LUKE NR.13 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

13.desember er jo som sagt Luciadagen, og det må selvfølgelig markeres i min bloggjulekalender 🙂 Youtubevideoen dere får se i dag er “Luciasangen” som synges av Kivnnelige Studenters Sangforening på en konsert i Gamle Aker Kirke 13.12.2008 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “LUKE NR.13 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

 1. Luciasangen er veldig koselig, og ikke noe er som å høre sangen på Luciadagen. Da barna var yngre laget vi lussekatter hver eneste Luciadag, og vi koste oss med lussekatter til frokost;=) Etter som barna er blitt store er det blitt noen år siden sist vi gjorde det.

  Du må ha en fin mandag videre søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

 2. I år fikk jeg med meg Luciakonserten til Cantus, og du aner ikke hvor bra den konserten var 🙂 Cantus er flinke. Jeg kom i julestemning etter konserten 🙂

  En fin tirsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge