22.JULI.2011, DATOEN VI ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME!:(

En rose fra meg til alle de etterlatte, pårørende, alle de som opplevde det grusomme terrorangrepet på kroppen, hjelpemannskapene, politiet og de frivillige heltene! Dere som dessverre døde pga en gal mann sine ondskapsfulle gjerninger døde ikke forgjeves! Hat ble et fremmedord, fordi hat ble vendt til kjærlighet!<3 Hvil i fred alle som brått ble revet bort 22.juli.2011!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “22.JULI.2011, DATOEN VI ALDRI KOMMER TIL Å GLEMME!:(

  1. Vakkert bilde og vakre ord du har skrevet, Toril;=) Vi tok turen inn til Oslo i går kveld på minnekonserten på Rådhusplassen, og det var veldig flott minnesmarkering med vakker musikk. Jeg så på minnegudstjenesten fra Oslo Domkirke på TV. Hele dagen ble en flott verdig markering til minne om de som mistet livet i terrorangrepet;=)

    En fin mandag ønskes søte deg Torilvennen;=)

    Stor klem fra Catzy
    Catzy recently posted..Sommerferie, og det er veldig deilig;=)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge