DONALD TRUMP ER UTVALGT AV GUD?…..

Innenfor alle religioner finnes det ytterliggående retninger. Da mener jeg alle religioner.
 
 
Alle sammen må få tro og mene det de vil, men da forventer jeg at det skal være gjensidig respekt for hverandre.
 
 
Etter presidentvalget i USA skrev jeg mine personlige tanker om hva jeg mente om Donald Trump. Flere av mine facebookvenner var helt enige med meg.
 
 
Det gikk ikke lang tid før en person som jeg har på min venneliste kom inn og skrev sin mening under facebookinnlegget mitt, og det var tydelig av vedkommende var Trumptilhenger. Vedkommende tilhører en menighet som har gått ut av pinsevennene, og har en del ekstrem holdninger til abort og homofili. Vi ønsket at Donald Trump skulle tape ble stemplet som mordere, fordi vi støttet Joe Biden som er demokrat. Det å støtte Joe Biden var det samme som å være for abort og for homofili.
 
 
Diskusjonen gikk hett for seg, og til slutt måtte jeg stenge denne “Trumptilhengeren” ute fra kommentarfeltet, for hun var så fordømmende mot oss som ønsket at Joe Biden skulle vinne, og mente at vi var ukristelige. Hun sa i klartekst at Donald Trump var utvalgt av Gud!
 
 
Hun la inn link til en artikkel fra den kristne avisen “Dagen” i kommentarfeltet som handler om hvor flink Donald Trump er, og hvor god kristen person han er.
 
 
Jeg ble rett og slett skremt av å lese hvordan den artikkelen i Dagen skryter Donald Trump opp i skyene. De mener han er en kjempegod kristen person! Det er ikke slik jeg har lært hvordan kristendommen og Bibelen er. Kristendommen for meg er: Budskap om nestekjærlighet, neste kjærlighet for andre mennesker, toleranse og aksept for andre mennesker og jeg har lært gjennom Bibelen at vi mennesker ikke skal dømme hverandre. Det står i Bibelen at man ikke skal dømme andre, for da blir man selv dømt, og det står at man ser flisen i andres øye, men bjelken i eget øye ser vi ikke.
 
 
Jeg ønsker å vise dere artikkelen som stod skrevet i Dagen slik at dere kan få lese den:
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

Kilde: https://www.dagen.no/meninger/debatt/2020-11-03/Kristnes-karakterdrap-av-president-Trump-951990.html?fbclid=IwAR3rX61YAzefaVvzjNR9pdzmJ477V-10eOB53mXB-SQ5MXS7uj6DQORaHfo

 
 

Bildet lånt fra: https://www.tv2.no/nyheter/11761212/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “DONALD TRUMP ER UTVALGT AV GUD?…..

 1. Det er skremmende at Trumptilhengerne lar seg manipulere til å tro på det han sier, og jeg kaller det ekstremisme.

  Trump skal USA få billig for meg. Den mannen er farlig og skummel.

  Du får ha en fin mandagskveld 🙂

  Go’klem fra Irene

 2. Åhhh er det mulig? Jeg blir skremt når jeg tenker på at det finnes folk som støtter den mannen. Og de virker så hjernevaskt. Som hun som kommenterte på facebookinnlegget ditt. Hun kunne ikke svare noe fornuftig for hvorfor hun støttet Trump. Eneste hun var opphengt i at han er mot abort og homofili.

  Trump og tilhengerne er sååå fordømmende av seg. Og det skremmer meg. Han er ikke en god kristen.

  Ha en råfin kveld snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge