GJENSYN MED (N) HAKRILAS H-KULL SOM BLE 3 ÅR 02.02.2021 <3 :)

02.02.2018 fikk min eldste abyssinerhunnkatt Nadina sitt 3 kattungekull. Det var (N) Hakrilas H-kull. I kullet var det 2 hannkatter og to hunnkatter. Kattungene ble født med keisersnitt. Kattungene fikk navnene: Hammurabi, Helios og Hera.
 
 
Mamma Nadina var kjempesyk, og hun fikk brokk i operasjonssåret. Hun måtte opereres.
 
 
Dessverre hadde ikke Nadina nok melk, og vi måtte tilleggsmate kattungene med kattungemelk.
 
 
Det var ikke det eneste problemet. Vi la fort merke til at Hammurabi hadde problemer med å drikke melk, og det virket som om han fikk all melken i vranga. Jeg fikk 1 ml sprøyte fra en rasekattvenninne av meg som vi brukte for å gi Hammurabi melk, og vi måtte passe godt på at vi holdt hodet hans rett. Hvis ikke fikk han det i vrangstrupen. Likevel så vokste han opp. Til tider hostet og harket han når han spiste våtfòr. Når han spiste tørrfòr gikk det bra.
 
 
Noe inni meg sa noe ikke var som det ikke skulle være, og jeg hadde i baktankene at Hammurabi hadde medfødt ganespalte.
 
 
Ved 12 ukers alder når kattungene i H-kullet skulle ha sin første vaksine fikk jeg vetrinæren til å sjekke om Hammurabi hadde gansepsalte, og det hadde han. Ved nærmere kontroll viste det seg at ganespalten til Hammurabi var på en heldig plass. Normalt sett så dør kattunger med ganespalte innen 1-2 døgn etter fødsel. De får ikke til å suge melk, for pga ganespalten har de ikke det vakumet som utgjør sugingen.
 
 
Hammurabi overlevde til tross, og det er jeg kjempeglad for.
 
 
Selv valgte jeg å beholde Hera. Helios ble solgt til en liten abyssineroppdrtter i Sverige. Han har blitt pappa til to kjempeflotte abyssinerkull.
 
 
Siden Hammurabi har ganespalte kan han ikke gå videre i avl. Han ble kastrert da han var 4 måneder gammel. Jeg visste at det ble vanskelig at noen ville kjøpe ham pga ganespalten, og jeg var nøye på hvem som skulle få bli hans nye eiere. Hadde ikke hjerte at han skulle flytte til hvem som helst.
 
 
Derfor ble jeg oppriktig kjempeglad og lykkelig da de som hadde kjøpt Dixie sin datter (Felicia) og Nadina sin datter (Grace) ringte og sa at de åpnet hjemme sitt for Hammurabi. Jeg ble rørt til tårer, og det var det beste som kunne skje.
 
 
Jeg har fått oppdateringer om at Helios er en kjempeherlig og trygg hannkatt, og han er limet i katteflokken med sin rolige personlighet. Helios er tryggheten selv, og han elsker å være sammen med hunnkattene han deler hus med <3 🙂 Han tar farsoppgaven sin alvorlig, for han steller og duller med kattungene sine. Hun som eier ham sier han er en kjempeherlig hannkatt 🙂
 
 
Hammurabi bor også i Sverige. Han elsker unger. Han er en kjempeherlig og trygg hannkatt med stor sjel <3 :)De som har ham har to små unger, og Hammurabi elsker å være sammen ungene. Deres eldste datter kjører Hammurabi rundt i dukkevognen. Babyen deres kan bruke Hammurabi som hodepute, og Hammurabi vil være i nærheten av ungene. Jeg tror Hammurabi selv tror han er et menneskebarn.
 
 
Jeg synes det alltid er kjempegøy å få tilbakemelding om kattunger som flytter til sine nye hjem, og jeg blir alltid like rørt og glad når jeg får bilder og oppdateringer 🙂
 
 
Siden (N) Hakrilas H-kull ble 3 år 02.02.2021 har jeg lyst til å vise frem noen nye bilder av H-trioen, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Godpusejenta mi Hera <3 🙂

 
 

Hera som var den eneste hunnkatten i H-trioen 🙂

 
 

Godpusegutten Helios <3 🙂

 
 

Helios koser seg og slapper av i klatrestativet 🙂

 
 

Godpusegutten Hammurabi stiller villig opp som “dukke” i dukkevognen <3 🙂

 
 

Hammurabi slapper av 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “GJENSYN MED (N) HAKRILAS H-KULL SOM BLE 3 ÅR 02.02.2021 <3 :)

 1. Åååhhh snuppa mi så råartig å se igjen kattene i h kullet;)) Tenk at de er 3 år nå. Jeg husker hvor tillitsfulle alle sammen var da jeg besøkte deg. De var ikke redd for noe den gjengen der;))

  Jeg blir rørt når jeg tenker på den jobben dere gjorde med Hammurabi han med ganespalten.

  Råartig å se bilder av dem;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Så moro at du synes det 🙂

   Ja, H-kullet var tillitsfull til alle mennesker, og de er like tillitsfulle i dag også. De ble jo flaskematet, og da tror jeg båndet til mennesker blir større enn normalt.

   Jobben med Hammurabi er så verdt det, selv om vi var slitne til tider. Er kjempeglad for at han levde opp <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld Else Marit-vennen <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Gratulerer så mye med 3 års dagen til kattene i H kullet 🙂 Jeg synes det var som i går at du postet på facebook at du hadde fått kattunger <3 Det var alltid koselig å komme innom for å hilse på kattungene de månedene de bodde hos deg.

  Jeg blir rørt av å høre historien om kattungen med ganespalte, for jeg husker hvor mye jobb dere hadde.

  Det er koselig å lese at kattene har det fint der de bor 🙂

  Bildene av H gjengen var veldig fine, og moro med han i dukkevognen 🙂

  Du må ha en riktig fin ettermiddag 🙂

  Go'klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar 🙂

   Årene har gått fort ja, og nå er H-kullet voksne 🙂 De er kjempeherlige og trygge mot alle mennesker alle 3, og de er så sosiale <3 🙂 Det tror jeg kommer av at de ble flaskematet som kattunger, og da tror jeg båndet til mennesker blir sterkere.

   Hammurabi tror han er et menneskebarn ha 🙂 He, he, he 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge