BLIR OPERASJON I PEKEFINGEREN MIN.

Hei, og riktig god mandag kjære blogglesere, følgere og bloggvenner. Jeg håper at alle har hatt en fin og god helg? Det har jeg. Vi har kost oss, slappet av og kost oss med VM på ski 😊
 
 
Lørdag 06.03.2021 fikk jeg meg ei god treningsøkt, og det var kjempegodt 😊 Trente overkropp. Om ettermiddagen og kvelden slappet vi av, tok det med ro, og jeg slappet av med strikking.
 
 
I går søndag 07.03.2021 var vi hjemme hele dagen. Vi fikk med oss femmila som fikk en dramatisk avslutning. Selv syntes jeg kjempesynd på både Blosjov og Klæbo. Det var to sønderknuste gutter vi fikk se. Medaljeutdelingen fikk en skygge over seg, for selv om Iversen fikk gullmedaljen er jeg sikker på at det var slett ikke den måten han ville få en gullmedalje på. Bolsjonov, Klæbo og Iversen gikk alle 3 kjempeflott løp på hver sin måte.
 
 
I dag hadde jeg time til ortoped på St.Olav med pekefingeren min. Ultralyden jeg tok fredag 05.03.2021 viste at pekefingerleddet er kraftig betent. Det er 98% sikkert at det kun er betent arrvev, men det kan være de gule stafylokokkene som har ført til betennelse i leddet. Sjanse for det er minimal, og da stoler jeg på ortopeden.
 
 
I samråd med ortoped skal de åpne såret, for å fjerne betennelsen. Uansett kommer de til å ta en prøve for å se hvilken type betennelse det er. Ortopeden søkte meg inn for snarest operasjon på dagkirurgien ved sykehuset.
 
 
Jeg fikk beskjed om at det er viktig å fortsette å bevege på leddet for å unngå at fingeren stivner. De dagene jeg trener overkropp skal jeg kun bruke de letteste vektene for å unngå direkte trykk på leddet. Ortopeden sa jeg måtte være flink til å ta paracett når jeg får vondt i fingeren. De siste 3-4 ukene har smertene i fingeren blitt verre, og leddet er mer rødt og hovent.
 
 
Etter jeg var ferdig med timen til ortopeden gikk jeg en kardiotur på 4 km. Når jeg kom hjem gjorde jeg mageøvelser på matta på gulvet. I morgen står det underkropp på planen. Planen er å stå opp i rett tid for å komme meg på trening.
 
 
Nå er det kun 40 stk som får trene samtidig inne på treningssenteret, og da må man være ute i god tid for å unngå å stå i kø. Kravet er jo 2 m avstand mellom hver.
 
 
På torsdag ser det ut til at vi får møtes fysisk på korøvelse også 😊 Det var en gladnyhet, men da med kun 20 stk, og avstand på 2 meter mellom hver sanger. Det skal bli kjempegøy å møte mine sangervenner igjen 😊 Vi må være forberedt på at de nye tiltakene som regjeringen kommer med i morgen gjør at vi må utsette vår fysiske korøvelse på torsdag som kommer, og fortsette digital korøvelse slik vi har gjort til nå.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder som jeg tok fredag 05.03.2021. Håper dere liker bildene mine.
 
 

Snø på geina.

 
 

Himmelen sett gjennom grenene på treet.

 
 

Snø på grenene på denne busken.

 
 

Snødekte trær på portalen inn til parken.

 
 

Vinterkledd sykehuspark.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “BLIR OPERASJON I PEKEFINGEREN MIN.

  1. Au da. Det var kjedelig at du må opereres. Jeg så jo at pekefingerleddet ditt var hovent da jeg var hos deg på besøk.
    Vær forsiktig på trenig og ikke løft for tungt <3 Jeg håper operasjonen vil hjelpe deg, og gjøre fingeren så bra som mulig.

    Det var fine bilder fra sykehusparken. Sykehusparken er fin og det er koselig med endene som svømmer i dammen når det er sommer 🙂

    Du må ha en riktig god og fin kveld 🙂

    Go'klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge