KJEMPEKOSELIG OG AVSLAPPENDE PINSE OG NYE BILDER 😊

Mandag 2.pinsedag, og siste langfrihelgen før jul. Denne pinsen har gått kjempefort, og det har vært en avslappende og stille pinsehelg. Det er godt det også, for uka som kommer er det en del gjøremål.
 
 
Mannen min har vært på hytta til broren sin. Han reiste lørdag formiddag, og kommer hjem i kveld. Kjempekoselig for brødrene å ha brødretid sammen. De har gått turer, vært ute med båten og fisket 😊 Hytta til broren til mannen min og familien ligger så idyllisk og fint til med sjøutsikt.
 
 
Været i helgen har faktisk vært fint. Mye sol. I dag har været vært kjempefint med sol fra skyfri himmel 😊
 
 
Lørdag formiddag 22.052.2021 var jeg ute og gikk en kardiotur, og det var kjempegodt. Når jeg kom hjem trente jeg overkroppsøkta mi med stikk, bånd og manualer. Om ettermiddagen var jeg hjemme. Jeg heklet flere brikker til oldemorteppet jeg holder på med.
 
 
Om kvelden så jeg på Eurovision Song Contest. Mine favoritter var Island og Sveige. Sangen som vant var ikke etter min smak, men moro for Italia som vant 😊 Det var kjempepgøy at TIX kom til finalen, og bare det var en seier nok for TIX. Han sa på et intervjue på TV i går at hvis han reddet to stk med sitt budskap i sangen var det en seier i seg selv ❤😊
 
 
Søndag 23.05.2021 var jeg hjemme hele dagen. Jeg ryddet i leiligheten og redigerte ferdig videoer jeg skal bruke i min vloggerie: “Aldri For Sent”.
 
 
I dag våknet jeg kl.08.00. Solen lyste opp, og det var varmt på rommet. Da var det bare å stå opp. Jeg ordnet opp i kattedoene, støvsuget leiligheten og spiste frokost før jeg gikk bortover på treningssenteret. Da var det tid for ukas første treningsøkt. På planen var det underkroppsøkt. Hadde en kjempeherlig økt i dag med energi 😊
 
 
I ettermiddag snakket jeg med min ene bestevenninne som bor i Oslo, og det var kjempekoselig. Nå har jeg nettopp snakket med min andre bestevenninne som er en barndomsvenninne. Hun bor også i Oslo. Kjempekoselig at man har mulighet til å holde kontakt gjennom å bruke video slik at man ser hverandre ❤😊
 
 
Denne uken som kommer er det noe på planen hver dag. Tirsdag 26.05 har vi styremøte i katteklubben, onsdag 27.05 har jeg videokonsultasjon med hudlegen (siden jeg går på medisin mot eksem) om dagen og om kvelden har vi styremøte i aby- og somalilringen (en klubb for oss som har rasekattene abyssinere og somali), torsdag 28.05 er det korøvelse. Så kommer helgen igjen. Uka kommer til å fly av gårde som vanlig.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg har tatt de siste dagene, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Tre stk løvetannblomster 😊

 
 

Kjempefine tulipaner i ett av Trondheim Kommune sine blomsterbed 😊

 
 

Tulipaner er mine favorittblomster 😊

 
 

Utenfor Lerkendal stadion en 2.pinsedag formiddag 😊

 
 

Lerkendal stadion klargjøres før hjemmekampen mot Molde 😊 Bildet er tatt ut fra vinduet på treningssenteret.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “KJEMPEKOSELIG OG AVSLAPPENDE PINSE OG NYE BILDER 😊

  1. Koselig pinse og fine bilder 🙂

    Vi var på hytta i Ålen i pinsen og vi hadde det koselig 🙂 Det var en kald trekk og vi prøvde å sitte mest mulig i solen for å ungå trekken.

    Du får ha en riktig fin dag videre 🙂

    Go’klem fra Irene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge