MANDAGS ETTERMIDDAG OG TIMEN TIL ORTPEDEN PÅ SYKEHUSET GIKK BRA!

I dag sov jeg til klokken var 08.30. Stod så opp, ordnet meg i stand, spiste frokost, så på “God Morgen Norge” og tok en kopp kaffe.
 
 
Været har vært overskyet med enkelte regnbyger i ny og ne i løpet av dagen.
 
 
Tok på meg joggesko og gikk meg en tur. Selv om det regnet ute var det mildt og godt.
 
 
Jeg kom hjem kl.12.00. Fikk støvsuget stua og kjøkkenet før jeg ordnet meg stand til å gå ned til St.Olavs Hospital.
 
 
Hadde time til ortoped kl.13.30 pga artrosen i tommelfingeren min. Ble henvist fra en privat klinikk til St. Olav siden jeg ønsker plexuskateter i armen i stedet for narkose.
 
 
Ortopeden hadde nøyaktig samme mening den ortopeden jeg var til på den private klinikken i april. Jeg må igjennom en operasjon for å få tommelen smertefri. Artrosen viste kraftig artrose i tommelfingerleddet, og det gir store smerter fordi bein ligger og gnisser mot bein.
 
 
Det tar ca. 6 mnd ventetid for å komme inn til en operasjon, men hun sa jeg måtte stille meg på ringeliste for å komme på kort varsel siden jeg bor så nære sykehuset.
 
 
I ettermiddag er planen at mannen min og jeg skal kjøre ut for å stemme. Etterpå skal vi innom en sportsbutikk slik at jeg får kjøpt to par nye joggesko, et par jeg kan bruke på trening og et par jeg skal bruke til å gå turer ute med. Sårene på foten har nå grodd, og da kan jeg prøve nye joggesko.
 
 
Kommer til å følge med valgsendingen litt utover kvelden. Er jo spennende. Det er noen partier jeg over hodet ikke håper vinner valget her i byen. Det er de partiene som nedprioriterer oss som er uføretrygdet og kronisk syke!
 
 
På tur hjem fra timen på sykehuset gikk jeg innom parken for å fotografere, og i dag var endene på plass. De drev og svømte rundt om dammen og koste seg. Jeg fikk tatt noen bilder som jeg vil dele med dere, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Røde bær på dette treet, og høstfarger på bladene 😊

 
 

Gule høstfarger på bladene og grønne blader på dette treet 😊

 
 

I andedammen i parken svømte det 4 ender, og jeg fikk tatt bilder av endene 😊

 
 

En av endene i dammen 😊

 
 

Endene koser seg i dammen 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge