MEG SELV SPILLER BACH SARABANDE I A-MOLL FOR FLØYTE!

Meg selv som spiller Sarabande i a-moll av Bach på fløyta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 thoughts on “MEG SELV SPILLER BACH SARABANDE I A-MOLL FOR FLØYTE!

  1. Du er så flink til å spille:) Jeg synes fløytemusikk er nydelig å høre på:) Jeg håper du lager flere videoer hvor du spiller.

    Bloggklem fra Mona Elisabeth

  2. ÅÅÅhhh, så flink du er:)) Synes også at fløytemusikk er nydelig og høre på, og vil gjærne høre mere…:)) Ha en fin onsdag! Stor bloggklem;))

  3. Du verden så flink du er til å spille:) De ser vanskelig ut. Jeg spilte piano da jeg var lita. Men dumme meg sluttet da jeg begynte på ungdomsskolen for jeg syntes det var så kjedelig å øve. I dag angrer jeg for at jeg sluttet.

    Ha en fin onsdag:)

    Bloggklem fra Andrea

  4. Åh så flik du er Hakrilas:) Fløytemusikk er meditativt å høre på. Drømmen min var å spille fløyte da jeg begynte i skolekoropset. I stedet måtte jeg spille horn. Det var kjedelig. Vi fikk bestandig de kjedeligste stemmene i korpset.

    Ønsker deg en fin onsdag.

    Klem Irene

  5. Såååå utrolig flink du er til å spille;)) Vet at jeg er imponert over hvor flink du er.

    Jeg fatter ikke hvordan du greier å få lyd på dette instrumentet. Hvis jeg prøver en av klarinettene til døtrene mine får jeg ikke lyd i den.

    Ønsker deg en fin torsdag;))

    Stor bloggklemm fra Elmaroa

  6. Leste at du og Catzy hadde ei utrolig fin helg sammen!! Koselig;))
    Håper at jeg også kan treffe ere begge 2 en gang, det hadde vært kjempe fint:)
    Ha en riktig fin Torsdagskveld, så snakkes vi:))
    Stoor bloggklem fra Sila69.

  7. Sila69:

    Tusen takk for det!:) Spilling er absolutt alt for meg. Det å spille et stykke på fløyta som folk liker betyr kjempemasse. Det er som å lese et vakkert dikt. Hvis folk blir rørt av det de hører har jeg gjort min jobb!:)

    Stor bloggklem fra Hakrilas

  8. Andrea:

    Tusen takk for det!:) Instrumentet må lærer som alle andre instruemnter. Det er hele tiden snakk om lære seg teknikker. Ikke bare det å spille, men også pusteteknikker.

    Ønsker deg en fin uke!:)

  9. Irenesola:

    Tusen takk for det!:) Det er mange som synes at fløytemusikk er medidativt å høre på!:) Fløytemusikk er vakkert!:) He, he, he!:) Jeg hører flere som sier de synes å spille horn var kjedelig i korps, men noen må gjøre det også!:)

    Ha en fin mandag og god uke!:)

  10. Elmarora:

    Tusen takk for det!:) I begynnelsen var det tøft å få lyd på fløyta. Jeg måtte trene lenge med bare munnstykket for å få lys, og for å få riktig lyd på den. Det er snakk om trening og teknikk. Jeg har kjempestor glede over å spille fløyte, og jeg elsker instrumentet mitt!:)

    Ha en fin mandag og ei fin uke!:)

    Stor klem fra Hakrilas.

  11. Sila69:

    Ja, gjett da!:) Du skulle virkelig ha vært i Trondheim du også!:) Vi tenkte masse på deg!:) Jeg er 100% sikker på du, Catzy og jeg kunne hatt det kjempekoselig sammen!:)Håper virkelig på at vi kan få det til en gang!:)

    Ha en kjempefin mandag, og ei fin uke!:)

    Stor klem fra Hakrilas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge