KJEMPEKOSELIG HYTTEHELG 11.08 – 14.08.2022 😊

Sommerferien 2022 er over, og nå er vi tilbake til hverdagens gjøremål med jobb (for mannen min), spillejobber på tverrfløyta og fritidsaktiviteter i korene vi synger i 😊
 
 
Værmessig sett har ikke dette vært den beste sommeren. Det har vært mye regn og grått vær med 2-3 soldager innimellom slagene. I avisen stod det at vi hadde hatt 69 regndager her i Trondheim 😲
 
 
Tross dårlig vær i sommer har mannen min og jeg vært på hytta og kost oss. Når vi kommer til hytta så senker vi skuldrene og vi bare koser oss og slapper av. Har fått gjort litt ute i hagen som gressklipping og luke ugress. Mannen min prøvde å tette der vi tror det kommer inn mus og vi har ordnet nye sengeplasser 😊
 
 
11.08 – 14.08.2022 var vi på hytta, og vi koste oss og slappet av. Været var overskyet og regn, men søndag 14.08.22 så var været kjempefint 😊 13.08.2022 tok vi ferja over til hytta til min søster og mannen hennes. Vi koste oss sammen med dem 😊 Fra oss til ferjeleiet går vi ned på 5 minutter, og ferja over til øya hvor søsteren min har hytte tar 20 minutter.
 
 
Tok noen bilder som jeg vil vise dere, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Båthavnen ved ferjeleiet i nærheten av der vi har hytte 😊

 
 

En måse på en lyktestolpe 😊

 
 

Måtte bare ta bilde av den kjempefine geitramsen 😊

 
 

Utsikt fra moloen mellom Sør- og Nord Leksa 😊

 
 

Utsikt utenfor hytta til min søster 😊

 
 

Etter en kjempekoselig dag på hytta til min søster tok vi ferja tilbake, og her ankommer ferja Leksa 😊

 
 

Utsikt fra kjøkken- og utestuen på hytta vår 😊

 
 

Den koselige utsikten fra kjøkken- og utestuen på hytta vår 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge