ENDELIG TILBAKE 😊 MÅTTE HABLOGGPAUSE PGA SMERTER I TOMMELEN!

Hei, og hopp! Endelig tilbake igjen! Jeg ble tvunget til å ta noen uker pause fra PC-bruk p.g.a at jeg har hatt smerter i tommelfingeren min i lengre tid.
 
 
Det begynte allerede tidlig i 2022, men jeg tenkte det roet seg etter jeg ble operert i november og måtte ta pause fra trening. Nei da, det gjorde det ikke. Ble verre og verre, og leddet i tommelen er hovent. Det er smertefullt.
 
 
Fastlegen min så på tommelen, og han er 99% sikker på at dette er artrose. Har vært på røntgen, og jeg er nå henvist til ortoped. Jeg er totalt avhengig av tommelen siden jeg spiller fløyte og piano.
 
 
Har begynt med artroseskinne for å ha på hånda, og jeg skal passe på å ikke overbelaste tommelen ved å skrive på PC. Derfor blir det ikke blogging hver dag, men 3-4 ganger i uka. Har nå prøvd å ta helt fri fra PC-skriving, men tommelen er like vond.
 
 
16.01.2023 startet jeg opp igjen med opptrening til fysioterapeut, og det var en gledens dag som jeg har lengta lenge etter 😊 Etter første trening var jeg så stiv at jeg vagget som en kalkun. Tydelig muskler som ikke har vært brukt de siste 10 ukene!
 
 
Fysioterapeuten sier jeg ikke skal stresse, men ta tiden til hjelp for å finne tilbake til formen min. På 2 uker merker jeg formstigning, og det er supergøy 😊 Nå trener jeg 2 ganger i uka, og jeg trener helkropp. Før øktene går jeg på mølla i 20 minutter, og etter økta går jeg på mølla i 20 minutter. I tillegg går jeg turer på ca.40 minutter de dagene jeg ikke trener.
 
 
09.02.2023 skal jeg til fysioterapeut på hjerteklinikken. Alle som har vært hjerte- og lungeoperert får tilbud om fysioterapi. Jeg ønsker å få noen tips til hvordan jeg kan legge opp intervalltrening. Siden jeg trener så mye selv mente fysioterapeuten på hjerteklinikken at jeg ikke hadde behov for trening i gruppe, men heller få individuell veiledning til intervalltrening. Her må vi ta hensyn til at jeg har stive og vonde hæler. Hun sa det er viktig at den intervalltreningen jeg gjør blir tilpasset meg.
 
 
Januar måned har fløyet fort! Korøvelsene i korene jeg synger i er godt i gang. Det er kjempekoselig 😊
 
 
Det har vært en mild januar med en del nedbør som har gitt is- og holkeføre. Nå har jeg gått til innkjøp av icebugsko, og jeg priser meg lykkelig for innkjøpet. Jeg har aldri gått så avslappet på isføre noen sinne. Dette er noe jeg anbefaler andre til å gå til innkjøp av.
 
 
Har fått tatt noen bilder, og Snorkfrøken har vært på noen utflukter hun også. Hun driver på å dater Snusmumriken. Det har jeg billedbevis på 🤣😂
 
 
Håper januar måned har vært fin for dere?
 
 
Her er noen bilder som jeg har tatt, og håper dere liker bildene mine 😊
 
 

Kjempenydelig ettermiddagshimmel over Vassfjellet og Tiller 😊

 
 

Snorkfrøken ville bli med på korøvelse for å se om det var noe for henne. Her tok hun plass på notestativet på pianoet til dirigenten 😊

 
 

Snorkfrøken i garderoben hos fysioterapeuten 😊

 
 

Snorkfrøken i garderoben hos fysioterapeuten 😊

 
 

Noen hadde observert Snorkfrøken og Snusmumriken på en sten i fjæra i januar måned ❤💙😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge