TA DERE TID TIL Å VIDEOEN TIL STIAN A. LOTHE PÅ LENKEN TIL VG-TV PÅ DETTE INNLEGGET! SANNE OG VIKTIGE ORD DET HAN SIER!

Denne videoen på linken under burde absolutt alle voksne som befinner seg på sosiale medier se og høre! Det er Stian A. Lothe som har en sterk oppfordring til oss voksne som befinner oss på sosiale medier!
 
 
https://www.facebook.com/vgmeninger/videos/10159867732075354/?hc_ref=ARTliGBy9VMLvAeC7S_UhaKXz8jxc1IIpye08Dlw18_7NA01Y-VRTcXw_6blGcCXViA&pnref=story
 
 
Jeg tror at Stian har helt rett i sine betraktninger! Vi voksne er ikke noe bedre, og det er skremmende å tenke på at vi skal være forbilder for den den oppvoksende generasjon!
 
 
Selv har jeg sett hvordan voksne nettbrukere på sosiale medier kan sitt å ytre offentlig f.eks på ulike facebookgrupper som f.eks. facebooksiden til Farmen hvor deltakerne blir diskutert. Jeg har klikket meg inn på mange av de facebookbrukerne som har skrevet direkte stygge og hatefulle kommentarer om noen av farmendeltakerne, og det jeg har sett er at det har vært godt voksne facebookbrukere.
 
 
Det er greit nok å være engasjerte, men engasjementet kan fort gå over til å bli nettmobbing av enkeltpersoner.
 
 
Ta dere tiden til å høre og se videoen hvor Stian A. Lothe snakker, og det han sier er så sant så sant!
 
 

Bildet lånt fra Ole Brum sitater sin facebookgruppe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “TA DERE TID TIL Å VIDEOEN TIL STIAN A. LOTHE PÅ LENKEN TIL VG-TV PÅ DETTE INNLEGGET! SANNE OG VIKTIGE ORD DET HAN SIER!

 1. Det var en direkte oppfordring fra gutten det, og det verste er at jeg tror han har rett. Jeg har sett voksne skrive stygge kommentarer på sosiale medier, og jeg stiller meg automatisk spørsmål om vedkommende har det bra med seg selv.

  Tvillingdøtrene mine forteller også at voksne er de verste nettrollene. De har fortalt at Sophie Elise får mange stygge kommentarer fra voksne.

  Voksne skal ikke sitte å skrive stygge kommentarer i et kommentarfelt til en ung jente i 20 årene. Nei. Det skurrer forferdelig å vite at noen voksne gjør det. I mine øyne sier det mer om det voksne mennesket som skriver stygge kommentarer på bloggen til en 20 åring enn om bloggeren som får kommentarene.

  Jeg tror det er på tide at voksne brukere på sosiale medier tar et dypdykk i sin egen oppførsel.

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempefin kommentar med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Ja den gutten har nok rett. Det jeg har sett på facebooksider hvor kjendiser, toppbloggere og andre profilerte personer blir diskutert er at det er mange godt voksne som skriver de mest hårreisende og stygge kommentarer! Da tenker jeg som så om de har unger selv, er de ikke gode forbilder for ungene sine slik de holder på!

   Du har helt rett. Voksne mennesker skal ikke sitte å skrive stygge kommentarer til en blogger i 20-årene! La nå de unge bloggerne blogge om sine interesser. De sitter jo heller ikke på en blogg hos en voksen blogger og skriver stygge kommentarer. Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg så den da du delte den på facebook. Han gutten på videoen har rett i det han snakker om på videoen. Voksne er de verste og flere av toppbloggerne som har stått frem og fortalt om at de blir hetset på bloggene sine eller på facebooken for bloggene sine har fortalt at det er voksne som er de verste.

  De unge som vokser opp i dag er oppvokst med internett og de lærer om nettvett i skolen. Vi voksne skulle også vite hva folkeskikk er gjennom mange års erfaring og vi har oppdratt ungene våre til at mobbing er stygt gjort. Likevel sitter voksne folk og skriver hets og stygge kommentarer. Det henger ikke på g.

  Supert at du delte den lenken, og det er viktig at vi voksne bevisstgjør oss selv.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempefin kommentar fra deg med innspill på blogginnlegget mitt 🙂

   Jeg har selv sett på noen facebooksider hvor kjendiser, politikere og toppbloggere blir diskutert at det er mange godt voksne mennesker som sitter og skriver stygge og nedlatende kommentarer! Derfor tror jeg at den gutten har rett.

   Du er utvilsomt inne på noe der. Ungene i dag har vokst opp med data og internett, og de lærer nettvett på skolen, men for oss voksne har internettverden kommet for fort på oss.

   Vi som er godt voksne skal ha lært oss det som på godt Norsk kalles for folkeskikk og god oppførsel mot andre mennesker, og den barnelærdommen som god folkeskikk og oppførsel vi skal ha lært burde vi ha tatt med oss over på internett. Hvor vanskelig skal det være da? Jeg er engasjert i dette temaet, for jeg har lest en god del stygge og hetsende kommentarer fra voksne mennesker på de facebooksidene jeg har vært inne på!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Råbra at du skriver om dette snuppa mi;)) Og den gutten vet hva han prater om.

  Jeg tror det er tilfelle. Jeg husker jeg så på bloggerne sesong 2 hvor S.E er på radiointervjue hos NRK P3. Og S.E fortalte til programlederen at voksne var de som var verst til å skrive stygge kommentarer og kritisere at hun hadde tatt botox, restylane og operert seg. S.E fortalte at hun ikke forstod hvorfor voksne skrev sånne kommentarer på bloggen til en 20-åring. Og hun mente at det er bedre at voksne snakker med ungene sine om det med plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger. Det er jeg enig i. Jeg ville aldri i livet skrevet en kritiserende kommentar på bloggen til en 20-åring. For det første blogger den 20-årige bloggeren for sine jevnaldrende. Og for det andre la nå de yngre bloggerne blogge om sine interesser.

  Vi er mange bloggere som har vært vitne til hvor stygg nettoppførsel voksne kan ha på blogg. Jeg skal ikke nevne navn. Men flere av oss bloggvennene dine vet hem jeg tenker på.

  Hvis vi voksne folk på sosiale medier skal være gode forbilder for de yngste er det på tide å skjerpe oss.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempefin kommentar fra deg Else Maritvennen 🙂

   Ja gutten har helt rett i det han sier på videoen sin, og alle voskne har godt av å se videoen hans!

   Jeg har hørt og sett at Sophie Elise har skrevet og sagt at hun har fått flere stygge kommentarer på kommentarfeltete sitt fra voksne mennesker!

   Det er greit at voksne er uenig med valgene Sophie Elise har gjort med å forandre på utseende sitt, men voksne mennesker skal vite bedre enn som så enn å sitte på kommentarfeltet til en ung blogger å skrive nedlatende og stygge kommentarer! Det hadde aldri i livet falt meg inn å gjøre det! Aldri!

   Da er det bedre at hvis de har blogg selv at de skriver et innlegg som handler om hvorfor de er i mot kosmetiske behandlinger og operajoner.

   Vi har det, og det er et kjempegodt eksempel med den ene bloggbekjentskapen vi har hatt med å gjøre!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge