EN HEKTISK LØRDAG HAR BLITT TIL KVELD, OG BILDER AV PUSETRIOEN MIN 😊

Lørdagskveld 26.08.2023, og jeg sitte og slapper av etter en lang da på loppemarked med koret jeg synger i. Lang herlig dag må jeg få lov til å si.
 
 
Vi åpnet dørene kl.10.00, og det stod kø på ca. 100 meter da vi åpnet, og folk løp inn for å sikre seg det de ville ha.
 
 
De som ville kjøpte seg en kopp kaffe og noe å bite i. Flere kom og skrøt av loppemarkedet at det var et loppemarked som var oversiktlig og ryddig med flotte lopper.
 
 
Gjennom hele dagen var det mye folk som kom, og det var kjempegøy 😊 Vi i koret var i hvert fall superfornøyde med første loppemarketdag 😊 I morgen kommer en ny dag med nye muligheter 😊 Dette er jo inntekter som går til oss i koret, og som gjør at vi kan få ned prisene på f.eks korturer.
 
 
I kveld har jeg slappet av og sett på TV. Jeg koser meg med å se “Skal vi danse” 😊 Synes det er superkoselig at slike program er tilbake igjen nå som det går mot høst.
 
 
Mannen min er på hytta. Han skal gjøre mer på snekringen av taket mellom hytta og utekjøkkenet, og han skal også kjøre utover bark som vi skal legge før vinteren kommer. Vi har fryktelig mye ugress på hytta, og det vil vi få bukt med. Det voksner hemningsløst vilt 😬
 
 
Ønsker dere kjære bloggvenner og følgere og en kjempefin og god natt, og søte drømmer til dere 🥰
 
 
Vil dele noen bilder av abyssinertrioen min, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Godpusejenta mi Nadina har funnet plassen sin på puta si ❤🥰

 
 

Dette bildet ble tatt av godpusegutten min Elvs en morgen da vi stod opp. Han lå på kjøkkenbenken i solstrålen fra solen. Det har han ikke lov til. Likevel måtte matmor og matfar ta fram mobiltelefonen for å fotografere Elvis der han lå og nøt solens stråler 💙🥰

 
 

Godpusejenta Hera ❤🥰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge