EN BLOGGER SOM FORTJENER EN OPPMUNTRING FRA DERE!

Tusen takk til deg som gav meg en utfordring, og jeg skal ta utfordringen litt senere i dag 🙂
 
 
Aller først vil jeg gi min støtte og oppmuntring til bloggeren Ofmariel som desverre la ned sin blogg her på blogg.no. Årasken til at hun la ned sin blogg kan dere lese selv på bloggen hennes! Hun har blitt behandlet svært urettferdig og stygt! Alt dette kan dere selv lese ved å gå inn på linken hennes: http://www.ofmariel.blogspot.com/
 
 
Håper dette kan være en pekepinn på hvordan vi IKKE skal oppføre oss mot andre!
 
 
Ha en fin dag videre!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “EN BLOGGER SOM FORTJENER EN OPPMUNTRING FRA DERE!

  1. Jeg blir rasende når jeg leser dette! Stakkars Gymjenta;( Gymjenta er jo uskyldig!

    Si meg tåler ikke Tyra at noen er uenig med henne? Det virker som om alle følge Tyras meninger, hvis ikke så er hun i stand til å gjøre livet surt for de som mener noe annet enn henne!

    Jeg lurer på om Tyra hadde hatt samvittighet til å stå ansikt til ansikt med Gymjenta nå! Tyra burde skjemmes! Skjønner ikke hvordan hun kan sitte der med sin dårlige samvittighet å nekte for alt hun har utsatt deg, Marie, Gymjenta og Linn Elisabeth!

    Det beste er jo å overse hele mennesket. Til og med det blir jo galt, for Tyra oppsøker jo bloggene for å skape bråk!

  2. Jeg også blir så sint når et menneske får holde på sånn mot uskyldige mennesker! Tenk å mobbe ut et annet menneske fra å blogge da? Mobbing er ikke akseptabelt!

    Det verste er at Tyra ikke erkjenner det! Hun er totalt blottet for alt som heter selvinnsikt og selverkjennelse! Jeg måtte nesten tyne henne til å be Gymjenta om unnskyldning!

    Veldig fint gjort at du laget denne bloggen til støtte for Gymjenta;)

  3. Åh! Tusen, tusen takk for god støtte fra deg og de andre;)) Jeg setter stor pris på deg og de andre;D

    Det går bedre med meg, men jeg er psykisk sliten etter alt bråket! Jeg makter ikke å gå inn på bloggen hennes for å lese. Bloggen hennes gjør meg kvalm!

    Ha en fin kveld videre, Hakrilas;D

  4. Så god du og de andre er mot Gymjenta 😉 Hun trenger all den støtten hun kan få av oss! Jeg synes hun fortjener all støtten hun kan få nå! Huff, jeg synes så synd på Gymjenta;( Jeg har fulgt med bloggen til Gymjenta som hun hadde på blogg.no(i kulissene vel å merke), og jeg så hva Tyra skrev på bloggen hennes. Bra Tyra ba om unnskyldning, og godt gjort at Gymjenta tok i mot den.

    Fin blogg du har;))

  5. Jeg også blir så sinna når det gjelder mobbing! Synes så synd på Gymjenta nå!

    Det virker ikke sånn! Jeg holder meg laaaangt unna bloggen til både henne og Kaiapia, og de får bare holde på.

  6. Bare hyggelig, Gymjenta!:) Skulle bare mangle!:) Du støttet jo meg når det blåste som verst, og det er en selvfølge at vi som medmennesker må støtte hverandre når noen opplever urett!:) Ha en fin dag du også, Gymjenta!:)

  7. Ellen: Ja, jeg blir så sint at jeg koker når jeg ser noen som blir mobbet på den måten! Blogging er jo noe vi gjør på fritiden fordi vi synes det er morsomt! Da blir det så feil at noen ødelegger eller dreper gleden av å blogge om det vi har lyst til!

    Tusen takk for det!:) Denne bloggen er det få som har adressen til, fordi her vil jeg blogge om det som opptar meg!:) Ha en fin dag!:)

  8. Nina: Tusen takk for det!:) Det skulle bare mangle når hun er blitt så urettferdig behandlet som dette! Det ser nå ut til at det har roet seg nå da!

    Jeg også holder meg langt vekk fra deres blogger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge