FØRJULS- OG JULEBILDER :)

I år prøvde jeg meg på å lage fløtekarameller for aller første gang. Her kokes fløte, sukker og sirup under stadig omrøring 🙂

Karamellblandingen i formen 🙂

Karamellene i boksen, og de ble kjempegode 🙂

3.advent, og tre lys er tent i adventsstaken 🙂

Så var det brune pinner som er et must når det gjelder julekaker her i huset 🙂

Ferdigstekte brune pinner 🙂

Kokosmakroner ferdigstekt 🙂

Denne filtstriejulepyntet laget jeg når jeg gikk på barneskolen 🙂 Kjempekoselig å ta vare på 🙂

Denne garnnissen laget mannen min da han gikk på barneskolen 🙂

Denne julebukken i halm laget jeg første året på videregående skole 🙂

Julepynt på veggen 🙂

Denne nissen er det en rasekattvenninne (som er med i samme katteklubb som meg) som har laget 🙂

Julepynt og juleduken på pianoet 🙂

Adventsstaken på plass i vinduskarmen på stua. Nissekona under fikk jeg i førjulsgave av min venninne Catzy for noen år siden 🙂

4.advent, og fire lys er tent i adventsstaken 🙂

Ikke jul uten krumkaker 🙂

Jul = Marsipan 🙂

Delfiakake er også en julekake som alltid blir godt tatt i mot 🙂

Pepperkakehuset vårt 🙂

Juletreet vårt, nytt for anledningen, og med nye leddlys på 🙂

Ingen julaften uten “Tre nøtter til Askepott”. Kjempefin film, og kjempevakker musikk 🙂

Ribba på julaften ble kjempegod, og svoren ble spør 🙂

Fikk kjempefine julegaver som jeg satte kjempestor pris på 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “FØRJULS- OG JULEBILDER :)

 1. Takk for i går 🙂 Det var en morsom vennefest, og jeg er stiv i magemusklene av all fliringa vår 😀 Morsomt at så mange kommer år etter år. Mona Elisabeth og jeg kom oss i seng kl.04.00. Vi ble sittende å prate i to timer etter vi kom hjem.

  I dag laget jeg en ganske så sen lunch til Mona Elisabeth før jeg kjørte henne til Værnes. Mona Elisabeth koste seg i går hun også, og hun sa hun gledet seg til neste år 🙂

  Fine bilder du har lagt ut, og så mye julegodt da 🙂 Jeg får vann i munnen av godsakene. Nam, nam, nam :p Delfiakake er godt. Det lager jeg også. Jeg synes egentlig at ett stykke er mer enn nok, for det er så mektig.

  Vi var også heldige med ribba vår. Den var saftig og god, og selvsagt så vi på Tre nøtter til Askepott. Da sitter vi klistret til TV-skjermen alle sammen 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Kerr koselige bilda med julestemning i du har lagt ut på bloggen din. Det ose av julestemning av bildan din 🙂 Æg håpa du har hatt ei fin jul? Æg feira julaften heim sammen mamma, pappa, broren min og søstra mi og no har æg fri tel 5.januar før æg ska på jobb igjen. Det e knallgodt 🙂

  Fine julegava du har fått også. Æg fikk også mykkje fine gava 🙂

  Æg ønska dæg ei fortsatt fin og god jul, og ein fin nyttårsaften i morra 🙂

  Bloggklæm fra mæg

 3. Nå fikk jeg ihvertfall julestemning 🙂 Koselig med pynt man har hatt lenge og som er med på å skape tradisjonsfølelse…og å pynte med ting man har fått i gave av venner er jo også kjempekoselig da 🙂 Så flink du er til å bake vennen! Delfiakake…det er min store favoritt men jeg er en tragedie på kjøkkenet og min elskede har diabetes så det er svært lite av kaker han kan spise så han lar det heller være. Kokosmakroner og brune pinner….da er det jul vettu 🙂
  Ha en fin nyttårsaften og så vil jeg ønske deg et riktig godt nytt år 🙂 Stoor klem ….<3
  Diva Andrea recently posted..Det gjør noe med meg….My Profile

 4. Virkelig kjekke og flotte bilder du viser. Kjekt at både du og mannen din har tatt vare på julepynt som dere har laget selv. Kreative er dere 🙂

  Brune pinner er min favoritt i julen, og daimkake. Hver jul lager jeg daimkake.

  Tusen, tusen, tusen takk for festen 5.juledag 😀 Herlighet så morsomt det var 🙂 Jeg storkoste meg hele kvelden. Det er alltid kjekt å treffe vennegjengen igjen 🙂 Flyturen hjem til Kristiansund gikk fint, og jeg kom hjem ved åttetiden. Jeg så du knipset bilder. Kan du være så snill å sende meg bilder på mail?

  Dere får ha en fin nyttårsaften i kveld 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

 5. Godt nytt år snuppa mi;)) Tuuusen takk for en artig kveld 5.juledag. Det var knallartig;)) Og det var artig å treffe deg og kattene igjen dag.

  Vi blir hjemme til søndag. Og vi kjører til Oslo i tolvtiden. Alt kommer an på vær- og føreforhold.

  Fine bilder du har tatt. Og den delfiakaka du bakte var rådgod;))

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge