LUKE NUMMER 1 I SNORKFRØKEN SIN BLOGGADVENTSKALENDER 😊

Ja, det var 01.12.2023 i går. I år vil jeg også ha en julekalender på bloggen min. Jeg skulle ha delt luke en i går, men det blir luke nummer en i dag.
 
 
I år skal dere få følge Snorkfrøken i adventstiden gjennom bilder som jeg ønsker å dele.
 
 
Snorkfrøken skal få være med med på juleforberedelser, pyntning til advent, pynting til jul, baking, og hun kommer også til å få være med på turer. Det ryktes at hun også har avtalt møter med Snusmumrikken. Hva de to kommer til å finne på aner jeg ikke, og det er vel like så greit tenker jeg.
 
 
Jeg håper dere vil komme til å like denne adventsbilledkalenderen 😊
 
 
I billedluke nr.1 ønsker jeg dele dette bildet av Snorkfrøken som hjalp meg til å pynte til advent 😊
 
 

Da jeg holdt på å pynte til advent ville Snorkfrøken være med på et bilde. Siden hun kommer i julestemning av julestjerner ville hun posere ved siden av julestjernen 😊 PS! Siden julestjerner er svært giftige planter for hunder, katter og kanskje også små Mummitroll så har vi kun uekte julestjerner her i huset. Verken mannen min eller jeg kan ha ekte julestjerner her i huset pga at vi er allergiske.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge