FEBRUARBILDER :)

Bilde jeg tok fra min gåtur 05.02.2014 🙂

Tilfredsset kirkegård bader i kjempefin februarsol 🙂

Kjempeherlig februarsol 🙂

Lite med snø i Trondheim. Når man har vårfornemmelse i februar sier det ganske så mye 🙂

Solen skinner over hustakene i nabolaget hvor jeg bor 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “FEBRUARBILDER :)

  1. ..og der kom vår og sommerfornemmelsen ja:) Fineste årstiden er våren syns jeg…da vet man at det kommer *bedre* tider og at sommerferien er rett rundt hjørnet:) Kunne ikke tenkt meg og bodd i et land uten årstider…hvor det var det samme klimaet hele året…Fine bilder av en kjempefin by snuppa:)

    • Diva Andrea: He, he, he 🙂 Synes jo synd på dere da på Østlandet som nesten ikke har sett solen på flere uker. Skal prøve så hardt jeg kan å blåse solen ned til dere jeg 🙂

      Ja jeg også kunne tenkt meg å bo i et land med bare gode sommertemperaturer. Jeg er ikke et vintermenneske, og kommer aldri til å bli det. Betennelsesreumatismen min blir verre på vinteren, og jeg får røde og store kuler bak på hælene slik at jeg nesten ikke får på meg sko.

      Ønsker deg en kjempefin mandags ettermiddag vennen 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  2. Du bare fortsetter og stjele andres bilder som du har på bloggen din du. Skjønner du ikke at det er straffbart?

    • Du gir deg ikke du ser jeg. Jeg er en av de mange facebookvennene til bloggeier, og jeg har vært facebookvenn med henne siden 2008. Hvordan kan det ha seg at bloggeier først legger ut bildene rett fra sin mobil på facebookprofilen sin, og akkurat de samme bildene viser hun på bloggen sin. Stjålet sa du? Det går ikke an å stjele bilder som en tar med sitt eget mobilkamera, gjør det vel? Svar skyldig eller?

      Du kan hilse sjefen din å si at hun får finne på noe bedre å lyve om neste gang.
      Catzy recently posted..Selvutnevnte "antimobbere" som er mobbere.My Profile

  3. Men siden du *anonym* har fulgt med i mange år…..tydeligvis vet hvem disse bildene er stjålet av….Hvorfor har ikke Torill hørt noe fra vedkommende??

    • Diva Andrea: Godt spørsmål. Tror jeg lar spørsmålet ditt stå til 10 000,- kroners spørsmålet denne mandagen 🙂 Ha, ha, ha 🙂 Jeg gidder ikke bry meg om den “anonyme” sin kommentar i det hele tatt, og i hvert fall ikke synke ned på hennes nivå.

    • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Ja det har vært lite snø, og det er jeg kjempeglad for siden jeg ikke er et vintermenneske. Det har faktisk begynt vokse opp blomster enkelte steder i Trondheim også nå, men for noen blomster er det alt for tidlig 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

      Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  4. Sjå de fine bildan. Æg får vårstemning av å sjå på bildan din. Har vært i Trondheim en gang og æg likt byen godt. Kunne gjerne tenkt mæg å besøkt Trondheim igjen 🙂

    Du som har fulgt med i mange år eller om æg ska sei det rett ut at min mistanke går tel Inger J, og med god grunn. Kan æg få spør dæg om en ting. E du venn med ho Toril på facebook? Nei det e du ikkje. Æg e det, og ho Toril har lagt ut akkurat de samme bildan på facebooken sin som ho har lagt ut på bloggen. Ka bevise det? Det bevise at ho Toril ikkje har stjåle nåkka bilda. Koss kommer du på alle løgnan, fantasian og oppdikta historia du kjæm med? E det virkelig sånn at du trur på dæm sjøl? I så fall får du ha god bedring. La Toril få blogge i fred og slutt å vær sykelig sjalu på andre bloggera at dæm får støtte fordi dæm har avslørt dæg før mange år sida.

    • Siri Elise: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg elsker jo å dele bilder, og jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldinger på bildene jeg deler med dere.

      Hva? Har du ikke vært i Trondheim mer enn 1 gang? Ja da er det på tide å sette kursen hit igjen. Anbefaler deg da under Olavsfestdagene som er i slutten av juli/begynnelsen av august. Da er det litt av et folkeliv her 🙂

      Ikke bry deg noe om den “anonyme”. La den “anonyme” bare få leke useriøs bloggpoliti som ingen tar seriøst 😀

      Ønsker deg en kjempefin mandag 🙂

      Purr, purr fra Toril og kattene

  5. Vakre solbilder fra solfylte Trondhiem 🙂 Jeg synes du fikk frem sollyset så fint jeg.

    Ha en fin fredag 🙂

    Godklem fra Irene

    • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Elsker jo å dele bilder med dere da, og det gledes når bloggleserne mine liker dem.

      Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

    • Catzy: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂 Jeg elsker jo å dele bilder med dere som leser bloggen min 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

    • Carina Josefine: Ja vi har hatt en kjempefin og mild februar, men med en god del sur vind da. Skal prøve å blåse litt sol ned til dere jeg 🙂 Enkelte steder i Trondheim har faktisk noen blomster kommet opp, men det er jo i følge kalenderen alt for tidlig.

      Håper dere får en bedre mars nå da 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

      Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  6. Fine bilder! Heldig du som har sola! Her har det vært grått siden før jul omtrent! Gleder meg til litt sol og vår framover, få litt farge på bildene igjen!

    • Mette: Tusen takk for det! Ja vi har vært kjempeheldige med februarværet, og enkelte dager har vi hatt vårfornemmelse, til tross for at det har stått februar på kalenderen 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse til våren jeg også 🙂

      Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

  7. Mona: Tusen takk for det! Jeg elsker å ta bilder, og særlig når jeg får en kjempefin sol som jeg kan ta bilde av 🙂 Hos oss også har det blåst en god del i februar, men vi har hatt den kjempeherlige vårfornemmelsen enkelte dager. Nå kan snøen holde seg langt unna. Jeg er jo ikke et vintermenneske, og når det er kaldt så får jeg store røde kuler bak hælene mine at jeg nesten ikke får på meg skoene.

    Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

    Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  8. hei hei
    vår i februar ???? nei nei nei uff det er da for tidlig det , synes da jeg 🙂
    men flotte bilder ble det uansett vår eller vinter 🙂

  9. Kitovoffs,streifimjau,flekkfiamjau,otikvoffs: Ja det har faktisk vært dager hvor jeg har lurt på om det var vår, og dét når kalenderen viste svart på hvitt februar, og vintermåned 🙂 Enkelte plasser i Trondheim har vårblomster blomstret.

    Tusen takk for det 🙂

    Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

    Purr, purr fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge