EN VIDEOBLOGG MED TEMAET KROPPSPRESS OG ULIKE SKJØNNHETSBEHANDLINGER!

En liten videoblogg med skjærtorsdagsprat og hjertesukk om temaet kroppspress blant bloggere og skjønnhetsbehandlinger, restylane, botox, juviderm og skjønnhetsoperasjoner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “EN VIDEOBLOGG MED TEMAET KROPPSPRESS OG ULIKE SKJØNNHETSBEHANDLINGER!

 1. Takk for i går snuppa mi;)) Det var råartig å treffe deg, Nadina, Dixie, Elvis og de råsøøøte kattungene;)) Herregud så søøøte de var;)) Det var på nippet at jeg ikke tok med en kattunge eller to hjem. Hehehe;)) Tar meg en tur i morra også jeg. Så går vi oss en tur som avtalt;))

  Råbra videoblogg med viktig tema som du tar opp. Jeg er i mot alt sånt juks og tull som skjønnhetsoperasjoner og innsprøytninger for å få større lepper og mindre rynker. Det er tull at unge jenter 20 årene trenger den slags.

  Og jeg er enig at voksne bloggere skulle ha gått foran som et godt forbilde for yngre bloggere. De skal holde seg for god til å reklamere på bloggene sine at de støtter sånne skjønnhetsbehandlinger.

  Herregud ja visst vises det. Og det er råstygt. Jeg tror de som tar restylane, botox og juviderm ikke vil innrømme at de blir avhengige av det. Derfor forsvarer de seg med at de tar ikke så mye. De er blinde for hva andre ser.

  Det går an å ta vare på huden sin med andre metoder som for eskempel kremer av ulike slag. Og det finnes akupunktur som er like så effektive som å sprøyte inn restylane, juviderm og botox.

  Ha en fin påskeaften;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

  • Else Marit: I like måte Else Maritvennen <3 🙂 Det var kjempekoselig å treffe deg også, og kjempekoselig at du fikk gleden over å treffe kattungene, Dixie, Elvis og Nadina 🙂 He, he, he 😀 Jeg vil nok tro Dixie hadde reagert hvis du hadde tatt med en kattunge da du var her, for hun har tellingen over hvor kattungene sine er til en hver tid!

   Tusen takk for innspillet ditt på videobloggen! Jeg brenner, og er engasjert i dette temaet at jeg måtte bare ha det ut på en videoblogg! Dette kroppshysteriet jaget etter å se så "perfekt" ut har tatt helt av, og det blir så feil! Dette "perfekte" finnes ikke!

   Det som irriterer meg mest er når voksne bloggere over 40 år skal reklamere for restylane, botox og skjønnhetsoperasjoner. De fremstår for meg som å ha kommet i panikkalderen hvor de ikke takler å se ut som de har levd et liv. Det er unnskyldningene deres som er verst, for de unnskylder seg med at de tar så lite, og at de vil at det skal se naturlig ut. Vet du at det gjør det for pokker ikke! Det vises på lang vei, og de blir totalt mimikkløse i ansiktet. Alle kan se med det blåtte øye at de har jukset!

   Det verste er jo at de tror at vi som er motstandere av slike skjønnhetsbehandlinger er sjalu på dem! Jeg kommer aldri, aldri, aldri noen sinne til å bli sjalu på de som ødelegger ansiktet sitt på den måten. De blir avhengige av å ta behandlingen flere ganger. Når de må holde det ved like, er de avhengige allerede!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Videoblogg, gitt! Avansert og flink som er du er. Jeg er ikke trygg nok på meg selv, til å lage videoblogg, så det beundrer jeg deg virkelig for! 🙂

  Selv holder jeg meg helst unna blogger som handler for mye om utseende og “det perfekte”. Virkelige jordnære mennesker er mye mer interessante å lese om.

  En riktig god påske til deg, vennen 🙂
  Carina Josefine recently posted..Tiden etter Frisbee + AgilitybilderMy Profile

  • Carina Josefine: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg med innspill på videobloggen 🙂 Kjempekoselig at du likte videobloggen min. Jeg hoppet bare i det første gangen jeg laget videoblogg, og det morsomt å gjøre det noen ganger i stedet for å skrive en lang avhandling 🙂

   Jeg er helt enig med deg! Skjønnheten kommer alltid innenfra, og har man det ikke bra med seg selv vil det vises på lang vei. Det smitter over på mennesker rundt.

   Jeg er og blir motstander av å jukse seg etter det såkalte “perfekte” som ikke er perfekt i mine øyne! I tillegg så blir de avhengige av å ta behandling flere ganger, dermed er de avhengige. Man ser med det blåtte øye at mimikken ansiktet blir dødt.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Dette var en toppers videoblogg, og jeg synes det er kjekt at du prater om dette temaet. Skjønnhetsbehandlinger som botox, restylane, juviderm og skjønnhetsoperasjoner som brystløft, rumpeløft og justere på nese eller hva det måtte være burde blitt forbudt. Hvis ikke skulle det ha vært aldergrense 25 – 30 år for at unge jenter som er mellom 18 – 20 år skulle fått gjort det. Selvsagt er de ansvarlig for hva de publiserer på bloggene sine. Når de er 18 – 20 år vet de godt hva de holder på med, og toppbloggerne som har mange yngre fans som ser opp til dem skulle holde seg langt borte fra å profilere at de opererer seg, tar botox, restylane og juviderm. Når de er over 18 år har de et ansvar mener jeg.

  Huff og huff. Voksne bloggere har mer vett i knollen enn som så. De skulle være de første til å være gode forbilder for yngre bloggere og ikke blogget om skjønnhetsbehandlinger som gir falske forhåpninger for yngre bloggere. Det er yngre bloggere som leser bloggene deres, og unge usikre jenter suger til seg alt av informasjon om skjønnhetsbehandlinger. Jeg skjemmes de få gangene jeg ser at voksne bloggere skriver anbefalninger om å ta juviderm, restylane og botox, for de vet ikke selv hvor lavt de synker.

  Jeg kjenner noen voksne som har tatt botox og restylane, og selvfølgelig vises det. Naturlig er det ikke, for det vises godt at de har gjort noe. Ansiktet blir annerledes og dødt om du skjønner hva jeg mener. Jeg skjønner ikke hvordan de kan forsvare skjønnhetsbehandlinger som dreper nerver i ansiktet. Det er hinsides all fornuft, og gir ingen mening til meg. Forstå det den som kan. Hver sin smak.

  I dag har vi hatt skirebus for voksne og unger på hytta. Etterpå var det påskeeggjakt for ungene. Du kan tro de koste seg 🙂 Vi har tent opp i peisen, og slapper av med en god bok og et glass rødvin 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine, og fin, fin påske videre 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempefin kommentar fra deg med innspill på videobloggen min 🙂

   Slike behandlinger burde blitt forbudt, eller i hvert fall hevet aldersgrensen til godt over 20 år! Det er skremmende når unge jenter i 18 – 20 årene tar botox, restylane og andre ting for å fjerne rynkene sine. De rynkene de ikke har fått. Det verste er at 14 åringer som har enkelte toppbloggere som idoler sier at de skal spare konfirmasjonspengene sine for å ta en skjønnhetsoperasjon eller utføre en skjønnhetsbehandling. Da har det gått alt for langt!

   Når man er en toppblogger i 20 årsalderen, så har de et ansvar uansett for hva de legger ut på bloggene sine, og det er lov til å bruke hodet når disse toppbloggerne vet at de har unge jenter ned i 12 års alderen som ser opp til dem! 12 år gamle jenter trenger ikke bli foret med at idolene sine har operert seg fin f.eks. ved å ta rumpeløft eller tatt botox og restylane.

   Jeg kjenner jeg blir kjempesint når voksne bloggere promoterer og gladelig reklamerer for slike skjønnhetsbehandlinger. Voksne bloggere skal være gode forbilder for yngre bloggere, men det er de så absolutt ikke når de slenger rundt seg med overskrifter som: “Jeg er glad for at det finnes skjønnhetsbehandlinger som restylane og botox”. Slike overskrifter hos voksne bloggere er så aboslutt helt bak mål, og de skriver det kun for å provosere motstanderne av slike skjønnhetsbehandlinger. Voksne bloggere over 40 år skulle hatt mer vett enn å blogge om slike ting, nettopp med tanke på yngre usikre jenter som suger til seg alt av informasjon om skjønnhetsbehandlinger.

   Det verste av alt slike utseendefikserte voksne bloggere går i forsvarsposisjon med en gang noen skriver at de tar avstand fra slike skjønnhetsbehandlinger. Da blir motstanderne møtt med kommentarer som at de er kjedelige, ser ut som et rynketroll og er sjalu. Det er det største tullet jeg noen gang har hørt. Man er da vel ikke sjalu fordi man tar avstand fra slikt skjønnhetstull. Motstander fra slike skjønnhetsbehandlinger og jakt på det perfekte handler om å ha beina godt plantet på bakken, og ikke minst akseptere alderen man er kommer i. Skjønnheten kommer alltid innenfra, og det er ikke noe å diskutere en gang! De som er avhengige av å sprøyte lik- og nervestoffer inn i ansiktet sitt for å se yngre ut har problemer med seg selv, og problemer med å erkjenne at de har blitt voksne! Da er det naturlig å ha rynker!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Du e flenk tel å snakk på videoblogg og de ønske æg at du gjør meir av. Kanonbra videoblogg og tommelen min opp førr temaet du snakke om 🙂

  Det med dæm utseendefikserte kroppsbloggeran e ein av grunnan tel at æg ikkje gidd og blogge. Æg syns det e så feil at sånne utseendefikserte ska få ta opp plassen med å spre budskap om at dæm har løst tel å fikse på kroppen sin og at dæm trar botox, restylane og anna faenskap i fjeset. Det e i hue det sitt. Æg syns det e mest skremmende at dæm har så mange tilhengera som ser opp til dæm og som hos Kristin som har bloggen Style Connection sa i en videoblogg så e det skremmede at dæm e villig tel å spar konfirmasjonspengan sine førr å operere sæg eller å bruke pengan på andre skjønnhetsrelaterte inngrep. Kordan samfunn e det vi leve i? Æg skjønna det ikkje.

  Du nevne nok en gang vokse bloggera som blogge om dæm temaene der. Æg syns det ikkje høre heime av voksne bloggera å oppfordre andre tel å ta botox, restylane og skjønnhetsoperasjona. Æg meina sånne bloggera e blåst i hue sitt. Dæm e førr mæg kommen i panikkalderen og godtar ikkje at dæm e blitt voksen. Det e da ikkje nåkka galt å ha rynka. Ikkje ett eneste menenske går rundt og e fri førr rynka når dæm har blitt voksen.

  Kordan kan dæm som har tatt restylane, botox og juviderm sei at det ikkje vises? Det e det dummeste æg nån gang høre og det e kun dæm sjøl som e blind førr kan alle andre ser. Æg trur dæm ikkje vil sjå det og derfor finn dæm sæg sånne unnskyldninga. Alle veit jo at sånne behandlinga må tas med nån månedas mellomrom. Det e beviset førr at dæm bli avhengig.

  Æg vælge tel å hold mæg tel godkjente hudpelieprodukta førr å ta vare på huden min. Dæm rynkan æg har akseptere æg at æg har fått.

  Æg ønska dæg ein fin søndag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og innspill på videobloggen min 🙂 Kjempekoselig at du likte videobloggen. Jeg følte for å lage en videoblogg, for dette temaet brenner jeg for!

   På blogg.no er den plattformen hvor kroppfikserte bloggere kan utfolde seg fritt. Det skumle er at det er mange yngre jenter ned i 11 – 12 årsalderen som ser opp til toppbloggerne som står frem og forteller at de har tatt en skjønnhetsoperasjon, tatt silikon, tar botox og restylane! Akkurat det synes jeg ikke hører hjemme. Når disse toppbloggerne er i 20 årsalderen har de ansvar for hva de publiserer på bloggene sine, og det blir så feil når yngre jenter skal sitte å lese om at deres idoler mener at å operere nesen sin, ta silikon, ta botox og restylane er løsningen for å bli “perfekt”. Leste en undersøkelse hvor det kom frem at flere 12-13 åringer planlegger å spare konfirmasjonspengene sine til å ta en skjønnhetsoperasjon eller en skjønnhetsbehandling! Dette blir kjempefeil! Når jeg mener at toppbloggerne som higer etter det “perfekte” gjennom å uføre forskjellige skjønnhetsbehandlinger er ansvarlig for hva de publiserer på bloggene sine, så er i hvert fall voksne bloggere over 40 år ansvarlig for hva de publiserer.

   De unge usikre jentene som vurderer slike skjønnhetsbehandlinger, suger til seg alt av informasjon om slike behandlinger. Det være seg fra toppbloggerne eller voksne bloggere.

   De (få) voksne bloggerne dette gjelder er overhodet ingen gode forbilder for yngre lesere, og de fremstår som totalt blåst i hodene sine!

   Det jeg tror at de skriver om temaet bare for å provosere, for de vet at de får inn kommentarer for motstandere som tar avstand fra slike skjønnhetsoperasjoner. Når bloggoverskriften: “Jeg er glad et finnes skjønnhetsbehandlinger som botox og restylane” lyser i mot en fra godt voksne bloggere, sier det mye at den bloggeren har en hensikt, nemlig å provosere!

   De stakkars motstandeerne som tørr å skrive sin mening får høre at de er skrukketroll, at de er trauste og kjedelige, at de ikke bryr seg om utseende sitt, og at de er sjalu! Det er så patetiske motkommentarer av de bloggerne. De fleste i min venninnegjeng er motstandere av slike behandlinger, men de er da ikke sjalu for det! Er det noe jeg ikke er sjalu på, så er det de som ødelegger ansiktet sitt ved å sprøyte inn lik- og nervestoffer for å se “bedre” (i deres øyne) ut!

   Det vises kjempegodt at de har tatt botox og restylane, men det kommer de aldri til å innrømme. De unnskylder jo seg med at de tar så lite, men uansett så vises det at de har tatt botox og restylane! Sannheten er jo at de må holde behandlingen ved like, og da blir de avhengige!

   Kjempestygt er det også! Mimikken i ansiktet deres blir helt tomt og utrykksløst!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge