ENKELTE BLOGGERE GÅR NYE VEIER FOR Å HEVNE SEG!

Endelig har det andre bloggstedet hvor jeg har blogg, men som jeg faktisk gruer meg for å bruke nå innsett at de slå ned på mobbingen som foregår der inne!
 
 
Ja, jeg kan med hånda på hjertet fortelle at det er masse mobbing som foregår på det bloggstedet!
 
 
I april i år måtte dessverre slette min gamle blogg på blogg.no pga at jeg var et offer for mobbing og trakasering på det bloggstedet! I den bloggen pleide jeg å videoblogge, men på slutten før jeg slettet bloggen min brukte vedkommende som mobbet meg (og som fremdeles driver med mobbingen sin) alt det jeg sa i videobloggene i mot meg for å hetse meg! Mine videoblogger ble faktisk offer for hetsing og mobbing på et annet nettsted! Dette var slett ikke morsomt å få høre, og det var kjempesårende å lese hva stod skrevet på det nettstedet! Ikke nok med det, en annen blogger fant flere av mine videoblogger på vedkommende som mobbet meg sin youtubeprofil! Ikke nok med det, vedkommende hadde også laget videoblogger der han/hun gjenga hva jeg hadde sagt i mine videoblogger!
 
 
Hver gang jeg blogger fra det andre bloggstedet sitter jeg med hjertet i halsen for om noen kommer til å skrive en sjikanerende kommentar, eller et sjikanerende blogginnlegg om mine bilder eller videoblogger.
 
 
I det siste er det en blogger på det nettstedet som har lagt ut flere videoblogger hvor han/hun sitter og leser opp kommentarer som er blitt skrevet på andres blogger. De bloggene hun leser opp kommentarene fra er bloggere som vedkommende selv har mobbet på det bloggstedet. Greit nok så avslører han/hun ikke navn på hvem som har skrevet kommentarene, men de som ser på videobloggene kan selv kjenne igjen sin blogg! Selv sitter jeg med frykt og angst for at han/hun skal begynne å lese opp kommentarer fra den bloggen jeg har der. Vedkommende blogger har sagt klart i fra at dette er for å hevne seg, slik at andre bloggere skal tro på at det er han/hun som er mobbeofferet, og ikke vi andre som faktisk har vært gjenstand for hans/hennes mobbing og trakasering i over et halvt år!
 
 
En slik oppførsel kaller jeg for trakassering, selv om navn ikke blir nevnt. Er det noe rart at man kvier seg for å blogge, og jeg må ærlig innrømme at det er på høy tid at det andre bloggstedet gjør noe for at bloggerene skal føre seg sikre for å unngå å bli mobbet, trakasert og sjikanert! Hvorfor ikke gjøre slik som her på vg-blogg? Her må alle skrive inn sitt nick og mailadresse, og ikke minst her har man muligheten til å rapportere inn blogginnlegg og kommentarer som bryter med etisk norm for hva som kalles god nettoppførsel! Jeg tror noe slikt på det andre bloggstedet vill forhindre mye av mobbingen som skjer ved det bloggstedet, og at man ikke får inn så mange stygge og ufine kommentarer fra anonyme som man av og til kan få.
 
 
Hva synes dere om måten vedkommende videoblogger på? Er det rett at vi bloggere som har opplevd hans/hennes mobbing skal sitte med angst for hva han/hun finner på i sin neste videoblogg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “ENKELTE BLOGGERE GÅR NYE VEIER FOR Å HEVNE SEG!

  1. Dessverre er det slik at enkelte mennsker er så ondskapsfulle at de må ty til slike feige metoder for såre motparten. Dette er ikke normal folkeskikk slik jeg ser det. Det kunne aldri falle meg inn å sitte på en video å lese opp mailer/brev/kommentarer på blogg hvis jeg var sur på et menneske! Huff og huff! Hvor ondskapsfulle kan et menneske bli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge