Get Adobe Flash player

LIHKKU BEIVVIIN <3 :)

Lihkku Beivviin eller Gratulerer med dagen <3 🙂
 
 
I dag er jeg stolt 1/4 sjøsame og til og med plass i Sametingmantallet 🙂 Jeg føler meg beæret over tanken at min bestemor var sjøsame <3 🙂
 
 
Håper alle får en kjempefin feiring av Samenes Nasjonaldag <3 🙂
 
 

Lihkku Beivviin 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “LIHKKU BEIVVIIN <3 :)”

 • Grattis med dagen i går;)) Det var flere samer som feiret her i Oslo i går. Og i den samisk barnehagen var dete stor feiring. Jeg synes det er råbra at nasjonaldagen til samene blir markert på den måten. Det er fortjent;))

  Ha en råfin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for det Else Marit-vennen 🙂

   Det var markeringer for det meste over hele landet i går, og jeg hadde lyst til å delta selv på et arrangement. Kommer til å gjør det neste år.

   Til neste år skal jeg finne meg et samisk flagg som jeg kan henge opp, for jeg er så stolt over at jeg har samisk bakgrunn 🙂

   Samenes nasjonaldag har fått mer status, og takk og lov for det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

CommentLuv badge

NB!!!

NB!!! ALL TEKST OG BILDER PÅ DENNE BLOGGEN TILHØRER MEG SOM PRIVATPERSON. DET VIL SI AT DU SOM LESER AV BLOGGEN MIN IKKE UTEN VIDERE HAR LOV TIL Å KOPIERE BILDER OG TEKST UTEN MIN TILLATELSE (LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK M.V)!!! Dersom du ønsker å låne et bilde av meg er du hjertelig velkommen til å sende meg en forespørsel på mail til: torilkremmervik@yahoo.no Ved lån av private bilder fra bloggen min ber jeg pent om at de som spør meg om det linker til bloggen min under det/de bildene du ønsker å bruke :)

Sunn Fornuft:

Quality Hotel Panorama:

Bloglovin:

Follow on Bloglovin

Emner:

Arikv:

Newspost:

StatCounter:site stats