3 thoughts on “04.05.2009 BLE LILLE CARLOS 1 UKE, OG DA BESTEMTE MAMMA ARIEL CORVETTE AT DET VAR PÅ TIDE Å FLYTTE UT FRA FØDEKASSEN….

 1. Ja, det har jeg opplevd mange ganger jeg også at kattemødre flytter barna sine. Det skjer helt uten forvarsel! Jeg tror hun flyttet ham opp i sengen deres, fordi hun synes det ikke er noen farer hos dere. Han er blitt så stor, og ikke minst Carlos er nydelig;=) Det er dårlig gjort å legge ut slike fristende videosnutter;=)

 2. Nemmen! Kattemammaer er rare altså! 😉
  også opp i køyesenga da! Hehe!!

  Vi hadde også en katt (Norsk Skogkatt) for noen år siden som gjemte den stakkars bebien bak en gammel amerikakoffert midt på natta! Vi våknet av fæle skrik av ungen og fant den igjen , trøkt bak den kofferten, huff stakkar men det gikk bra for hun sluttet med å gjemme den etterhvert.
  Denne katten visste vi ikke skulle ha unger for det var en omplasseringskatt vi nettopp hadde fått og en dag i påsken da vi satt og spiste frokost så hadde hun født en unge i gangen vår, bak klærne våre. Stakkar!

 3. Nå venter jeg på mer nytt om den lille skjønningen 😉 Ikke la oss vente så fælt mye lenger da! 😛

  Håper alt står bra til med alle sammen, tobeinte og firbeinte? Og ha en fortsatt god helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge