LUKE NR.21 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

Det er blitt 21.12.2015, og tre dager igjen til jul 🙂 Jeg er virkelig kommet i julemodus, og jeg har brukt adventstiden og førjulstiden til å kose meg, og nyte denne lune adventstiden 🙂
 
 
I min bloggjulekalender i dag har jeg valgt en kjempefin sang som synges av Oslo Gospel Choir. Sangen heter: “Joy To The World”, og jeg synes den er kjempefin, for jeg har sunget sangen mange ganger i forskjellige kor 🙂 Håper dere også liker sangen 🙂
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “LUKE NR.21 I MIN BLOGGJULEKALENDER :)

 1. Fin sang med det beste gospelkoret vi har i Norge. Er det en ting Oslo Gospel kor kan er det å formidle fin julemusikk 🙂

  En fin tirsdags ettermiddag til deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. På de julekonsertene jeg har vært på med Oslo Gospelkor får jeg frysninger over hele kroppen når de synger den sangen og Deilig er jorden;=) Sangen passer veldig fint til koret, for det er en sang som krever et gospelkor.

  Du må ha en fin ettermiddag søte deg Torilvennen;=)

  Varm og stor klem fra Catzy
  Catzy recently posted..Høstens hverdag hos oss;=)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge