TRIST SYN VED GRAVSTEDET HVOR MIN FAR LIGGER GRAVLAGT :(

Dette nyhetsoppslaget var det første jeg leste på nettet i går:
 
 
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1539298.ece
 
 
Mannen min og jeg tok turen opp til kirkegården med en gang siden min far ligger gravlagt på den kirkegården! Vi var selvsagt spente for hva som møtte oss. På turen oppover snakket vi om hvor dette kunne være, og vi kom begge to til samme konklusjon. Hvis dette er bevisste pøbelstreker gjort av folk som visste hva de gjorde kunne de ha vett nok til å gjøre det lengst mulig unna kirken og hovedveien.
 
 
Heldigvis og takk og lov var ikke gravfeltet hvor min far er gravlagt rammet, men gravfeltet nedenfor var et kjempetrist syn 🙁 Jeg ble helt på gråten da jeg så hvordan det så ut 🙁
 
 
Hva er det som driver folk til å gjøre slike ugjerninger som å velte gravstøtter? Dette er rett og slett pøbelskap, og de som gjør dette eier over hodet ikke respekt for andres eiendom! Skal ikke folk få ha gravstedene til sine kjære i fred en gang heller nå! Nå må kirkevergen gjøre noe, f.eks. å sette opp videoovervåkningskamera slik at de som utfører slik pøbelskap blir tatt, og får sin passende straff!
 
 
Eier slike folk som gjør dette over hodet ikke samvittighet? Det virker ikke slik! Dessverre!:( Jeg kjenner jeg blir rasende og kjempesint bare ved tanken på det synet vi var vitne til på kirkegården i går!:( Vi så flere pårørende som satt og gråt ved en grav hvor støtten var veltet! Bare det var et sterkt og kjempetrist å være vitne til 🙁
 
 
En ting er sikkert, og det er at de som utfører slike kjempestygge handlinger ikke tenker på at en kirkegård er en hellig plass for mange pårørende, og på kirkegården ønsker vi som er pårørende å få minnes våre kjære som en gang var blant oss! Kirkegården er et sted hvor vi kan komme for å være stille, mimre, tenke og minnes den avdøde!
 
 
Slike folk som utøfer slike ugjerninger eier ikke oppdragelse, og den passende straff hadde vært å betale for skadeomfanget som de hadde uført! Det ville svidd i pengepungen!
 
 
Jeg håper at det var noen vitner til gravveltingen på kirkegården, og jeg håper den/de skyldige blir tatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “TRIST SYN VED GRAVSTEDET HVOR MIN FAR LIGGER GRAVLAGT :(

  1. Huff;=( Jeg får vondt inni meg, og jeg har medlidenhet for de som ble rammet av dette. Hvorfor kan ikke mennesker begynne å vise respekt for gravene på en kirkegård? Bare tanken på å lese om gravskjending gjør meg sint at jeg ser rødt! Mennesker som gjør straffbare handlinger som dette fortjener en streng straff slik at de lærer en gang for alltid!

    Jeg er enig med deg at de er helt blottet og tom for alt som heter samvittighet, empati og respekt!

    Gleder meg til fredag til jeg kommer på besøk til deg;=) Det skal bli så hyggelig;=) Teller dagene til jeg reiser.

    Stor klem fra Catzy

  2. Fyyyy så opprørt og sint jeg blir når jeg leste dette i avisen i dag! Jeg skjønner ikke hva slike mennesker tenker med, hvis de har noe å tenke med i det hele tatt.

    Snakk om mangel på respekt, og en respektløs handling! Jeg håper de finner de skyldige slik at de kan få sin straff og lærepenge.

    Ha en fin ettermiddag.

    Stor klem fra Irenesola

  3. Herregud noe så respektløst og sjofelt gjort! Lurer meg på hva som foregår i hodet på dem som gjør dette? Jeg har medlidenhet med de som fikk gravstøttene sine veltet. Og jeg forstår godt reaksjonen din at du blir sint. Jeg blir også sint hver gang jeg leser om kirkegårdsvandalisering!

    For guds skyld håper jeg politiet finner de skyldige. En passende straff hadde vært å la dem rydde opp absolutt alt etter seg og betale skadeomfanget!

    Jeg hadde en fin uke sammen søsteren min og tantebarna mine;)) Uken gikk alt for fort.

    I dag begynte vi i vår første praksisperiode, og det var artig. Elevene tok så fint i mot oss. Dette tror jeg skal bli artig;))

    Ha en fin kveld til deg, mannen din og kattene deres.

    Stor, stor klem fra Ofmariel

  4. Huff så grusomt at noen må ødelegge for andres private eiendom noe som et gravsted er! Forferdelig trist å tenke på at sånt skjer. Jeg håper også at de skyldige blir tatt og straffet!

    Hva skjer med samfunnet vårt? Ingenting kan unnskylde en slik handling. Ren og skjær ondskap og faenskap og ingenting annet.

    Ha en fin kveld, vennen.

    Stor klem fra Mona Elisabeth

  5. Så tragisk:-( Hvor syke kan folk bli, og hva slags glede er det å ramponere graver? De må ha seriøse fritidsproblemer og mangler alt som heter for folkeskikk! Faen jeg blir jævlig forbannet hver eneste gang jeg leser noe sånt. Fint at graven til faren din stod hel da.

    Håper politiet finner de skyldige slik at de kan få sin straff!

    Bloggklem fra Linn

  6. Catzy: Jeg hadde også kjempevondt av de som var rammet, og hadde fått gravene sine ødelagt av denne ugjerningen!

    Jeg blir så forbanna hver eneste gang jeg leser om gravskjending, og skjønner ikke hvorfor ikke folk kan la gravene til andre folk være! Det er jo en plass for de som ønsker å sørge og minnes sine døde! Folk eier ikke respekt for andres eiendom!

    Dessverre har ikke politiet fått tatt noen i denne saken, og det synes jeg er kjempetrist, for de som gjorde dette fortjener straff så det holder!

  7. Irenesola: Jeg også blir fly forbanna når jeg leste dette i avisen, og det var et grusomt syn å komme oppover på kirkegården å se de gravene som var vandalisert! Skjønner ikke hvor syke i hodet folk kan bli, og jeg skjønner ikke at folk ikke kan la andres eiendom være! På en kirkegård skal folk vise respekt, og de som som utførte ugjerningen eier ikke respekt for andre mennesker.

    Dessverre har ikke politiet spor etter de skyldige, så denne saken kommer nok til å stå som uoppklart! Dessvere.

  8. Ofmariel: Ja, resepktløst er det rette ordet! De som utførte ugjerningen eier ikke et snev av empati og samvittighet! Jeg skjønner ikke hvordan folk kan være så syke i hodet at de vandaliserer gravsteder! Jeg er i hvert fall opplært til at på kirkegården er en hellig plass hvor de pårørende kan få sørge i fred! Man skal vise respekt på en kirkegård!

    Dessverre har ikke politiet funnet de skyldige, og disse galningen får gå fri til de kanskje igjen gjør en slik grusom ugjerning!

  9. Mandy Lou: Det er ufattelig tragisk at ikke folk kan vise respekt for andres gravsteder, og må gjøre slike fæle ugjerninger som dette! De eier over hodet ikke empati og samvittighet, og det eneste de tenker på er å ødelegge en plass hvor pårørende kan få sørge og minnes sine kjære!

    Dessverre har politiet ikke funnet noen spor! Dermed står den saken som uoppklart.

  10. Mona Elisabeth: jeg er helt enig! Respketløst og ondskapsfullt gjort er to passende ord jeg bruker om dette!

    De som utførte denne ugjerningen eier ikke respekt for en kirkegård og andres folk sine gravsteder! Det eneste de tenker på å gjøre herværk for å få oppmerksomhet! Dette er ren og skjer pøbelskap fra A – Å!

  11. Linn: Det kan du jammen spørre om! De som utførte denne ugjerningen eier ikke et eneste fnugg av respekt, samvittighet og empati for andres eiendom! Det var kjempetrist å se synet av de veltede gravstøttene. Selv om min fars grav ikke var rammet, kom tårene mine pga det triste synet!

    Dessverre har ikke politiet fått tak i gjerningsfolkene, og de ser på saken som uoppklart! Dvs ingen lærepenge i denne omgang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge