TILBAKE PÅ BLOGGEN IGJEN :) ER FREMDELES FRUSTRERT OG SINT, MEN SER LIKEVEL DET KOMISKE I DET NÅ!

Da er det jammen meg fredag, og helg igjen!:) Det skal bli herlig!:) Nå er det kun dager igjen til min beregnede termindato for Blonide 🙂 Jeg synes dagene går tregt nå, men er det ikke slik når vi gleder oss til noe som skal skje? Husker da jeg var lita, og når 1.desember kom så fikk jeg åpne første luke i kalenderen, husker også hvor seint dagene fram til julaften sneglet seg av gårde. På samme måte føler jeg det nå også! Det blir slik at jeg følger hele tiden med på tegn når fødselen kan være i gang. Sannsynligheten for at Blondie føder før tiden er nok ganske liten, for vi har to paringsdatoer mellom Aros og Blondie, men innen en uke vil jeg nok rimelig sikkert si at kattungene er født! Jeg håper bare at fødselen går bra, og at ingen komplikasjoner skjer!
 
 
Aller først vil jeg takke dere alle sammen for kjempegod støtte etter det som skjedde i bloggen min tidligere i uken! Jeg pleier normalt å svare hver og en av dere på kommentarene dere skriver i kommentarfeltet, men denne gangen velger jeg å rette en STOR TAKK her og nå til hver og en som har støttet meg med trøstende kommentarer! Dette varmer utrolig masse!
 
 
Det som skjedde i bloggen min SKAL IKKE forekomme på noen som helst sin blogg!!!
 
 
Fremdeles er jeg forbanna og sint etter det som skjedde på bloggen min tidligere denne uken! I dag kjenner jeg at jeg blogger med stor klump i magen! Jeg kjenner rett og slett at jeg gruer meg fryktelig til å blogge! Det skal jo ikke være sånn? Jeg vet jo at bloggen min blir overvåket i håp om at noen kan ta meg for mobbing! Da skal de jammen lete lenge! I bloggen min er det INGEN mobbeblogg, og det er bloggen min heller ikke tenkt som! Bare det å få folk til å overvåke en blogg sier ganske mye om at “noen” lider av forfølgelsesvanvidd!
 
 
Jeg akter å blogge akkurat hva jeg vil i min blogg, og ingen skal nekte meg å blogge! Ingen tvinger noen til å lese min blogg, og det er bare å forlate bloggen min hvis det er noe jeg skriver som provoserer dere! Jeg akter å heve over slik banal oppførsel!
 
 
Ha, ha, ha 🙂 Jeg hadde hatt forståelse at en kattemage, kattungfødsel og katteparing kan sees på som pervers hvis noen av dere hadde vært en sterk troende fra Indremisjonen på begynnelsen av 1900-tallet på Sunnmøre, men å få seg til å skrive det offentlig slik noen gjorde i bloggen min, og i tillegg stå inne for det på annen blogg, da blir det hele så latterlig og direkte dumt! Det er mye man skal lese før øynene faller ut!
 
 
Akkurat nå sitter jeg og følger med nyhetene på NRK1, for det har gått et ras etter sprengningsarbeid i Namsos. Jeg vet nøyaktig hvor dette er, for der har min mann og jeg kjørt mange ganger for å besøke søsteren til min mann som bor i Namsos. De er heldigvis IKKE rammet av det grusomme som skjedde i dag!
 
 
Hva skal dere gjøre i helgen? På søndag skal min mann og jeg synge med koret vi synger på konsert i kirka. Vi skal ha konsert sammen koret Ad Libitum (et proft kor), Tillerblæsen og Flatåsen Tut og Blæs 🙂 I år er det vel 4. året vi deltar på denne konserten, og det pleier å være stappfullt med publikum! Håper det i år også 🙂
 
 
Ønsker alle sammen en riktig fin fredag, og god helg 🙂
 
 
Take care!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “TILBAKE PÅ BLOGGEN IGJEN :) ER FREMDELES FRUSTRERT OG SINT, MEN SER LIKEVEL DET KOMISKE I DET NÅ!

  1. Det er bare så godt å se deg tilbake på bloggen igjen, og det eneste du kan gjøre er å bare å bruke ironi. Hvilke "normale" mennesker kan i det hele tatt få seg til å si noe slikt at bilder av kattemager, videoer fra kattefødsler, video fra kateparing og bilder av modeller i brudekjoler er pervers? Det å si noe sånt sier mye mere om de som sier det, og det beviser at "heisen ikke går helt opp til toppetasjen";=)

    Det er et godt tegn på forfølgelsesvanvidd når noen setter venner av seg til å overvåke bloggene dine!I det hele tatt er det en syk idé å i det hele tatt få seg til å gjøre det!

    Du har fine blogger, Hakrilas;=) Jeg er fast leser av bloggene dine, og det kommer jeg alltid til å være.

    Ingen kan nekte deg å være forbannet og sint på Tyra, Kaiapia og Tonje. Du har lov til å uttrykke deg akkurat hvordan du vil i dine egne blogger og på dagboken din på nettby! Du har også lov til å si at du hater noen når de utsetter deg og de andre for mobbing og sjikane som de har gjort! Det gjelder ikke bare deg, men alle sammen!

    Deres oppførsel beviser at de er store mobbere som ikke skulle hatt PC. Der de er blir det bråk. Jeg vil nå se om Kaiapia mener denne unnskyldningen sin, for det går vel ikke mange dagene, så er helvetet løs igjen. Før jeg tror på hennes unnskyldning skal hun få bevise det!

    Jeg er ikke nådig i mine ord, men nå har jeg sett mer enn nok av stygg oppførsel på nettet fra disse usmakelige menneskene!

    Jeg anbefaler deg å komme deg ned på politistasjonen for å anmelde Tyra!

    Klem Mari

  2. Tyra leser denne bloggen og fordi hun har kommentert her, Gymjenta. Flere har link til denne bloggen på sine blogger så derfor har hun funnet den såklart.

  3. Hun har jo skrevet og sagt mange ganger at hun er ferdig med Hakrilas, og ikke leser bloggene hennes. Da vitner det om at hun lyver nok en gang.

  4. Hun gjør ikke annet enn å lyve, forfølge og plage andre. Dere må ikke tro et ord av det hun sier. Hun kommer aldri noensinne til å forandre seg!

  5. Du skal vite Gymjenta at ikke Tyra har respekt for at vi kopierer inn våre mailer vi får. Da påstår hun plutselig av VI driver med dokumentforfalskning, men så snart Tyra får en mail, ja da er det IKKE dokumentforfalskning.

    Selvfølgelig må vi huske på at Tyra alltid ved sannheten om alt som har skjedd, og det er at alle mobber henne, og hun mobber "ingen".

    Hvem er det som roper høyt at andre har kopiert innlegg fra blogger? Jo, det er Tyra, men hvem er det som i dag har regelrett stjålet innlegg fra bloggen til Astrid UTEN å skrive at hun har hentet ideen fra henne, og hvem har stjålet 20 punkter om psykopati som scheeba skrev? Det var selvfølgelig Tyra! Da Ellen kopierte opp et lite avsnitt, og i tillegg skrev at hun haddet hentet det fra bloggen til Tyra, da var det plutselig straffbart!

    Det damemennesket byr meg midt i mot!

  6. Jeg koker av sinne pga Tyra. Tenk å stå inne for at hun støttet Tonje i å overvåke bloggene til flere av dere? Mari har rett at det er forfølgelsesvanvidd. Det er bare forbokstaven. Stakkars Hakrilas da hun fikk se kommentaren fra Tonje? Du måtte jo bli sjokkert?

  7. Det forstår jeg godt at dere blir. Da jeg så alle de stygge kommentarene fra Tonje og fra Tyra på den andre bloggen til Hakrilas kokte det i meg også.

    Det er regelrett æreskrenking og mobbing det Tyra, Kaiapia og Tonje holder på med.

    Ingen og da mener jeg ingen normale og oppegående mennesker står inne for at de støtter at bloggene til flere av oss skal overvåkes! Det er fullstendig sykt!

    Jeg er venn med Hakrilas på nettby, og til og med der ser jeg at Tyra har begynt å snike. I dagboken sin på nettby er den vel eneste plassen Hakrilas kan få skrive sine følelser og tanker i fred uten innblanding av Tyra.

    Det forbauser meg ikke at Tyra kanskje er så lysende frekk at hun adder vennene til Hakrilas, for å få tilgang til dagboken hennes.

    Jeg mener det har sagt til Hakrials. Hun bør komme seg til politiet og anmelde Tyra!

  8. Jeg tror at TYRA og TONJE er SAMME PERSONER!!
    Har studert skrivemåten og tidspungtene kommentarene er skrevet, og er mesten helt sikker!!

  9. Huff! Jeg har utrolig medlidenhet med Linn Elisabeth, Hakrilas, Gymjenta og E (E.K) for hvordan de har det når Tyra terroriserer og mobber dem slik hun gjør.

    Jeg vet ikke om alle fikk med seg at Anita Kristiansen fra blogspot skrev en kommentar på bloggen til Kaiapia med advarsel til Tyra og Kaia. Til og med til det måtte hun provosere og nekte på. Da skrev hun masse tull og fjas på bloggen sin at det var dokumentforfalsking av mailer. Kaiapia bekreftet at hun hadde fått en privat mail fra henne med samme innhold.

    Det samme skjedde med den mailen Linn kopierte opp som hun hadde fått fra blogg.no. Den la hun ut på Kaiapia sin blogg, og Tyra kom i forsvarsposisjon med en gang! Hun laget et motinnlegg på sin egen blogg! Hun tåler rett og slett ikke å høre sannheten om seg selv. Det må svi fryktelig hver gang noen forteller henne sannheten om seg selv!

    Nå kommer du Gymjenta med nok en bombe, og bare vent! Tyra kommer garantert til å lage et motinnlegg på blggen sin!

  10. Det er vi flere som tror Anonym! Det kan vel Hakrilas svare på? Hun kan se av ip-nummeret på bloggen sin om det er samme ip-nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge