Get Adobe Flash player

14,02,2010 SKAL JEG PÅ HOVEDAUDTITION I NORSKE TALENTER :) TRENGER DITT RÅD FOR HVA JEG SKAL VELGE Å SPILLE?

14.02.2010 skal jeg på hovedaudtition i Norske Talenter. Jeg skal spille tverrfløyte!:) Det er nå vi får møte dommerne. Hvis vi går videre er det en dommer camp i slutten av februar hvor semifinalistene blir plukket ut! På audition vil jeg være 100% sikker når jeg spiller et fløyte stykke. Det å spille fløyte kreves god pusteteknikk. Jeg ønsker samtidig å vise at jeg kan spille. Da har jeg valgt ut 3 fløyte stykker som jeg kan velge mellom.Nå trenger jeg deres hjelp til å si hva dere synes! Hvilket av disse tre stykkene synes dere jeg bør spille på helgas audition? Vær så snill å svar meg på det!

Nr.1:
 
 


Meg selv som spiller Sarabande i a-moll av Bach.

 
 
Nr.2:
 
 

Her spiller jeg Melody In F av Anton Rubenstein.

 
 

Nr.3:

 
 

Jeg spiller Serenade (From String Quartet Nr.8) av Franz Joseph Haydn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Responses to “14,02,2010 SKAL JEG PÅ HOVEDAUDTITION I NORSKE TALENTER :) TRENGER DITT RÅD FOR HVA JEG SKAL VELGE Å SPILLE?”

 • Catzy:

  Du er veldig flink å spille vennen min;=) Hm… Det var vanskelig. Jeg ville gått for nr.2 eller nr.1.

  Ønsker deg en fin kveld videre;=)

  Stor klem fra Catzy

 • Grynet:

  Jeg blir imponert over deg, og hvor flink du er:) Lykke til i helgen. Jeg sier nr.2. Den mener jeg at jeg har hørt før. Greier ikke å komme på hvor.

  Bloggklem fra Grynet

 • Mona Elisabeth:

  Så flink du er:) Masse, masse lykke til! Jeg skal kyrsse fingre for deg:) Ja, hva du skal spille ja. Jeg likte nr.2 og nr.3 veldig godt.

  Ha en fin dag videre:)

  Stor klem Mona Elisabeth

 • Sila69:

  Hallo!!

  Ja, alle sangene var flotte, og du e jo sååå flink!! Jeg går for 1 eller 2;))

  Ha en fin dag;))
  stooor klem!!

 • Linn:

  Herregud så dritflink du er til å spille:-) Jeg likte best nr.2 og 3 jeg. Lykke til på audition! Jeg skal krysse alt jeg har, og håper du går videre.

  Bloggklem fra Linn

 • Irenesola:

  Jeg er imponert over hvor flink du er til å spille:) Det er artig når du legger ut videoopptak av deg selv hvor du spiller. Det er det som gjør bloggen din til å være så variert som den er.

  Personlig likte jeg nr.2 og nr.3 best. Jeg tror en av de to kan slå igjennom hos dommerne. Lykke, lykke til vennen min:) Jeg skal tenke masse på deg.

  Stor klem fra Irenesola

 • Corvelorven:

  Catzy:
  Tusen takk for det vennen!:) Jeg må bare takke for tipset om hva du mener jeg skal spille!:)

  Stor klem fra Toril

 • Corvelorven:

  Grynet:
  Tusen takk for det!:) Jeg skal gjøre mitt aller, aller beste, og jeg skal kose meg på scenen, og formidle vakker musikk til de som hører på!:)

  Tusen takk for tips til hva jeg bør spille!:)

  Bloggklem fra Toril

 • Corvelorven:

  Mona Elisabeth:
  Tusen takk for det!:) Jeg skal gjøre mitt aller, aller beste, og jeg skal kose meg på scenen, og formidle vakker musikk til de som hører på!:) Tusen takk for forslag på hva jeg skal spille!:)

  Stor klem fra Toril

 • Corvelorven:

  Linn:
  Tusen takk for det!:) Det var kjempekoselig å høre!:) Jeg må takke så mye for forslaget for hva du synes jeg skal spille!:) Jeg skal gjøre mitt aller, aller beste, og jeg skal kose meg på scenen, og formidle vakker musikk til de som hører på!:)

  Bloggklem fra Toril

 • Corvelorven:

  Irenesola:
  Tusen takk for det!:) Det var kjempekoselig å høre!:) Jeg blir kjemperørt når du skriver så fine ord på bloggen min!:)

  Tusen takk for tips til hva du synes jeg skal spille på søndag!:)

  Jeg skal gjøre mitt aller, aller beste, og jeg skal kose meg på scenen, og formidle vakker musikk til publikum!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats