KJEMPEFIN TUR TIL RØNNINGEN I BYMARKA 12.06.2021 😊

Lørdag 12.06.2021 bestemte mannen min og jeg oss for å ta en tur i Bymarka til en gård som heter Rønningen. Fra der vi parkerer til Rønningen er det 2,8 km. Det er kjempefin turvei hele veien til Rønningen 😊
 
 
Selv har jeg ikke gått til Rønningen på 80-90-tallet. Må ærlig innrømme at jeg har ikke vært i from til å gå tur til Rønningen på mange, mange år. Når jeg var overvektig hadde jeg rett og slett ikke ork. Dette har nok ført til at jeg har hatt en psykisk sperre for å prøve å gå turen, for jeg var redd for å vise at jeg var i så elendig form som det jeg faktisk var.
 
 
Nå ville jeg prøve å gå turen. Mannen min og jeg koste oss på turen til Rønningen. Turen vi gikk til Rønningen var ikke en treningstur slik kardioturene jeg vanligvis går. Det var rett slett en tur for å nyte og få naturopplevelser.
 
 
Skal man nyte naturopplevelser må man stoppe opp for å få med seg hva som skjer rundt seg. Naturopplevelser handler om å koble på sansene våre. Man ser kjempefin og nydelig naturomgivelser rundt seg, plutselig ser man en gren, et tre eller en kvist som er som har laget et slags kunstverk, så hører man fugler som kvitrer og man lukter kjempegod natur ❤😊 Jeg vil si man sanser naturen og naturopplevelser.
 
 
På turen til Rønningen fant jeg flere fine motiv om jeg fotograferte. Har lyst til å vise dere bildene, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Nye kongler på dette treet 😊

 
 

Sommer er tid for sommerblomster 😊

 
 

Blomster på rognebærtreet 😊

 
 

Dette treet var et kunstverk for seg selv, og med ei fuglekasse hengende på 😊

 
 

Måtte bare fotografere disse enorme røttene på trærne her 😊

 
 

Vi oppdaget også plutselig et rådyr som stod og tittet på oss 😊

 
 

Nye rakler på grenene på denne bjørka 😊

 
 

Vel fremme på Rønningen, og jeg klarte å gå turen dit 😊 Jeg var kjempestolt da jeg klarte det 😊

 
 

Rønningen gård som er et populært turmål i Bymarka i Trondheim 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “KJEMPEFIN TUR TIL RØNNINGEN I BYMARKA 12.06.2021 😊

 1. Flotte bilder fra turen deres 🙂 Gratulerer med bragden 🙂 Det skal du være stolt av <3 Milepæl for deg dette ja. Tur i marka er godt for sjelen og avkobling fra hverdagens mas og stress.

  Du må ha en riktig fin ettermiddag 🙂

  Go'klem fra Irene

 2. Åååhhh snuppa mi;)) Dette var råartig å lese. Og jeg skjønner dette var en milepæl for deg. Jeg er glad på dine vegne. Dette kan du takke deg selv for;))

  Råfine bilder du har tatt;)) Og ser ut som om turen deres var fin;))

  Ha en råfin lørdag;))

  Stooor klem fra Else Marit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge