BLOGGOPPDATERING OG BILDER FRA KVELDSTUR TIL FJÆRA MED BÅLTENNING :)

Det er mandag 05.10.2020, ny uke og nye muligheter. Ny uke betyr blanke ark 🙂
 
 
I dag begynte høstferien for skoleelevene her i Trondheim. Husker før i tiden kalte man høstferien i Trøndelag for “Potetferie”. Det kom av at ungene som bodde på gård skulle ha fri for å hjelpe til med å plukke opp potetene før vinteren. I byen var det ikke vanlig at ungene hjalp til med å plukke opp poteter, men like fullt kallte vi det for “Potetferie” 🙂 Lærerne som jobbet i skolen hadde noe de kalte for “Trøndsk lærerstevne” som var kurs over flere dager for lærerne 🙂
 
 
Forrige uke hadde hadde vi et kjempefint og nydelig høstvær her i Trondheim med sol og varmt høstvær. Høstværet var kjempefint 🙂 I dag var det overskyet og regn.
 
 
Tirsdag 29.09.2020 var mannen min, jeg og ei korvenninne av oss i fjæra på stedet hvor vi pleier å tenne bål. Vi tente bål, satt og pratet og nøt den kjempefine høstværet. Det var en kjempefin kveld 🙂 Jo mørkere det ble jo med vakkert ble bålet vi hadde tent 🙂 Vi fikk også fotografert noen fine motiver.
 
 
Onsdag 30.09.2020 var det bursdagen til mannen min. Han fylte 52 år. Om ettermiddagen dro vi på en kafè hvor vi tok oss en god kopp kaffe, og vi kjøpte oss et kakestykke. Begge to syntes vi det smakte rart av kaka vi kjøpte. Mannen min spiste opp sitt kakestykke, men jeg greide ikke spise opp mitt stykke.
 
 
Torsdag 01.10.2020 var det korøvelse, og vi er godt i gang med å øve til konsert 12.11.2020. Vi er kjempefornøyd med den nye dirigenten vår, og den nye dirigenten er kjempeflink, engasjerende og motiverende 🙂
 
 
Helgen var en avslappende og rolig helg uten de store planene. Vi koste oss, slappet av, jeg fikk strikket litt noe som er trening til å myke opp fingeren som jeg hadde infeksjon i, ryddet og tørket støv i leiligheten og mannen min og jeg gikk oss en tur i det kjempefine høstværet. Det er kjempegodt med slike helger 🙂
 
 
I dag var jeg først til fastlegen pga at jeg har fått smerter i tåa jeg opererte i mars. Mest sannsynlig er det den ene skruen som plager meg, og i så fall må jeg ta den ut. Kjenner flere som har tatt ut skruen etter samme operasjon.
 
 
Dro på trening etter legetimen, og på planen i dag var det underkroppsøkt. Det gikk kjempefint, og jeg har økt i tre øvelser 🙂
 
 
Onsdag 07.10.2020 er det styremøte i abyssiner- og somaliringen (interesseklubben for oss som har abyssinere og somali rasekatter). Siden vi styremedlemmer sitter bor i Norge og Sverige har vi styremøtene på skype. Torsdag er det tid for korøvelse igjen 🙂
 
 
Dagene, ukene og månedene går fort, og nå har vi virkelig gått inn i høsten. Synes høsten er en kjempefin og koselig årstid. Om kveldene er det kjempekoselig å tenne stearinlys, lese en god bok, lese et blad, se TV, høre på musikk, kose med kattene mine strikke og bare slappe av 🙂
 
 
Har lyst til å dele noen bilder som jeg tok da vi var på båltur i fjæra, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Vi dro på utflukt til fjæra der vi bruker å tenne bål, og det var kjempefint septembervær 🙂 Stedet hvor vi pleier å dra er perlen vår 🙂

 
 

Båltenning i fjæra 🙂

 
 

Korvenninnen vår hadde laget vegannsk eplekake 🙂

 
 

Det var fullt av kråker som fløy fram og tilbake, og tydelig tid for kråketing 🙂

 
 

Det var en magisk stemning når bålets flammer og lyste opp i kveldsmørket 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “BLOGGOPPDATERING OG BILDER FRA KVELDSTUR TIL FJÆRA MED BÅLTENNING :)

 1. Koselig blogginnlegg om hverdagen din og dine gjøremål, og nydelige og stemningsfulle bilder fra turen til fjæra dere hadde 🙂

  Dere er flinke til å komme dere ut til sjøen, og det ser ut som dere har det hyggelig der med bål og greier 🙂

  Den eplekaken så god ut 🙂

  Du må ha en riktig fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

 2. Takk for sist snuppa mi;)) Det var råkost å treffe deg og kattene da jeg var hjemme i Trondheim i høstferien;))

  Sååå råfine bilder du har tatt. Og så stemningsfult bildet med bålet i skumringen var. Det er råkost å tenne bål i fjæra. Og bål er så fint når det er mørkt.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge