikk/meninger/2013/dyrevern.html

Mine tanker om hvem som mishandler dyr: 

- Psykologer og andre fagpersoner har uttalt til ulike media at de som mishandler dyr, er folk som over hodet ikke eier empati og samvittighet, og det er også min aller første tanke når jeg leser grusomme og triste historier hvor et stakkars dyr brutalt er blitt mishandlet! Dyremishandlere må ha et hjerte av stein! 

- Jeg tror de som mishandler dyr kanskje har voldsomt innebygget hat og aggresjon i seg over mange år, ja kanskje fra barndommen, og dermed føler de kanskje trangen til å mishandle de som svakere enn seg selv f.eks. et dyr som en hevnaksjon for det de selv har opplevd! 

- Dyremishandlere er kanskje folk som selv har blitt mishandlet i barndommen.  

- De som mishandler dyr er etter min mening folk som over hodet ikke eier respekt for andre levende individer, og heller ikke respekt for andres eiendom! 

- Jeg mener at de som mishandler dyr er ondskapsfulle, for ingen oppegående og normale mennesker med samvittighet får seg til å mishandle et forsvarsløst dyr! 

- Sist men ikke minst er jeg nokså sikker på at dyremishandlere er folk med alvorlige psykiske og personlige problemer!

- Jeg velger å gå så langt å kalle dyremishandlere for ondskapsfulle folk! 

Det finnes over hodet ingen unnskyldning for dyremishandling, uansett bakenforliggende årsak hos den/de som mishandler dyr! De burde få straff som svir voldsomt, slik at de aldri glemmer den bestialske ugjerningen de har utsatt et forsvarsløs dyr for! 

Ja det finnes folk som ikke liker katter, men ingen har noe rett til å mishandle en forsvarsløs katt som over hodet ikke har gjort noe galt! 

Jeg har sagt det før, og sier det igjen at det er på høy tid med strenge straffer til de som blir tatt for dyremishandling! Nå må politikerne våkne opp, for det er på høy tid med et fungerende dyrepoliti her i Norge! Vi har en gjeldene dyrevernlov for våre kjæledyr her til lands, og da er det for ille at vi ikke har et dyrepoliti som kan gripe inn i saker hvor dyremishandling har foregått, eller hvor det foregår dyremishandling!

Så lenge politiet og rettssystemet ikke gjør en god nok jobb for dyrene, støtter jeg et offentlig register med fult navn og adresse over dyremishandlere! Det er til pass for dem som har mishandlet dyr at navnet deres og hvor de bor blir offentliggjort! 

Vi som har dyr som vi elsker av hele vårt hjerte, og er kjempeglade i, er livredde for at de skal bli utsatt for mishandling fra ondskapsfulle dyremishandlere!

Hvis jeg som katteier ser eller hadde sett noen som mishandlet dyr, vet jeg ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort. En ting er sikkert, og det er at hadde jeg sett noen som hadde mishandlet noen av kattene mine, ville den som hadde gjort noe slikt fått smake min vrede! Vedkommende skulle i hvert fall aldri glemme det han/hun hadde gjort! 

Hvis det er en ting som gjør meg kjempesint, fly hakke f…., trist, og lei meg, er det å lese om stakkars forsvarsløse dyr som blir mishandlet av ondskapsfulle dyremishandlere <3 :(  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MENER NOEN SERIØST AT BLOGGERE SOM SLITER PSYKISK, SLITER MED SELVSKADING ELLER ER ALVORLIG SYKE SKAL BLOGGE FRA EGNE BLOGGPORTALER I STEDET FOR PÅ NORGES STØRSTE BLOGGSTED?

Det er mye man skal lese før øynene faller ut, og slike overskrifter er det ikke første gang jeg har lest der bloggere på sine egne blogger høylydt kritiserer bloggere som blogger om sine psykisk lidelser, bloggere som er selvskadere og bloggere som er alvorlige syke! 

Når man blir møtt med overskriften på en av Norges største bloggportaler: “Bloggportal, for de psykisk syke, selvskadere og de alvorlige syke” hvor godt voksne bloggere sitter og kritiserer, og skriver nedlatende innlegg hvor man høylydt ønsker bloggerne som blogger om psykiske problemer, bloggere som er selvskadere og bloggere som er alvorlige syke bort fra Norges største bloggsted, og over på egne bloggportaler, har man lov til å reagere, og å ta disse bloggerne i forsvar! 

Slik usaklig negativ kritikk og nedlatende innlegg, særlig hos voksne bloggere, burde de ha holdt seg for god for til å publisere offentlig, og særlig med tanke på at vedkommende blogger selv har jobbet i helsevesenet… Hvor sårende er det ikke å lese slike tankeløse innlegg for bloggere som sliter psykisk fra før? I mine øyne er det rett og slett diskriminerende å ytre seg på en slik måte ovenfor en gruppe i samfunnet som faktisk sliter fra før! 

Kanskje vedkommende blogger mener at de som sliter med psykiske problemer, de som er selvskadere og de som er alvorlig syke skal stues bort i samfunnet ellers også da?  

Er ikke Norges største bloggsted et bloggsted som er er ment å være åpent for alle bloggere, uansett kulturell bakgrunn, religion, politisk ståsted, syk, ikke syk, de som sliter psykisk, de som er selvskadere? Hvem har rett til å dømme disse bloggerne? Ingen av oss! Alle som ønsker har lov til å blogge om det de ønsker på Norges største bloggsted, uansett om de sliter psykisk eller ikke! 

Hvis voksne bloggere ikke tåler å lese bloggere som åpent og ærlig blogger om sine psykiske lidelser, kroniske sykdommer, er alvorlig syke og evt. er selvskadere på et av Norges største bloggsted, og i tillegg ønsker disse bloggerne bort fra bloggportalen og over på egne bloggportaler, forteller det meg om at den/de som publiserer slikt offentlig på bloggen sin, ikke eier noe som heter empati og nestekjærlighet! 

Disse “kritikerne” burde ha visst at det koster kjempemasse av en blogger som sliter psykisk eller er selvskader å være åpen om dette i bloggen sin, og for mange bloggere som sliter psykisk, er det faktisk terapi å blogge og skrive ned sine tanker og følelser på sin egen blogg! Det siste disse ærlige og tøffe bloggerne bør bli møtt med, er nedlatende kritikk for at de blogger om et vanskelig tema, og i tillegg vite at bloggere ønsker dem bort fra bloggportalen hvor de blogger! 

Hvis man ikke tåler å lese en åpen og ærlig blogg hvor en blogger forteller om sine psykiske lidelser, selvskading eller at en blogger er alvorlig syk, så gå ut fra den bloggen. Finn en annen blogg som du liker bedre! Hvem er du som tråkker på en som sliter psykisk, for det er nettopp det du gjør nå du skriver sårende, nedlatende og kritiske innlegg om bloggere som blogger om dette temeaet! Kanskje heller det er “kritikeren” som burde finne deg en annen bloggportal? 

I min jobb som spes.ped for elever i ungdomsskolen har jeg jobbet med mange ungdommer som har slitt psykisk på forskjellige områder og har vært selvskadere. På spes.ped-studiet mitt hadde vi masse barne- og ungdomspsykologi for å være rustet til å jobbe som spes.ped, men jeg har personlig lært mye mer av å lese blogger der bloggeieren åpent og ærlig har skrevet om sine psykiske problemer, og f.eks. hvordan han/hun sliter med selvskading, enn å sitte og lese psykologiske faglitteratur om temaet. Det er fordi en psykisk lidelse er forskjellig fra person til person, og en person som f.eks. har diagnosen PTS (posttraumatsikstresssyndrom), er ikke like enn annen person som har samme diagnose! 

Jeg reagerer kraftig når jeg leser slike tankeløse innlegg, og særlig med tanke på de jeg kjenner som sliter med en eller annen psykisk lidelse! Snakk om å tråkke noen ned i gjørma! Usmakelig spør du meg! Slike uttalelser vitner om mangel på empati og respekt for andre mennesker! 

SISTE KATTENYTT HOS OSS :)

I dag skriver vi 31.07.2014, og det er den siste dagen i juli måned. Sommeren her i Trondheim har vært kjempefin med varmt og godt vær. Gradestokken har vist over 30 grader i sola flere dager, og vi har hatt flere tropenetter. Det har har av og til vært litt for varmt for oss tobente, men også for kattene. De har lagt langflate på hver sin skyggeplass, og våknet til liv om kvelden. Vi får sola på verandaen vår kl.12.30 hver dag, og når solen har kommet dit, har ikke kattene vært ute på katteverandaen.

Det viktigste når man har katter er å sørge for at kattene får i seg nok væske, og det har kattene våre vært flinke til. Når det har vært litt for varmt for dem, har jeg satt på vifta slik at at de kan få en sval bris.

Et annet godt råd er å legge en kald håndduk over katten når det er for varmt. Det har jeg sett noen av mine rasekattkollegaer har gjort på kattene sine når det var på det varmeste.

I dag er det 17 grader og overskyet her. Kattene er mer i vigør nå enn da det var på det varmsete :)

KKMN sin utstilling er over, og som sagt var jeg kjempefornøyd med utstillingsresultatene. Dixie fikk sin Grand Internasjonal Champion tittel og Estilo ble Champion :) Dixie skal nå begynne å konkurrere i klasse 3 for å bli Supreme Champion, og Nadina er kommet et godt stykke på vei til å få tittelen Supreme Champion. Dermed vil Nadina og Dixie konkurrere mot hverandre. Av den grunn kan jeg ikke melde på begge jentene på utstillinger. En av dem vil bli Ex 2, og nå får Dixie vente med utstillinger til hun har fått et kull. Planen er å pare henne, men hun har hatt en pause fra løpetiden i sommer. Det er vanlig at katter har pause med løpetid når været er varmt.

Estilo (en av de 6 hannkattene i E-kullet som ble født 07.06.2013) har bodd hos fòrvert. Når man har en katt hos fòrvert, betyr det at katten bor hos noen og gir den mat. Den som katten står på stamtavlen er eier av katten inntil katten er kastrert/sterilisert. Når man utarbeider en fòrvertavtale, setter man opp visse betingelser som fòrvertene må holde! Det hadde fòrvertene til Estilo også. Noen av kravene jeg stiller til fòrvert er at de ikke under noen omstendigheter skal slippe katten ut, og katten skal være fertil i 1 – 1 1/2 år! Når katten kastreres vil fòrvertene få katten som sin.

Da jeg annonserte kullet mitt til salgs var det ei som kontaktet meg om hvor mye det kostet for en abyssner. Hun fortalte at hun hadde hatt en abyssiner fra før. Jeg fortalte henne hva jeg tok i pris, men hun syntes det var for dyrt, og lurte på om hun kunne få Estilo på fòr. Det sa jeg at jeg måtte tenke på. I neste øyeblikk hadde hun ringt til flere av mine abyssinervenner og forhørt seg om hun kunne få en abyssiner på fòr. Vedkommende hadde allerede en kastrert huskatt og en britisk korthår (omplasseringskatt) i tillegg til hunder. Hun virket som en dyrekjær person. Magefølelsen min for at hun skulle være fòrvert for Estilo var ikke helt god, for jeg følte at hun hadde for mange dyr slik at Estilo på en måte ble glemt, og det hadde jeg ikke lyst til.

Til slutt bestemte jeg meg for at hun skulle få være fòrvert for Estilogutten. Jeg har hatt katter hos fòrvert tidligere, og det har aldri vært noe problem med de jeg har hatt. De har respektert fòrvertavtalen som jeg har utarbeidet. I tillegg har jeg fått oppdatering med bilder av katten. Etter Estilo flyttet har jeg ikke mottatt et eneste bilde, og det har vært dårlig med oppdatering om hvordan det gikk med ham. I desember tok hun kontakt med meg, og hun lurte på når Estilo kunne kastreres. Jeg henviste til fòrvertavtalen om at han skulle være fertil i 1 – 1 1/2 år, og jeg spurte henne om Estilo sprayet. I desember var Estilo 7 måneder gammel, og ikke kjønnsmoden i det hele tatt! Av erfaring vet jeg at de aller fleste veterinærene ikke ønsker å kastrere unge hannkatter, fordi de trenger å vokse og utvikle beinstammen sin.

I januar kom det en ny forespørsel om at nå måtte Estilo kastreres. Igjen spurte jeg om han sprayet, og det gjorde han ikke. Jeg hensviste til fòrvertavtalen om å holde ham fertil! I dag skjønner jeg hvorfor hun spurte. Det var fordi hun visste at når han ble kastrat ble katten hennes.

I mai/juni fortalte hun at hun hadde sluppet ut Estilo, og at han hadde fått vært ute. Jeg ble sint, og sa at i fòrvertavtalen stod det at han ikke skulle ut. Hun unnskyldte seg med å si at at det var så vanskelig å holde ham inne når verandadøra stod åpen. Jeg fortalte henne at jeg faktisk hadde solgt abyssinerkattunger til barnefamilier, og de har greid kjempefint å holde katten inne. Det har aldri vært noe problem, og jeg sa at det var ikke verre enn å ha ham inne på et rom mens dørene stod åpen. Bare tanken på at de hadde sluppet ut Estilo var forferdelig å vite. De tenkte ikke på smitte som Estilo kunne få av andre utekatter når han var ute! Det var rett og slett tankeløst spør du meg, og man slipper ikke ut en fertil hannkatt man har på fòr! Katten er jo ikke deres en gang! Jeg på min side nektet å betale for vaksinen til Estilo nettopp fordi de hadde sluppet ham ut! I min fòrvertavtale heter det at jeg når som helst kan ta med meg Estilo på de utstillingene jeg ønsker!

Like før klubben min (KKMN) sin utstilling 19.07-20.07.2014 hadde jeg regnet med at de husket at han skulle på utstilling. Nei da. Familien var på ferie av alle ting! De prøvde å nekte meg å ha med Estilo, men jeg sa at dette var min fulle rett. Det ordnet seg til slutt, og vi fikk hentet Estilo av noen naboer av de som hadde ham på fòr. Jeg ble så lei meg da jeg fikk vite at fòrvertfamilien til Estilo hadde reist fra ham med tilsyn hver 2-3 dag! Ikke rart Estilo var underernært på kos! Da vi fikk Estilo hjem til oss ble jeg usikker på om jeg skulle la Estilo få reise tilbake til sine fòrverter, og jeg snakket med andre abyssinerkollegaer om dette. De sa at jeg over hodet ikke måtte sende Estilo tilbake. Bare det at de hadde sluppet ham ut var nok til å trekke tilbake fòrvertavtalen. Mandags ettermiddag 21.07.2014 sendte jeg sms til familien som hadde hatt ham på fòr, og jeg fortalte at fòrvertavtalen var opphørt! Jeg skrev at de ikke fikk noen penger for vaksnen nettopp fordi de hadde sluppet ham ut, og brutt avtalen. Tilbake fikk jeg en sms med trusler om at de skulle komme hjem til meg “å ta” meg!

Jeg angrer ikke en dag for at jeg tok tilbake Estilogutten! Han er en stor kosegutt, og han er så tillitsfull og kosete <3 :) Jeg fulgte hjertet mitt, og det det er jeg kjempeglad for :)

Nå holder jeg på å venne ham til trioen vår (Aros, Nadina og Dixie).  Jeg tar det pent og rolig slik at de blir vant ham. Foreløpig ser det ut til at det går bra :) Av og til freser Dixie og Nadina, og de må jo si fra hvem som er kvinnene i flokken :D Det ser ut som om Estilo vil bli venner med Aros, for Estilo går og småprater med Aros, og han følger etter ham. Når det gjelder å føre en voksen katt inni katteflokken kan ta litt lengre tid enn om det var en kattunge, men det går seg til på sikt. Her handler det om å være tålmodig!

100714_aros3Godpuseprinsen Aros koser seg <3 :)

250714_aros3Godpuseprinsen Aros <3 :)

160714_nadina_pute6Godpusedronningen vår Ingave’s Nadina koser seg på puta si i sofaen <3 :)

250714_nadina3Godpusedronninga vår Nadina på pianoet <3 :)

250714_dixie2Godpuseprinsessa vår Dixie Rose <3 :)

270714_dixie3Godpuseprinsessa Dixie Rose slapper av på armlenet på sofaen <3 :)

240714_estilo_katteseng2Godpuseprinsen Estilo koser seg i kattesenga si <3 :)

240714_estilo4Godpuseprinsen Estilo viser frem hvor flott en katt han er <3 :)

BILDER FRA KKMN SIN INTERNASJONALE UTSTILLING 19.07 – 20.07.2014 :)

19.07 - 20.07.2014 arrangerte katteklubben som jeg er medlem i vår årlige internasjonale katteutstilling. Fredag 18.07.2014 ordnet vi i klubben til hallen, og klargjorde den for utstilling. Her er utstillingsburene satt opp :)

19.07 – 20.07.2014 arrangerte katteklubben som jeg er medlem i vår årlige internasjonale katteutstilling. Fredag 18.07.2014 ordnet vi i klubben til hallen, og klargjorde den for utstilling. Her er utstillingsburene satt opp :)

 

Den kjempefine premiescenen ferdigpyntet, og med kjempefine premier som vinnerkattene skulle få :)

Den kjempefine premiescenen ferdigpyntet, og med kjempefine premier som vinnerkattene skulle få :)

 

Standen fra dyrebutikken Tam.

Standen fra dyrebutikken Tam.

 

Av kattene våre hadde jeg med Nadina, Dixie Rose og  Estilo :) Her er Nadina i utstillingsburet sitt :)

Av kattene våre hadde jeg med Nadina, Dixie Rose og Estilo :) Her er Nadina i utstillingsburet sitt :)

 

"Give me five!" :)

“Give me five!” :)

 

Nadina i ustillingsburet sitt.

Nadina i ustillingsburet sitt.

 

Dixie Rose i utstillingsburet sitt. Hun kan være dame med meninger :)

Dixie Rose i utstillingsburet sitt. Hun kan være dame med meninger :)

 

Dixie Rose i utstillingsburet sitt.

Dixie Rose i utstillingsburet sitt.

 

Estilo i utstillingsburet sitt. Her gir han uttrykk for ett eller annet :)

Estilo i utstillingsburet sitt. Her gir han uttrykk for ett eller annet :)

 

Estilo i utstillingsburet sitt.

Estilo i utstillingsburet sitt.

 

Estilo i utstillingsburet sitt.

Estilo i utstillingsburet sitt.

 

Nadina var første abyssiner av mine katter til sin grunnbedømmelse hos Donatella og dommereleven hennes.

Nadina var første abyssiner av mine katter til sin grunnbedømmelse hos Donatella og dommereleven hennes.

 

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse, men dommeren mente at hun var litt rund om buken (har godt kjøkken hjemme som dommerne sier) :)

Nadina fikk kjempebra bedømmelse, men dommeren mente at hun var litt rund om buken (har godt kjøkken hjemme som dommerne sier) :)

 

Nadina hadde konkurranse om certet av Ingave's Shakira. Her er Shakira på dommerbordet.

Nadina hadde konkurranse om certet av Ingave’s Shakira. Her er Shakira på dommerbordet.

 

Det var Shakira som ble Ex 1, og fikk sitt CACS-cert, og Nadina Ex 2 :)

Det var Shakira som ble Ex 1, og fikk sitt CACS-cert, og Nadina Ex 2 :)

 

Så var det Dixie Rose sin tur for hennes grunnbedømmelse.

Så var det Dixie Rose sin tur for hennes grunnbedømmelse.

 

Dixie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Dixie på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Meg selv med Dixie under hennes grunnbedømmelse.

Meg selv med Dixie under hennes grunnbedømmelse.

 

Dixie fikk kjempefin bedømmelse, og lørdag 19.07.2014 fikk hun sitt 7. CAGCIB-cert :)

Dixie fikk kjempefin bedømmelse, og lørdag 19.07.2014 fikk hun sitt 7. CAGCIB-cert :)

 

Estilo (sønnen til Nadina fra E-kullet) til sin grunnbedømmelse.

Estilo (sønnen til Nadina fra E-kullet) til sin grunnbedømmelse.

 

Estilo fikk også kjempefin bedømmelse, og 19.07.2014 tok han sin Championtittel :)

Estilo fikk også kjempefin bedømmelse, og 19.07.2014 tok han sin Championtittel :)

 

Abyssinerkattene: Estilo, Valentino og Shakria i kampen om å bli BIV (best i farge). Det ble Valentino som ble BIV :)

Abyssinerkattene: Estilo, Valentino og Shakria i kampen om å bli BIV (best i farge). Det ble Valentino som ble BIV :)

 

Den kjempefine CAGCIB-sløyfen til Dixie Rose :)

Den kjempefine CAGCIB-sløyfen til Dixie Rose :)

 

Dixie Rose i utstillingsburet, og den kjempefine CAGCIB-sløyfa hengende på buret :)

Dixie Rose i utstillingsburet, og den kjempefine CAGCIB-sløyfa hengende på buret :)

 

Den kjemepfine Championsløyfen som Estilo fikk :)

Den kjemepfine Championsløyfen som Estilo fikk :)

 

Estilo i buret, og Estilo sin kjempefine Championsløyfe hengende på buret :)

Estilo i buret, og Estilo sin kjempefine Championsløyfe hengende på buret :)

 

Søndag 20.07.2014 var det en ny dag, og nye muligheter på KKMN sin utstilling. Her er Nadina på dommer dommerbordet, og dommereleven tar en titt på henne.

Søndag 20.07.2014 var det en ny dag, og nye muligheter på KKMN sin utstilling. Her er Nadina på dommer dommerbordet, og dommereleven tar en titt på henne.

 

Nadina på dommerbordet til dommer Sirpa og hennes dommerelev.

Nadina på dommerbordet til dommer Sirpa og hennes dommerelev.

 

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Nadina på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Matmor får Nadinakos <3 :) Nadina fikk kjempefin bedømmelse, men dommeren mente hun hadde "godt kjøkken hjemme" :)

Matmor får Nadinakos <3 :) Nadina fikk kjempefin bedømmelse, men dommeren mente at hun hadde “godt kjøkken hjemme” :)

 

Shakira slapper av i fanget til matmor :)

Shakira slapper av i fanget til matmor :)

 

Min abyssinervenninne Solfrid med Shakira under utvelgelse om certet, og Shakira fikk sitt CACS-cert :)

Min abyssinervenninne Solfrid med Shakira under utvelgelse om certet, og Shakira fikk sitt CACS-cert :)

 

Dixie Rose på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Dixie Rose på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Dixie fikk kjemepfin bedømmelse, og søndag 20.07.2014 tok hun tittelen Grand Internasjonal Champion (GIC) :)

Dixie fikk kjemepfin bedømmelse, og søndag 20.07.2014 tok hun tittelen Grand Internasjonal Champion (GIC) :)

 

Estilo på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Estilo på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Estilo på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

Estilo på dommerbordet til sin grunnbedømmelse.

 

Estilo fikk kjempebra bedømmelse, og søndag 20.07.2014 fikk han sitt første CACIB-cert :)

Estilo fikk kjempebra bedømmelse, og søndag 20.07.2014 fikk han sitt første CACIB-cert :)

 

Siden jeg er operert i skulderen gjør vondt å løfte tunge ting. Derfor fikk jeg kjempegod hjelp av dommerassistenten til å bære Estilo. Her er Estilo under utvelgelse av BIV (best i farge).

Siden jeg er operert i skulderen gjør vondt å løfte tunge ting. Derfor fikk jeg kjempegod hjelp av dommerassistenten til å bære Estilo. Her er Estilo under utvelgelse av BIV (best i farge).

 

Estilo under utvelgelsen av BIV (best i farge) :)

Estilo under utvelgelsen av BIV (best i farge) :)

 

Den kjemepfine abyssinerhannkatten (Valentino) til sin grunnbedømmelse :)

Den kjemepfine abyssinerhannkatten (Valentino) til sin grunnbedømmelse :)

 

Valentino til sin grunnbedømmelse. Han fikk Ex 1 i i juniorklassen (7 - 10 måneder) :)

Valentino til sin grunnbedømmelse. Han fikk Ex 1 i i juniorklassen (7 – 10 måneder) :)

 

Dommeren og assistenten snart klare for å begynne med nomineringen til panelet.

Dommeren og assistenten snart klare for å begynne med nomineringen til panelet.

 

Min abyssinervenninne (Solfrid) med Shakira på fanget og hennes datter sitter og venter på at nomineringen skal begynne.

Min abyssinervenninne (Solfrid) med Shakira på fanget og hennes datter sitter og venter på at nomineringen skal begynne.

 

Kate med Valentino under nomineringen til panel :)

Kate med Valentino under nomineringen til panel :)

 

Anne Marit med sin kjempefine somali og Kate med abyssinerhannkatten Valentino under nomineringen. Det var Valentino som ble NOM (dommerens beste) til panelet i juniorklassen søndag 20.07.2014 :)

Anne Marit med sin kjempefine somali og Kate med abyssinerhannkatten Valentino under nomineringen. Det var Valentino som ble NOM (dommerens beste) til panelet i juniorklassen søndag 20.07.2014 :)

 

Anne Marit med sin kjempefine somali etter nomineringen :)

Anne Marit med sin kjempefine somali etter nomineringen :)

 

Estilo under nomineringen til panelet.

Estilo under nomineringen til panelet.

 

Estilo under nomineringen til panelet.

Estilo under nomineringen til panelet.

 

Estilo under nomineringen til panelet. Søndag 20.07.2014 ble Estilo NOM (dommerens beste) til panelet av fertile hannkatter :)

Estilo under nomineringen til panelet. Søndag 20.07.2014 ble Estilo NOM (dommerens beste) til panelet av fertile hannkatter :)

 

Min kattevenninne Hege (som er med i samme katteklubb som meg) under nomineringen med sin kjempefine devon rex, og den ble NOM til panel :)

Min kattevenninne Hege (som er med i samme katteklubb som meg) under nomineringen med sin kjempefine devon rex, og den ble NOM til panel :)

 

Kate viser stolt frem hennes kjempefine abyssinerhannkatt (Valentino). 19.07.2014 ble Valentino Junior Winner (JW) siden han hadde fått 5 Best In Show på rad :)

Kate viser stolt frem hennes kjempefine abyssinerhannkatt (Valentino). 19.07.2014 ble Valentino Junior Winner (JW) siden han hadde fått 5 Best In Show på rad :)

 

Valentino har oppdaget noe interessant :)

Valentino har oppdaget noe interessant :)

 

Oj! Her var det visst en katt til :)

Oj! Her var det visst en katt til :)

 

Været var kjempefint og varmt, og folk koste seg ute med kaffe innimellom bedømmelse og nomineringer :)

Været var kjempefint og varmt, og folk koste seg ute med kaffe innimellom bedømmelse og nomineringer :)

 

Som tradisjon har vi i KKMN (Katteklubben Midt-Norge) det at vi griller hamburgere som utstillere og publikummere kan kjøpe, og det er alltid kjempepopulært. Her ser dere Rune som er godt i gang med å steke hamburger :)

Som tradisjon har vi i KKMN (Katteklubben Midt-Norge) det at vi griller hamburgere som utstillere og publikummere kan kjøpe, og det er alltid kjempepopulært. Her ser dere Rune som er godt i gang med å steke hamburger :)

 

Gina koser seg med Apollon i fanget :)

Gina koser seg med Apollon i fanget :)

 

Den kjempefine CAGCIB-sløyfen og GIC (Grand Internasjonal Champion) sløyfen til Dixie Rose :)

Den kjempefine CAGCIB-sløyfen og GIC (Grand Internasjonal Champion) sløyfen til Dixie Rose :)

 

Den kjempefine Champion-sløyfen og NOM-sløyfen til Estilo :)

Den kjempefine Champion-sløyfen og NOM-sløyfen til Estilo :)

 

De kjempefine sløyfene som kattene mine fikk på utstillingen :)

De kjempefine sløyfene som kattene mine fikk på utstillingen :)

 

En kjempefin maine coon på panelbordet under panelet søndag 20.07.2014 :)

En kjempefin maine coon på panelbordet under panelet søndag 20.07.2014 :)

 

Junior Winner Valentino under panelet søndag 20.07.2014 i juniorklassen for korthårskatter. Valentino ble BIS (best in show) :)

Junior Winner Valentino under panelet søndag 20.07.2014 i juniorklassen for korthårskatter. Valentino ble BIS (best in show) :)

 

Estilo på panelbordet under panelet søndag 20.07.2014 :)

Estilo på panelbordet under panelet søndag 20.07.2014 :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

Estilo under panelet :)

Estilo under panelet :)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kitty Clock:

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: tokremme@frisurf.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke!:)

Mandagstema:

Himmelsk:

Link til bloggen Pass på pus:

Emner:

Arikv:

Blogvin:

Follow on Bloglovin

Newspost:

StatCounter: