VISSE MENNESKER BURDE ALDRI HATT KATT ELLER DYR GENERELT!

Nadina og Blondie koser seg sammen i sofaen. Bildet er tatt oktober 2010! 🙂

 
 

Som oppdretter mĂ„ man dessverre ta tunge beslutninger, og det mĂ„tte jeg ogsĂ„ i januar i Ă„r. Skal man drive oppdrett pĂ„ katt eller hund kan ikke dette drives av bare kastrater. Selv hadde jeg vĂ„re to kjempeherlige abyssinerhunnkatter (Corvette og Blondie) som var kastrerte. Corvette hadde to keisersnitt, og ved 2.keisersnitt skal hunnkatten kastreres. Blondie mĂ„tte steriliseres da det lĂ„ igjen et dĂždt foster med Ă„pen buk. Det var gjennomslag av betennelse til bukhulen, og da anbefaler veterinĂŠrene at man mĂ„ sterilisere hunnkatten. BĂ„de Blondie og Corvette ble sterilisert i 2009. Begge kattejentene har kjempeskjĂžnne personligheter, og vi elsket dem av hele vĂ„rt hjerte, og det gjĂžr vi fremdeles! 🙂 <3

 
 

Det at Blondie og Corvette ble sterilisert betydde at jeg mĂ„tte begynne helt fra begynnelsen av. De fikk begge vĂŠre med pĂ„ utstillinger, og begge to gjorde det kjempebra i kastratklassen! 🙂 Uansett om de var steriliserte elsket vi dem av hele vĂ„rt hjerte! 🙂 <3 Selv som kastrater var de en del av familien! 🙂

 
 

NĂ„ er oppdrettet mitt lite sammenliknet med mange andre oppdrettere. Jeg har bevisst valgt Ă„ ha et lite oppdrett, for kattene er for oss vĂ„re familiemedlemmer som vi elsker kjempehĂžyt! 🙂 <3 Da jeg begynte Ă„ se etter en ny abyssinerhunnkatt var jeg bevisst pĂ„ at jeg ikke ville forhaste meg, og i august 2009 ble Nadina fĂždt. Hun kom til oss i januar 2010. Jeg hadde bestemt meg for at Nadina skulle fĂ„ et kull, men jeg ville ogsĂ„ der vente til jeg fant den rette hannkatten for henne. Nadina ble paret i september 2011. Skal man drive et lite oppdrett anbefales det Ă„ ha to fertile hunnkatter som kan bytte pĂ„ Ă„ fĂ„ kull. Jeg var tidlig bestemt pĂ„ Ă„ ta vare pĂ„ en kattunge etter Nadina.

 
 

SÄ kommer man til dette med plassen. Hvis det er noe som er sikkert, er det at man kan ikke fylle opp huset med katter. Det gÄr bare ikke. Hvis det blir for mange katter kan det lett bli uro i katteflokken. Etter flere runder valgte jeg Ä la Corvette og Blondie fÄ nytt hjem. Jeg sa fra i oppdretterne slik at de visste det, og oppdretterne til Blondie og Corvette var forstÄelsesfulle.

 
 

Corvette flyttet til ei jente, og det ble full match med en gang! 🙂 De to har kjempemasse glede av hverandre. Corvette er med sin nye matmor hjem til foreldrene sine, og der blir hun skjemt bort med fisk! 🙂 Det er nesten slik at hun er fornĂŠrmet nĂ„r de kommer hjem til Trondheim igjen, og mĂ„ spise tĂžrrfĂłr igjen! Jeg fĂ„r stadig bilder av Corvette, og jeg ser at hun har det kjempetopp hos matmoren sin! 🙂 NĂ„r jeg vet at katten er elsket, har jeg det bra ogsĂ„.

 
 

SÄ var det Blondie sin tur Ä fÄ nytt hjem. Ei jente ringte meg, og hun ville ha Blondie. Det var ikke snakk om at andre skulle ha henne. EnnÄ jeg hadde flere gode kandidater pÄ hÄnden. Denne jenta var sÄ ivrig, og hun fremstod som en stor dyreelsker. Dette var kjempepositivt tenkte jeg. Det ble til at hun fikk overta Blondie. Jenta lovte dyrt og hellig at hun skulle oppdatere meg med bilder, og hvordan det gikk med Blondie. NÄr katter fra meg flytter til et nytt hjem krever jeg aldri at de skal oppdatere meg, men jeg setter kjempestor pris pÄ Ä fÄ en oppdatering over hvordan det gÄr med katten i ny og ne. En annen avtale jeg har med mine kjÞpere er hvis de av en eller annen grunn ikke kan beholde katten skal jeg som oppdretter/eier ha beskjed slik at jeg kan finne et nytt hjem til dem.

 
 

Blondie flyttet, og alt sĂ„ rosenrĂždt ut. Blondie sin nye matmor gav uttrykk for at det gikk bra, men hun sa tidlig at hun syntes Blondie var for kosete og intens i sin kos. Jeg sa at slik er abyssinere. Jeg spurte ogsĂ„ om hun kunne sende meg et bilde av Blondie slik at jeg kunne se hvordan hun hadde det. Åh ja da, det skulle jeg fĂ„, men jeg fikk aldri noe bilde av godkatten Blondie. Matmor til Blondie fikk seg jobb pĂ„ sjĂžen, og samboeren til Blondie jobbet ogsĂ„ masse. Jeg skjĂžnte at Blondie kanskje var mye alene, men jeg vet at nĂ„r en katt er hjemme alene nĂ„r matmor og matfar er pĂ„ jobb sover katten for det meste.

 
 

I sommer fikk jeg en telefon fra matmor til Blondie. Hun fortalte at de skulle to uker til syden, og lurte pÄ om hva hun skulle gjÞre med Blondie. Jeg fortalte at ikke sÄ langt unna fantes et kjempeflott kattehotell hvor de kunne ha Blondie, men hvis de valgte det mÄtte de vaksinere henne fÞrst. Det hadde de ikke rÄd til. Jeg sa at det gÄr an Ä fÄ en nabo eller et familiemedlem til Ä gÄ innom en gang for dagen eller annen hver dag Ä ta ut av kattedoen, gi henne vann og mat og kose med henne. Problemet var at ingen de kjente ville gjÞre det. Det syntes jeg var merkelig. I den samme telefonsamtalen fortalte hun at Blondie kastet opp. Jeg fortalte at det er vanlig hos abyssinere, men at hvis dette vedvarte mÄtte hun kontakte veterinÊr for Ä fÄ sjekket tennene til Blondie! Nok en gang fikk jeg til svar at det skulle hun gjÞre, men ingen ting ble gjort. Siste gangen jeg hÞrte fra matmor til Blondie var for 3  uker siden. Matmor fortalte at hun hadde det sÄ travelt, og nesten ikke hadde tid til noe som helst, og hun lurte pÄ om hun evt. skulle skaffe en kattunge som selskap til Blondie. Jeg sa at det gÄr an Ä gjÞre, for jeg vet at Blondie gÄr kjempegodt over ens med andre katter.

 
 

PĂ„ lĂžrdag fĂ„r jeg en privat melding pĂ„ facebook med spĂžrsmĂ„l om om Blondie skulle omplasseres? Jeg fikk link til finn.no hvor Blondie lĂ„ ute pĂ„: “Gis bort”. Jeg ble kjempesint, for avtalen var at hvis de ikke kunne ha Blondie skulle de gi beskjed til meg slik at jeg skulle fĂ„ ordnet et nytt hjem. Jeg kontaktet matmor til Blondie, og jeg var noksĂ„ sint og bestemt i sms’n jeg sendt henne! Hun kunne fortelle at Blondie tisset inne over alt. Hvis sĂ„ var tilfelle er det alltid en grunn til at en voksen katt gjĂžr det! Enten har katten urinveisinfeksjon, kattedoen kan vĂŠre full av avfĂžring og urin eller sĂ„ vil katten gi beskjed at her mistrives den! Jeg spurte om de hadde vĂŠrt til veterinĂŠren med Blondie slik jeg krevde! Åh ja det hadde de vĂŠrt! Jeg sa at annonsen skulle fjernes tvert, og at jeg skulle ta meg av kontakten med evt de interesserte!

 
 

PÄ sÞndag fikk jeg beskjed om at det var to interesserte. Jeg kontaktet dem. Den ene var uaktuell. Hun bodde midt i en by, og ville ha Blondie som utekatt. Den andre var en familie pÄ 5 (mor, far og 3 barn). De var i Trondheim i forbindelse med at de skulle pÄ sykehuset med den eldste sÞnnen sin. Jeg spurte de om de ville komme innom Ä hilse pÄ meg og kattene, og det ville de mer enn gjerne.

 
 

I gĂ„r mandag kl.09.30 kom familien pĂ„ besĂžk, og familien var en kjempeflott familie som elsker dyr! 🙂 Til og med huskatten vĂ„r Svartfot som er skeptisk til unger lot seg kose og klappe av ungene. Abyssinerne vĂ„re Aros, Nadina og Dixie lĂ„ utslĂ„tt etter familien dro, fordi de hadde lekt masse med ungene! 🙂 MagefĂžlelsen min for denne familien ble ytterligere forsterket at dette kom til Ă„ bli et perfekt hjem for Blondie! De skulle hente med seg Blondie nĂ„r de kjĂžrte hjem i gĂ„r. Familien like ved Namsos. Jeg kontaktet den gamle matmoren til Blondie, og fortalte at hun kom til Ă„ bli hentet. Jeg spurte den gamle matmoren til Blondie om hvilken veterinĂŠr de hadde vĂŠrt hos, og jeg fikk et svar at de hadde vĂŠrt til en veterinĂŠr i Selbu! Det syntes jeg var sĂ„ merkelig. Der de bor finnes det en anerkjent veterinĂŠr i Midt Norge som er ekspert pĂ„ hcm til katt. Jeg ringte veterinĂŠrene i Selbu, og fortalte hva saken gjaldt. De kunne fortelle meg at de ikke hadde behandlet noen Blondie hos dem. Ergo var det blank lĂžgn! Hadde Blondie blitt behandlet hos en veterinĂŠr, hadde navnet til Blondie stĂ„tt pĂ„ datamaskinen. Jeg konfronterte Blondies gamle matmor med dette, og jeg fortalte Blondies nye matmor det samme.

 
 

Blondie sin nye familie fikk hentet henne, og de stusset pÄ at Blondie var sÄ kosete, for de hadde fÄtt hÞre at Blondie bet, men Blondie malte og ville ha kos og oppmerksomhet! De reagerte pÄ samboeren til den gamle matmoren var sÄ brÄ med Blondie, og de la merke til at i matskÄlene til Blondie lÄ det inntÞrket mat, og hun hadde ikke vann i vannskÄlen! De nye eierne til Blondie spurte om hvorfor ikke hun hadde vÊrt til veterinÊren, og samboeren til den gamle matmoren hadde sagt at det var ikke sÄ viktig. Samboeren til den gamle matmoren kunne fortelle at Blondie hadde vÊrt utekatt, og de bodde like ved en vei som var trafikkert sÄ det holder! Den gamle matmoren ville hÞre hvordan det gikk med Blondie, men Blondies nye matmor sa at hun heller ville oppdatere meg!

 
 

PÄ tur hjem stoppet de innom en dyrebutikk hvor de kjÞpte leker, mat, skÄler og halsbÄnd til henne. Turen hjem gikk kjempefint, og Blondie hadde vÊrt kjempekosete i transportburet sitt. Jeg fikk stadig oppdateringer hvordan hjemturen til Blondie sitt nye hjem gikk. De fortalte at Blondie hadde et sÄr i nakken.

Det gikk ikke lenge fĂžr jeg fikk en telefon etter de kom hjem med en ny beskjed. Blondie sin nye matmor mĂ„tte dusje henne, for det luktet urin av Blondie, og kattedoen de hadde fĂ„tt med seg var overfylt av avfĂžring og urin. Den nye matmoren til Blondie var sikker pĂ„ at kattedoen ikke hadde blitt rengjort pĂ„ 2 – 3 mĂ„neder! Ikke rart Blondie har gĂ„tt og tisset pĂ„ utsiden av kattedoen! NĂ„r jeg hĂžrte dette ble jeg kjempelei meg, og jeg mĂ„tte felle noen tĂ„rer! 🙁 Kattedoen tar jeg hver kveld, og noen ganger tar jeg kattedoen 2 ganger om dagen, alt etter hvor mye det er i den.

 
 

Blondie elsket Ă„ bli dusjet, og hun malte lykkelig. Blondie sin nye matmor sa Blondie var skitten. Etter dusjingen koste Blondie seg og malte nĂ„r hun ble tĂžrket. Hun fikk en god porsjon med kylling, og hun spiste kjempegodt! 🙂  Blondie malte lykkelig og gikk med halen rett i vĂŠret mens hun gjorde seg kjent i sitt nye hjem. PĂ„ gulvet har de saueskinn, og Blondie stod der og masserte og malte! 🙂 <3 Blondie sin nye familie har forelsket seg i Blondiegullet, og jeg vet at der kommer Blondie til Ă„ bli bortskjemt sĂ„ det holder! I natt hadde Blondie fĂ„tt sove under dyna til sin nye matmor, og hun hadde ikke rikket seg en millimeter! 🙂 Da ungene stod opp gikk Blondie rundt fĂžttene deres, strĂžk seg inntil og malte. Halen rett i vĂŠret! 🙂 Mens de to eldste kledde pĂ„ seg for Ă„ gĂ„ til skolen, satt Blondie i gangen og fulgte med pĂ„ hva som skjedde. NĂ„r ungene hadde dratt gikk hun tett inntil siden til sin nye matmor opp trappen.

 
 

Det er tydelig at Blondie har mistrivdes sĂ„ det holder hos den forrige familien! Den forrige familien har ikke hatt tid til henne, og de har ikke brydd seg fem flate Ăžre om Blondie! 🙁 Hva vits i Ă„ skaffe seg katt da? Jeg blir kjempesint nĂ„r jeg tenker pĂ„ det. Hadde jeg visst dette hadde jeg hentet henne hjem for lengst! Det verste er at Blondie sin gamle matmor maser om Ă„ fĂ„ kjĂžpe en kattunge fra mitt oppdrett. En ting er sikkert, og det er at ingen kattunge fra meg skal til Blondie sin gamle matmor, og jeg har ogsĂ„ tipset mine abyssiner- og rasekattkollegaer om navnet hennes! Bare tanken pĂ„ at at de har latt henne gĂ„ for lut og kaldt vann gjĂžr at jeg feller noen tĂ„rer. Jeg fĂ„r vondt langt inn i hjertet nĂ„r jeg vet hvor snill og kjĂŠrlig Blondie er, sĂ„ har hun bodd til noen som har gitt blanke f…. i henne! 🙁 De har ikke hatt tid til Ă„ ta seg av Blondie, men skaffet seg katt uten Ă„ tenke igjennom konsekvensene for hva som kreves over Ă„ ha et dyr i huset! Dette provoserer meg. I tillegg til alle lĂžgnene om at de har vĂŠrt til veterinĂŠren med henne, noe som er blank lĂžgn fra ende til annen!

 
 

Blondie sin nye matmor skal ta Blondie til veterinÊren for Ä fÄ helsjekk pÄ henne, samt gi henne vaksine og markkur.

 
 

Det verste er at Blondie sin nye matmor fikk en rar sms fra Blondie sin gamle matmor. Smsen var feilsendt, og i smsen stod det: “De henter Blondie i morgen, ĂŠ vil ha mĂŠ nytt dyr med en gang!”. Jeg hĂ„per for Guds skyld at ikke de fĂ„r tak i seg en ny katt. Det samme kommer til Ă„ skje med den katten som med Blondie! Selv har jeg fortalt denne historien pĂ„ flere grupper jeg er med i pĂ„ facebook, for jeg synes det er sĂ„ viktig Ă„ dele denne erfaringen med andre katteeiere. I lĂžpet av Ă„r med oppdrett og avl vil vi dessverre oppleve slike tankelĂžse og egoistiske folk som skaffer seg katt. Dessverre vil slike typer folk fĂ„ tak i seg et nytt dyr de ikke orker Ă„ ta vare pĂ„ nĂ„r de har hatt dyret en stund. Det burde vĂŠrt en svarteliste en plass hvor navn pĂ„ slike folk finnes. Vi abyssinerkollegaer tipser hverandre om folk som ikke fĂ„r kjĂžpe katt fra oss, og jeg har en liste med navn med folk som aldri fĂ„r en katt fra meg! Gjerne ringer de samme personene rundt til alle oppdrettere for Ă„ hĂžre om de har kattunger. Navnet pĂ„ den gamle matmoren til Blondie stĂ„r min svarteliste nĂ„, og hun stĂ„r ogsĂ„ pĂ„ svartelisten til flere av mine abyssinerkollegaer og rasekattkollegaer!

 
 

NĂ„ fortjener gode, snille og kjĂŠrlige Blondie Ă„ ha det bra. Det er det stĂžrste hĂ„pet jeg har nĂ„, og familien som nĂ„ har henne er fullstendig smeltet og forelsket av Blondie sin kjempeherlige personlighet! 🙂 <3 Jeg tipper Blondie nĂ„ skjĂžnner at hun er kommet til et hjem som virkelig bryr seg om henne, og som elsker henne, og da gir Blondie alt av sin kjĂŠrlighet tilbake til familien sin! 🙂 <3

 
 

Jeg skulle aldri latt den gamle matmoren til Blonde overta henne da hun var overivrig pÄ telefonen i januar i Är! Gjort er gjort, og det er lett Ä vÊre etterpÄklok. FÞrsteinntrykket kan i noen tilfeller vise seg Ä vÊre feil. Da den gamle matmoren til Blondie var pÄ besÞk her, hadde hun et godt lag med kattene vÄre, men jeg reagerte pÄ at hun var en stresset type som ikke helt fulgte med pÄ hva jeg sa.

 
 

Jeg er kjempeglad for at det ordnet seg med Blondiejenta! 🙂 <3 NĂ„ er hun lykkelig hos sin nye familie, og hun vet at hun er 100% elsket av alle sammen! 🙂 <3

 
 

Da Corvette var lei av Ă„ vĂŠre mamma til sine to gutter i julekullet som ble fĂždt 25.12.2007 adopterte Blondie like sĂ„ godt Caspar og Melchior! 🙂 Blondie lot Caspar og Melchior fĂ„ amme seg, hun vasket dem og stelte dem. Melchior og Caspar var vel omrking 10 – 12 uker da Blondie fikk vĂŠre mammen deres! 🙂 <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “VISSE MENNESKER BURDE ALDRI HATT KATT ELLER DYR GENERELT!

  1. Jammen bra du fikk Blondie bort fra der hun bodde. HĂ„per at de som nĂ„ har henne tar godt vare pĂ„ henne. Jeg blir sĂ„ lei meg, provosert og forbanna at dyreeiere ikke tar ansvar nĂ„r de har skaffet seg et dyr 🙁

    Jeg syns det er bra at dere oppdrettere snakker sammen, og gir hverandre navn pÄ slike som ikke skal fÄ kjÞpe katt i fremtiden. Da vi kjÞpte Maco ville de ha opplysninger om hele familien, og hva vi tenkte med Maco. Det er en sikkerhet for dere som er oppdrettere. Er du streng nÄr du fÄr henvendelser fra dine kattungekjÞpere?

    Æsj denne kattedoen du skrev om hþrtes ille ut. Kattedoen tþmmer man hver dag. Det gjþr vi til Maco.

    Jeg er glad for Ă„ hĂžre at det ble en lykkelig slutt pĂ„ dette, og at Blondie fikk seg et nytt hjem 🙂

    Du mĂ„ ha en fin ettermiddag vennen 🙂

    Kos og klem fra Irene

  2. Trist historie du forteller. Men herlig Ä hÞre at Blondie har kommet til et nytt hjem hvor hun er elsket;)) Tusen takk for navnet til de som hadde Blondie. De kommer ikke til Ä fÄ kjÞpe en kattunge fra oss nÄr den tid kommer.

    Jeg blir alt for opprÞrt og forbanna nÄr du skrev om dette pÄ facebook og her pÄ bloggen din. Hadde det vÊrt meg hadde jeg navngitt henne bÄde pÄ facebook og pÄ blogg. Det hadde vÊrt til pass for henne. Du har ingenting Ä tape pÄ Ä gjÞre det. Jeg anbefaler deg Ä kontakte FOD slik at de fÄr svartelistet henne fra Ä fÄ seg katt fra dem.

    Hvis det stemmer at Blondie tisset andre steder enn i doet sĂ„ fryder jeg meg. Det er til pass for de som hadde henne. Katter er et levende individ som har krav pĂ„ omsorg og omtanke hver dag i 16 – 17 Ă„r! Disse folkene skulle aldri fĂ„tt overta Blondie. Men det kunne du ikke vite. NĂ„r du frotalte om dette pĂ„ facebook pĂ„ den gruppen vi begge er med i satt jeg med klumpen i halsen.

    Takk for at du delte historien din snuppa mi;))

    Stooor klem fra Ofmariel
    Ofmariel recently posted..Oppdatering og siste nytt hos oss;))My Profile

  3. Hvorfor i huleste grÞnne granskauen ville de ha katten nÄr de ikke greide Ä ta vare pÄ henne? Jeg kaller det renskjÊret egoisme. Du slipper ikke ut en rasekatt til flere tusen kroner nÄr du bor ved en trafikkert vei, for da ber du om at katten skal bli pÄkjÞrt. Det gjÞr du bare ikke. Hvis de bor landlig og stille til uten sÄ mye trafikk synes jeg det er ok Ä ha kastrerte katter ute. Jeg tror ikke de folka som hadde Blondi visse hva det innebar Ä ha katt. Som katteeier drar til veterinÊren for en Ärlig helsesjekk, og for Ä gi katten vaksine. Vi tÞmmer kattkassen til Lucia hver eneste kveld. Jeg synes det virker som vannskjÞtsel av Blondi som de som hadde henne har behandlet henne. De har ikke orket Ä brukt energi pÄ katten, og de skulle ha katt?

    Takk og pris at endte det godt, og jeg er glad pÄ Blondi sine vegne og pÄ dine vegne. Du mÄ ha hatt det vondt du ogsÄ nÄr du fikk hÞre om dette her. Jeg hÄper for Blondi sin del at hun fÄr det bra hos nyfamilien sin, og at de tar vare pÄ henne som en juvel.

    Ha en fin kveld 🙂

    Klemz Mona Elisabeth
    Mona Elisabeth recently posted..Fredag, helg og herrestafett:)My Profile

  4. Stakkar lille Blondepusen, og jeg har veldig vondt av henne;=( Jeg forstÄr at hun sikkert har mistrivdes der hun bodde. Du vet nÄr en voksen katt tisser inne er det noe som er galt, og det er et signal en katteier skal ta pÄ alvor. Det fÞrste en katteier mÄ gjÞre er Ä sjekke ut katten for om den har urinveisinfeksjon. Hvis ikke katten har det tilsier tissingen at det er noe annet. NÄr du forteller om den overfylte kattedoen forstÄr jeg veldig godt Blondie sin reaksjon. Kunnskapen om katt og kattehold til de som hadde lille Blonde er lik null. De skulle aldri hatt lov til Ä ha katt.

    Hvis du skal omplassere en katt skal den som har katten alltid gi beskjed til oppdretter eller eier fĂžr man omplasserer katten. Du setter ikke en annonse om rasekatt gis bort gratis! Det er helt tydelig at de som hadde Blondie var lei av henne.

    Jeg blir mer og mer rasende sint nÄr jeg tenker over hvor lite de som hadde Blondie har brydd seg om henne. Stakkars lille sÞte pusejenta;=(

    Jeg ser Ofmariel skriver at du burde navngi de Blondie bodde hos, og jeg mÄ si meg enig med henne. Det er til pass for slike userÞse katteeiere. UseriÞse katteeiere som de som hadde Blondie provoserer meg og gjÞr meg rasende sint, fordi de kun tenker pÄ seg selv og ikke lengre enn sin egen nesetipp.

    Jeg er veldig glad pÄ Blondie sine vegne at hun fikk seg ny og kjÊrlig familie som elsker henne;=) Det har lille Blondiepusen fortjent<3

    Du mÄ ha en fin fredagskveld sÞte deg Torilvennen ;=)

    Stor varm klem fra Catzy
    Catzy recently posted..Bilder fra USA-ferien vÄr;=)My Profile

  5. Huff huff huff! SĂ„ forferdelig trist! Jeg er et hundemenneske, men er glad i det meste av dyr. Og jeg blir oppriktig lei meg og forbannet nĂ„r jeg leser slikt! Du fĂ„r forsĂžke Ă„ tenke fremover nĂ„, hun har det kjempebra nĂ„ og er hos en familie som vet Ă„ sette pris pĂ„ henne. Jeg synes det er flott at dere oppdrettere deler navn pĂ„ slike! Vi fĂ„r hĂ„pe at hun ikke fĂ„r tak i noen ny katt, men det er vel nok av dem med vanlige huskatter som mer enn gjerne gir bort ukritisk…

    Stor klem til deg!
    Desirée recently posted..Oktober i InstagramMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge