NÅ VILLE KATTETRIOEN HA ET INNLEGG SOM HANDLER OM DEM 😍

Det er en stund siden jeg har oppdatert dere om godpusetrioen min med bilder. Nå mente pelstrioen min at det var på høy tid at de ble viet ett blogginnlegg med litt oppdatering og bilder 😍 Selvfølgelig det skal de få 😊
 
 
Alt står bra til med kattene. Det har ikke vært all verdens vær, og da vil ikke kattene ut på katteverandaen. De ser bare fornærmet på matmor når jeg prøver å åpne døren, og nærmest ber meg skru av regnet 😊 Nå er abyssinere lite glad i regn, og de elsker varme.
 
 
Ønsker å dele noen bilder av kattene mine som jeg har tatt, og håper på at dere liker bildene 😊
 
 
Nadina som blir 14 år i august får lov til å være med mannen min og meg på hytta for å få alenetid med oss, og hun elsker å være med på hytta. Når hun er med får hun litt ekstra godis, og ikke minst hun får sove i sengen. Akkurat det har hun ikke i mot 😍 Husk jeg har aldri påstått at kattene mine ikke er bortskjemte 😂🤣
 
 
Hun er en kosepusejente som elsker å få ligge i fanget. Der kan hun ligge i flere timer hun også 😍
 
 
Nadina er som en utspekulert kattunge til tider 😍 Hvis jeg sitter og strikker så kan hun finne på å finne på å ta garnet. Hun synes også det er moro å jage gjenskinn fra brillene mine på gulvet eller gjenskinn fra klokka mi på veggen.
 
 
Nærmeste utstillingsplaner for Nadina er 24.06 og 25.06.2023 her i Trondheim. Nadina skal være være med å konkurrere i klassen for kastrerte hunnkatter og i klassen for veteran (katter over 10 år). Det blir kjempemoro 😊 Nadina elsker jo utstillinger, og liker å vise seg frem for dommeren 😊
 
 

Godpusejenta Nadina mi Nadina koser seg på hytta ❤😊

 
 

Nadina slapper av på stolen på hytta ❤😊

 
 
Elvisgodpusen er bare matmors kosepus 😍 Han kan bare ikke få nok kos. Det går ikke lang tid før jeg setter meg ned før Elvis har kommet i fanget. Der kan han ligge i flere timer. Han er bare en kosegutt 😊
 
 
Elvis er et skikkelig matvrak, og han er blitt så utspekulert. Hjemme her har vi automatiske shipmatskåler til kattene. Det er skåler som er registrert på shipnummeret deres. Det er kun den katten med det shipnummeret som kan komme seg inn i matskålen for å spise.
 
 
Det den utspekulerte svensken vår gjør er at han står og venter til Hera er ferdigspist og går ut fra matskålen. Så skynder han seg frem mens luken på matskålen er åpen for å snike til seg litt Heratørrfòr.
 
 

Godpusegutten Elvis 💙😊

 
 

Elvis har fått øye på ett eller annet 💙😊

 
 
Hera må være den mest utspekulerte abyssineren jeg noen sinne har hatt😂 Her må jeg virkelig ligge i forkant på hva hun kan finne på. Jeg må gjemme kjøkkenhåndduker, brillepusskluter og små løse gjenstander. Hvis jeg ikke gjør det så kan jeg finne kopphåndduker, oppvaskkluter brillepusskluter, neglefil og snusboks strødd utover gulvet eller gjemt under sofa. Det slår aldri feil. Da vi kom hjem fra hytta sist gang så lå kopphåndduken og oppvaskkluten mistenkelig nok på stuegulvet. Hera mente at de hadde tilfeldigvis kommet seg dit selv 🤣😂
 
 
Hera er også en godpusekosejente, og matfar er den store helten 😍 Når matfar er på jobb tar hun til takke med å få kos fra matmor. Hera er så inderlig av seg når hun koser, og hun er glad i å ligge halsgropen, og da maler hun lykkelig slik at hun sprekker ❤😊
 
 

Godpusejenta mi Hera ❤😊

 
 

Pusejenta Hera 😊

 
 
Da vi besøkte svigermor i begynnelsen av mai viste hun meg en liten bok men forskjellige ordtak om katter. Jeg tok bilder av bildene og ordtakene i boken, men jeg kommer dessverre ikke på tittelen på boken.
 
 

Ett av ordtakene i kattevisdomsboken 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “NÅ VILLE KATTETRIOEN HA ET INNLEGG SOM HANDLER OM DEM 😍

 1. Åååhhh sååå kost at du oppdaterte om kattene igjen på bloggen din;)) Klart de må få et innlegg i ny og ne. De er jo en stor del av hverdagen din;))

  Jeg får aldri nok av bilder av de fine kattene dine;)) Og når jeg ser bilder av dem kjenner jeg hvor stort savnet etter Snuppa er ;((

  Rågleder meg til å besøke deg i sommer;)) Og jeg rågleder meg til å få kose med dem;))

  Ha en råfin ettermiddag,))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for det 😊 Kjempekoselig at du likte blogginnlegget. Ja, kattene er mye av livet mitt, og da kan jeg nok blir flinkere til å komme med oppdateringer om dem. Er jo litt redd for å spamme ned bloggen med bare kattebilder. De som vil ha kattebilledspam kan følge med kattebloggen min.

   Ja, regner med at du får en aby eller tre i fanget ditt når du kommer på besøk 😍

   Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag ❤😊

   Purr, purr, og og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge