HAR KOMMET MEG FRA HELGAS SJOKK! NÅ SER JEG FRAMOVER IGJEN :)

Da er jammen meg blitt onsdag, og det verste sjokket etter helgas hendelser har lagt seg! Det er ikke å stikke under en stol at dette har gått hardt inn på meg. Jo mer jeg får dette litt på avstand, jo mer realistisk ser jeg på det hele. Jeg vet det er ingenting vi kunne gjort annerledes. Lille Beyonce levde på overtid siden hun var feil utvikliet, og hadde kroppen full av giftstoffer etter å ha ligget i betent livmor i flere uker. Hun hadde heller ikke utviklet sugerefleks slik som kattunger skal ha. Det hadde vært dobblet så ille hvis Beyonce fikk leve opp noen måneder, for så å dø f.eks i en alder av 2 – 3 måneder! Likevel gikk hun oss rett til hjertet! Når en må være reservemamma for en kattunge ved å mate den med kattetåteflaske, vaske kattungen slik at den får tisset og besjet og holde den varm og tørr blir man knyttet enormt til kattungen! Det er jo du som menneske som blir “kattemammaen” for kattungen. Slike kattunger knytter oppdrettere og katteeiere et kjempesterkt forhold til! Disse kattungene er vanskelig å selge eller å gi bort!
 
 
Nå har jeg kommet meg fra helgas ammetåke! Blondie er på bedringens vei 🙂 Hun har ikke vist tegn til å savnet lille Beyonce! Vi priser oss lykkelig for at Blondie overlevde, og krysser fingre, tær og labber for at hun ikke får bukhulebetennelse, noe som er vanlig etter en slik komplisert svangerskap! Blondie spiser og drikker godt igjen, og hun har kjeftet på Svartfot. Så det begynner å bli “normale” tilstander hjemme her nå 🙂 Du verden så fornermet hun ble i går da jeg satte på henne skjermen slik at hun ikke skulle slikke på såret! Blondie var sur på meg hele ettermiddagen til Halvard kom fra jobben! Nå ligger hun og hviler seg i kattesengen vi har.
 
 
Nå må vi se framover til et ventet kull mellom Aros og Ariel Corvette ca. 24.04.2009! Vi håper og kyrsser fingre og tær for at det svangerskapet går bra! Corvette er i fin form, og begynner nå å sette mage!:) Nå har jeg en politikk om at jeg ikke vil ha flere enn to kull på våre hunnkatter. Dette er fordi jeg vil ikke at de skal være fødemaskiner! De er alle sammen en av familien, og de skal ha et godt katteliv! Dermed har vi bestemt oss for at vi planlegger keisersnitt på Corvette, så steriliserer vi henne. Da har hun hatt to kull, og det er mer enn nok på henne 🙂 Hun er nå to år, og jo eldre kattene blir, jo mer risiko for svangerskapskomplikasjoner kan det være! Jeg vil ikke risikere liv og helse på hverken Corvette eller Blondie!
 
 
Kommer det et fint avkom mellom Aros og Corvette som vi synes ser bra ut, setter vi den til en fórvert. Da er katten likevel vår, men en annen familie tar hånd om den, gir den mat. Jeg får ta den med på utstilling når jeg selv ønsker, og jeg bestemmer at katten evt. skal ha et kull før katten blir familiens til odel og eie. Vi har jo Caspar som er hos fórvert. Han er ennå fertil, og skal muligens til paring med en hunnkatt, slik at han får ett kull etter seg. Deretter blir han kastert.
 
 
Ellers gleder jeg meg til Trønderkatten sin utstilling 04.04. og 05.04.2009 🙂 Denne gangen stiller jeg Svartfot huspus, Aros og Caspar. Søsteren til Aros kommer også, og datteren til Aros som bor i Umeå 🙂 Vi får besøk av våre svenske venner Anna og Micke torsdag 02.04.2009!:) De skal bo hos oss den helgen 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse til de kommer 🙂 Vi har det bare så kjempemoro når vi treffes 🙂
 
 
Her er det sol fra en skyfri himmel, og det er skikkelig påskestemning 🙂 Jeg skal i gang med å øve på fløyta og pianoet etterpå, så tenkte jeg å gå meg en tur. Jeg er jo litt redd for at vi bruker opp det fine været vi har før påsken, men en ting er sikkert: DET GÅR MOT VÅR 🙂 Jeg ønsker dere alle sammen en fin onsdag 🙂
 
 
Take care 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “HAR KOMMET MEG FRA HELGAS SJOKK! NÅ SER JEG FRAMOVER IGJEN :)

 1. Så godt å lese at Blondie er bedre;)) Jeg krysser fingrene mine for at hun blir helt bra! Godt å lese at du også ser framover nå, og jeg håper det går bra med det neste kullet! Ønsker deg en fin dag videre;)) Stor klem fra Gymjenta

 2. Åhh! Det var godt å høre at Blondie er bedre, og jeg håper at hun blir frisk igjen! Det er ikke moro når dyr blir syke. Jeg tenker masse på deg, og jeg ble glad når jeg leste at du tenker framover igjen:) Du har nydelige katter, Hakrilas:) Ved å følge bloggen din har jeg blitt glad i dem:) Ha en fin dag:)

 3. Kjempefint! En må bare se fremover, og glede seg over det en har og dagene som kommer 🙂

  Dyra er kloke, det er det ingen tvil om!

  Fortsatt god bedring til Blondie 🙂

 4. Så fine bilder av kattene;)) Jeg ville ikke putte fingrene mine inn i den munnen til Svartfot;)) Nå har dere hatt nok uflaks når det gjedler kattefødsler, så nå er det på tide at fødselen til Corvette går bra!

 5. Gymjenta: Takk for omtanken!:) Blondie er blitt bedre og bedre de to siste dagene, og det er vi kjempeglade for!:) Vi også krysser fingre, tær og labber for at fødselen til det neste kullet går bra!:) Corvette er i fin form!:) Hun begynner nå å sette mage, og nå er hun i uke 5 av drektighetsperioden sin!:)

 6. Ellen: Takk for det!:) Ja, vi gleder oss over Blondie sin framgang, og satser alt på at hun skal bli frisk!:) Tusen takk for det!:) Ja, vi elsker kattene våre!:)

 7. Kari: Vi gleder oss kjempemasse at Blondie blir bedre og bedre dag for dag!:) Vi var på veterinærkontroll med henne i går, og da var feberen borte!:) Det er et godt tegn!:) Blondie hilser og sier: "Prr" = Takk!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge