GODNATTDIKT TIL DEG 😍

Riktig god tirsdags kveld kjære bloggvenner og blogglesere 😍 Ja, så er det kveld igjen, og jeg håper dere alle har hatt en riktig fin dag fylt med fine og koselige gjøremål.
 
 
Etter frokost så jeg på VM i fotball mellom Norge og Sveits. Jeg synes faktisk at jentene spilte bra i dag i forhold til sist kamp, men jeg tviler på at de har noe å gjøre i videre spill. Det er noe som mangler på laget. De mangler selvtillit og ballen vil ikke i mål. Uansett moro å se på VM i fotball da 😊
 
 
Etterpå tok jeg meg en trim- og fototur. Jeg gikk innom den ene parken som ligger ikke så langt unna oss hvor jeg fotograferte noen blomstermotiver. Det var delvis skyet og fin temperatur da jeg var ute og gikk. Ca. kl.14.00 begynte det å regne, og det var ei skikkelig floskur som kom. Ser at det er meldt regn i ettermiddag og kveld.
 
 
Ønsker å avslutte denne tirsdagen med et godnattdikt jeg har skrevet, og jeg håper dere liker diktet mitt 😊
 
 

GOD NATT 😍

 

Nå så er det atter kveld,
 
over by, land, fjord og fjell.
 
Håper denne dagen har vært god, og fylt med kjærlighet og varme,
 
og at ingen har møtt deg med sin harme.
 
Stjernene på himmelen vil passe på,
 
slik at du søte drømmer skal få.
 
Du skal sove trygt i din seng,
 
og natten flyr sted som en sky sett fra en blomstereng.
 
Gode drømmer du skal få,
 
varmer ditt hjerte og tanker nå.
 
God natt min gode venn.
 
i morgen skal vi sees igjen.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge