GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN TIL MIN BLOGGVENNINNE HAPPY 🎂😊

I dag vil jeg få lov til å gratulere min kjære bloggvenninne Happy med den store dagen 🎁🎂😊
 
 
Det begynner å bli noen år siden Happy og jeg ble bloggvenninner, og jeg er kjempeglad for å være hennes bloggvenninne. Jeg er også venn med henne på facebook.
 
 
Happy er ei kjempeflott, godhjertet, ærlig, snill, positiv, motiverende og omgjengelig bloggvenninne.
 
 
Hennes blogginnlegg er alltid preget av positivitet, de er til ettertanke og de er fylt av optimisme. Hun står for det hun mener. Happy dømmer aldri andre mennesker, og godtar andre akkurat slik de er ❤❤❤ Hun er til stor motivasjon for oss andre bloggere med hennes positivitet tross livets motbakker.
 
 
Happy er også alltid kjempeflink til å kommentere til oss bloggvenner, og hun er alltid oppmuntrende og støttende.
 
 
Tusen takk kjære Happy fordi du er en del av oss bloggere, tusen tak for at du er den du er og tusen takk for all optimismen og gleden du gir ❤❤❤ Vit at jeg setter kjempestor pris på deg som bloggvenninne
❤❤❤
 
 
Gratulerer så mye med dens store dagen Happy ❤🎂🎁😊
 
 

Her er min bursdagsgave til deg, Happy🎁😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge