TORSDAGSETTERMIDDAGSPREIK :) (Videoblogg)

Her kommer en videobloggoppdatering fra meg med referat om hva jeg har gjort denne uken 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “TORSDAGSETTERMIDDAGSPREIK :) (Videoblogg)

 1. Trivelig videoblogg som vanlig fra deg:) Det var trivelig å høre deg fortelle fra Norske Talenter. Jeg tenkte masse på deg:) Bra du er fornøyd.

  Ønsker deg og mannen din en fin helg, og en fin vinterferie:)

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 2. Åhhhh så morsomt med videoblogg:-) Jeg elsker å se og høre på videobloggene dine! Artig å høre hvordan audition i Norske talenter var for deg:-)

  Ha en fin fredag.

  Bloggklem fra Linn

 3. Nok en gang koselig videoblogg fra deg:) Det måtte være spennende å være på auditionen du var på. Du har all mulig grunn å være fornøyd med deg selv!

  Fin fredag ønskes deg.

  Bloggklem fra Grynet

 4. Du er så flink å videoblogge vennen;=) Du verden så gøy å høre om hvordan du hadde det på audition. Var du veldig nervøs? Var det ikke skummelt å se dommerne fremfor seg?

  Jeg skjønner at klassisk musikk kanskje ikke er underholdene nok, men det er jo vakkert å høre på, og det er balsam for sjelen å høre en vakkert klassisk stykke som spilles;=) Jeg elsker klassisk musikk, og lytter ofte til det.

  Nå har barna vinterferie, og det synes de er deilig;=) De skal være med søsteren min, mannen hennes og tantebarna mine på hytta, og de reiser på mandag.

  Selv skal jeg jobbe, men jeg har planer om å ta fri onsdag, torsdag og fredag. Det er en rolig periode på jobben hos oss, og da passer det godt med noen fridager.

  Ha en fin fredag. Kos dere i helgen;=)

  Stor klem fra Catzy

 5. Mona Elisabeth: Tusen takk for det, Mona!:) Ja, det var en helt spesiell opplevelse å være med på en audition i Norske Talenter! Jeg er kjempefornøyd, selv om klassisk musikk for dommerne ikke er underholdning. Tusen takk for det!:) I like måte til deg og familien også!:) Ønsker deg en kjempefin vinterferie!:)

  Stor klem fra Toril

 6. Grynet: Tusen takk for det!:) Ja, det var kjempespennende å være med på audition i Norske Talenter, og jeg er kjempefornøyd. Min faste pianist sa jeg spilte noe av det beste hun hadde hørt meg, og hun er ærlig når hun mener noe!

  Bloggklem fra Toril

 7. Catzy: Tusen takk for det, vennen!:) Ja, det var en kjempestor opplevelse å komme til hovedaudition!:) Selvsagt var jeg litt smånervøs, for det blir jo i en helt annen setting enn hvor jeg ellers spiller. Når jeg spilte ofret jeg ikke en tanke på dommerne. Jeg koste meg, og spilte til publikum!

  Du har nok rett. Klassisk musikk blir for “kjedelig” i Norske Talenter sammenheng. Særlig et instrumet alene. Det samme sa to andre klassisk musikere som også var på audition som jeg pratet med. Klassisk musikk lytter en til i rolige omgivelser, og den krever en annen setting enn et show!

  Kjempekoselig at ungene skal på hytta til søsteren din!:) Det blir sikkert kjempemorsomt!:)

  Så deilig at du skal ha fri! 🙂 Godt å ta noen fridager mens det er stille for dere på jobben!:)

  Ha en kjempefin søndag!:)

  Stor klem fra Toril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge