BILDER FRA VESTKYSTKATTEN SIN INTERNASJONALE KATTEUTSTILLING :)

02.09 – 03.09.2017 var det duket for Vestkystkatten sin internasjonale utstilling i Nordvesthallen. Av kattene mine hadde jeg med meg Nadina som stilte i veteranklassen (katter fylt 7 år og eldre) og datteren Dixie som stiller som kastrat.
 
 
Jeg startet fra Trondheim ca. kl.12.00, og kom frem til hotellet ca.15.15. Jeg er kjempeimponert over kattene mine, for de er så rolige og flinke når vi kjører bil. De lå og sov hele veien frem til Kristiansund 🙂 Slik er det alltid med kattene mine. Jeg har kjørt i 7 timer ned til Eidsvoll på utstilling, og kattene har vært stille helt fra vi begynte kjøreturen til vi kom frem. Nå skal sant sies at kattene våre har vært vant å kjøre bil fra de var små, og den treningen hjelper på. Jeg tror de føler at det er trygt og godt i transportburene sine 🙂
 
 
Fikk hotellrommet jeg skulle bo på, og pakket ut. Om ettermiddagen og kvelden slappet jeg av og tok det med ro. Ei venninne av meg som jeg gikk på gymnaset med (Mona Elisabeth) kom innom hotellrommet på besøk. Vi satt og pratet, og hadde det kjempekoselig 🙂 Kjempegøy å se igjen Mona Elisabeth <3 🙂
 
 
Gikk og la meg kl.23.00, og stod opp kl.04.30 på lørdagsmorgen. Ordnet meg i stand, fikk kattene i transportburene og gikk ned for å spise hotellfrokost. Kl.07.00 kjørte jeg avgårde til utstillinghallen. Kl.07.30 var det veterinærkontroll og innsjekk. Fikk hengt opp burpynten og satt kattene i utstillingsburene. Så var det bare å ta en kopp kaffe, slappe av og vente på at selv grunnbedømmelsen skulle begynne 🙂
 
 
Jeg tok selvfølgelig bilder som jeg har lyst å dele med dere, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂 
 
 

Nordvesthallen fylt med katter, utstillere og publikummere 🙂

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet sitt <3 :)

 
 

Godpusejenta Dixie i utstillingsburet sitt <3 :)

 
 

Nadina stilte i veteranklassen for katter som er fylt 7 år og oppover. Hun ble bedømt av dommer Thea Friskovec. Nadina fikk kjempebra bedømmelse, og hun ble Beste veteran 🙂

 
 

Dixie ble bedømt av dommer Glenn Sjöbom, og hun fikk kjempebra bedømmelse. Hun fikk sitt 3. CAP-cert, og tok tittelen Premier 🙂 I tillegg ble hun NOM (dommerens beste) til panelet 🙂

 
 

Dixie sin kjempefine Premier-sløyfe 🙂

 
 

Den kjempefine NOM-sløyfen som Dixie fikk 🙂

 
 

Den kjempefine NOM-sløyfen og BIS-sløyfen som Nadina fikk 🙂

 
 

Søndag 03.09.2017 var det en ny dag og nye muligheter for kattene på utstillingen 🙂 Her er godpusejenta Nadina i utstillingsburet sitt 🙂

 
 

Nadina liker kjempegodt at publikum som går forbi kommer bort til utstillingsburet hennes for å prate med henne, og da ser hun på dem 🙂

 
 

Godpusejenta Dixie Rose i utstillingsburet sitt 🙂

 
 

Dixie er også kjempesosial på utstillingene, og hun sitter også og følger med på alt det som skjer. Hvis det kommer noen publikummere forbi buret hennes, Da stikker hun gjerne hodet frem slik at de kan kose med henne 🙂

 
 

Søndag 03.09.2017 ble Nadina bedømt av dommer Hanne Sneum.

 
 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse, og hun koste seg under grunnbedømmelsen 🙂

 
 

Nadina ble igjen NOM til Beste veteran 🙂

 
 

Søndag 03.09.2017 ble Dixie bedømt av dommer Alexey Schoukin.

 
 

Den dommeren er bare helt fantastsik, for han får kattene til å presentere seg på en kjempeflott måte 🙂 Dixie fikk kjempebra bedømmelse 🙂

 
 

Søndag 03.09.2017 fikk Dxie sitt første CAPIB-cert i sin nye klasse 🙂

 
 

Dixie i utstillingdburet med de kjemepfine sløyfene som pynter opp 🙂

 
 

Nadina i utstillingsburet sitt med de kjempefine sløyfene som pynter opp buret 🙂

 
 

NOM-sløyfen til Dixie og to av sløyfene til Nadina 🙂

 
 

Nadina sin kjempefine BiS-sløyfe 🙂

 
 

Utstillingsburene som Dixie og Nadina hadde under helgens utstilling 🙂

 
 
I tillegg til BIS-sløyfer fikk også Nadina tørrfòrposer, en gave fra NRR sin sponsor Agria, en godbitmater og mer 🙂 Matmor kjørte ikke tomhendt hjem fra Kristiansund 🙂 
 
 
Utstillingen var ferdig ca.16.30 søndag 03.09.2017, og jeg kom hjem til Trondheim kl.19.45. Det var en kjempeflott utstillinghelg 🙂 Nå gleder jeg meg til neste utstilling som er i Falun i Sverige 30.09 – 01.10.2017 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “BILDER FRA VESTKYSTKATTEN SIN INTERNASJONALE KATTEUTSTILLING :)

  • Frodith: Tusen takk for det kjempekoselig kommentar 🙂 Det var kjempekoselig at du syntes. Hun er kjempefin i pelsen, og dommerne som dømte Nadina sa hun var i kjempefin kondisjon til å være 8 år gammel 🙂

   Det er kjempekoselig og morsomt på utstillinger, og jeg treffer jo abyssinervennene mine og andre rasekattvenner som jeg kjenner. Ikke minst er det en helg vi kan snakke katt hele helgen 😀

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, fra Toril og kattene

 1. Gratulerer med flotte resultater for Dixie og Nadina på utstillingen som var 🙂

  Det var virkelig kjekt å treffe deg på hotellet på fredagen og på utstillingen på søndag, og kjekt at du hadde bur ved siden av de flotte somaliene. De var vakre altså. Det var synd at eierne til kattene der ikke var i nærheten av buret da jeg var der, men det viktigste var at jeg fikk se de vakre somaliene der 🙂

  Kjekt å lese at du og kattene kom dere fint hjem etter utstillingshelgen 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ikke minst tusen takk for sist! Kjempekoselig å treffe deg når jeg først var i Kristiansund 🙂

   Jeg vet ikke hvor de var da du var på besøk, men kan jo tenkes at de var i kafèn en tur, eller ute. Oppdretteren har kjempefine somalikatter, og de gjør det bra på utstillinger 🙂 Hun er en kjempeseriøs oppdretter ja!

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Grattis til skjønne Nadina og skjønne Dixie for at de gjorde det råbra på utstillingen i helga;)) Det var råartig å følge med på snappene fra deg. Og det var råartig at du sendte live fra utstillinga på søndag;)) Det må du gjøre mer når du er på utstillinger.

  Råfine bilder fra utstillinga;)) Nadina og Dixie er råfine begge to.

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂 Jeg er kjempefornøyd med utstillingsresultatene, og Dixie fikk jo certet sitt, og ble NOM. Nadina beste veteran 🙂

   Så kjempegøy at du synes at det var morsomt at jeg sendte live på facebook. Kommer nok til å gjøre det på neste utstilling også 🙂 Synes jo det er kjempegøy å snappe når jeg er på utstillingsturene mine, og det er jo kjempegøy å dele med dere som følger meg hva jeg opplever når jeg reiser med kattene mine på utstillinger 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Gratulerer med fine resultater som kattene dine fikk på utstillingen 🙂 Flotte bilder du har tatt på utstillingen 🙂

  Jeg koste meg også med snappene som du sendte forrige helg, men livesendingen gikk jeg glipp av. Den så jeg senere på dagen.

  Så koselig at du fikk truffet Mona Elisabeth når du først var i Kristiansund, og kjenner jeg dere rett hadde dere mye å snakke om 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Jeg er kjempefornøyd med utstillingsresultatene for Dixie og Nadina 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg elsker jo å ta bilder på utstillinger som jeg deler med dere som følger meg 🙂

   Kjempekoselig at du likte snappene og livesendingen som jeg hadde 🙂 Synes jo det er moro å dele med følgerne mine om hva jeg opplever på utstillingene jeg er på 🙂

   Det var kjempekoselig å treffe Mona Elisabeth ja 🙂 Vi fikk pratet masse sammen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Gratulera med kanonbra utstilling førr kattan dine og de e artig og se bildan du lægg ut som du har tatt på utstillinga 🙂

  Æg e glad i dyr og æg lika bæs katt og hund så æg bli aldri lei av at du lægg ut bilda på bloggen din om kattan dine 🙂 Æg kunna ha sett my meir.

  Æg ønska dæg ein fin mandag 🙂

  Stor bloggklæm fra mæg

  • Siri Elise: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du liker bildene mine, og jeg elsker jo å ta bilder når jeg er på utstillinger som jeg deler med dere blogglesere 🙂

   Jeg er allergisk mot hund jeg, men liker hunder kjempegod. Da mannen min og jeg snakket om å skaffe oss dyr ble vi fort enige om at katt var det enkleste. Siden jeg sliter med kroniske betennelser i hæler og ankler, og særlig om vinteren kom det til å bli mer jobb på mannen min med lufting av hund. Det ville være ham som hadde måttet gå turer med hunden siden jeg har smerter i leddene mine. Så fikk jeg vite at jeg er allergisk mot hund. Da var valget enkelt. Det ble katt <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge