Get Adobe Flash player

SKJØNNER FINT LITE HER, MEN TUSEN HJERTELIG TAKK TIL DEG SOM HAR SENDT MEG DENNE GAVEN I POSTEN :)

Det er ikke hver dag jeg kommer hjem og åpner postkassen, og i postkassen finner jeg en liten pakke med mitt navn på konvolutten.
 
 
Jeg åpner konvolutten, og i den er det to kjempesøte og fine teskjeer med kattmønster på <3 🙂 Blir overrasket at noen vil gi meg en slik overraskelse sånn helt ut av det blå, og jeg kjenner jeg blir kjemperørt 🙂 
 
 
Tanken på hvem som kan være avsender av overraskelsen begynner å kverne i hodet mitt, men det viser seg at 3 av de jeg mistenker for å ha bestilt teskjeene faktisk er uskyldig 🙂 De skjønner like lite som meg. 

Disse kjempefine teskjeene dukket opp i postkassen min i går 🙂

 
 
Avsenderen ser ut som er i Kina. På konvolutten står det et mobilnummer, og ved nærmere googlesøk viser mobilnummeret seg å være til et rammeverksted på Gjøvik av alle ting.
 
 
I dag ringte jeg mobilnummeret for å høre om de hadde bestilt disse skjeene, for jeg tenkte at det går jo an at det skjer en feil. Den ansatte på rammeverkstedet på Gjøvik sa at de hadde ikke bestilt slike skjeer. Der var man like langt, og fremdeles skjønner jeg ikke hvem som har gitt meg overraskelsen. 
 
 
Jeg bestiller aldri varer på nettet fra utlandet! Aldri! Jeg har over hodet ikke bestilt disse teskjeene. Det eneste jeg bestiller er treningsting fra tights.no, og de hører hjemme i Oslo. Så meg er det ikke! Det er 100% fakta! 
 
 
Når jeg får en slik overraskelse i posten vil jeg jo gjerne takke den/de som har sendt meg de kjempefine teskjeene, og det er jo normal høflighet.
 
 
Jeg ble i hvert fall kjempeglad og overrasket over å motta den kjempefine overraskelsen jeg fikk, og teskjeene var kjempefine og søte <3 🙂 Tusen takk til den/de som har sendt meg teskjeene 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Responses to “SKJØNNER FINT LITE HER, MEN TUSEN HJERTELIG TAKK TIL DEG SOM HAR SENDT MEG DENNE GAVEN I POSTEN :)”

 • Så utrolig koselig da .-) Får håpe du finner ut hvem det er 🙂
  frodith recently posted..Om å være sin egen venn..My Profile

 • Det er sikkert en venninne/bekjent som har bestilt dette som en gave til deg på ebay, eller noe sånt 🙂

 • De var lekre 🙂 Så utrolig kjekt å få en sånn overraskelse i posten. Husk at det er fordi du fortjener å bli overrasket. Du er jo den som alltid overrasker og gleder andre.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 • Irene:

  Stilige skjeer som passere deg utmerket 🙂 Jeg regner med at noen av dine venner sitter og ler når du spekulerer på hvem det er som har overrasket deg med denne gaven. Det er et morsomt påfunn å overraske noen på den måten som det du har blitt 🙂

  Disse skjeene er som skapt for deg 🙂

  Du må ha en fin søndag 🙂

  Godklem fra Irene

 • Det var ikke den verste beskyldningen jeg ble beskyldt for av deg;)) Og det irriterte meg at jeg ikke hadde kommet på å sendt deg en sånn gave;))

  Herlighet så råfine teskjeer da;)) De var råfine;))

  Kan det være at du har fått dem som en reklame fra en bedrift?

  Jeg håper du finner ut av mysteriet;))

  Ha en råfin mandag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

iDEAL of Sweden:

Quality Hotel Panorama:

Instagramprofilen min:

Instagram

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats