LÆR DEG Å SPILLE PIANO PÅ YOUTUBE :)

Vil du lære deg å spille piano? Da kan du følge med på min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/Nadina1708 hvor du vil få en innføring i de grunnleggende ferdighetene for å lære deg å spille piano! Alder er ingen hindring. Min mormor var 50 år da hun begynte å lære seg å spille piano, og hun ble kjempeflink 🙂 Mange sier at de ikke har tid til å ta pianoundervisning, og derfor lager jeg et innføringskurs på nettet slik at du kan lære deg de mest grunnleggende prinsippene for å spille piano 🙂 Håper nettopp du vil følge med videre 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 thoughts on “LÆR DEG Å SPILLE PIANO PÅ YOUTUBE :)

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen 🙂 Jeg vet at youtube blir brukt mye i musikkundervisningen, og dette er noe folk kan følge med på hjemme. De kan spole tilbake, og se videoen på nytt flere ganger.

   Tusen takk for at du delt linken, og det setter jeg kjempestor pris på 🙂

   Denne ideen har jeg tenkt på en god stund, men jeg vil planlegge for å gjøre videoene så bra som overhodet som mulig!

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Tusen takk. Jeg har alltid hatt lyst til å lære å spille piano og kommer til å følge med på dette med ugleøyne.

  Du er kjempeflink til å lære fra deg. Eneste minuset er, at du bor for langt borte til at jeg kan komme til deg for å få timer…
  Moffeliten recently posted..Min ønskelisteMy Profile

  • Moffeliten: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding fra deg! Så morsomt at du kommer til å gjøre det. Det er flere og flere som lærer seg å spille et instrument på nettet i dag. Da kan man gjøre det hvis man har tid, og man kan spole tilbake for å se videoen flere ganger.

   Hvis jeg blir rik av dette en gang i fremtiden så pendler jeg fra meg til deg hver uke for å gi deg timer 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 2. Det var dette som var ideen din du fortalte om på facebook? Guttene våre brukte og bruker mye youtube i musikkundervisningen de når de lærte seg enkle akkorder. De sitter med nettbrettet og ser på videoene og prøver seg frem med akkordene. Jeg tror en slik type undervisning er fremtiden.

  Tøft gjort av mormoren din å begynne og spille piano da hun var 50 år 🙂 Vi har et keyboard hjemme her vi også. Jeg kommer garantert til å fortsette å følge med på videoene dine, og håper du deler dem på blogg og facebook også?

  Fin, fin dag til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Ja det var det 😉 Jeg har gått rundt og tenkt på dette en stund, og snakket med folk om det. De jeg har pratet med har sagt: “Kom igjen, du har ingenting å tape på det!”

   Når jeg først lage dette opplegget, vil jeg gjøre det så bra som mulig. Er ferdig med å skrive manus for del 2 og del 3 nå.

   Mormor ble kjempeflink å spille, og hun spilte nokså vanskelige stykker 🙂

   Ja da. Jeg kommer til å dele videoene på bloggen min 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Kerr artig at du har begynt med pianoundervisning på nætt 🙂 Æg begynt å spill piano da æg va 7 år og æg slutta da æg va 12. Hærregud som æg angre no i dag førr at æg slutta. Æg syns det va dritkjedelig å øve.

  Æg glæda mæg tel neste video fra dæg 🙂

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæ fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig tilbakemelding! Det setter jeg stor pris på 🙂 Er nok mange som har sluttet i 12-13 års alderen. Øvingen er nok det som dreper lysten til de fleste, men når man merker at man blir bedre er det morsomt å fortsette. Man vil alltid ha med seg notekunnskapene, for senere i livet kommer man til at man får bruk for dem.

   I morgen skal jeg lage video 2 og video 3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 4. Den ideen tror jeg kommer til å bli populært, for det er så mange som ønsker å lære seg å spille et instrument. Ofmariel forteller om ungene sine som bruker youtubevideoer som opplæring i musikkundervisningen, og det gjør også jentene i musikktimene på skolen. De lærer seg å spille gitar i musikktimene, og youtube er et godt læringsverktøy. De har også bandspilling, og da må de kunne enkle akkorder.

  Jeg skulle ønske at jeg kunne ha spilt piano, og jeg er misunnelig på de som er flinke til å spille 🙂

  En fin søndag til deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Det er mange som spør meg om å lære dem å spille piano, og de får komme hjem til meg å lære seg det.

   Jeg vet at Youtube brukes mye i musikkopplæringen i skolen, og på mange skoler har de klasseband. Elevene sitter da på youtube, og lærer seg akkorder og besifring på piano. Så hvorfor ikke ha et nybegynner kurs for de som ønsker å lære seg pianoteknikk og notekunnskap.

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 5. Veldig bra at du kom på den ideen om å ha et nybegynnerkurs i piano på nettet;=) Det er et veldig bra tiltak som jeg håper mange oppdager.

  Jeg er veldig glad for at jeg fikk pianoundervisning da jeg var 8 – 16 år. Selvfølgelig var det kjedelig å øve på leksene, men jeg ble flinkere. Jeg har hørt det er mange som spør meg om jeg vil lære dem Til Elise når de ser pianoet på stuen vår hjemme her. De som spør meg om det har ikke noe pianoerfaring eller grunnlag. Etter jeg har mottatt et slikt spørsmål, finner alltid frem nybegynnerbøkene som barna hadde da de spilte piano, og gjett om de ser rart på meg. De ønsker å lære seg Til Elise med en gang. Jeg spør dem om de kan ta en salto fra femmeteren uten noe treningsgrunnlag? Selvfølgelig svarer de nei på det spørsmålet, for å gjøre en perfekt salto fra femmeteren må vi trene oss opp steg for seg. Det første er å lære seg salto. Først da forstår de at de det er lurt å begynne fra begynnelsen av.

  Mange av mine venner og arbeidskollegaer ønsker å lære seg å spille piano, men det er mange som ikke orker å begynne med det grunnleggende opplæringen.

  Jeg gleder meg til å se neste video i nettpianoundervisningen din;=)

  Ha en fin søndag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen Catzyvennen 🙂

   Målet er at videoene skal bli sett, og at de som ser den skal føle at det er nyttig for dem. Kanskje er det noen som har ett piano som står ubrukt, og da kan jo de se videoene for å lære seg grunnleggende ferdigheter og notekunnskap.

   Jeg har hatt de elevene der jeg også som vil begynne å spille på et nivå som de slett ikke har kapasitet til. Da har jeg gjort det slik at de kan gjøre det som en gehørtrening, dvs å spille sangen på gehør. Det er minst like viktig det som å være avhengig av noter. Samtidig er det viktig at de må forstå at basiskunnskap og begynneropplæring er kjempeviktig med tanke på at hvis de vil lære seg “Til Elise” må de også vite hvordan stykket skal spilles, og det kommer rett og slett ved å lære seg noter.

   I morgen skal jeg filme del 2 og del 3 i pianoopplæringen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge