About Tokrepia

Gift og bor i Trondheim. Jobber som freelancemusiker på tverrfløyte, og har spillejobber i bryllup, begravelser, hyggetreff og gudstjenester. Har kordirigering som fag fra da jeg studerte musikk. I tillegg til musikken så er jeg katteinteressert. Driver et lite rasekattoppdrett bestående av 4 abyssinere <3 :) Reiser på noen utstillinger og har noen kattungekull i ny og ne. Mine interesser er: Musikk (synger i kor, spiller tverrfløyte og piano), katter, familie, venner, reise, lære nye kulturer å kjenne, spansk, trening, gå turer, fotografere, håndarbeid (hekling og strikking), og lese.

BILDER FRA KVELDSTUR TIL FJÆRA 27.07.2021 😊

27.07.2021 var det nest siste dagen her i Trondheim at vi hadde sol og varme i Trondheim. Dette måtte vi benytte.
 
 
Om ettermiddagen når mannen min var ferdig på jobb dro vi ut til sjøen for å avkjøle oss. Leiligheten vår var kokende varm, og da måtte vi ut.
 
 
Vi så en kjempeflott og nydelig kveldhimmel med kjempenydelig kveldssol som vi måtte fotografere.
 
 
Har lyst til å dele noen bilder som jeg tok da vi var i fjæra 27.07.2021, og jeg håper dere like bildene mine 😊
 
 

Kjempefin og nydelig kveldshimmel over Trondheimsfjorden 😊

 
 

En måseunge i fjæra ved sjøen 😊

 
 

Måsemor kom flygende og lokket på måseungen sin. Måseungen fløy av gårde 😊

 
 

Kjempefin og nydelig sommerkveldshimmel 😊

 
 

Kjempefin og nydelig kveldssol som speiler seg i sjøen 😊

 
 

Måsen har utkikk fra toppen av lyktestolpen 😊

KVELDSTEMNINGSBILDER FRA TUR TIL FJÆRA 26.07.2021 😊

Den siste uken har vi hatt et kjempeflott, varmt og nydelig julivær med sol og temperaturer opp mot 30 grader 😊 Det har vært kjempegodt, men varmt og klamt ja 😜
 
 
Vil ikke klage på været, men vi i Norge er ikke bygget for slike temperaturer. Når vi reiser til syden har vi gjerne et svømmebasseng eller en strand i nærheten som vi kan avkjøle oss i. Hos oss må vi kjøre 15 – 30 minutter for å komme oss til en strand. Da blir det litt mer tungvint siden en tur på stranden kanskje må planlegges.
 
 
Her i Norge blir husene fort alt for varme når vi har så høye temperaturer, fordi vi har bygget husene slik at husene skal være godt isolerte mot kulde. I syden har de fleste hus og hoteller air condition, men her i Norge har mange hus ikke slik air condition.
 
 
Siden leiligheten vår har vært så varm om ettermiddagene og kveldene har vi noen kvelder dratt ut til fjæra hvor vi har kost oss og avkjølt oss. Vi har vært kjempeheldige at vi fikk sett kjempenydelig og magisk kveldssol og kveldshimmel.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok i 26.07.2021 når vi var i fjæra ved sjøen. Jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Munkholmen sett fra Piren i Trondheim 😊

 
 

26.07.2021 var det kjempefin og magisk kveldshimmel 😊

 
 

Kjempefin og nydelig kveldssol over Trondheimsfjorden 😊

 
 

Solen begynner å gå ned 😊

KJEMPEGODT Å FÅ ORDNET NEGLENE MINE 😊

27.07.2021 var det tid for å sette på nye akrylnegler, og det var kjempegodt. Akrylnegler er noe jeg unner meg, for neglene mine har blitt mye sterkere etter jeg begynte med neglebehandling 😊
 
 
Negledesigneren anbefalte å ta ca. 2 måneder fri fra å ha akrylnegler, og da sa jeg at for meg passer det best i januar og februar. Det syntes hun var en fin årstid å ha pause på. Da får neglene puste, og det har de godt av.
 
 
Nå har jeg ikke ordnet neglene mine siden juni, og du verden så kjempegodt det var å få ordnet dem igjen 😊
 
 
Ønsker å vise dere et par bilder av hvordan resultatet ble, og selv er jeg kjempefornøyd med resultatet 😊 Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Nye akrylnegler og farge på 😊

 
 

Jeg har funnet fargen som jeg liker kjempegodt, og fargen går til alt 😊

BILDER OG OPPDATERING FRA DE SISTE DAGENE 😊

Ny uke, og nye muligheter med blanke ark og fargestifter til 😊
 
 
I dag våknet vi til nok en solskinnsdag, blå himmel og herlig temperatur. Temperaturen har vært 27 grader i hele dag. Slike sommerdager elsker jeg selv om det kan bli litt for varmt 😊 Kattene ligger som noen sløvsekker rundt om kring i leiligheten.
 
 
Jeg stod opp kl.08.15, ordnet i stand til kattene, ordnet meg selv i stand på badet, laget havregrøt og spiste frokost. Mens jeg spiste frokost så jeg håndballkampen for menn mellom Norge og Spania. Er kjempeimponert over hvordan de spilte selv om de tapte med ett mål. Synes det var noe av det beste jeg har sett herrelandslaget 😊
 
 
Kl.11.30 var jeg på egentrening til fysioterapeuten. Jeg kjørte underkroppsprogrammet mitt og styrke for skulderen. I løpet av de to ukene jeg ikke har vært der var skulderen blitt vondere. Det var kjempegodt å få trent skulderen 😊
 
 
Etter jeg var ferdig til fysioterapeuten kjørte jeg til fastlegen hvor jeg tok stingene i armen etter operasjonen jeg hadde 12.07.2021. Såret var kjempefint, og hadde grodd så flott 😊 Det er jeg kjempeglad for 😊
 
 
Helgen har som vanlig gått kjempefort, og vi har kost oss i det kjempefine sommerværet. Fredag 23.07.2021 var mannen min og jeg på besøk til min mor på sykehjemmet der hun bor. Vi drakk kaffe, satt og pratet og hadde en kjempekoselig ettermiddag der 😊 Om kvelden slappet vi av og tok det med ro.
 
 
Lørdag 24.07.2021 om dagen var jeg i sentrum en tur og gjorde unna noen ærender. Om kvelden var mannen min, korvenninnen vår og jeg i fjæra ved sjøen. Stedet vi bruker å være er rett og slett en kjempenydelig perle. Hadde med oss frukt og noe å drikke, pledd og campingstoler. Vi koste oss, satt og pratet og bare nøt den kjempenydelige sommerkvelden 😊 Vi fikk se en kjempenydelig kveldssol. Siden det var litt disig fikk vi ikke sett solnedgangen.
 
 
I går var vi hjemme hele dagen og slappet av og koste oss i godværet 😊 Om ettermiddagen inviterte naboene våre oss på pizza. Vi satt ute i hagen og koste oss til litt ut på kvelden 😊
 
 
Denne uken har jeg en del avtaler. I morgen tirsdag 27.07.2021 skal jeg sette på nye akrylnegler. Onsdag 28.07.2021 skal jeg til ergoterapeut med pekefingeren min som jeg hadde infeksjon og betennelse i. Fredag skal jeg på kontrolltime til fastlegen.
 
 
Har også planlagt ukas treningsøkter som er overkropp i morgen, gå kardio onsdag, overkropp på torsdag og underkropp på fredag 😊
 
 
Ønsker å dele noen bilder jeg har tatt med dere, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Jeg synes roser er kjempefine, og jeg liker gule roser kjempegodt 😊

 
 

Kjempefine røde roser 😊

 
 

I parken i nærheten av oss vokser det inula, og den er lang. Synes inulaen er kjempefin 😊

 
 

Inulaen som vokser i parken i nærheten av oss 😊

 
 

På et sted langs turruta hvor jeg går har de plantet ripsbærbusker, epletrær og stikkelsbærbusker. Alle som ønsker kan plukke så mye epler og bær som de ønsker. Enn så lenge er eplene ikke modne nok til og spises. Ripsbæra trenger nok et par uker til før de kan plukkes 😊

 
 

Duggdråper på dette bladet 😊

 
 

På sykehusplassen har de en fontene. Vannstrålene i fontene skifter farge, og det er kjempefint 😊

BALLONGER GIR FARGE TIL GRÅ OG KJEDELIGE TING 😊

Min kreative og flotte bloggvenninne Frodith viser stadig sine kreative sider i sine blogginnlegg. Jeg er daglig innom for å lese bloggen til kjempeherlige Frodith, og sprer alltid om seg med positivitet, godt humør og glede gjennom bloggen sin ❤😊 Hun er en av solstrålene våre på blogg.no 😊 Jeg anbefaler på det varmeste å besøke bloggen hennes.
 
 
For noen uker siden inviterte Frodith oss lesere til å bli med i en hemmelig kreativ utfordring. Hun ønsket å få adresene våre på mail slik at hun fikk sende oss noe i posten 😊 Blogginnlegget til Frodith kan dere lese her:
https://frodith.blogg.no/en-dag-med-mye-hemmelig.html
 
 
Noen dager senere kom dette brevet i posten fra Frodith med den kreative utfordringen 😊
 
 

 
 
Brevet inneholdt en pakke ballonger, og jeg fant ut inni hodet mitt hvilke motiver jeg ville ta bilder av 😊 Eneste forutsetningen min var at godt vær med sol og blå himmel 😊
 
 
Mine ballongbilledmotiver kan dere se her:
 
 

Ballonger kan gjøre en grå og kjedelig klessnor i hagen fargerik 😊

 
 

Fargede ballonger passer kjempefint på grønne grener et tre 😊

 
 

Ballonger pynter opp på en mozellaflaske 😊

 
 

Ikke minst blir en kontainer mindre kjedelig når den blir pyntet med ballonger 😊

 
 
Frodith har fått inn mange kjempeflotte billedbidrag til utfordringen, og her kan dere kose dere med noen av billedbidragene som har kommet inn:
 
https://frodith.blogg.no/page/3?ccv493=0.922731816383922

22.JULI 2011, EN DAG MAN ALDRI MÅ GLEMME ❤❤❤

22.07.2011 dagen da ingen glemmer, og det er dagen som alle husker hvor vi befant oss.
 
 
10 år siden har gått, og dagen 22.07.2011 vil alltid bli husket.
 
 
Jeg husker godt hvor jeg var. Var hjemme. Mannen min var på tur opp til Namdal hjem til familien sin. Min mor satt på med ham, for hun skulle besøke sin kusine som bodde i Verdal. Husker jeg holdt på å tørke støv i leiligheten. Hadde radioen litt på i bakgrunnen, og hører de snakker om en eksplosjon. Skrudde på radioen litt høyere for å høre, og fikk jo sjokk da de sa det var i Regjeringskvartalet.
 
 
Jeg slo på TV’n, og fikk sjokk av bildene jeg fikk se. Satt der som lamslått, for det så jo ut som en krigssone. Takk og lov fikk jeg høre at familie og venner som jeg kjenner som bor i Oslo var trygge.
 
 
Det ble ikke mer husrengjøring den ettermiddagen. Jeg ble sittende å se på nyhetene. Innerst inne var jeg sikker på at dette var et angrep på Arbeiderpartiet, for å bombe et regjeringskvartal var så ulogisk. Hvis dette var et terrorangrep med mål om å drepe flest mulig sivile, var min logikk at et typisk turistmål med mange mennesker hadde vært målet for et terrorangrep.
 
 
Etter hvert utover ettermiddagen kommer det opp på TV-skjermen om skyting på Utøya. Kjente bare at jeg frøs til is, og da ble jeg mer sikker i min sak at dette var et politisk angrep.
 
 
TV-bildene, intervjuene, og inntrykkene vi fikk se den kvelden kommer jeg aldri til å glemme. Det var kjempefælt å se livredde ungdommer bli reddet i land av hjelpemannskaper.
 
 
Lettelsen var stor da nyheten om at de hadde tatt gjerningsmannen. Det viste seg at gjerningsmannen var en etnisk norsk mann som hadde vokst opp som en av oss nordmenn, men som hadde utviklet ekstremt hatefulle synspunkter med høyreekstreme holdninger som førte til at han trodde at han hadde rett til å drepe 😒 Han angrep rett og slett demokratiet og ytringsfriheten vår!
 
 
Gjerningsmannen planla nøye terrorangrepet, og etter at han hadde plassert bomben i Regjeringskvartalet kjørte han bevisst ut til Utøya for å gå til angrep på uskyldige ungdommer på en sommerleir! Det er ren galskap som det går an å bli!
 
 
Dette var så kjempetrist som det går an å bli 😢 Den helgen felte jeg personlig mange tårer i medfølelse med alle de pårørende og de som selv opplevde terrorangrepet på kroppen.
 
 
77 uskyldige menneskeliv ble drept 22.07.2011. 8 stk i Regjeringskvartalet og 69 stk på Utøya. 8 uskyldige menneskeliv som enten var på jobb, eller i nærheten der bomben gikk av. 69 uskyldige ungdommer som var samlet på en ungdomsleir og som kjempet for politikken de brant for.
 
 
Vi forstår hvor grusomt og forferdelig det måtte ha vært for ungdommene på Utøya de lange minuttene angrepet pågikk. Bare tenk den redselen de følte på der de gjemte seg i busker, kratt, i bergskrenten og på de utenkelige steder hvor de kunne være trykke. Ja, til og med i et kjøleskap var det noen som gjemte seg. Historiene om hva ungdommene opplevde er så hjerteskjærende at man mister minn og mæle! Stakkars ungdommer ❤❤❤
 
 
Vi husker alle ordene som ble twittret av Stine Renate Haheim i forbindelse med Oslo og Utøya attentatet: “Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen”. Disse ordene er kjempesterke, og de sier kjempemasse ❤❤❤ Ordene er beviset på hva ekte kjærlighet er og blir ❤❤❤
 
 
Det er 10 år siden et grufulle terrorangrepet i Regjeringskvartalet og på Utøya, og dagen vil alltid forbli risset inn i Norgeshistorien som en av de verste siden okkupasjonen av Norge under 2.verdenskrig. Dagen må aldri bli glemt!
 
 
Vi må stå sammen og kjempe for rettferdighet, vi må kjempe for å slå ned på høyreekstremisme, vi må slå ned på farlige konspirasjonsteorier og vi må ikke la noen knuse demokratiet som Norge er bygd opp på.
 
 
Vi håper på at ting hadde blitt bedre i 2021, men dessverre nei! Fremdeles er det farlige høyreekstreme miljøer som bygger sine teorier på konspirasjonsteorier. Vi trenger ikke gå lengre enn til ytterliggående såkalte kristne miljøer som faktisk støtter terroristen ABB, og som takker ham for det han gjorde. Det er så ekstremt som det går an å få bli. Dette må vi slå ned på, for vi skal ikke godta at slike ekstreme holdninger.
 
 
Høyreekstreme hatske holdninger og tankegang er livsfarlige, og de må stoppes. Vi må ikke være feige. Hat, høyreekstremisme og rasismen skal aldri vinne!
 
 
Ja, vi er et demokratisk land med demokratiske verdier, og vi har ytringsfrihet. Ytringsfriheten er kjempeflott. Dessverre har ytringsfriheten i mange tilfeller blitt harde ord i diskusjoner og debatter mellom ulike mennesker f.eks på nettet i kommentarfelt.
 
 
Flere forteller om at de opplever å bli truet når de deltar i diskusjoner og debatter på nettet på grunn sine meninger og synspunkter. Det er ikke slik ytringsfriheten vår skal være. Ytringsfriheten skal være gjensidig respekt for hverandres meninger. Noe må gjøres for å stoppe den voksende trenden! Ingen skal få true noen til taushet! Ingen!
 
 
På denne dagen går mine tanker og medfølelse til alle de pårørende som mistet noen av sine kjære, og alle de som personlig på en eller annen måte ble rammet av terrorangrepet ❤❤❤ Dere vil alltid være i tankene våre ❤❤❤
 
 

“Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen” ❤❤❤

OM SYKEHUSOPPHOLDET MITT OG NOEN BILDER!

Det er kjempegodt å slippe og dra ned på sykehuset 4-2 ganger om dagen for å få antibiotika intravenøst, men det var kjempegodt å få være hjemme mellom dosene 😊 Jeg var jo ikke dårlig annet enn såret som måtte renses, skylles og revideres. Man blir ikke akkurat friskere av å ligge på sykehus. Jeg var kjempeglad da legen sa til meg på legevisitten 13.07.2021 (dagen etter operasjonen) at jeg kunne dra hjem mellom antibiotikadosene 😊
 
 
Dosene mine fikk jeg kl.06.00, kl.12.00, kl.18.00 og kl.24.00. Jeg valgte å sove på sykehuset om natten, for jeg fant fort ut at å stå opp kl.05.00 for å gå ned på sykehuset kl.05.30 ble stress.
 
 
Nå fikk jeg antibiotika 4 ganger om dagen frem til torsdag morgen 15.07.2021. Om kvelden torsdag 15.07.2021 gikk jeg over til en annen type antibiotika intravenøst som også finnes i tablettform. Denne typen fikk jeg 2 ganger om dagen, og jeg begynte med dosen torsdag kveld. Tidspunktene for antibiotikadosene var kl.08.00 og kl.20.00, og den tok ca. 45 minutter – 1 time før posen var inne.
 
 
Det å få antibiotika intravenøs i årene er kjempesterkt, og det er ikke uvanlig at årene streiker etter noen dager. Da går årene tett eller så sprekker de. En venflon varer i ca. 2 døgn før man må bytte til ny. Har man vanskelige årer som ruller er det ikke lett. Jeg måtte skifte venflon etter ca. 48 timer. Nå har jeg årer som ruller, og da må sykepleierne ha hjelp til å få satt inn venflonen fra de som jobber på anestesien. De har litt mer erfaring i å sette en venflon.
 
 
Det er ikke godt når årene takker for seg underveis. Da merker man det på at saltvannet de skyller med ikke går helt igjennom, og da gjør det også vondt ved at det svir å få antibiotikaen inn i venflonen.
 
 
I dag har formen min vært mye bedre 😊 Gikk en kardiotur i dag, og når jeg kom hjem gjorde jeg mageøvelser på matta. Det var kjempegodt å få i gang kroppen min igjen 😊 Kjente etterpå at jeg ble sliten. Tok det med ro, slappet av og koste meg med kaffe og lunch.
 
 
Jeg har ingen smerter i operasjonssåret, men det klør, og det er jo et sikkert tegn på at såret holder på å gro 😊 Gleder meg kjempemasse til å ta stingene på mandag 😊
 
 
Jeg er kjempeglad for at jeg fikk gjort noe med såret før det gikk for lang tid. Marerittet om den dype infeksjonen jeg hadde i pekefingeren i august 2020 vil jeg ikke gjenta, og jeg unner ingen en slik betennelse i kroppen.
 
 
14 dager på sykehus var kjedelig. Da fikk jeg ikke lov til å dra hjem. Det var fordi jeg hadde så alvorlig infeksjon i fingeren at de måtte være 100% sikker på at de hadde fått kontroll på infeksjonen, og i tillegg var det mer koronasmitte som gjorde at de var strengere med permisjon på sykehuset.
 
 
Ønsker å vise dere noen bilder jeg tok mens jeg var på sykehuset. NB! Det ene bildet er av de 4 stingene i operasjonssåret mitt, for jeg ble kjempeglad når såret var så tørt og fint som det var 😊 Bildet er helt til slutt. Bildet av såret ligger som nummer 7.
 
 

Denne bandasjen fikk jeg på meg etter operasjonen i armen 12.07.2021.

 
 

14.07.2021 tok de av bandasjen, og de satte på et plaster.

 
 

Senga på rommet jeg hadde på sykehuset.

 
 

Venflonen jeg hadde i hånden.

 
 

Posen med antibiotika hengt opp over sykehussenga.

 
 

Når jeg fikk dosene med antibiotikaen intravenøs så slappet jeg av i sykehussengen ved å lese, høre på musikk, se på en film eller løse kryssord.

 
 

Før jeg ble utskrevet så skiftet sykepleieren på såret, og jeg ble kjempeglad da jeg så hvor fint og tørt operasjonssåret er 😊

 
 

Fikk på nytt og rent plaster på operasjonssåret.

 
 

Meg selv klar til å dra hjem, og det beste er at jeg slipper mer antibiotika 😊

FERDIG MED ANTIBIOTIKA INTRAVENØS, OG SÅRET PÅ ARMEN ER KJEMPEFINT 😊

Da fikk jeg slippe mer antibiotika intravenøs 😊 Såret har grodd kjempefint, og det ser mye finere ut enn arret jeg har etter tennisalbueoperasjonen i 1994. Nå skal jeg ta stingene hos fastlegen på mandag 😊 Ortopeden sa det var en lett og enkel gul stafylokokkinfeksjon som gjorde at såret ikke grodde, og det måtte renses og skylles for at det skulle gro på nytt. Slike sår vil ikke gro.
 
 
Jeg spurte ortopeden om jeg kunne trening. Siden jeg har fått antibiotika rett i årene så anbefalte han at jeg tok fri i dag og i morgen. I morgen kan jeg gå en rolig tur samt gjøre noen mageøvelser. Når det gjelder trening av overkroppen sa han at han anbefalte å vente til mandag til etter stingene jeg hadde tatt, men jeg måtte kjenne på det selv. Det er ikke farlig å trene overkropp og armer siden såret ikke verker. Grunnen for at ortopeden anbefalte et par dager med ro er fordi antibiotika rett i årene er sterkt til kroppen, og det er vanlig å bli slapp, kvalm og litt feber etter antibiotikakuren er avsluttet.
 
 
Jeg savner trening, og føler det er noe i hverdagen som mangler, og jeg føler meg rastløs. Heldigvis har det ikke gått lengre enn en uke med treningsfravær, og det tåler man uten å bli satt så mye tilbake. Gleder meg kjempemasse til onsdag til jeg kan trene. Planen er å trene underkropp på onsdag og fredag.
 
 
Været her er surt og kaldt. Ikke noe som minner om sommertemperatur nå nei. I dag tidlig før jeg dro ned på sykehuset for å få antibiotikakuren måtte jeg skru på varmovnen på stua. Håper at sommeren kommer tilbake igjen, for nå føler jeg at jeg har avkjølt meg nok her. Nå er jeg klar for sol og varme igjen 😊
 
 
Har lyst til å dele noe bilder som jeg har tatt forrige uke. Tok bildene 13.07 og 14.07 da jeg var på tur til og fra sykehuset mellom antibiotikakurene. Håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Georiger er en av mine favorittsommerblomster 😊

 
 

Kjempefin lilla blomst. Noen som vet navnet på denne?

 
 

Kjempefin kveldshimmel over Trondheim 😊

 
 

En måse ute på tur like ved der vi bor 😊

OM UKEN 05.07 – 11.07.2021 ORD OG BILDER 😊

O5.07.2021 var det så varmt i Trondheim, og det var så varmt at det var klamt og ubehagelig å være inne.
 
 
Om kvelden kl.19.00 dro mannen min, broren hans og jeg til en strand som ligger ca. 10 minutter unna oss å kjøre. Det var en kjempefin og varm kveld. Ikke var det så mye folk heller.
 
 
Mannen min og broren hans badet, men pysa meg satt og så på fordi jeg bader ikke i sjøen i Norge med mindre det har vært +25 grader i 3-4 uker i ett strekk 😂🤣 Ja, jeg innrømmer jeg er pyse. I tillegg hadde jeg et sår som var infisert som gjorde til at jeg ikke kunne bade.
 
 
06.07.2021 var godværsperioden over, og det ble overskyet. Temperaturen var fortsatt høy og det var klamt. Det var meldt tordenvær. Tordenværet kom det, men vi hørte kun 2-3 drønn etterfulgt av skikkelig floskur. Det var ikke måte på hvordan det regnet! Regnet som kom gjorde godt for naturen, for det var tørt ja.
 
 
07.07.2021 var det også overskyet, vamrt, lummert og klamt, og på ettermiddagen var det en time hvor det lynte, tordnet og regnet før det ble oppholdsvær og lettskyet pent vær.
 
 
07.07.2021 var jeg på sårkontroll til ortopeden på St. Olav, og det ble bestemt at såret på armen måtte renses og skjæres litt ned slik at det kunne gro fra bunnen av. Ortopeden søkte meg inn på dagkirurgisk avdeling med innleggelse på avdeling for å få antibiotika intravenøs. Jeg spurte ortopeden om jeg fikk lov til til å trene styrketrening, og det var helt i orden.
 
 
Torsdag 08.07.2021 dro jeg på trening, og jeg trente overkropp. Kl.11.00 ringte de fra ortopedisk dagkirurgi, og de fortalte at jeg hadde fått time til operasjon mandag 12.07.2021 kl.07.30. Det gikk fortere enn hva jeg hadde ventet.
 
 
Mannen min, broen hans og nevøen deres reiste på sin årlige hyttetur 08.07 – 11.07.2021. Den tradisjonen har de hatt siden 90-tallet, og de har ivaretatt den. Det e kjempekoselig for mannfolka våre 😊
 
 
Fredag 09.07.2021 var jeg til fastlegen på sårkontroll, og etter sårkontrollen dro jeg på treningssenteret og trente overkropp. Om ettermiddagen tørket jeg støv i leiligheten vår, og rydda. Om kvelden slappet jeg av, tok det med ro og så på TV’n 😊
 
 
Lørdag 10.07.2021 var jeg hjemme hele dagen. Jeg gikk meg en tur. Det var en foto- og trimtur hvor jeg fotograferte . Om ettermiddagen holdt jeg på med å redigere bilder, jeg holdt på med litt kreativ fargelegging og satt og leste i boka min. Hadde en avslappende lørdag 😊
 
 
Ønsker å vise dere bilder som jeg tok da vi var på stranda 05.07.2021 og på trimturen min 10.07.2021, og jeg håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Kjempefin himmel over Trondheimsfjorden sett fra Væresholmen 😊

 
 

Noen badenymfer 😊

 
 

Stranden Væresholmen i Trondheim 😊

 
 

Kjempefin gul blomst 😊

 
 

Kjempefine gule blomster 😊

 
 

Reinfann er kjempefine viltvoksende blomster 😊

 
 

Hundekjeks 😊

NÅR BOKSTAVENE STOKKER SEG PÅ ST. OLAVS HOSPITAL 🤣😂BLOGGKONKURRANSE! TREKKER 2 VINNERE 😊

Her er en konkurranse på bloggen min om hvor observante dere lesere er.
 
 
Dette bildet tok jeg i heisen på St. Olav, og det viser oversikten over hva som befinner seg i de ulike etasjene på Bevegelsessenteret.
 
 
Se nøye på dette bildet. Dere vil da se 4 skrivefeil 🤣😂
 
 

 
 
Kommenter i kommentarfeltet hvilke 4 skrivefeil du ser 😊 Jeg kommer til å trekke 2 vinnere som vil få hver sin premie i posten 😊
 
 
Fasiten på konkurransen kommer på søndags kveld.
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...