BILDER AVREISE TIL EDINBOURGH I SCOTLAND 15.09.2022

Torsdag 15.09.2022 var dagen kommet for at vi skulle reise til Edinbourgh i Scotland. Firmaet mannen min jobber i fylte 20 år i pandemien, og dette var en reise som egentlig skulle blitt tatt da.
 
 
Nå var det tid for den etterlengtede turen 😊 Vi ektefeller fikk også bli med på til Edinbourgh, og det var kjempekoselig gjort av firmaet. Firmaet som mannen min jobber i er kjempeflinke til å innlemme oss ektefeller, og vi blir så godt tatt i mot 😊
 
 
Til Edinbourgh skulle vi reise med fly fra Værnes til Stockholm, og deretter fra Stockholm til Edinbourgh.
 
 
Vi tok flytaxi til Væres. Der hadde vi god til tid å gå i taxfreebutikken for å se. I Stockholm hadde vi også god tid til å tusle litt i butikker og på taxfree.
 
 
Vi ankom Edinbourgh kl.21.30. Aller først måtte vi vente ca.40 minutter etter vi landet i Edinbourgh til vi fikk komme av flyet. Vi ventet i ca. 45 minutter på å få koffertene våre. Kl.23.00 ankom vi hotellet hvor vi skulle bo. Da vi kom frem fikk vi servert pizza, og det smakte kjempegodt. Det ble en nokså tidlig kveld på oss alle sammen, fordi vi var slitne etter reisingen.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder fra avreisedagen til Edinbourgh, og håper dere liker bildene 😊 Del 2 av bilder fra Edinbourgh kommer i neste blogginnlegg 😊
 
 

Taxfreebutikken på Værens 😊

 
 

Gaten på Værnes hvor vi skulle gå ombord til flyet 😊

 
 

Verden sett utenfor et SAS-fly 😊

 
 

På Arlanda flyplass i Stockholm 😊

 
 

Snart avreise til Edinbourgh 😊

 
 

Bildet tatt på Arlanda flyplass i Stockholm 😊

 
 

Ombord i flyet til Edinbourgh 😊

 
 

På vei til Edinbourgh var det en magisk himmel som virkelig brant. Prøvde å fange øyeblikket på bilde 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge