About Tokrepia

Gift og bor i Trondheim. Jobber som freelancemusiker på tverrfløyte, og har spillejobber i bryllup, begravelser, hyggetreff og gudstjenester. Har kordirigering som fag fra da jeg studerte musikk. I tillegg til musikken så er jeg katteinteressert. Driver et lite rasekattoppdrett bestående av 3 abyssinere: SC Ingave's Nadina (kastrat), CH S*Skimmerdal's Elvis (kastrat) og CH (N) Hakrilas Hera (datter til Nadina, fertil) ❤❤ ❤😊 Reiser på noen utstillinger og har noen kattungekull i ny og ne. Mine interesser er: Musikk (synger i kor, spiller tverrfløyte og piano), katter, familie, venner, reise, lære nye kulturer å kjenne, spansk, trening, gå turer, fotografere, håndarbeid (hekling og strikking), og lese.

NYE BILDER AV GODPUSETRIOEN ❤❤💙😊

I dag tenkte jeg at det var på tide å oppdatere med noen nye bilder som jeg har tatt av godpusetrioen min ❤❤❤ 😊
 
 
Nytt år er i gang for kattene mine, og jeg har planer for 2023 med utstillinger. Det blir Nadina (13 år) som får bli med på utstillinger. Hun elsker utstillinger, og elsker å vise seg fram på dommerbordet ved å leke litt og kose med dommeren 😊
 
 
Siden Nadina er 13 år er hun også veteran, noe som gjør det ekstra moro å stille henne i veteranklassen. Dommerne synes det er gøy når vi viser frem våre katter som har passert 10 år, og de blir rørt til tårer når de ser at kattene er 10 år oppover.
 
 
Hera misliker utstillinger, og da synes jeg ikke det er riktig av meg å presse henne til å bli med. Hun kunne ha gjort det bra på utstillinger, men når hun ikke vil blir det galt av meg å ta henne med. Skal kastrere henne, og da skal jeg prøve henne igjen på en utstilling. Kanskje hun har roet seg. Hvis ikke blir hun ingen utstillingskatt, men 100% kosepusejente som hun er ❤😊 Den rollen passer Hera kjempegodt 😊
 
 
Jeg skal til veterinæren med Hera for å ta noen DNA-prøver i tilfelle jeg ønsker å pare henne. Den ene DNA-prøven er en spyttprøve for å se om hun er bærer av PRA som er en øyesykdom. Hun kan enten være bærer eller ikke bærer. Dersom hun er bærer må evt. en hannkatt være pra fri.
 
 
Den andre DNA-prvøen er blodgruppetype for å se om hun er A- eller B-blodbærer. Dette har også med hvilken hannkatt man kan bruke. Hvis disse DNA-prøvene går bra kommer jeg til å pare Hera, men hvis ikke blir hun kastrat.
 
 
Elvis er i hvert fall ikke i kondisjon til å bli med på utstillinger. En dommer ville ha sagt: “Godt kjøkken hjemme” (litt mye på kroppen) som er en svært diplomatisk måte å si at katten er litt overvektig 🤣😂 Dommerne kan også si: “En nydelig katt som elsker maten sin” 🤣😂 Vi eierne forstår hva dommerne mener. Elvis er også 100% kosepusegutt ❤😊 Den rollen passer Elvis kjempegodt 😊
 
 
Første utstilling blir i palmehelgen her i Trondheim, og jeg gleder meg kjempemasse. Siste helgen i mai skal Nadina også få lov til å være med på utstilling på Hamar. Da er det Scandinavian Winner Show. Der må kattene ha kvalifisere seg gjennom oppnådde cert eller andre resultater.
 
 
I sommer skal også Nadina få være med på en annen utstilling her i Trondheim.
 
 
Her kommer noen bilder av godpusetrioen min, og håper dere liker bildene 😊
 
 

Godpusejenta mi Nadina ❤😊

 
 

Nadina slapper av på matfars fang ❤😊

 
 

Godpusegutten min Elvis 💙😊

 
 

To kloke Elvisøyne titter på matmor 💙😊

 
 

Godpusejenta Hera ❤😊 Bildet ble tatt av en venninne av meg da hun var på besøk.

 
 

Hera på pianoet ❤😊

“ALDRI FOR SENT” VLOGG NR.1 2023 UTE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

Nytt år og nye muligheter, og det betyr også at nye vlogger vil komme på min YouTube-kanal:
 
 
Jeg setter kjempestor pris på hvis dere ønsker å følge meg. Trykk gjerne “subscribe”, og gi gjerne en tommel opp ❤😊 Jeg tar mer enn gjerne i mot ris/ros for hva dere ønsker å se på kanalen min 😊
 
 
Her i hvert fall min nye vlogg nr.1 2023 i serien min: “Aldri For Sent” på min YouTube:
 

 
 
Dere kan også følge meg på min facebookside som heter: “Aldri For Sent”:
 
https://www.facebook.com/Aldri-for-sent-Toril-sin-livsstilsside-108981464145671
 
 
Om dere har lyst er dere hjertelig velkommen å følge meg på på disse sosiale mediene:
 
– Snapchat: @torilkre (Toril Livsstil Balanse Trening)
– Instagram: @aldri_forsent
 
 

IKKE HVERDAG JEG FÅR SYNGE PÅ KONSERT MED ÅGE ALEKSANDERSEN 😊

I går tirsdag 10.01.2023 var det klart for oppstart av nytt semester i det koret jeg synger i, og det var kjempegøy å være tilbake etter permisjonen jeg har hatt etter operasjonen 😊 Var kjempegøy å møte alle korvennene mine igjen 😊
 
 
I år har vi i det koret 100 års jubileum, og det kommer til å bli markert med jubileumsfest og jubileumskonsert 😊 Ikke minst sangerstevne på Oppdal i juni.
 
 
Torsdag 05.01.2023 var det også oppstart av vårsemesteret i koret mannen min og jeg synger i, og det var også kjempekoselig å møte mine korvenner igjen der.
 
 
I vår er vi 3 kor som er basekor for et prosjektkor hvor vi skal øve frem til en korkonsert med Åge Aleksandersen. I dette prosjektkoret vil det være med sangere fra andre kor som melder seg på. Konserten med Åge Aleksandersen skal foregå i april. Dette blir en kjempestor opplevelse, og jeg gleder meg 😊 Tenk å få oppleve dette. Blir stort ja 😊
 
 
I det koret mannen min og jeg synger i skal vi også være med på sangerstevnet på Oppdal.
 
 
Det kommer til å bli en morsom korvår 😊
 
 
Jeg skal også melde på Nadina på 3 katteutstillinger i vårsemesteret. Hun skal få være med på Trønderkatten sin utstilling i palmehelgen og på SW (Scandinavian Winner Show) april/mai 2023. I tillegg skal hun få være med på KKMN sin utstilling og en utstilling på Østlandet. Der stiller Nadina i klassen for veteran (katter fylt 10 år) og som kastrat hunnkatt.
 
 
Det er så moro å ha med Nadina, for hun stortrives på utstilling. På dommerbordet leker Nadina med dommeren, og hun gir gjerne bort stangekos med hodet ❤ 😊 Jeg kaller det bofsekos jeg da.
 
 
Litt nytt fra Snorkfrøken. Hun var også med på sesongens første korøvelse forrige torsdag (05.01.2023). I tillegg mistenker jeg at Snorkfrøken har noe på gang med Snusmumrikken….. 😊
 
 
Snorkfrøken og Snusmumrikken ble sett sammen like før nyttår på Nordre Gate i Trondheim 😊 De kan like så gjerne være gode venner.
 
 
Nå begynner ting å normalisere seg etter de 8 ukene med rehabilitering. Jeg har begynt på mine fritidsaktiviteter (kor), og på mandag 16.01.2023 begynner jeg å trene styrke igjen til fysioterapeut. Det skal bli superherlig 😊
 
 
Om kveldene når jeg er hjemme slapper jeg av med strikking og kreativ fargelegging. Det er så avslappende. Ikke noe er som å kose seg med en kopp te, strikketøy og fargeleggingsboka mi 😊
 
 
Deler noen bilder jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

En kreativ fargelegging jeg ble ferdig med 06.01.2023 😊

 
 

Et annet kreativ fargeleggingsmønster jeg ble ferdig med 09.01.2023 😊

 
 

Snorkfrøken på sin første korøvelse hvor vi sang på sangen “Grågåsa”. Hun fikk mersmak til å synge i kor ja 😊

 
 

Snorkfrøken og Snusmumrikken sammen på Nordre. Enten som kjærester eller kun som gode venner 😊

NORGES TAXI I TRONDHEIM SIN PASIENTKJØRING ER EN SKANDALE 😒

Takket være Erna Solberg og hennes høyre regjering så deregulerte taxinæringen og overlot den til markedskreftene.
 
 
Taksameter er ikke nødvendig. Kravet om å være tilknyttet en drosjesentral er borte. Dermed også kjøreplikten; det at det skal være drosjer tilgjengelig over alt, hele tiden. Sjåfører behøver heller ikke bestå noen kjentmannsprøve. Fordi hele ordningen med at den som kjører skal kunne navn på gater og streder og – ikke minst – finne raskest mulig frem, er skrotet. Kilde: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/zr2zjr/frislippets-farer
 
 
Selskapet Norges Taxi vant anbudet om helsekjøring fordi de hadde lavest pris. Selvfølgelig godtok Helse Midt anbudet! Norges Taxi kjører nå pasienter til/fra sykehus, til/fra legesentre m.m.
 
 
Fungerer dette! NEI!!!! Like før jul var det en nyhetssak i Adresseavisen som satte lys på om hvor dårlig helsekjøringen til Norges Taxi fungerer her i Trondheim!
 
 
I avisartikkelen stod pasienter frem og fortalte at de hadde ventet i 2-4 timer før en taxi kom for å hente dem for å kjøre dem hjem. Det ble også fortalt at taxier fra Norges Taxi kom alt for sent for å hente pasienter som skulle til behandling noe som medførte at de ikke rakk legetimen på sykehuset.
 
 
Her var det snakk om mennesker i 80-års alderen som hadde vært til dialysebehandling! Etter en dialysebehandling er mange slite, og de vil helst komme seg hjem snarest mulig! Snakk om uverdig behandling som absolutt har med helse å gjøre! Dette er klandreverdig!
 
 
Det er ikke til å legge skjul på at taxisjåførene som kjører for Norges Taxi får dårligere betalt når de kjører pasienter enn vanlige kunder! Likevel har selskapet vunnet anbudet, og da må de levere tjenestene samme hva!
 
 
Jeg har selv fått erfare hvor elendig Norges Taxi er! Etter jeg ble lungeoperert i november har ikke jeg fått lov til å kjøre bil på 8 uker fordi brystbeinet må gro! Ukentlig har jeg gått til legen for å ta blodprøver. Da har jeg hatt rett til taxi fram og tilbake.
 
 
I midten av desember var det kuldeperiode her i Trondheim, og jeg hadde vært på kontroll til fastlegen. Den dagen var det minus 16 grader. Jeg skulle hjem. Helsesekretæren på legesenteret bestilte taxi, og jeg trodde alt var i skjønneste orden. Klokka var da 14.30. Da vet jeg at det kan være kø p.g.a andre kjøringer. Klokken ble 15.00, og jeg ringte pasientreiser som satte meg over til en som skulle undersøke. Da fikk jeg til svar at det over hodet ikke var en eneste taxi som var logget på! Vedkommende jeg pratet kunne fortelle at det ikke var taxi ute fordi de måtte lade el-bilene sine på grunn av kulda! Det tror jeg overhodet ikke noe på! Sannheten er vel noe helt annet!
 
 
Jeg fikk beskjed at det kunne gå 2-4 timer før jeg fikk en taxi. Jeg ringte det andre taxiselskapet (Trøndertaxi), og taxien kom etter 10 minutter!
 
 
Taxisjåføren som kjørte meg hjem kunne fortelle at taxisjåførene i Norgestaxi tjener så lavt på pasientkjøring, og sjåførene som skal kjøre pasientkjøring setter seg “off” og unnskylder seg med at de skal lade batteriene kun for å slippe og ta på seg pasientkjøring!
 
 
I dag da jeg skulle til fastlegen for å ta blodprøver hadde helsesekretæren bestilt taxi til kl.11.45 for å være på sikre siden. Klokken ble 12.00, og kl.12.10 ringte Pasientreiser for å høre. Ble satt over til en som hadde med min bestilling å gjøre. Fikk igjen høre at det over hodet ikke var en eneste Norgestaxi pålogget for pasientkjøring! Jeg kjente jeg ble sint, og sa i klartekst at dette kom jeg til å melde fra som avvik!
 
 
Jeg måtte ringe mannen min og spørre om han kunne komme å hente meg for å kjøre meg opp til legesenteret!
 
 
Etter min mening burde Norgestaxi miste anbudet sitt, for dette er kritikkverdig med stor K. Jeg skal kun ta en blodprøve samt inn en kort tur til fastlegen. Likevel forventer i likhet med andre som har rettighet på taxiskyss at taxien kommer til avtalt tid! Særlig når taxiskyss er bestilt 1 uke i forveien! I tillegg får man også bekreftelse 24 timer i forveien for at taxien skal komme til avtalt tid!
 
 
Nå må Helse Midt gjøre noe her, og det må da gå an å si opp avtalen med Norges Taxi når de gjør en elendig jobb! Det er nettopp en elendig jobb de gjør når de uteblir eller blir timesvis forsinket når de har mottatt en bestilling for en jobb de SKAL ta seg av!
 
 
Politker Tore O Sandvik uttalte til Adresseavsien 20.12.2022: “Vi må se helsetransport, skoletransport og busstransport i sammenheng. Og i anbudsrunden kan vi ikke bare ta hensyn til pris, men også kvalitet, sikkerhet og kompetanse.”
 
 
Tore O Sandvik har så rett!
 
 
Norges Taxi dere er en skam for Helse Midt, og burde blitt fratatt konsesjonen med helsekjøring!
 
 

Bildet lånt fra: https://elbil.no/na-kan-du-endelig-bestille-nullutslipps-taxi/

NOEN HISTORIER OM DA JEG TRAFF BJØRN EIDSVÅG OG KAROLINE KRÜGER 😊

Ny uke og nye muligheter i gang 😊 Tenk 2.uken i januar, og allerede nå ser jeg at det er litt lysere på ettermiddagen enn det var for 2 uker siden 😊
 
 
Jeg håper dere har hatt en fin og god helg. Det har vi. Vi har slappet av, kost oss, ryddet bort røde julelys, julenisser og juleduker. Juletre, 7-armede lysestaker og adventsstjerna skal få stå til helgen som kommer.
 
 
Slappet av med “The Voice” på fredagskvelden. Jeg blir mektig imponert over de som deltar i “The Voice”. De som går ut er jo ikke dårlig.
 
 
Lørdagskvelden så vi “Hver Gang Vi Møtes” på lørdagskvelden. Det er et kjempekoselig program, og med artister som jeg liker kjempegodt 😊
 
 
På 80-tallet var jeg med og sang i TenSing, og jeg husker godt at i 1980 var vi med og serverte Bjørn Eidsvåg middag da han skulle ha konsert i kirken. Vi i TenSing skulle være med å kore til noen av hans sanger. Derfor er det ekstra moro å se ham. Han har jo vært en del av min musikksmak siden 80-tallet 😊
 
 
Året 1983/84 gikk jeg på folkehøgskole, og vi skulle ha arbeidsuke. Da var jeg superheldig å få min arbeidsuke i barne- og ungdomsredaksjonen i NRK. Fikk lov til å være med å se på hvordan de laget datidens “Ungdommens Radioavis” og “Hei”! Programmet “Hei!” kunne man ringe inn og spørre om noe man lurte på. Den kvelden jeg var med og jobbet i programmet “Hei” var Bjørn Eidsvåg med. Programmets tema var: “Mest om religion”. Som takk for at jeg jobbet i “Hei!” fikk jeg en signert plate med Bjørn Eidsvåg sin plate: “Passe Gal”. Det var kjempestas 😊
 
 
Når det gjelder Karoline Krüger kjenner jeg henne privat. I 1986 var venninnen min og jeg på ferie i Rimini i Italia. Da traff vi Karoline, broren henne og foreldrene. De bodde på samme hotel som venninnen min og meg. Venninnen min og jeg var mye sammen Karoline og en jente til under den ferieturen. Vi hang sammen på stranda og om kveldene på en kafe 😊
 
 
Må nevne en historie da Karoline Krüger vant den Norske finalen i Melodi Grand Prix i 1988. Da var jeg i Oslo og besøkte venninnen min. Den gangen bodde venninnen min på Majorstuen. Vi satt og så på den Norske Finalen, og da Karoline Krüger vant sprang vi bort til Chateau Neuf for å hilse på Karoline. Det var kjempegøy å få hilse på henne etter den Norske finalen.
 
 
Etter dette har jeg hatt kontakt med Karoline, og jeg har også vært på flere av hennes konserter i Trondheim og i Oslo. Konsertene har vært superfine og kjempebra 😊
 
 
I februar 2020 var venninnen min og jeg på premieren av musikalen Chess hvor Karoline Krüger hadde hovedrollen. Dessverre fikk hun ikke spille den kvelden pga. noe med hoften. Det var på hennes 50 års dag, men hun fikk bursdagssang fra en fullsatt sal 😊
 
 
Har lyst til å dele noen bilder jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Meg selv i “Hei”-studioet hvor Bjørn Eidsvåg var gjest 😊 Bildet ble tatt i oktober 1983.

 
 

Karoline Krüger etter hun vant den Norske finalen med sangen “For Vår Jord” 26.03.1988.

 
 

Karoline etter en konsert i en kirke i Trondheim i oktober 1990 😊

HAR ET STORT HÅP FOR 2023 ❤❤❤

Det nye året 2023 er noen få dager gammelt, og håpet mitt for alle sammen (familie, nære venner, bekjente, bloggvenner og blogglesere) er at alle må få en år som de kan se tilbake på med takknemlighet og glede ❤
 
 
Håpet mitt for 2023 er at vi som befinner oss på sosiale medier kan begynne å unne hverandre det beste for våre soiale medier som blogger, snapchat, instagram, TikTok og YouTube ❤❤❤
 
 
Selv stortrives jeg som blogger på blogg.no, fordi jeg synes miljøet her inne er kjempefint, og medbloggere her inne unner andre bloggere alt godt ❤😊 De bloggerne som ligger på topplisten her inne mener jeg har fortjent det 100%, fordi de er ivrige bloggere som vet at det må jobbes med bloggen for å holde seg på toppen.
 
 
Selvsagt er det noen bloggere på topplisten som dessverre opplever å få stygge og negative kommentarer på sine innlegg, men da tror jeg at det er snakk om sjalusi.
 
 
Vi bloggerne har et verktøy som gjør at vi kan slippe få bloggene våre pepret med stygge kommentarer. Det er å blokkere lesere, og vi kan slette stygge kommentarer. Dette verktøyet tror jeg de aller fleste bloggerne her inne benytter seg av.
 
 
Personlig synes jeg det er en koselig og hyggelig tone vi bloggerne har med hverandre her inne på blogg.no, og det er nettopp det som gjør det fint å blogge ❤😊 Her er det rom for alle typer bloggere 😊
 
 
Mine bloggvenner og blogglesere (de som ikke har blogg selv) kommer med oppmuntring, ris og ros til meg som blogger. Det er noe jeg virkelig setter stor pris på. Jeg blir også takknemlig hvis en tilfeldig leser skriver en kommentar i mitt kommentarfelt med ris/ros til hva jeg kan gjøre bedre på min blogg. Så lenge kommentaren er saklig begrunnet er det helt i orden 😊
 
 
Vi vet også at noen bloggere dessverre blir utsatt for usaklige diskusjoner på forskjellige diskusjonsforum, og det synes jeg er trist 😢
 
 
Daglig kan man se at det spres sjalusi, eder og galle på disse diskusjonsforumene om folk de IKKE kjenner. Det være seg synsing om hvordan andre lever, nedrakking på andres meninger, nedrakking på andres levemåter, trusler om å kontakte barnevern, beskyldning om at noen er dårlige foreldre, latterliggjøring, hetsing og mobbing. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor 😢
 
 
Alle sammen av oss bør vi ha èn ting i tankene, og det er at majoriteten av de som som sitter og gulper opp negative kommentarer i kommentarfelt om en eller annen blogger, snapchatter, YouTubeer, instagrammer, TikToker osv faktisk IKKE kjenner vedkommende som privatperson.
 
 
Det blir for meg bare pinlig og flaut de gangene jeg leser i kommentarfeltet på et eller annet diskusjonsforum at de som er følgere av en instagrammer, snapchatter, blogger, TikToker eller YouTuber KUN følger med vedkommende fordi de skal finne noe å rakke ned på ved vedkommende. Husk! Det er KUN du som bestemmer hvem du vil følge på sosiale medier, og er det en du følger som du føler deg provosert av har du kun ett valg, og det er å “avfølge” vedkommende!
 
 
Jeg forstår godt at det blir diskusjoner rundt en eller annen influenser hvis vedkommende fremstår kontroversiell eller fremstår som et direkte dårlig forbilde for yngre følgere. Da mener jeg det er samfunnsaktuelt tema å diskutere måten denne influenseren jobber på. Det vil jeg sammenlikne med når man diskuterer en bedrift som ikke leverer sine varer i henhold til gjeldende lover og regler. Da må bedriften regne med å bli omdiskutert.
 
 
Jeg synes det er trist når noen sitter i kommentarfelt på et diskusjonsforum kun for å spre om seg med sure oppstøt om en eller annen blogger, snapchater, instagrammer, YouTuber eller TikToker ved direkte hetsing, latterliggjøring, kritisere utseende vedkommende, kritisere andres måte å være foreldre på, true med å kontakte barnevernet, spre rykter og usannheter om vedkommende m.m. Det synes jeg er fryktelig trist 😢
 
 
Derfor håper jeg av hele mitt hjerte at man i 2023 kan tenke seg nøye om både to og tre ganger før man lar seg rive med i å spre hets, drive med direkte mobbing, latterliggjøring, ryktespredning, løgn og ussannheter om bloggere, instagrammere, YouTubere, Snapchattere og TikTokere man ikke kjenner personlig i kommentarfelt på diskusjonssider ❤❤❤
 
 
Hvis du som på død og liv må sitte og ytre deg deg negativt om influensere (bloggere, instagrammere, snapchattere, TikTokere eller YouTubere) fordi du har noe negativt å utsette om dem. Kan du ikke bare lage deg en offentlig konto på en eller annen av de sosiale mediene slik at andre kan få lov til å diskutere deg? Det tror jeg neppe du kommer til å gjøre, fordi kanskje nettopp du er redd for å få usaklig kritikk som går på deg som person.
 
 
Jeg tror nokså sikkert at de fleste som sitter og ytrer seg negativt om influencere selv har en facebookprofil eller en instagramkonto de bruker daglig, men de har valgt at den skal være temmelig privat. Det er et personlig valg man tar.
 
 
Det influencere har valgt å være offentlige personer er ikke ensbetydende for at de skal tåle å få usaklig og stygg kritikk for det de gjør. Jeg vil si at 80% av det som skrives av negative kommentarer i kommentarfelt på diskusjonsforum går klart i retning av nettmobbing og hetsing, men man unnskylder seg med at det er ytringsfrihet i Norge.
 
 
Et mål for 2023 må være hvorfor ikke være mot andre slik du vil andre skal være mot deg ❤😊
 
 
Jeg håper også at hvis vi i 2023 ser stygg nettmobbing, hets, latterliggjøring, sjikanering, mobbing av utseende, løgn og ryktespredning at vi kan bli flinkere å si fra når vi ser det slik at vi kan få stoppet denne negative sirkelen som foregår ❤❤❤
 
 

NYE “ALDRI FOR SENT”-VLOGGER PÅ MIN YOUTUBE-KANAL 😊

Har nå oppdatert min YouTube-kanal med nye vlogger i vloggserien min: “Aldri For Sent”. Disse ligger nå ute på min Youtubekanal:
 
 
Jeg setter kjempestor pris på hvis dere ønsker å følge meg. Trykk gjerne “subscribe”, og gi gjerne en tommel opp ❤😊
 
 
Her i hvert fall 3 mine vlogger nr.31, 32 og 33:
 

 

 

 
 
Dere kan også følge meg på min facebookside som heter: “Aldri For Sent”:
 
https://www.facebook.com/Aldri-for-sent-Toril-sin-livsstilsside-108981464145671
 
 
Dere kan finne på på disse sosiale mediene:
 
-Snapchat: @torilkre (Toril Livsstil Balanse Trening)
– Instagram: @aldri_forsent
 
 

GODT NYTT ÅR KJÆRE ALLE SAMMEN ❤😊

Riktig godt nytt år kjære bloggvenner, blogglesere og følgere 😊 Jeg håper alle har hatt en kjmpefin og god nyttårshelg, samt at dere har fått en fin og god start på 2023 ❤😊 Måtte 2023 bli en fint og godt år for dere alle sammen slik at dere kan se tilbake på året med takknemlighet og glede ❤😊
 
 
Vi hadde en kjempekoselig og egentlig nokså avslappende nyttårshelg. 30.12.2022 var vi invitert på middag hos et vennepar av oss. Der fikk vi servert kjempegod kjøttgryte, og det var kjempegodt. Til dessert fikk vi hjemmelaget panacotta. Middagen og desserten var kjempegod ❤😊
 
 
Vi satt og pratet og hadde en kjempekoselig kveld sammen med våre gode venner 😊
 
 
Her er noen bilder jeg tok 30.12.2022.
 
 

Middagsbordet nydelig dekket 😊 Venninnen min er superflink til å dekke nydelige middagsbord, og hun er så kreativ 😊

 
 

Denne hjemmelagede panacottaen smakte kjempegodt 😊

 
 
31.12.2022 stod vi opp kl.09.00. Vi begynte å ordne til i leiligheten med å støvsuge og tørke litt støv. Så gikk vi gang med å ordne til middagsselskap vi skulle ha om ettermiddagen.
 
 
Vi skulle ha naboene og ei venninne av meg på middag. Til middag skulle vi servere kalkun med tilbehør.
 
 
Gjestene kom kl.18.00, og vi spiste middag og koste oss. Kalkunen var supergod ❤😊Vi hadde det kjempekoselig 😊 Etter middagen gikk vi over til naboene våre hvor vi drakk kaffe og koste oss. Hadde en kjempekoselig kveld 😊 Det er så godt å ta med med ro sammen gode venner på nyttårsaften.
 
 
Jeg vil være i nærheten av kattene mine nyttårsaften. Selv om de ikke er livredde, så er jeg tryggheten deres på en kveld som nyttårsaften ❤❤❤
 
 
Ved midnatt dro mannen min, mannen til naboen vår og venninnen min gikk bort til Studentersamfunnet for å se på rakettene derfra. Selv ble jeg hjemme sammen kattene, men om de er rolige når jeg er hjemme vet jeg ikke hvordan de har det inni seg. Elvis gikk og la seg på en av spisestuestolene under spisebordet, men han stressa ikke. Det at han gikk og la seg på stolen under spisebordet var fordi han ikke helt likte situasjonen. Jeg ble stående å se på nyttårsrakettene fra leiligheten.
 
 
Mannen min kom hjem kl.00.30, og vi ble sittende og slappe av etter han kom hjem før vi la oss.
 
 
01.01.2023 tok vi det med ro, og vi slappet av hele dagen. Det var kjempegodt 😊 Vi satt og så på filmer på TV. Slike dager er deilige. Jeg fikk redigert ferdig bilder på PC’n noe som tar tid.
 
 
I dag er hverdagen her igjen, og ny uke og nye muligheter ligger foran oss. Uken her begynner korene igjen. Tirsdag 03.01.23 om kvelden har vi i det koret jeg synger i styremøte. Torsdag 05.01.2023 begynner nytt semester i det koret mannen min og jeg synger i. Det er mye som skjer i 2023 av korrelaterte til.
 
 
Nå er det ca. 2 1/2 uke igjen før jeg får begynne å kjøre bil, og ikke minst får lov til å begynne og trene styrketrening 😊 Jeg gleder meg enormt, og det skal bli superdeilig 😊
 
 
Jeg ser fram til 2023. Mange er så flinke til å sette seg nyttårsforsett. Jeg setter meg ikke nyttårsforsett, men heller nyttårsmål.
 
 
Det ene målet er at jeg skal utfordre meg selv ved å prøve og bli tøffere. Et annet mål er å bli flinkere til å si fra hvis det er noe jeg er uenig i. Av til kjenner jeg at jeg går litt på akkord med meg selv fordi jeg er litt for feig når det gjelder egen grensesetting. Jeg vil også prøve å være mer kreativ når det gjelder fotografering. Det er aldri for sent å sette seg små mål man ønsker å nå for seg selv. Målene trenger ikke være store og pompøse.
 
 
Da vil jeg igjen si riktig godt nytt år til alle sammen ❤😊
 
 
Ønsker å vise dere bilder som jeg tok nyttårsaften, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Valdorfsalaten vi hadde til kalkunen 😊

 
 

Dekket middagsbord 😊

 
 

Nyttårsrakettene som hilser 2023 velkommen 😊

 
 

Nyttårsrakettene 😊

 
 

Nyttårsrakettene 😊

JULESTEMNING I TRONDHEIM SENTRUM, OG HILS PÅ SNORKFØRKEN 😊

29.12.2022 om kvelden dro mannen min og jeg ned til sentrum en tur. Vi ville fotografere de kjempefine julelysene som pryder sentrum 😊 Samt vi ville også fotografere den nydelige lystunnelen som har blitt satt opp i en av Trondheims veiter i forbindelse med advents- og julehøytiden. Det blir mer stemning å fotografere nydelige julelys når det er mørkt 😊
 
 
Dere skal også få hilse på et nytt familiemedlem som heter Snorkfrøken. Hun er av typen mummitroll, og Snorkfrøken fikk være med til sentrum i går kveld 😊 Snorkfrøken kommer til å være med på bilder jeg tar av og til, og hun kommer til å være en del av bildene på bloggen min ❤😊
 
 
Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Julelysene pryder Nordre Gate i Trondheim 😊

 
 

Den superfine lystunnelen i Trondheim 😊

 
 

Meg selv i lystunnelen 😊

 
 

Julelys pynter opp Thomas Angells Gate 😊

 
 

Kjempefine julelys pynter opp Nordre Gate 😊

 
 

Hils på Snorkfrøken. Her på en benk på Nordre Gate 😊

 
 

Selvfølgelig klarte hun ikke la juletreet utenfor en butikk være i fred, og hun måtte klatre i det.

 
 

Snorkfrøken i lystunnelen 😊

SUPERKOSELIG JULEFEIRING ❤😊

Riktig god romjul alle sammen 😊 Håper dere har hatt en fin og god julefeiring?
 
 
Har hatt to superherlige juledager sammen familien, og jeg har kost meg kjempemasse 😊
 
 
Julaften om morgenen stod mannen min og jeg opp kl.09.00. Vi kokte oss kaffe, og koste oss med noen småkaker mens vi så på “Julemorgen” på NRK med koselige julefilmer 😊 Det gjør vi hver enste julaften, og det er superkoselig 😊
 
 
Fra mannen min hadde jeg fått en julestrømpe med forskjellige ting opp i, og det var kjempekoselig 😊 I strømpen fikk jeg: Et julehefte, julemix (julegodter), snus, klementiner og noe godis til kattene 😊
 
 
Mannen min og jeg satt og slappet av og koste oss med de koselige julefilmene på TV. Så dro mannen min på graven til foreldrene mine og tente lys. Ute var det glatt, og jeg tok ikke sjansen på å gå utendørs p.g.a at brystkassen ikke har grodd sammen enda. Skulle jeg falle på isen så vil det bli smertefullt for å si det mildt.
 
 
Når mannen min kom hjem begynte vi å ordne oss i stand ved å ta på oss penklær. Kl.15.15 skulle vi til min niese med familie sammen med søsteren min, mannen hennes og min yngste nevø.
 
 
Vi kom til niesen min kl.15.15, og kl.15.30 kom julenissen gående. Ungene til niesen min ble helt ville av glede da de så nissen komme 😊 Det å se den spenningen og gleden i øynene til barn er helt magisk ❤😊 Jeg blir i julestemning når jeg ser spenningen og forventningene i øynene til ungene.
 
 
Vi spiste middag, og tradisjonen tro var det ribbe på menyen 😍 Til dessert var det karamellpudding, is og fruktsalat 😍 Det smakte kjempegodt 😍
 
 
Etter middag var det tid for kaffe og julegaveåpning, og ungene til niesen min ble superglade for julegavene de fikk 😊 Selv fikk jeg også kjempefine gaver, og jeg ble kjempefornøyd med dem 😊
 
 
Mannen min og jeg kom hjem kl.23.00. Vi koblet av og så litt på TV før vi gikk og la oss.
 
 
Her kommer noen bilder som jeg tok julaften 😊
 
 

Meg selv julaften morgen 24.12.2022 😊

 
 

Julestrømpen min 😊

 
 

Innholdet i julestrømpen min 😊

 
 

Ikke noe er som en rolig julaften morgen når vi koser oss med kaffe, småkaker og “Tre Nøtter Til Askepott” 😍

 
 

Det gikk bra i år også 😊

 
 

Kjempefin og nydelig julestemning på kirkegården

 
 

Før middagen og før nissen kom så vi på Julegudstjenesten på NRK, og der deltok det beste guttekoret i Norge nemlig Nidarosdomens Guttekor 😊 Dirigenten for det ene koret jeg synger i synger bass i guttekoret.

 
 

Så endelig kom nissefar til ungenes store begeistring 😊

 
 

Tradisjonen tro var det ribbe med tilbehør til middag 😍

 
 

De kjempefine julegavene mine 😊

 
 
1.juledag 25.12.2022 stod mannen min og jeg opp kl.09.00. Vi koste oss med kaffe og så litt på TV’n. Begge var mette etter julaften så det ble en lett frokost på begge to.
 
 
Kl.15.30 var vi på middag hjemme hos søsteren min og mannen hennes sammen med min yngste nevø, min niese, samboeren til niesen min og deres to unger. På menyen var det pinnekjøtt til middag, og det smakte kjempegodt 😊
 
 
Etter middag ble det kaffe og dessert (karamellpudding og is)😊
 
 
En tradisjon vi har 1.juledag er å spille spill og ha en quiz for barn og voksne. Spillet vi spilte var “Pakkeleken”, og dette spillet er kjempegøy å spille 😊 Vi hadde en superkoselig 1.juledag sammen ❤😊
 
 

Søsteren min hadde dekket et nydelig middagsbord 😊

 
 

 
 

På menyen var det pinnekjøtt med tilbehør, og det smakte også kjempegodt 😍

 
 

Meg selv.

 
 
2.juledag skulle mannen min og jeg ha besøk til en julelunsj. Broren til mannen min og tvillingsønnene hans skulle komme.
 
 
Vi hadde en julelunsj med forskjellig pålegg, kokt egg, eggesalat og eggerøre. Det var kjempegodt, og det var godt med noe annet enn tung julemat 😊
 
 
Etter vi hadde spist drakk vi kaffe og satt og pratet 😊 Det var en koselig ettermiddag 😊
 
 

Dekket bord til julelunsjen 😊

 
 

Forskjellig godt pålegg på julelunsjen 😊

 
 

Julesylte og ribberull hører julen til av pålegg 😊

 
 

Selv liker jeg mye bedre kalkunpålegg og kokt skinke 😊

 
 
Hadde en superkoselig julaften, 1.juledag og 2.juledag 😊
 
 
Egentlig skulle jeg være med å synge på julekonsert i kirken sammen med koret som mannen min og jeg synger i 3.juledag (27.12) og på kirkekonsert med koret jeg synger i går 4.juledag (28.12) Siden brystbeinet mitt ikke har grodd sammen enda etter lungeoperasjonen må jeg være forsiktig med å utsette meg for noe. Det går mye influensa og korona nå. Derfor bestemte jeg meg for ikke å være med på konsertene siden det var mye publikum til stede. Det var ikke noe jeg gjorde med lett hjerte, men helsa går foran alt nå i enda noen uker til.
 
 
Mannen min jobber i romjulen. Jeg har slappet av og kost meg i julen med håndarbeid og gode julefilmer.
 
 
Har fått gjort min daglige gåtrening for å få opp pulsen min. Da går jeg over stuegulvet mellom 400 – 450 ganger som blir ca. 4 km. Merker at det går fremover ja 😊 Gleder meg kjempemasse til å begynne å gå på mølla når jeg får kommet meg på treningssenteret igjen!
 
 
Nyttårsaften får vi besøk av min venninne. Vi skal ha kalkun til middag, og kose oss. Det ser jeg fram til 😊
 
 
Ønsker dere mine kjære bloggvenner og blogglesere en kjempefin og god romjul videre ❤😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...