Get Adobe Flash player

LÆR Å SPILLE PIANO – VI SPILLER PIANO (LEKSJON 2)

Leksjon nr.2 i min “Lær å spille piano – Vi spiller piano” på youtube! Dette er en unik mulighet for dere som ønsker å lære seg å spille piano. Jeg tar for meg grunnleggende ferdigheter når det gjelder pianospill, dere får notkunnskap og rytmekunnskap” 🙂 Setter kjempestor pris på om dere deler denne videoen videre til deres venner. Dere finner flere videoer på min Youtubekanal her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLu1XYdeEz0mHkUk4d8zI-TZMLmrrU9t2Z

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Responses to “LÆR Å SPILLE PIANO – VI SPILLER PIANO (LEKSJON 2)”

 • Den ideen du holder på med på youtube er genial, for det er mange som lærer seg å spille gitar eller akkorder på piano når de ser på youtube. Jeg vet godt at hvis jeg ikke hadde kunne spilt piano fra før, skulle jeg fulgt med youtubevideoene dine;=)

  Ha en fin mandag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Bruk tiden til på å være glad i de menneskene rundt deg som er galde i deg i stedet for å hate de menneskene du hater.My Profile

  • Catzy: Tusen takk for det! Kjempekoselig å få feedback fra deg vennen på pianoundervisninga 🙂 Jeg har fått flere positive tilbakemeldinger på facebook, og det virker som om folk synes dette er en genial idé. Det første målet er at det må bli kjent først, og det kan ta tid.

   Jeg har snakket med flere musikklærere som jeg kjenner, og de forteller at elevene henter alt de lærer av praktisk læring på youtubevideoer. De ber meg fortsette med å legge ut videoer.

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Siri Elise:

  Artig at du lage video sånn at folk kan lær sæg å spill piano 🙂 Æg syns du e flink tel å forklar og æg glær mæg tel neste video fra dæg.

  Æg ønska dæg ein fin ettermiddag 🙂

  Bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på slike positive tilbakemeldinger 🙂 Det motiverer meg til å lage flere videoer.

   Det har jeg også hørt de gangene jeg er pianolærervikar på musikkskolen at de synes jeg er flink til å forklare.

   Skal lage en ny video i løpet av morgendagen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 • Du er kreativ snuppa mi som lager nybegynneropplæringsvideoer for de som vil spille piano;)) Det er artig å følge med på. Og jeg prøvde meg litt på pianoet i dag. Det gikk bra. Jeg kommer garantert til å følge med videre på videoene dine. Og jeg har delt videoen til facebookvennene mine;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Dagen før dagen;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Setter kjempestor pris på tilbakemeldingen fra deg vennen 🙂 Kjempegøy at du prøvde deg på piano, og det vet jeg flere av vennene mine har gjort 🙂 Skal lage en ny video i morgen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Irene:

  Morsomt å følge med på pianoundervisningen 🙂 Jeg har selvfølgelig delt linken din 🙂

  En fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingen fra deg også 🙂 Tusen takk for at du har delt videoen min, og det hjelper til at folk får øynene opp for undervisningsopplegget 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 • Det må være marked for en sånn type undervisning på nettet. Gjennom musikkundervisningen har ungene våre lært seg enkle gitargrep og akkorder på keaboard. Jeg har også delt linken til youtubeprofilen din videre 🙂

  Fin, fin kveld til deg 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for det! Jeg setter kjempestor pris på tilbakemeldingen på videoundervisningen 🙂 Det er nettopp det jeg har hørt fra flere av vennene mine som er lærer har sagt det samme at elevene bruker mye youtubevideoer i musikkundervisningen. De tror at et slikt undervisningopplegg kan bli noe som flere kan dra nytte av, og motiverer meg til å fortsette 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats